c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 η ντιαβελ πρεπει να ειναι η ομορφοτερη μοτοσυκλετα που κυκλοφορει..μαζι με β-μαξ,μουλτιστραντα,μοτο γκουτσι β7 κλασσικ κ μβ αγουστα μπρουταλε.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsi 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 για την brutale συμφωνω, αλλα για τις αλλες ΟΧΙ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 ουτε και νεο αισχος βεβαια +οΟΟΟΟΟΟΟλα τα BMW εκτως S1000RR +ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ τα τσοπερ και Buell Συμφωνώ σε όλα!!! Σαν να λέμε: "ΝΑΙ σε όλα!" !!! χαχαχαχαχα Και +105 για αυτό για την BMW, τα chopper και τα Buell. Εγώ απλά βγάζω εκτός και το R1200RT μαζί με το S1000RR!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Τοτε εμενα μ'αρεσουν τα ασχημα!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Τοτε εμενα μ'αρεσουν τα ασχημα!!!! Και εμενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vls13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Ξεχασα να βαλω μια που με αηδειασε απο τιν πρωτη στιγμη, και απο το περιοδικο αλλα και απο την πραγματικοτητα Ιεροσυλία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vls13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Ξεχασα να βαλω μια που με αηδειασε απο τιν πρωτη στιγμη, και απο το περιοδικο αλλα και απο την πραγματικοτητα Συμφωνω φιλε!!Κακασχημη κατα την γνωμη μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Κι εγώ συμφωνώ για το diavel. Δε μου αρέσει ούτε 3 % ρε γμτ... Πάντως γενικώς, τα Japan είναι πιο άσχημα σε σχέση με ευρώπη. Η να το πώ καλύτερα... δεν έχουν... μπρίο ρε γμτ. Δεν έχουν φινέτσα. χαρακτήρα σχεδιαστικό. Μιλάω πάντα για την πλειοψηφία! Σαφώς υπάρχουν πολύ όμορφα σχέδια και στα japan απλά είναι λιγα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Τελικα οντως το γουστο ειναι υποκειμενικο...................................................... Σε μερικες σελιδες απλως εμεινα καπως ετσι---------.> 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsi 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2012 Κι εγώ συμφωνώ για το diavel. Δε μου αρέσει ούτε 3 % ρε γμτ... Πάντως γενικώς, τα Japan είναι πιο άσχημα σε σχέση με ευρώπη. Η να το πώ καλύτερα... δεν έχουν... μπρίο ρε γμτ. Δεν έχουν φινέτσα. χαρακτήρα σχεδιαστικό. Μιλάω πάντα για την πλειοψηφία! Σαφώς υπάρχουν πολύ όμορφα σχέδια και στα japan απλά είναι λιγα. Τα japonia ειναι τα πιο ομορφα, μετα την MV Agusta. Απλα τα Kawasaki καιποια χονδα και καποια υαμαχα ειναι υπερβολικα ασχημα και χωρις στυλ. Τα σουζουκι εννοειται οτι ειναι πανεμορφα ολα και ειδικα το GSX-R :puke: :puke: Για να μην παρεξηγιωμαστε να τα ΠΙΟ ασχημα, και μαλιστα ειναι υπερβολικα ασχημα. Οσο γρηγορα, αλλο τοσο ασχημα :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2012 Koutsi, δεν ξέρω τι πίνετ στην Ασπροβάλτα αλλά θέλω και εγώ... :grin: Το diavel θα μπορούσε να θεωρηθεί "άσχημο" ή "ξένο" για Ducati αλλά άσχημο γενικά όχι, εκτός και αν έχεις τελειώσει την σχολή industrial design της καφετέριας σου με μόνο γνώμονα σύγκρισης jog/XT/Hayabusa αραγμένα έξω απο αυτήν (Japan rulezorz κτλπ)... "Τα japonia ειναι τα πιο ομορφα" και στους κάπακους "Απλα τα Kawasaki καιποια χονδα και καποια υαμαχα ειναι υπερβολικα ασχημα και χωρις στυλ" (όλα δηλαδή), ναι... Δεν πειράζει, σε μερικά χρονάκια που θα έχεις ενηλικιωθεί πλήρως θα αλλάξει και το γούστο σου (προς το καλύτερο ευελπιστώ)... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2012 πολυ ρετρο αλλα μαρεσει,χαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2012 πολυ ρετρο αλλα μαρεσει,χαχα Ναι ειναι τοσο ομορφο που εχει μοσχοπουλησει στην αγορα.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2012 Το Xr από κάτ' μόνο με αυτό το διπλοφάναρο... :P Επίσης το παρακάτω αν και το έχουν για πολύ όμορφο μερικοί : πως γινεται να μην σου αρεσει η μπουσα? απο τις πιο ομορφες μηχανες ειναι οταν την κοιτας στο δρομο ασχετως τον ογκο της Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2012 Μακράν το ασχημότερο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2012 Tελικα υπαρχει χασμα γενεων και στις μοτοσυκλετες Να ακουω μερικους νεους να αποκαλουν ασχημα μερικα ιστορικα μοντελα οπως η africa, XR, XT, ZZR κτλ, με κανει και θελω να κρεμασω το κρανος μου Ντροπη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2012 Tελικα υπαρχει χασμα γενεων και στις μοτοσυκλετες Να ακουω μερικους νεους να αποκαλουν ασχημα μερικα ιστορικα μοντελα οπως η africa, XR, XT, ZZR κτλ, με κανει και θελω να κρεμασω το κρανος μου Ντροπη Όντως, πολλές φορές βλέπω παλιές μοτοσυκλέτες (πχ φωτογραφίες του πατέρα μου) και απο μέσα μου λέω "πω πω τι άσχημο που είναι αυτό", αλλά δε λέω τίποτα απο σεβασμό, γιατί καταλαβαίνω πως κάποιοι ξενυχτούσαν ονειρεύοντας αυτές τις μηχανες. Το ίδιο και με τη μουσική, δεν αντέχω να ακούσω έλβις, αλλά δε λέω στη μάνα μου "κλείστη αυτή την αηδία". 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2012 Μακράν το ασχημότερο.... Στις φωτογραφίες μου φαίνεται πολυ άσχημο αλλά είδα ένα από κοντά στο χρώμα της φωτογραφίας μου φάνηκε συμπαθητικό (ίσως επειδή μου άρεσε και η κοπελιά που το οδηγούσε ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2012 ουτε και νεο αισχος βεβαια +οΟΟΟΟΟΟΟλα τα BMW εκτως S1000RR +ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ τα τσοπερ και Buell Πλάκα μας κάνεις έτσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joker Myrddin 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2012 Ενταξει ο ζουζουρας σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει, προσωπικά ο καινούργιος μου αρέσει πολύ αλλά το ΖΧ10R άσχημο δεν το δέχομαι.... Έρωτας και ονείρωψη είναι αυτό το μηχανάκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 Πλάκα μας κάνεις έτσι? Όχι... Και εγώ συμφωνώ στα περισσότερα από αυτά που παρέθεσε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
reNos 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 από τον reNos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 Aσχημα τα ΖΖR, τα ΖΧ, τα Duke και τα Africa?? Tα χαπια μου γρηγορα!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες