aggelos8 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα θα ήθελα την γνώμη σας για αγορά κράνους. Ο αδερφός μου έχει γενέθλια και σκοπεύω να του πάρω κράνος μιας και θα ειναι το πρώτο του γιατι μόλισ πήρε την μηχανή του ενα Duke 125cc. Τον έχω ακούσει να μηλάει για αυτο το κράνος http://www.xmoto.gr/..._Id=988&cat=214 και σκέφτομαι να του το πάρω αλλα μήπως ειναι υπερβολή για αυτη την μηχανή???. Μην του το αγοράσω και μετα δεν το φοράει γιατι θα τν κράζουν στο δρόμο γιατι κανει και ενα σκασμο λεφτά. Χρειάζομαι άμεσα την γνώμη σας. Ευχαριστώ. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 από τον aggelos8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 ενταξει αν σου πω οτι ονειρευομαι αυτο το κρανος οπως ονειρευομαι και τον μικρο δουκα τι θα με πεις (κανε με αδερφο σου σε παρακαλω ) τεσπα σοβαρα πιστευω πως θα το φοραει συνεχεια και θα ξερεις οτι εχεις κανει μια πολυ καλη πραξη πραγματικα τελειο κρανος και ταιριαζει με το στυλ του duke η αληθεια ειναι οτι ισως να παρα ειναι καλο αλλα το κεφαλι ειναι ανεκτιμιτης αξιασ οποτε go on :D Καλησπέρα θα ήθελα την γνώμη σας για αγορά κράνους. Ο αδερφός μου έχει γενέθλια και σκοπεύω να του πάρω κράνος μιας και θα ειναι το πρώτο του γιατι μόλισ πήρε την μηχανή του ενα Duke 125cc. Τον έχω ακούσει να μηλάει για αυτο το κράνος http://www.xmoto.gr/..._Id=988&cat=214 και σκέφτομαι να του το πάρω αλλα μήπως ειναι υπερβολή για αυτη την μηχανή???. Μην του το αγοράσω και μετα δεν το φοράει γιατι θα τν κράζουν στο δρόμο γιατι κανει και ενα σκασμο λεφτά. Χρειάζομαι άμεσα την γνώμη σας. Ευχαριστώ. και εσυ duke 125cc δεν εχεις? η λαθος θυμαμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 Το θέμα υπερβολή σχετικό είναι. Είναι πάντως off road κράνος... Αν πάντως το πάρεις με μια φτερωτή ματιά υπάρχει και αρκετά φθηνότερο.. http://www.megastock...t.asp?catid=162 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aggelos8 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 τελικά το πήρε ο αδεφός μου όποτε το πάω βόλτες χαχαχαχαχαχ. Το ψάχνω ακόμα αλλα μάλλον για κανα wolf 250 το παω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 αν το θελει για χρηση στην πολη δεν νομιζω οτι ειναι καταλληλο. ουτε για τον τυπο του 125 δουκα ταιριαζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 Καλησπέρα θα ήθελα την γνώμη σας για αγορά κράνους. Ο αδερφός μου έχει γενέθλια και σκοπεύω να του πάρω κράνος ........... Γενικά το κράνος ΔΕΝ.............δωρίζεται σχεδόν ποτέ. Ο μόνος περιοριστικός αλλά κρίσιμος λόγος, είναι το μέγεθος. Ακόμη και αν ξέρεις το σχέδιο που του αρέσει, ΑΝ δεν πετύχεις το μέγεθος, την πάτησες. Μετα ΔΕΝ επιστρέφεται το κράνος. Ο μόνος τρόπος είναι να ΤΟ έχει δοκιμάσει. Το συγκεκριμένο. Της συγκεκριμένης εταιρείας. Διότι υπάρχουν διαφορές στα μεγέθη ανα εταιρεία. Πιστευω να βοήθησα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 Απλα πηγαινετε μια ωραι βολτα απο τα μαγαζια μαζι να δοκιμασει ποιο ειναι το νουμερο του να δει αν του αρεσουν και αλλα κρανη και τοτε του παιρνεις και του λες μεγεια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aggelos8 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 Γενικά το κράνος ΔΕΝ.............δωρίζεται σχεδόν ποτέ. Ο μόνος περιοριστικός αλλά κρίσιμος λόγος, είναι το μέγεθος. Ακόμη και αν ξέρεις το σχέδιο που του αρέσει, ΑΝ δεν πετύχεις το μέγεθος, την πάτησες. Μετα ΔΕΝ επιστρέφεται το κράνος. Ο μόνος τρόπος είναι να ΤΟ έχει δοκιμάσει. Το συγκεκριμένο. Της συγκεκριμένης εταιρείας. Διότι υπάρχουν διαφορές στα μεγέθη ανα εταιρεία. Πιστευω να βοήθησα. Σε οτι αποφασίσω να του πάρω θα έρθει και αυτός μαζι και οταν φτάσουμε στο μαγαζί τοτε θα του το πω αλλα το θεμα ειναι τι κράνος και οχι πάν απο 300 ευρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 αν το θελει για χρηση στην πολη δεν νομιζω οτι ειναι καταλληλο. ουτε για τον τυπο του 125 δουκα ταιριαζει. δεν λες και δεν ταιριαζει δεν ειναι και καθαρα off road (ζελατινα) ασε που αν δεις το duke παντα με αναβατη με on off kai googles το δειχνουν ισως για λογους ομορφιας βεβαια ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 Μια χαρα κρανακι ειναι και καθολου ''καρναβαλι'' για το μηχανακι του. για ρωτα τον διακριτικα πως το βλεπει και ποια η γνωμη του και βλεπεις αντιδρασεις..Πες του οτι το θες για σενα πχ ΝΑ κοιταξεις ομως για ποιο χαμηλη τιμη. Γενικα κανε ερευνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 τελικά το πήρε ο αδεφός μου όποτε το πάω βόλτες χαχαχαχαχαχ. Το ψάχνω ακόμα αλλα μάλλον για κανα wolf 250 το παω. καλυτερα το wolf 250 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 Εμενα η αδερφη μου 300 ευρω δώρο δεν μου πηρε ποτε .. ουτε το λοτο να κερδιζε δν θα εδινε τοσα ! Δεν ξερω για το κρανος .. αλλα μπραβο σου που σκεφτεσαι και προσεχεις τον αδερφο σου ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scissorz 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 Πες του οτι εχεις κατι δουλειες στα μαγαζια και ψηστον να ερθει μαζι σου.Παροτρεινε τον να φορεσει κρανη απο την ιδια εταιρια η το ιδιο το κρανος σε διαφορα μεγεθη και οπως ειπαν αν του αρεσει και του κανει πες του και με γεια επιτοπου :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aggelos8 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 Σας ευχαριστώ ολους πολυ. Αλλα δεν μου έχετε απαντήσει στο ερώτημα μου αυτο το κρανος ειναι για την συγκεκριμένη μηχανή ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lim - Lim 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) http://www.google.co...iw=1080&bih=715 μάλλον με άλλα κράνη το βλέπω εγώ και συμφωνώ. Βέβαια γούστα είναι αυτά. Είδα Harley Night Rod με full face και δε με χάλαγε οπότε.... εδιτ: αν πας παρακάτω έχει και με παρόμοια κράνη. ούτε κρύο ούτε ζέστη. Ας είναι καλό το κράνος και κάνει για ό,τι θες. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 από τον Lim - Lim Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Σας ευχαριστώ ολους πολυ. Αλλα δεν μου έχετε απαντήσει στο ερώτημα μου αυτο το κρανος ειναι για την συγκεκριμένη μηχανή ???? Μια χαρα ειναι αδερφε το κρανακι!!! Ειναι Dual χρησης για αυτο εχει και τη ζελατινουλα. Μη μασας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Εδω τα πιτσιρικια φορανε MXαδικα κρανη με τα σκουτερακια και συ φοβασε οτι δεν θα ταιριαζει με το Δουκα..? Μια χαρα θα ειναι και μαλιστα το γεισο ειναι πολυ πρακτικο γιατι δεν σε χτυπαει ηλιος στα ματια, εγω σωθηκα παντως. Στο Google παντως στις φωτο οι μισοι το φοραν με fullface και οι αλλοι μισοι με εντουραδικο-dual. Κατ εμε ταιριαζει με την αισθητικη της μηχανης, ειναι και λιγο "αλητεια" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aggelos8 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Σας ευχαριστω όλους Πολυ. Όπως βλέπω οι απόψεις ειναι μπερδεμενες. Θα πάμε στο μαγαζί και θα δούμε τι θα γίνει και πάλ ευχαριστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Ταιριαζει καργα ρε...Το θεμα ειναι τι του αρεσει καθενως...γουστα ειναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες