ΣωτήρηςΧΤ660R 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Εμένα η καλή μου έχει πάει για ένα φρεσκάρισμα, οπότε Σωτήρη μην φέρεις την αντλία. Καλά να περάσετε και να λασπωθείτε πολύ! Τα λέμε στο Enduro Meeting κατά πάσα πιθανότητα. Ο καθένας μπορεί να μείνει είτε από λάθος υπολογισμό είτε από καμμία οσκαρική τούμπα που μέχρι να συνέλθει ο αναβάτης η υπερχείλιση να έχει κάνει την γκέλα. Λοιπόν μόλις τη δοκίμασα γιατί είναι για σκάφη και δουλεύει πολύ καλά. Καλούς ανεφοδιασμούς!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 TO ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΠΑΡΑ ???? ΕΤΣΙ ΠΑΙΔΙΑ??????????????? αμα δεν μπορουν μερικοι-μερικοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 GEE βρες μηχανακι και ελα...... Αυτη την βολτα δεν την χανω με τιποτα............... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣωτήρηςΧΤ660R 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Ktmάκια κυκλοφορούν κάτι φήμες ότι φοβάσαι τα χιόνια και τα νεροφαγώματα και ότι όλο λόγια είσαι και μόλις φτάσει το Σάββατο μασάς... Σάββατο στις 10 οι σκληροπυρινικοί θα είμαστε στο γιοφύρι της Πόπης, μετρήσου κι αν δεις οτι σε παίρνει, έλα!!! . Γιάννη το έχεις ακονίσει το εργαλείο? Λάστιχα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Gee παρε με τηλεφωνο τωρα αν θες μηχανακι! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Gee παρε με τηλεφωνο τωρα αν θες μηχανακι! :P Tωρα δεν μπορει..... παρτον να τον ξυπνησεις Παιρνει δυναμεις για την κρεπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Gee παρε με τηλεφωνο τωρα αν θες μηχανακι! :P ΚΛΗΡΩΣΕ ΚΛΗΡΩΣΕ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Αμεση ανταποκριση... ξυπνησε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Ktmάκια κυκλοφορούν κάτι φήμες ότι φοβάσαι τα χιόνια και τα νεροφαγώματα και ότι όλο λόγια είσαι και μόλις φτάσει το Σάββατο μασάς... Σάββατο στις 10 οι σκληροπυρινικοί θα είμαστε στο γιοφύρι της Πόπης, μετρήσου κι αν δεις οτι σε παίρνει, έλα!!! . Γιάννη το έχεις ακονίσει το εργαλείο? Λάστιχα? Ρε θα γινει της ΠΟΠΑΡΑΣ.................... :spiteful: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 10.00 ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΡΕΕΕΕΕ................. :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 το 50αρι γραναζι γ@μ@ει!!!!! εχω αρπαγμα 2χρονου με ροπη του 620... :shoot: :shoot: μπηκε και λαστιχακι μεταχειρο με HD σαμπρελιτσα γιατι εχω κατι αφραγκιες... εβγαλα κατι χοντρολασπες με καλεμι αλλα δεν εχω προλαβει να το πλυνω. δεν πειραζει παλι κ@λος θα γινει... 10 στη γεφυρα...! θα γινει του μονοπατιου λεμε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 ΚΛΗΡΩΣΕ ΚΛΗΡΩΣΕ!!! τι ειστε εσεις ρε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 το 50αρι γραναζι γ@μ@ει!!!!! εχω αρπαγμα 2χρονου με ροπη του 620... :shoot: :shoot: μπηκε και λαστιχακι μεταχειρο με HD σαμπρελιτσα γιατι εχω κατι αφραγκιες... εβγαλα κατι χοντρολασπες με καλεμι αλλα δεν εχω προλαβει να το πλυνω. δεν πειραζει παλι κ@λος θα γινει... 10 στη γεφυρα...! θα γινει του μονοπατιου λεμε!! Μπράβο ρε φιλε...... Πολυ χαρηκα που επιασε τοπο............... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 να σαι καλα εσυ... thanx man Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
el-Gatto 555 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) 23/2/2012 Ανακοίνωση Δασαρχείου Πάρνηθας σχετικά με χρήση δικτύου στον Εθν.Δρυμό Πάρνηθας http://enduro.gr/ind...t01=6&CPid=5947 Νταξ...γελιότητες ειναι...αλλά εχουν το νόμο για πάρτυ τους. Ντόπιοι εντουράδες ,λένε: "Παιδες προσοχη ειδικα το τριημερο...ψαχνουν για θυματα." ---------------------------------------------------------------------------------------------- Κι εγω λεω οτι , Προφανώς ,καποιο κομματόσκυλο ,που'χει χτίσει την αυθαίρετη βιλίτσα του στο δάσος ,αγουροξύπνησε απο καμια ξετάπωτη εξατμιση ,και πήρε τηλ. τον κολλητό του το Δασάρχη. Ακολούθησε το λοιπον ,η εξης συνομιλία. Κομματόσκυλο: Ελα ρε Μήτσο ,καλημέρα. Δασάρχης: Καλημέρα σας κύριε Παππαρόπουλε. Τι κανετε? - Πως είστε? Κομματόσκυλο: Πως να'μαι ρε μλκα Μήτσο? - Πως θέλεις να'μαι που μαι ξύπνιος απ'τις 10 το πρωι γμω το ξεσταύρι μου ,μεσα. Δασάρχης: Μα γιατι κυριε Παππαρόπουλε ,τι πάθατε? Κομματόσκυλο: Καλα....εισαι τελειως μλκας τελικά ,ετσι Μήτσο? Δασάρχης: Μα γιατι το λέτε αυτο κυριε Παππαροπουλε? Κομματόσκυλο: Για πες μου ρε Μητσο...Εχεις παραπονο απο μένα. Δασάρχης: Μα τι λέτε ,και βεβαια ΟΧΙ κυριε Παππαρόπουλε. Κομματόσκυλο: Δεν σου τα'χω χωσει αρκετά τρε μνόπανο? - Δεν εχεις φαει αρκετα απο παρτυ μου? Δασάρχης: Μα....φυσικά κυριε Παππαρόπουλε. Ομως ,γιατι μου μιλάτε ετσι. Κομματόσκυλο: Γιατι ρε παλι@ρκίδι ,οταν μου τα παιρνες για να κανεις τα στραβα ματια για να χτισω τη βίλα μου ήταν καλα.... ...Οταν μου τα ξαναπηρες για να βαλω ρεύμα ,παλι καλα ητανε. ...Οταν μου τα ξαναματαπήρες ,για να πεις οτι ήταν χερσο το χωραφι και δικο μου απ'τον παππου μου ,παλι καλα ητανε. Και ποσες φορες ακομα δε σου τα'χωσα ρε μνπανο ,μεχρι να καταφέρω να φτιάξω το σπιτικο μου. Κανονικα να τ'αγοραζα ,και να μην το καταπατουσα ,πιο λιγο θα μου στοιχιζε ρε μλκα. Τι να το κάνω ομως το γ@μόσπιτο στο δάσος ,αμα δε μπορω να κοιμηθω μεχρι τ'απογευμα ρε Μητσο. Για πες. Δασάρχης:Εχετε αυπνιες κυριε Παππαρόπουλε? Κομματόσκυλο: Αμα σε βρω μπροστα μου ,θα σου χώσω το ποτιστικο στον κwlo ,να δεις τις αυπνιες. Βρε στοκε ,δεν εχεις παρει χαμπάρι οτι καθε ΣΚ το βουνο γεμιζει μ Εντουράδες. Αντι να δουλευόυν τα τσογλανια ,ερχονται και γκαζωνουν στο βουνο για να γουστάρουν. Κι εγω ,τι να το κανω αυτο το κwλοσπιτο τοτε? Ποτε θα ησυχάσω εγω? Δασάρχης: Μην ανησυχείτε κυριε Παππαρόπουλε ,θα επιληφθώ αμεσα της καταστασης. Κομματόσκυλο: Μητσο ,μη μου λες εμενα μλκίες και περιλήψεις. Δεν ξέρω τι θα κανεις. Να τους κοψεις τον kWlo ,κατάλαβες??? Δασάρχης:ΜΑΛΙΣΤΑ κυριε Παππαρόπουλε., Κομματόσκυλο: Ρε αστα μάστα. Αμα ξανακουσω εξατμιση και δω κανα λασπωμένο τσογλάνι ξανα ,την πutsises. Δασάρχης:ΜΑΛΙΣΤΑ κυριε Παππαρόπουλε., Κομματόσκυλο: Aντε & γ@μισoy ,@ρκιδι ,με σύγχισες Σαββατιάτικα. Δασάρχης:Μην ανησυχείτε κυριε Παππαρόπουλε.,ΔΕΝ θα επαναληφθει. Εν'ανάγκη ,θα τους πυροβολήσω προσωπικά. Κομματόσκυλο: Καλώς ...το ελπιζω να'ναι ετσι...για το καλο σου...αλλιώς...την πoytsises Μήτσο. Αντε .ξεκίνα...κανε κατι..μ#λ#κισμene Δασαρχάκο. ΄Κλακ......Τουτ - Τουτ.... Τουτ-Τουτ.... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 από τον el-Gatto 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ο,τιδήποτε βρίσκεται δυτικά του ασφαλτόδρομου Βαρυμπόπη - Κατσιμίδι - Αγιος Μερκούριος είναι Εθνικός Δρυμός, όπως π.χ. η Λάκα. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 από τον Μενιδιάτης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotis1908 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) στο συνταγμα ειναι πολλοι μαζεμενοι,εχουν δακρυγονα και το μερος καλυπτεται ευκολα. στο βουνο ειναι αλλιως τα πραγματα Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 από τον fotis1908 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 το διαβασα διπλα.... :kaaaala: :kaaaala: ξερουμε σαν δρυμο Παρνηθας τι οριζουν?? απο την Τατοιου και μεσα λογικα??? (κατσιμιδι-κιθαρα-δρυζα κτλ) απο τις περιοχες που παμε εμεις συνηθως ειναι λιγο χλωμο.. και στο κατω κατω αντε πιασε με ... μπουκαρω στο μονοπατι και ψαχνε εσυ να βρεις τον εντουρα... παπαρες!! αυτου που μπαινουν μεσα στο δασος και κλεβουνε τα δεντρα ακομα να τους πιασουνε... εχει κτιστει η μιση Παρνηθα ο χομπυστας που αγαπαει το βουνο τους πειραξε..... ΚΥΡΙΕ ΔΑΣΑΡΧΑ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Καιρός ήταν! Αφού κυνηγιόμαστε στους αστικούς δρόμους και είπαμε αϊ σιχτίρ,ας πάρουμε τα βουνά,τώρα θα μας κυνηγάνε και κει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Μακάρι το ΣΑΒΒΑΤΟ να μας την πέσουν ΔΑΣΟΜΠΑΤΣΟΙ.....Θα εχει πολύ γελιο.................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 να επιστήσω την προσοχή σας: Ελέγχους μπορεί να κάνουν: 1) Οι εθελοντές δασο...φακες Πάρ/θας Εψιλον Δέλτα Αλφα Σιγμα Αλφα (διαβάστε τα αρχικά). Εχουν κανα-δυο γκρίζα τζιπάκια και στολές πράσινες - είμαι κι εγώ μέλος. 2) Ο σύλλογος φίλων του Δάσους, εθελοντές κι αυτοί, με πράσινα τζιπ και κίτρινες στολές. Εδρεύουν σε ένα πέτρινο σπιτάκι στην Κατσιμιδίου. Και οι δύο αυτοί ανεπίσημοι «φορείς» ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΞΟΥΝ. Μόνο μπορούν να πουν ότι αυτό που κάνετε απαγορεύεται και να... πάτε αλλού. Αν δουν τα σκούρα πάλι δεν μπορούν να επέμβουν, μόνο να καλέσουν τις αρχές, αστυνομία, πυροσβεστική Αν μας πετύχουν τους λέμε ένα απλό «εντάξει, δίκιο έχεις, φεύγουμε» και το θέμα τελειώνει. Καλό είναι τέτοια θέματα να μην παίρνουν διαστάσεις. Δεν μας συμφερει. Κλωτσομπουνίδια παίξτε μόνο με μπάτσους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 σωστος ο μπιλ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) Παίδες κακά τα ψέμματα, έχουν δίκιο. Η απαιτήση σεβασμού του Εθνικού Δρυμού δεν είναι καθόλου παράλογη, ιδίως την στιγμή που υπάρχει άπλετος χώρος για το άθλημα ολόγυρα. Εγώ κάθε φορά που περνάω την μπάρα αισθάνομαι άσχημα και κάθε φορά που διασταυρώνομαι με περιπατητή ή ποδηλάτη διπλά άσχημα. Μενιδιάτη μπορούμε να γίνουμε κι εμείς ΕΔΑΣΑ; Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) Να γινετε για να εχει ποιο ενδιαφερον το κυνηγητο.......... Ολα αυτα τα ΕΔΑΣΑ κ.τ.λ τα ακουω αστεια. Αν αγαπας το δασος δεν χρειαζετε να εισαι καπου γραμμενος μπορεις να το προστατευσεις και σαν απλος πολιτης. Ας πουμε οι δεντροφυτευσεις.............ποιος απο εδω εχει κανει εστω και μια στην Παρνηθα..... Εγω παντως καμια............................... Παίδες κακά τα ψέμματα, έχουν δίκιο. Η απαιτήση σεβασμού του Εθνικού Δρυμού δεν είναι καθόλου παράλογη, ιδίως την στιγμή που υπάρχει άπλετος χώρος για το άθλημα ολόγυρα. Εγώ κάθε φορά που περνάω την μπάρα αισθάνομαι άσχημα και κάθε φορά που διασταυρώνομαι με περιπατητή ή ποδηλάτη διπλά άσχημα. Μενιδιάτη μπορούμε να γίνουμε κι εμείς ΕΔΑΣΑ; Εγω παλι φιλε Ευγενιε δεν νιωθω καθολου ασχημα..... Δεν νομιζω πως κανω κατι κακο... Θα μου πεις τρομαζω τα ελαφια.....ΟΚ αυτο το δεχομαι,αλλα απο εκει και περα δεν επιβαρυνω το δασος σε καμια αλλη περιπτωση. Ας πανε πρωτα να πιασουν ολους αυτους τους παρανομους υλοτομους και μετα το συζηταμε . Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 από τον ΚΤΜΑΚΙΑΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 [...] Εγω παλι φιλε Ευγενιε δεν νιωθω καθολου ασχημα..... [...] Φίλε Σταύρο κι εγώ αισθάνομαι άσχημα που δεν δενδροφυτεύω αλλά είναι ένα θέμα ξεχωριστό από το εντούρο στον ΕΔ. Επ΄αυτού ας πούμε ότι συμφωνώ με το ότι δεν επιβαρύνω το δάσος με τη μηχανή μου. Μαζί διαφωνεί η πλειοψηφία και έχει θεσπίσει νόμους οι οποίοι μου το απαγορεύουν. Ας πούμε μάλιστα ότι εγώ επιλέγω να μην σεβαστώ αυτούς τους νόμους, αφού και οι συμπολίτες μου διαπράττουν χειρότερες και μάλιστα επικερδείς παρανομίες. Το θέμα είναι ότι αν σταματούσαμε να πηγαίνουμε εκεί, πιστεύω ότι από τους χιλιάδες λάτρες του δάσους, ελάχιστοι θα είναι αυτοί που θα πουν "Μου έχουν λέιψει αυτοί οι εντουράδες ρε γαμώτο, ήταν αναπόσπαστο μέρος του δάσους". Τι λες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες