Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 (φανταζομαι αναιμακτη οποτε) feed us :popcorn: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 ελα παρε παρε.... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 'ειμαι μαγκας κανω και σουζα' ωραιοι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 στις τοσες σουζες 1 φορα εφαγα καπακι.. και εγω σαν παιδι.. αχχ πλακα εχει να το βλεπεις.. Καλα τα δειχνεις αυτα, για δειξε και το σημειο που σας περασα απο πανω, γατακιαααααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 Θα δω αργότερα την τούμπα του αφεντικού με την ησυχία μου έχοντας ανάψει τζάκι και έχοντας φτιάξει ζεστό ρόφημα σοκολάτας. Να κάτσω μπροστά στη φωτιά να χουζουρεύω και να απολαύσω θέαμα. :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 (τροποποιήθηκε) εχω τελικα την τουμπα του Λιακου στην καμερα.... :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: Σιγά την τούμπα, έχω δει τον Λιάκο ιπτάμενο στον αέρα στα 2 μέτρα α λα Ζούπερμαν με το Τουτούρι μισό μέτρο κάτω του. Λιάκο γατάκι έπεσες χαμηλά, είσαι τόσο απροπόνητος που ούτε μια καλή σούπα δεν μπορείς να πετύχεις... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2012 από τον tzoutz 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 και ομως Γιουτζιν, επεσα πολυ ελεγχομενα ρε σου λεω.. Απο ενα σημειο και μετα καταλαβα οτι δεν το σωνω και λεω..''ας παει και το παλιαμπελο'' ριξτο!!! Σημερα ηταν ΤΕΛΕΙΑ.. περασαμε γαματα.. :) :thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 Λιγες φωτο που τραβηξα. Η θεα μας -Για δες ρε Λια, δουλευει η καμερα? - Γ@^(*&)&098Π την καμερα σου ρε φουστη Ασελγησαμε και λιγο στον κουμπαρο Για αυτο εγιναν κουμπαροι αυτοι οι δυο... una fatsa una ratsa 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 Σιγά την τούμπα, έχω δει τον Λιάκο ιπτάμενο στον αέρα στα 2 μέτρα α λα Ζούπερμαν με το Τουτούρι μισό μέτρο κάτω του. Λιάκο γατάκι έπεσες χαμηλά, είσαι τόσο απροπόνητος που ούτε μια καλή σούπα δεν μπορείς να πετύχεις... δεν το "εγραψες" ομως.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 Σήμερα η βόλτα ήταν απλά τέλεια. Λιάκο η τούμπα σου ήταν όλα τα λεφτά φίλε,μην μασάς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 mpou χαρηκαμε που σε γνωρισαμε...... τι λετε? η επομενη να ειναι σουρουπο-βραδακι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 και ομως Γιουτζιν, επεσα πολυ ελεγχομενα ρε σου λεω.. Απο ενα σημειο και μετα καταλαβα οτι δεν το σωνω και λεω..''ας παει και το παλιαμπελο'' ριξτο!!! Σημερα ηταν ΤΕΛΕΙΑ.. περασαμε γαματα.. :) Άσε τα σάπια τετράχρονε κάγκουρα. Πάρε δίχρονο να μάθεις πίσω φρένο! Ωραίες οι φωτό, γελάνε και τα μουστάκια σας παλιόπαιδα, είχε σήμερα ωραίο καιρό για εντούρο! δεν το "εγραψες" ομως.... Ε καλά, δεν το συζητάω, την δουλειά σου εσύ την έκανες υποδειγματικά! Τι άλλο έγραψες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 mpou χαρηκαμε που σε γνωρισαμε...... τι λετε? η επομενη να ειναι σουρουπο-βραδακι? Εγώ μέσα είμαι φίλε. :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTaNaS 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 wraia παρέα, πάντα τέτοια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 Να σαι καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 Εκείνη την βραδινή εντουράδα τι λέτε να την κάνουμε το ερχόμενο ΣΚ??????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoris 499 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 η βαρυμπομπη ηταν στα καλυτερα της! το χωμα ηταν ποτισμενο κ ειχε απιστευτο γκριπ.. αλλα τελικα δεν βρεθηκαμε....την επομενη φορα! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 next time... ειδαμε και τον λεφλορ.... τα παιδια δλδ εγω πηγαινα ντουγρου και δεν προσεχα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoris 499 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 το βιντεακι απο εμας τους ονοφαδες! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 Ωραίοι ρε παιδιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mpou 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 mpou χαρηκαμε που σε γνωρισαμε...... τι λετε? η επομενη να ειναι σουρουπο-βραδακι? και γω χαρηκα παιδες, Ωραιο βολτακι, ωραια παρεα. Παντα τετοια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Όλοι στην Πόπη χτες,χαχα Σαν τα σαλιγκαράκια, εντουράδικος καιρός, ποτισμένα κάπως χώματα, βουρ στον πατσά!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Εγώ μέσα είμαι φίλε. :mB_kalo_e: Εσύ κυρ Σταύρο άσε τα ανώμαλα σχέδια και πες μας αν αξιοποίησες τα βαρέως τύπου ρουλεμάν πίσω τροχού δεόντως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Ελάτε ρε ρεμάλια, που σας πετύχαμε να την κάνετε με ελαφρά νωρίς νωρίς! Πάλι από τα ξημερώματα σκαρφαλώνατε?! Εμάς η μέρα ήταν μαρτυρική, από άνοιξη να κοιτάξετε στην Βαρυμπόπη εάν έχουν φυτρώσει οι Χουφτιές που έσπειρα (και οι δύο, κούρεψαν το μέταλλο τελείως)! Α και παραλίγο να μας μείνει το DR στον πάτο μιας γούβας κάπου προς Αφίδνες. Α και κατάφερα να ανεβάσω το μηχανάκι σε ανηφόρα ενώ εγώ έμεινα πίσω. Good times, good times... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες