Jump to content
SaDoW

Οδηγος Καθαρισμου Καρμπυρατερ KEIHIN (AX-1 NX250 κλπ)

Recommended Posts

Παρακατω θα αποτυπωσω οσο καλυτερα μπορω την εργασια που εκανα για τον καθαρισμο του καρμπυρατερ μου

(μην περιμενετε ορολογια τμηματων αυτα που ξερω θα γραψω τα αλλα οποιος θελει διορθωνει)

Αφου βγαλουμε το καρμπυρατερ απο το μοτορι μας και ΑΔΕΙΑΣΟΥΜΕ την βενζινη που εχει μεσα

θα ξεκινησουμε να το λυνουμε και αοπ τις 4 μεριες πανω κατω δεξια αριστερα

ας πιασουμε τα ευκολα πρωτα για να φυγουνε απο το κεφαλι μας

ΚΑΤΩ

πιανουμε το καρμπυρατερ το γυρναμε αναποδα περνουμε το κατσαβιδι μας (σταρυοκατσαβιδο)

και ξεβιδωνουμε τις 3 βιδες που πιανουν την αντλια επιταχυνσης (η οπως λεγετε)

dsc01692m.jpg

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!

Ξεβιδωνοντας το καπακι αοπ κατω υπαρχει ενα ελατηριο ...

προσοχη μην πεταχτει καθως αντε ψαχνε μετα...

dsc01698re.jpg

Εδω δεν υπαρχει καποια ιδιαιτεροτητα αφαιρουμε το καπακι αφαιρουμε και το ελατηριο

και μενει η μεμβρανη την οποια ελεγχουμε για σκισηματα , αλατα , και γενια εγκοπες τσακισματα

η οτιδηποτε αλλο που μπορει να μας κανει ζημια ....

για να την αφαιρεσουμε ειναι παραπολη ευκολο

ΜΗΝ ΧΡΙΣιΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ κατσαβιδι μπορει να γινει ζημια ...

απλα γυριστε το καρμπυρατερ στα πλαγια

dsc01700q.jpg

και .... πιανοντας το σιδερακι που βλεπουμε στη παραπανω φωτογραφια βγαζουμε τη μεμβρανη η οποια ειναι μονοκομματη ..

dsc01699c.jpg

τα βαζουμε στην ακρη για μετεπειτα καθαρισμο και ελεγχο ....

τωρα ....εφοσον τελειωσαμε απο εδω μπορουμε να συνεχισουμε αφαιροντας το μπωλ

3 βιδουλες δουλεια και εδω ....

karmpp.jpg

και το πρωτο πραγμα που βλεπουμε ειναι αυτο .... (βασικα ελπιζω να μην δειτε κατι τετοιο στο δικο σας καρμπυρατερ)

dsc0126112.jpg

Απο εδω θελουμε να αφαιρεσουμε για ελεγχο και καθαρισμο τα παραπανω αριθμημενα τμηματα

Το νουμερο 1 πολυ απλα το τραβαμε με το χερι τιποτα το ιδιαιτερο

Το νουμερο 2 για να βγει περνουμε ενα ψιλο κατσαβιδι σαν αυτα που ειναι για τα γυαλια μας και εκει που εχω το βελακι

υπαρχει ενας πειρος βαλτε το κατσαβιδακι με προσοχη σπρωξτε τον πειρο βγαλτε τον τελειως και βαλτε τον σε μια ακρη ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ("οπως ο υποφαινομενος βλακας,,, ")

ΠΡΟΣΟΧΗ οταν παμε να βγαλουμε το νουμερο 2 υπαρχει απο κατω απο το Νο2 ενα μικρο βιδακι το οποιο συνδεμενο με το νο2 (ειναι αυτο που ελεγχει τον αερα νομιζω...) θα το δειτε απλα στη φωτο δεν φαινετε ΔΕΙΤΕ ομως πως ειναι συνδεμενο καθως δεν μπορω να το εξηγησω και δε φενετε στη φωτο

αφου τα βγαλουμε και αυτα τα βαζουμε στην ακρη και τωρα μπορουμε να δουμε την κατασταση απο τη κατω μερια οπως και των ζιγκλερ...

dsc015691212.jpg

και τωρα η κατω μερα του μπωλ

dsc01566k.jpg

Σε αυτο το σημειο μπορουμε να διακρινουμε το λογο για τον οποιο η καλη μας δεν ηθελε να παρει μπροστα ...

στην επανω φωτογραφια το O-RING το οποιο ισα που φαινετε εινα για πεταμα ... επισης λειπει και ενα μικρο ορινγκ το οποιο βρισκεται αναμεσα στις 2 τρυπες

στην επανω φωτογραφια (εκει ειναι η θεση του κανονικα)

στη συνεχεια αφαιρουμε τα ζιγκλερ μας και τα βαζουμε στην ακρη για καθαρισμο και ελεγχο

βγαζουμε και τα ο ring

dsc01629xa.jpg

αφου τελειωσαμε το ξεβιδωμα και το ξεμονταρισμα απο τη κατω μερια του καρμπ

και βαλαμε τα πραγματα στη ακρη

τωρα παμε στην επανω μερια

και ξεβιδωνουμε τις 2 βιδες

dsc01688lj.jpg

με προσοχη βγαζουμε το καπακι καθως περιεχει μια φλατζα καλο θα ηταν να μην την κοψουμε κατα την αφαιρεση της

αν και εξαρταται και απο την κατασταση στην οποια βρισκετε ...

εγω τουλαχιστον τα καταφερα και την εσωσα ..

dsc01674hw.jpg

βαζουμε και το καπακι στην ακρη .... μαζι με τη φλατζα ...

και τωρα στο καρμυρατερ βλεπουμε αυτο ...

dsc01673mg.jpg

OXI !!! κολλας ..... δεν ειναι κατι να σε τρομαζει ,,, φαινετε λιγο πολυπλοκο για καποιον που δεν ξερει (εμενα δηλαδη και πιθανοτατα και εσενα ) αλλα θα δεις ειναι απλο μη μασας ... αλλα για να μη σε αγχωσω ακομα ,,, θα το αφησουμε ετσι ... και θα παμε στα ευκολα... καθως θα μας χρειαστουν για τα δυσκολα ...

τωρα εχουμε τελειωσει το ξεβιδωμα απο πανω και απο κατω ...

ας πιασουμε και τις πλευρες να τελειωνουμε ...

ας πιασουμε .... αυτην ,.,,

xcxcxcc.jpg

Ευκολο περνουμε κατσαβδι και ξεβιδωνουμε την μια βιδα που ειναι η φωλιες απο την ντιζα γκαζιου και επαναφορας (επανω αριστερα)

και τις 2 βιδες μια αυτη

που δειχνω και αλλη μια ειναι κατω απο το δαχτυλο μου ...

κατω απο εκει υπαρχει και ενα ORING οταν ξεβιδωσουμε τις 2 βιδες θα μας μεινει στο χερι εκεινο το κομματι

και θα κρεμετε απο την βιδα που ρυθμζουμε το

ρελαντι καθως ειναι συνδεμενα ξεκιναμε να ξεβιδωνουμε τι βιδα του ρελαντι .. σε καποιο σημειο θα εχει αρκετη αντισταση καθως τα σπειρωματα θα εχουν

σκονες και βρωμια εγω πηρα ενα πενσακι και το ξεβιδωσα ...

και το αποτελεσμα .... (το κοκκινο βελακι δειχνει το O RING )

ljkkj.jpg

Τελειωσαμε και με αυτη τη πλευρα

οποτε παμε στην αλλη

dsc01686mp.jpg

εδω τωρα δεν ειναι δυσκολα τα πραγματα απλα το επανω σημειο του καρμπυρατερ που βγαλαμε εχει σχεση με αυτη τη πλευρα καθως απο αυτη τη πλευρα

ξεβιδωνει το ΠΑΞΙΜΑΔΙ που συγκρατει την γκαζιερα η οποια λειτουργει σε συνδοιασμο με το επανω σημειο του καμπυρτερ που αφησαμε για αργοτερα

καταρχην ξεβιδωνουμε την επανω δεξια βιδα ειναι η φωλια που κραταει στην ντιζα του συμπλεκτη την βασουμε στην ακρη ,.,,

και τωρα ...

παμε στην επανω μερια του καρμπυρατερ και ξεβιδωνουμε αυτη τη βιδα

dsc01669klk.jpg

μετα ερχομαστε στην πιο πανω φωτογραφια και ξεβιδωνουμε το παξιμαδι ... (προσοχη πιθανοτατα να ειχει κολλα σπειρωματων)

τραβαμε την γκαζιερα αφου απο συνδεσουμε το ελατηριο μην μας ερθει στη μουρη ,,, και προσοχη καθως υπαρχει και ενας αποστατης απο την μεσα μερια

φαινετε στη φωτογραφια (εδω ειναι κατα την επανασυνδεση του καρμπ) ενα μαυρο στρογυλλο πλαστικο

dsc01667cx.jpg

Γκαζερια και ελατηριο εξω....

dsc01670no.jpg

τωρα το επανω μερος ειναι ελευθερο να βγει .... απλα πιανουμε και τραβαμε απο το σημειο που ξεβιδωσαμε τη βιδιτσα... ... και το περνουμε στο χερι ..

dsc01666w.jpg

με αυτο εχουμε και την βελονα η οποια κρεμετε απο τη κατω μερια του πιστονιου .... και δε φενετε ...

παμε λιγο πιο βαβια,,, τωρα ,,,,

περνουμε κατσαβιδι και ξεβιδωνουμε

τις δυο βιδιτσες

dsc01665v.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ως αποτελεσμα εχουμε

dsc01655g.jpg

Προσοχη στο ελατηριακι που φαινετε καθως αυτο παταει τη βελονα ....

επισης ,,,

dsc01646mz.jpg

και .... τη βελονα ..

dsc01638u.jpg

τωρα το καρμπυρατερ ειναι ετοιμο για καθαρισμα - απολυμανση ,,,,

dsc01648t.jpg

dsc01647n.jpg

EEEEEEννννναααααα κενννννοοοοοοοοοο .......

αφου τα απλωσουμε σαν τραχανα ... να τα βλεπουμε ,,, περνουμε το καθαριστηκο καμρπυρατερ ,,,

και αρχιζουμε να ψεκαζουμε τα παντα .... τα μουλιαζουμε και τα αφηνουμε για κανα 10 λεπτο να κανουμε και ενα τσιγαρο ...

dsc01650et.jpg

dsc01652bd.jpg

βρε ,... καθαρισε λιγο ...

dsc01657x.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για να γινει η δουλεια σωστα ... ομως χρειαζετε βενζινη τριψιμο και υπομονη ,,, τουλαχιστον στην δικια μου περιπτωση ,,,

Οποτε πηρα βενζινη και ενα πηνελο αρχισα να τριβω τα γερα αλλατα ...

στα καπακια απο πανω ομως καθως η βενζινη αφηνει υπολειμματα καθως εξατμιζετε ... εριχνα και καθαριστικο καρμπυρατερ ωστε να μην μεινει τιποτα ...

Στη φαση αυτη να πω οτι επιβαλετε η ΧΡΗΣΗ ΠΙΕΣΤΙΚΟΥ ΑΕΡΑ ωστε να μειωθει ο χρονος αλλα και να καθαριστου σημεια δυσκολα οπως μεσα στα ζιγκλερ η εκει που κουμπωνουν τα ζιγκλερ... εγω καθοτι δεν ειχα αερα εδωσα περισσοτερη βαση στα σημεια που εφτανα και μπορουσα να καθαρισω με βενζινη - πινελο- καθαριστικο καρμπ- και οδοντοβουρτσα ...

ΠΡΙΝ

dsc01629xa.jpg

μετα

dsc01682sw.jpg

πριν

dsc01566k.jpg

μετα

dsc01701qu.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ετσι λοιπον κανοντας την συρναμολογηση του καρμππυρατερ με την αντιθετη σειρα

το ετοιμασαμε το καθαρισαμε και ειμαστε οκ ,,, πιθανως,,,,

dsc01706a.jpg

TIPS

Προσοχη σε ακομα ενα ελατηριο στην 15η εικονα που εχω βαλει το εχω κυκλωμενο ... προσοχη στο πως θα το βγαλετε και πως θα το ξανατοποθετησετε

Επισης να ειστε κομπλε απο ORing ... ειναι το χειροτερο πραγμα να καθαριζεις καρμπυρατερ και να τρεχει ,, και να πρεπει να το ξαναβγαζεις ....

Σχολαστικοτητα με τον αερα ... οσο περισσοτερο τοσο το καλυτερο ..

δεν εκανα αναφορα στο βιδακι του μειγματος ...

πριν το ξεσφιξουμε το σφιγγουμε και μετραμε ποσες στροφες χρειαστηκε να γυρισει μεχρι να πατησει καλα στο τερμα του

τις σημειωνουμε γιατι θα χρειαστουν εφοσον δεν αλλαξουμε ζγκλερ...

Οταν βγαλουμε το βιδακι προσεχουμε το ελατηριο και το ορινκ (αν εχει) που πολλες φορες κολλανε μεσα ,,, ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ...

Ελπιζω να βοηθησα !

Nα Διευκρινησω οτι !!

Το ρισκο το αναλαμβανει ο καθενας οταν ανοιγει το καρμπυρατερ του ο τροπος μου ειναι ο τροπος του εγχειριδιου καθως δεν ειμαι ειδικος στα καρμπυρατερ

απλα εβαλα τις εικονες για να γινει εστω και λιγο πιο κατανοητο .. αν ειναι σωστος η οχι ο τροπος η αν εκανα εγω καπου λαθος το αφηνω σε υπεθυνες γνωμες

εγω ερασιτεχνης ειμαι. Αν δεν εισαι σιγουρος για το καμρπυρατερ σου πανε σε μηχανικο

Τροποποιήθηκε από τον SaDoW

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίος ο Αρχοντής !

Οι φωτό βοηθάνε πολύ + δείχνουν καθαρά το πριν και μετά.

Μήπως είναι για κατηγορία Tutorials ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άψογος, συγχαρητήρια και ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας ! :_thumbsup::ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίζει να έκαψες ένα κάρο κύτταρα εκεί κάτω... Τουλάχιστον είχες ωραία μουσική :mB_kalo_e: +239 από μένα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίζει να έκαψες ένα κάρο κύτταρα εκεί κάτω... Τουλάχιστον είχες ωραία μουσική :mB_kalo_e: +239 από μένα

Μη μου το θυμιζεις αυτο με τη μουσικη ... γελουσα για κανα 2 ωρο ....

αν και το κομματι ειναι γαματο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η διαδικασια αφορα το συγκεκριμενο καρμπυρατερ

σε γενικες γραμμες ομως περιπου ισχυει στα περισσοτερα

δηλαδη το να βγαλεις το μπωλ και να καθαρισεις ζιγκλερ και τετοια απο οσο ξερω ναι χωρις να σε περνω και στο λαιμο μου

ας απαντησει και καποιος που ξερει καλυτερα η εχει μεγαλυτερη εμπειρα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η ιδια διαδικασια ισχυει και σε αλλα μηχανακια?

η διαδικασια αφορα το συγκεκριμενο καρμπυρατερ

σε γενικες γραμμες ομως περιπου ισχυει στα περισσοτερα

δηλαδη το να βγαλεις το μπωλ και να καθαρισεις ζιγκλερ και τετοια απο οσο ξερω ναι χωρις να σε περνω και στο λαιμο μου

ας απαντησει και καποιος που ξερει καλυτερα η εχει μεγαλυτερη εμπειρα :_thumbsup:

Σε ενα μηχανικο καρμπ. με αντλια επιταχυνσης κανεις ακριβως τα ιδια πραγματα .

Σ'ενα υποπιεσης εχει καποιες διαφορες στο σλάϊντ .

Παντως η διαδικασια του καθαρισματος ειναι η ιδια .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ καλή δουλεία και συγχαρητήρια για την προσπάθεια :clapping2:

Η φιλοσοφία σε κάθε καρμπυρατέρ είναι η ίδια, το μόνο που αλλάζει είναι η διάταξη των εξαρτημάτων σε κάθε μοντέλο.

Δοθείσης ευκαιρίας θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι ακριβώς η λειτουργία της αντλίας επιτάχυνσης;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δοθείσης ευκαιρίας θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι ακριβώς η λειτουργία της αντλίας επιτάχυνσης;

Αυτο που λεει η ιδια η λεξη , σε καθε ανοιγμα του γκαζιου απο το 0 ψεκαζει μια επιλπεον ποσοτητηα βενζινης , αυτο ειναι που κανει καποιο μηχανακι με καρμπ. που διαθετει αντλια επιταχυνσης να ακουει καλυτερα σε καθε αποτομο ανοιγμα .

To καρμπ. στο βιντεο ειναι Keihin FcrMX αλλα η λειτουργεια μιας αντλιας επιταχυνσης ειναι η ιδια σε ολα .

Οχι , δε καρμπυρατερ που δεν εχει δεν μπορει να μπει αντλια επιταχυνσης .

Τροποποιήθηκε από τον Smias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ευχαριστώ για την απάντηση Smia :_hi:

Δηλαδή, αν παρατήρησα καλά στο βίντεο σε κάθε άνοιγμα του γκαζιού ψεκάζεται μικροποσότητα βενζίνης από το "τσουτσουνακι" που είναι μπροστά από το σλαιντ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακριβως !

Και σε καποια καρμπ. οπως αυτο στο βιντεο ρυθμιζεται ακομα και η ποσοτητα του καυσιμου που θα ψεκασει .

Τροποποιήθηκε από τον Smias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φυλε μου μπραβοσου εκανεσ καλη δουλια και στο καρμπιλατερ αλλα και στην παρουσιαση .

θελω να ρωτισω ομοσ για τα μηχανακια με ιτσεξιον τι παιζετε ειναι πολη πιο δισκολο η' επικινδινο να μην μου δουλευει μετα το μηχανακι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αδερφε να σου πω την αληθεια δε γνωριζω πιθανοτατα να ειναι πιο δυσκολο και πιο πολυπλοκο

απο οτι να βγαλεις ενα καρμπυρατερ

καλυτερα να σε ενημερωσει καποιος πυυ εχει ασχοληθει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα και ήθελα να ρωτήσω. όχι σχετικό με το καθάρισμα του καρμπυρατέρ αλλά αφαιρώντας το από την μηχανή μου δημιουργήθηκε.

λοιπόν εγώ βάζω - ελπίζω δηλαδή - σωστά το ελατήριο.. και δένω την ντίζα γκαζιού κάτω στο καρμπ και πάνω στο χερούλι.. αλλά όταν γυρνάω το γκάζι, τραβάει.. αλλά δεν επιστρέφει.

ξέρετε τι μπορεί να έχω κάνει λάθος; θέλει παραπάνω στροφές το ελατήριο; ή έχω βάλει ανάποδα τις ντίζες (που μου είπε ένας γνωστός, μόλις πριν) αλλά μου φαίνεται ότι σωστά τις κούμπωσα.

ευχαριστώ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα και ήθελα να ρωτήσω. όχι σχετικό με το καθάρισμα του καρμπυρατέρ αλλά αφαιρώντας το από την μηχανή μου δημιουργήθηκε.

λοιπόν εγώ βάζω - ελπίζω δηλαδή - σωστά το ελατήριο.. και δένω την ντίζα γκαζιού κάτω στο καρμπ και πάνω στο χερούλι.. αλλά όταν γυρνάω το γκάζι, τραβάει.. αλλά δεν επιστρέφει.

ξέρετε τι μπορεί να έχω κάνει λάθος; θέλει παραπάνω στροφές το ελατήριο; ή έχω βάλει ανάποδα τις ντίζες (που μου είπε ένας γνωστός, μόλις πριν) αλλά μου φαίνεται ότι σωστά τις κούμπωσα.

ευχαριστώ!

Aπλα ξαναδες και τα δυο και το ελατηριο και τις ντιζες που σου ειπε ο φιλος!!!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ετσι λοιπον κανοντας την συρναμολογηση του καρμππυρατερ με την αντιθετη σειρα

το ετοιμασαμε το καθαρισαμε και ειμαστε οκ ,,, πιθανως,,,,

dsc01706a.jpg

TIPS

Προσοχη σε ακομα ενα ελατηριο στην 15η εικονα που εχω βαλει το εχω κυκλωμενο ... προσοχη στο πως θα το βγαλετε και πως θα το ξανατοποθετησετε

Επισης να ειστε κομπλε απο ORing ... ειναι το χειροτερο πραγμα να καθαριζεις καρμπυρατερ και να τρεχει ,, και να πρεπει να το ξαναβγαζεις ....

Σχολαστικοτητα με τον αερα ... οσο περισσοτερο τοσο το καλυτερο ..

δεν εκανα αναφορα στο βιδακι του μειγματος ...

πριν το ξεσφιξουμε το σφιγγουμε και μετραμε ποσες στροφες χρειαστηκε να γυρισει μεχρι να πατησει καλα στο τερμα του

τις σημειωνουμε γιατι θα χρειαστουν εφοσον δεν αλλαξουμε ζγκλερ...

Οταν βγαλουμε το βιδακι προσεχουμε το ελατηριο και το ορινκ (αν εχει) που πολλες φορες κολλανε μεσα ,,, ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ...

Ελπιζω να βοηθησα !

Nα Διευκρινησω οτι !!

Το ρισκο το αναλαμβανει ο καθενας οταν ανοιγει το καρμπυρατερ του ο τροπος μου ειναι ο τροπος του εγχειριδιου καθως δεν ειμαι ειδικος στα καρμπυρατερ

απλα εβαλα τις εικονες για να γινει εστω και λιγο πιο κατανοητο .. αν ειναι σωστος η οχι ο τροπος η αν εκανα εγω καπου λαθος το αφηνω σε υπεθυνες γνωμες

εγω ερασιτεχνης ειμαι. Αν δεν εισαι σιγουρος για το καμρπυρατερ σου πανε σε μηχανικο

Εχω και εγω το ίδιο καρμπυρατέρ απλά τον τελευταίο καιρό στα καλά καθούμενα μου ανεβάζει στροφές, δηλαδή εκεί που κάθομαι στο φανάρι και περιμένω, μου ανεβαίνουν οι στροφές απο τις 1500(ρελαντί) στις 2000 στροφές στα καλά καθούμενα,μαρσάρω αλλά δεν πέφτουν, μετά απο λίγα μέτρα πέφτουν στο φυσιολογικό οι στροφές. Αυτό μπορεί να το κάνει δυο τρείς φορές μέσα στην ημέρα, τι μπορεί να συμβαίνει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατί δεν μπορώ να δώ φωτός ? είμαι εγγεγραμένο μέλος κανονικα

Δεν είσαι ο μόνος που δε βλέπει τις φωτο στο συγκεκριμένο θέμα. Welcome!:thumbsup1:

Τροποποιήθηκε από τον JK

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα