SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Παρακατω θα αποτυπωσω οσο καλυτερα μπορω την εργασια που εκανα για τον καθαρισμο του καρμπυρατερ μου (μην περιμενετε ορολογια τμηματων αυτα που ξερω θα γραψω τα αλλα οποιος θελει διορθωνει) Αφου βγαλουμε το καρμπυρατερ απο το μοτορι μας και ΑΔΕΙΑΣΟΥΜΕ την βενζινη που εχει μεσα θα ξεκινησουμε να το λυνουμε και αοπ τις 4 μεριες πανω κατω δεξια αριστερα ας πιασουμε τα ευκολα πρωτα για να φυγουνε απο το κεφαλι μας ΚΑΤΩ πιανουμε το καρμπυρατερ το γυρναμε αναποδα περνουμε το κατσαβιδι μας (σταρυοκατσαβιδο) και ξεβιδωνουμε τις 3 βιδες που πιανουν την αντλια επιταχυνσης (η οπως λεγετε) ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Ξεβιδωνοντας το καπακι αοπ κατω υπαρχει ενα ελατηριο ... προσοχη μην πεταχτει καθως αντε ψαχνε μετα... Εδω δεν υπαρχει καποια ιδιαιτεροτητα αφαιρουμε το καπακι αφαιρουμε και το ελατηριο και μενει η μεμβρανη την οποια ελεγχουμε για σκισηματα , αλατα , και γενια εγκοπες τσακισματα η οτιδηποτε αλλο που μπορει να μας κανει ζημια .... για να την αφαιρεσουμε ειναι παραπολη ευκολο ΜΗΝ ΧΡΙΣιΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ κατσαβιδι μπορει να γινει ζημια ... απλα γυριστε το καρμπυρατερ στα πλαγια και .... πιανοντας το σιδερακι που βλεπουμε στη παραπανω φωτογραφια βγαζουμε τη μεμβρανη η οποια ειναι μονοκομματη .. τα βαζουμε στην ακρη για μετεπειτα καθαρισμο και ελεγχο .... τωρα ....εφοσον τελειωσαμε απο εδω μπορουμε να συνεχισουμε αφαιροντας το μπωλ 3 βιδουλες δουλεια και εδω .... και το πρωτο πραγμα που βλεπουμε ειναι αυτο .... (βασικα ελπιζω να μην δειτε κατι τετοιο στο δικο σας καρμπυρατερ) Απο εδω θελουμε να αφαιρεσουμε για ελεγχο και καθαρισμο τα παραπανω αριθμημενα τμηματα Το νουμερο 1 πολυ απλα το τραβαμε με το χερι τιποτα το ιδιαιτερο Το νουμερο 2 για να βγει περνουμε ενα ψιλο κατσαβιδι σαν αυτα που ειναι για τα γυαλια μας και εκει που εχω το βελακι υπαρχει ενας πειρος βαλτε το κατσαβιδακι με προσοχη σπρωξτε τον πειρο βγαλτε τον τελειως και βαλτε τον σε μια ακρη ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ("οπως ο υποφαινομενος βλακας,,, ") ΠΡΟΣΟΧΗ οταν παμε να βγαλουμε το νουμερο 2 υπαρχει απο κατω απο το Νο2 ενα μικρο βιδακι το οποιο συνδεμενο με το νο2 (ειναι αυτο που ελεγχει τον αερα νομιζω...) θα το δειτε απλα στη φωτο δεν φαινετε ΔΕΙΤΕ ομως πως ειναι συνδεμενο καθως δεν μπορω να το εξηγησω και δε φενετε στη φωτο αφου τα βγαλουμε και αυτα τα βαζουμε στην ακρη και τωρα μπορουμε να δουμε την κατασταση απο τη κατω μερια οπως και των ζιγκλερ... και τωρα η κατω μερα του μπωλ Σε αυτο το σημειο μπορουμε να διακρινουμε το λογο για τον οποιο η καλη μας δεν ηθελε να παρει μπροστα ... στην επανω φωτογραφια το O-RING το οποιο ισα που φαινετε εινα για πεταμα ... επισης λειπει και ενα μικρο ορινγκ το οποιο βρισκεται αναμεσα στις 2 τρυπες στην επανω φωτογραφια (εκει ειναι η θεση του κανονικα) στη συνεχεια αφαιρουμε τα ζιγκλερ μας και τα βαζουμε στην ακρη για καθαρισμο και ελεγχο βγαζουμε και τα ο ring αφου τελειωσαμε το ξεβιδωμα και το ξεμονταρισμα απο τη κατω μερια του καρμπ και βαλαμε τα πραγματα στη ακρη τωρα παμε στην επανω μερια και ξεβιδωνουμε τις 2 βιδες με προσοχη βγαζουμε το καπακι καθως περιεχει μια φλατζα καλο θα ηταν να μην την κοψουμε κατα την αφαιρεση της αν και εξαρταται και απο την κατασταση στην οποια βρισκετε ... εγω τουλαχιστον τα καταφερα και την εσωσα .. βαζουμε και το καπακι στην ακρη .... μαζι με τη φλατζα ... και τωρα στο καρμυρατερ βλεπουμε αυτο ... OXI !!! κολλας ..... δεν ειναι κατι να σε τρομαζει ,,, φαινετε λιγο πολυπλοκο για καποιον που δεν ξερει (εμενα δηλαδη και πιθανοτατα και εσενα ) αλλα θα δεις ειναι απλο μη μασας ... αλλα για να μη σε αγχωσω ακομα ,,, θα το αφησουμε ετσι ... και θα παμε στα ευκολα... καθως θα μας χρειαστουν για τα δυσκολα ... τωρα εχουμε τελειωσει το ξεβιδωμα απο πανω και απο κατω ... ας πιασουμε και τις πλευρες να τελειωνουμε ... ας πιασουμε .... αυτην ,.,, Ευκολο περνουμε κατσαβδι και ξεβιδωνουμε την μια βιδα που ειναι η φωλιες απο την ντιζα γκαζιου και επαναφορας (επανω αριστερα) και τις 2 βιδες μια αυτη που δειχνω και αλλη μια ειναι κατω απο το δαχτυλο μου ... κατω απο εκει υπαρχει και ενα ORING οταν ξεβιδωσουμε τις 2 βιδες θα μας μεινει στο χερι εκεινο το κομματι και θα κρεμετε απο την βιδα που ρυθμζουμε το ρελαντι καθως ειναι συνδεμενα ξεκιναμε να ξεβιδωνουμε τι βιδα του ρελαντι .. σε καποιο σημειο θα εχει αρκετη αντισταση καθως τα σπειρωματα θα εχουν σκονες και βρωμια εγω πηρα ενα πενσακι και το ξεβιδωσα ... και το αποτελεσμα .... (το κοκκινο βελακι δειχνει το O RING ) Τελειωσαμε και με αυτη τη πλευρα οποτε παμε στην αλλη εδω τωρα δεν ειναι δυσκολα τα πραγματα απλα το επανω σημειο του καρμπυρατερ που βγαλαμε εχει σχεση με αυτη τη πλευρα καθως απο αυτη τη πλευρα ξεβιδωνει το ΠΑΞΙΜΑΔΙ που συγκρατει την γκαζιερα η οποια λειτουργει σε συνδοιασμο με το επανω σημειο του καμπυρτερ που αφησαμε για αργοτερα καταρχην ξεβιδωνουμε την επανω δεξια βιδα ειναι η φωλια που κραταει στην ντιζα του συμπλεκτη την βασουμε στην ακρη ,.,, και τωρα ... παμε στην επανω μερια του καρμπυρατερ και ξεβιδωνουμε αυτη τη βιδα μετα ερχομαστε στην πιο πανω φωτογραφια και ξεβιδωνουμε το παξιμαδι ... (προσοχη πιθανοτατα να ειχει κολλα σπειρωματων) τραβαμε την γκαζιερα αφου απο συνδεσουμε το ελατηριο μην μας ερθει στη μουρη ,,, και προσοχη καθως υπαρχει και ενας αποστατης απο την μεσα μερια φαινετε στη φωτογραφια (εδω ειναι κατα την επανασυνδεση του καρμπ) ενα μαυρο στρογυλλο πλαστικο Γκαζερια και ελατηριο εξω.... τωρα το επανω μερος ειναι ελευθερο να βγει .... απλα πιανουμε και τραβαμε απο το σημειο που ξεβιδωσαμε τη βιδιτσα... ... και το περνουμε στο χερι .. με αυτο εχουμε και την βελονα η οποια κρεμετε απο τη κατω μερια του πιστονιου .... και δε φενετε ... παμε λιγο πιο βαβια,,, τωρα ,,,, περνουμε κατσαβιδι και ξεβιδωνουμε τις δυο βιδιτσες 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 ως αποτελεσμα εχουμε Προσοχη στο ελατηριακι που φαινετε καθως αυτο παταει τη βελονα .... επισης ,,, και .... τη βελονα .. τωρα το καρμπυρατερ ειναι ετοιμο για καθαρισμα - απολυμανση ,,,, EEEEEEννννναααααα κενννννοοοοοοοοοο ....... αφου τα απλωσουμε σαν τραχανα ... να τα βλεπουμε ,,, περνουμε το καθαριστηκο καμρπυρατερ ,,, και αρχιζουμε να ψεκαζουμε τα παντα .... τα μουλιαζουμε και τα αφηνουμε για κανα 10 λεπτο να κανουμε και ενα τσιγαρο ... βρε ,... καθαρισε λιγο ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 για να γινει η δουλεια σωστα ... ομως χρειαζετε βενζινη τριψιμο και υπομονη ,,, τουλαχιστον στην δικια μου περιπτωση ,,, Οποτε πηρα βενζινη και ενα πηνελο αρχισα να τριβω τα γερα αλλατα ... στα καπακια απο πανω ομως καθως η βενζινη αφηνει υπολειμματα καθως εξατμιζετε ... εριχνα και καθαριστικο καρμπυρατερ ωστε να μην μεινει τιποτα ... Στη φαση αυτη να πω οτι επιβαλετε η ΧΡΗΣΗ ΠΙΕΣΤΙΚΟΥ ΑΕΡΑ ωστε να μειωθει ο χρονος αλλα και να καθαριστου σημεια δυσκολα οπως μεσα στα ζιγκλερ η εκει που κουμπωνουν τα ζιγκλερ... εγω καθοτι δεν ειχα αερα εδωσα περισσοτερη βαση στα σημεια που εφτανα και μπορουσα να καθαρισω με βενζινη - πινελο- καθαριστικο καρμπ- και οδοντοβουρτσα ... ΠΡΙΝ μετα πριν μετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ετσι λοιπον κανοντας την συρναμολογηση του καρμππυρατερ με την αντιθετη σειρα το ετοιμασαμε το καθαρισαμε και ειμαστε οκ ,,, πιθανως,,,, TIPS Προσοχη σε ακομα ενα ελατηριο στην 15η εικονα που εχω βαλει το εχω κυκλωμενο ... προσοχη στο πως θα το βγαλετε και πως θα το ξανατοποθετησετε Επισης να ειστε κομπλε απο ORing ... ειναι το χειροτερο πραγμα να καθαριζεις καρμπυρατερ και να τρεχει ,, και να πρεπει να το ξαναβγαζεις .... Σχολαστικοτητα με τον αερα ... οσο περισσοτερο τοσο το καλυτερο .. δεν εκανα αναφορα στο βιδακι του μειγματος ... πριν το ξεσφιξουμε το σφιγγουμε και μετραμε ποσες στροφες χρειαστηκε να γυρισει μεχρι να πατησει καλα στο τερμα του τις σημειωνουμε γιατι θα χρειαστουν εφοσον δεν αλλαξουμε ζγκλερ... Οταν βγαλουμε το βιδακι προσεχουμε το ελατηριο και το ορινκ (αν εχει) που πολλες φορες κολλανε μεσα ,,, ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ... Ελπιζω να βοηθησα ! Nα Διευκρινησω οτι !! Το ρισκο το αναλαμβανει ο καθενας οταν ανοιγει το καρμπυρατερ του ο τροπος μου ειναι ο τροπος του εγχειριδιου καθως δεν ειμαι ειδικος στα καρμπυρατερ απλα εβαλα τις εικονες για να γινει εστω και λιγο πιο κατανοητο .. αν ειναι σωστος η οχι ο τροπος η αν εκανα εγω καπου λαθος το αφηνω σε υπεθυνες γνωμες εγω ερασιτεχνης ειμαι. Αν δεν εισαι σιγουρος για το καμρπυρατερ σου πανε σε μηχανικο Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 από τον SaDoW 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Ωραίος ο Αρχοντής ! Οι φωτό βοηθάνε πολύ + δείχνουν καθαρά το πριν και μετά. Μήπως είναι για κατηγορία Tutorials ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ 621 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 πολλα μπραβο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Άψογος, συγχαρητήρια και ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Παίζει να έκαψες ένα κάρο κύτταρα εκεί κάτω... Τουλάχιστον είχες ωραία μουσική +239 από μένα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Mπράβο για την προσπάθεια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Παίζει να έκαψες ένα κάρο κύτταρα εκεί κάτω... Τουλάχιστον είχες ωραία μουσική +239 από μένα Μη μου το θυμιζεις αυτο με τη μουσικη ... γελουσα για κανα 2 ωρο .... αν και το κομματι ειναι γαματο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liasdynamics 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 η ιδια διαδικασια ισχυει και σε αλλα μηχανακια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 η διαδικασια αφορα το συγκεκριμενο καρμπυρατερ σε γενικες γραμμες ομως περιπου ισχυει στα περισσοτερα δηλαδη το να βγαλεις το μπωλ και να καθαρισεις ζιγκλερ και τετοια απο οσο ξερω ναι χωρις να σε περνω και στο λαιμο μου ας απαντησει και καποιος που ξερει καλυτερα η εχει μεγαλυτερη εμπειρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 η ιδια διαδικασια ισχυει και σε αλλα μηχανακια? η διαδικασια αφορα το συγκεκριμενο καρμπυρατερ σε γενικες γραμμες ομως περιπου ισχυει στα περισσοτερα δηλαδη το να βγαλεις το μπωλ και να καθαρισεις ζιγκλερ και τετοια απο οσο ξερω ναι χωρις να σε περνω και στο λαιμο μου ας απαντησει και καποιος που ξερει καλυτερα η εχει μεγαλυτερη εμπειρα Σε ενα μηχανικο καρμπ. με αντλια επιταχυνσης κανεις ακριβως τα ιδια πραγματα . Σ'ενα υποπιεσης εχει καποιες διαφορες στο σλάϊντ . Παντως η διαδικασια του καθαρισματος ειναι η ιδια . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheGhostDriver 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Πολύ καλή δουλεία και συγχαρητήρια για την προσπάθεια Η φιλοσοφία σε κάθε καρμπυρατέρ είναι η ίδια, το μόνο που αλλάζει είναι η διάταξη των εξαρτημάτων σε κάθε μοντέλο. Δοθείσης ευκαιρίας θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι ακριβώς η λειτουργία της αντλίας επιτάχυνσης; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δοθείσης ευκαιρίας θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι ακριβώς η λειτουργία της αντλίας επιτάχυνσης; Αυτο που λεει η ιδια η λεξη , σε καθε ανοιγμα του γκαζιου απο το 0 ψεκαζει μια επιλπεον ποσοτητηα βενζινης , αυτο ειναι που κανει καποιο μηχανακι με καρμπ. που διαθετει αντλια επιταχυνσης να ακουει καλυτερα σε καθε αποτομο ανοιγμα . To καρμπ. στο βιντεο ειναι Keihin FcrMX αλλα η λειτουργεια μιας αντλιας επιταχυνσης ειναι η ιδια σε ολα . Οχι , δε καρμπυρατερ που δεν εχει δεν μπορει να μπει αντλια επιταχυνσης . Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheGhostDriver 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Σε ευχαριστώ για την απάντηση Smia Δηλαδή, αν παρατήρησα καλά στο βίντεο σε κάθε άνοιγμα του γκαζιού ψεκάζεται μικροποσότητα βενζίνης από το "τσουτσουνακι" που είναι μπροστά από το σλαιντ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ακριβως ! Και σε καποια καρμπ. οπως αυτο στο βιντεο ρυθμιζεται ακομα και η ποσοτητα του καυσιμου που θα ψεκασει . Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniarf 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 φυλε μου μπραβοσου εκανεσ καλη δουλια και στο καρμπιλατερ αλλα και στην παρουσιαση . θελω να ρωτισω ομοσ για τα μηχανακια με ιτσεξιον τι παιζετε ειναι πολη πιο δισκολο η' επικινδινο να μην μου δουλευει μετα το μηχανακι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 αδερφε να σου πω την αληθεια δε γνωριζω πιθανοτατα να ειναι πιο δυσκολο και πιο πολυπλοκο απο οτι να βγαλεις ενα καρμπυρατερ καλυτερα να σε ενημερωσει καποιος πυυ εχει ασχοληθει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nioniosax01 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2014 ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα και ήθελα να ρωτήσω. όχι σχετικό με το καθάρισμα του καρμπυρατέρ αλλά αφαιρώντας το από την μηχανή μου δημιουργήθηκε. λοιπόν εγώ βάζω - ελπίζω δηλαδή - σωστά το ελατήριο.. και δένω την ντίζα γκαζιού κάτω στο καρμπ και πάνω στο χερούλι.. αλλά όταν γυρνάω το γκάζι, τραβάει.. αλλά δεν επιστρέφει. ξέρετε τι μπορεί να έχω κάνει λάθος; θέλει παραπάνω στροφές το ελατήριο; ή έχω βάλει ανάποδα τις ντίζες (που μου είπε ένας γνωστός, μόλις πριν) αλλά μου φαίνεται ότι σωστά τις κούμπωσα. ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costas68gr 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2014 ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα και ήθελα να ρωτήσω. όχι σχετικό με το καθάρισμα του καρμπυρατέρ αλλά αφαιρώντας το από την μηχανή μου δημιουργήθηκε. λοιπόν εγώ βάζω - ελπίζω δηλαδή - σωστά το ελατήριο.. και δένω την ντίζα γκαζιού κάτω στο καρμπ και πάνω στο χερούλι.. αλλά όταν γυρνάω το γκάζι, τραβάει.. αλλά δεν επιστρέφει. ξέρετε τι μπορεί να έχω κάνει λάθος; θέλει παραπάνω στροφές το ελατήριο; ή έχω βάλει ανάποδα τις ντίζες (που μου είπε ένας γνωστός, μόλις πριν) αλλά μου φαίνεται ότι σωστά τις κούμπωσα. ευχαριστώ! Aπλα ξαναδες και τα δυο και το ελατηριο και τις ντιζες που σου ειπε ο φιλος!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lefkaditis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 Ετσι λοιπον κανοντας την συρναμολογηση του καρμππυρατερ με την αντιθετη σειρα το ετοιμασαμε το καθαρισαμε και ειμαστε οκ ,,, πιθανως,,,, TIPS Προσοχη σε ακομα ενα ελατηριο στην 15η εικονα που εχω βαλει το εχω κυκλωμενο ... προσοχη στο πως θα το βγαλετε και πως θα το ξανατοποθετησετε Επισης να ειστε κομπλε απο ORing ... ειναι το χειροτερο πραγμα να καθαριζεις καρμπυρατερ και να τρεχει ,, και να πρεπει να το ξαναβγαζεις .... Σχολαστικοτητα με τον αερα ... οσο περισσοτερο τοσο το καλυτερο .. δεν εκανα αναφορα στο βιδακι του μειγματος ... πριν το ξεσφιξουμε το σφιγγουμε και μετραμε ποσες στροφες χρειαστηκε να γυρισει μεχρι να πατησει καλα στο τερμα του τις σημειωνουμε γιατι θα χρειαστουν εφοσον δεν αλλαξουμε ζγκλερ... Οταν βγαλουμε το βιδακι προσεχουμε το ελατηριο και το ορινκ (αν εχει) που πολλες φορες κολλανε μεσα ,,, ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ... Ελπιζω να βοηθησα ! Nα Διευκρινησω οτι !! Το ρισκο το αναλαμβανει ο καθενας οταν ανοιγει το καρμπυρατερ του ο τροπος μου ειναι ο τροπος του εγχειριδιου καθως δεν ειμαι ειδικος στα καρμπυρατερ απλα εβαλα τις εικονες για να γινει εστω και λιγο πιο κατανοητο .. αν ειναι σωστος η οχι ο τροπος η αν εκανα εγω καπου λαθος το αφηνω σε υπεθυνες γνωμες εγω ερασιτεχνης ειμαι. Αν δεν εισαι σιγουρος για το καμρπυρατερ σου πανε σε μηχανικο Εχω και εγω το ίδιο καρμπυρατέρ απλά τον τελευταίο καιρό στα καλά καθούμενα μου ανεβάζει στροφές, δηλαδή εκεί που κάθομαι στο φανάρι και περιμένω, μου ανεβαίνουν οι στροφές απο τις 1500(ρελαντί) στις 2000 στροφές στα καλά καθούμενα,μαρσάρω αλλά δεν πέφτουν, μετά απο λίγα μέτρα πέφτουν στο φυσιολογικό οι στροφές. Αυτό μπορεί να το κάνει δυο τρείς φορές μέσα στην ημέρα, τι μπορεί να συμβαίνει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
niKorobel 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2016 γιατί δεν μπορώ να δώ φωτός ? είμαι εγγεγραμένο μέλος κανονικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JK 277 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2016 (τροποποιήθηκε) γιατί δεν μπορώ να δώ φωτός ? είμαι εγγεγραμένο μέλος κανονικαΔεν είσαι ο μόνος που δε βλέπει τις φωτο στο συγκεκριμένο θέμα. Welcome! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 10 , 2016 από τον JK 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες