evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) 135 στο ισωμα και μετα πατησαμε φρενα! εχει και αλλο λεμεεε! :D :D :D short story: πηγαινα με 110 νορμαλ στον κηφισσο και ακουω απο πισω σαματα λεω τι γινεται ...κοιταω καθρεφτη και βλεπω ενα καγγουρα τσιλιβιθρα με κοντομανικο χωρις κρανος να πηγαινει χωρις αυριο απο πισω μου με ενα cryptom..ηθελε να με περασει! εγω με μπουφαν ιστοριες τσαντα σχολης μιλαμε ειχα πανω μου + τα κιλα μου + τη διαφορα του crypton = 35-40 κιλα. λεω τωρα θα σου κανω μεγαλη ζημια...αφηνω λιγο το γκαζι και αφηνω τις στροφες να πεσουν εκει που αρχιζει η ροπη...με το που ερχεται διπλα μου με περναει και συνεχιζει χωρις αυριο αφου με εχει κοιταξει με ενα βλεμμα τοσο απαξιωτικο....ΤΕΡΜΑ ψαρωμενος εκεινος λιγο τα ποδια να ανεβαζε και ηταν σανιδα...ετσι εισαι λεω ρε ...σκυβω λιγο και το σανιδωνω... απο 100 που ειχα πηγα μπαμ στα 135 με ελαχιστο σκυψιμο μονο του κεφαλιου... την ωρα που περναω απο διπλα του το μονο που προλαβα να κανω ηταν αυτο μια φορα... και να γελαω οσο δυνατα μπορω για να με ακουσει! αποσο προλαβα να δω...γιατι ειχαμε τουλαχιστον 20 χλμ/ω διαφορα και περασα σχετικα γρηγορα απο διπλα του...αμεσως ξεψαρωσε,η χαρα εφυγε απο το προσωπο και γυρισε γρηγορα να κοιταει παλι μπροστα σου λεει τον ηπιαμε μην κοιτας! ΧαχΑΧΧΑ....ΤΣΑΙ ΣΤΑ ΚΡΥΠΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΙ! ΣΤΗΝ ΚΩΛ@Ρ@ ΤΟΥΣ ΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧ :shoot: την υποτιμησαν την καλη μου σημερα και εβγαλε δοντια για πρωτη φορα...135 λοιπον και εδινε και αλλο αλλα ενα φορτηγο μπροστα ειχε αλλη αποψη χαχαχχα! θα εφτανε 140-145...και ολα αυτα χωρις σκιψηματα πολλα και κατηφορες...απλα εντυπωσιασμενος μετα τις επεμβασεις που περιεγραψα προχθες.....οσον αφορα την καταναλωση...εχω κανει 100 κλμ ολα στην τσιτα κηφισσο ταπα και εχει πεσει μια γραμμουλα μονο...ενω οταν τα εκανα νορμαλ κεντρο και χαλαρα η ακομα και κηφισσο πριν τις επεμβασεις,επεφτε στη μεση μετα απο 100 κλμ.... εχω ξανανιωσει λεμε! αναθερμανθηκε η σχεση μας :blush2: Τροποποιήθηκε Μάιος 22 , 2013 από τον evo9 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 και εμένα κάτι έπαθε σήμερα :lol: και έπιασε τα 130 εκεί που πήγαινε max 120 ,έχω +2 δόντια στο πίσω γρανάζι άρα έχω κάψει κάτι λίγο από τη τελική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 δεν ξερω για τα crypton που εχετε εκει... δυστιχος εμενα μου εκοψε τον τσαμπουκα οταν το ειχα παρει στις αρχες... ειχαμε βαλει τον εκεντροφορο και την εξατμηση και προσπαθουσα να ψησω τον αδερφο μου με το δικο του να ανοιξουμε... 54μμ του αδερφου... ξαφνικα ενα βραδακι μου λεει παμε κοντρα; ο χαμενος κερναει τις μπυρες... δυστιχος το ειχα υποτημησει πολυ το αθανατο μοτορι του... με αφησε αρκετα πισω... μετα τα 120 ξεχασα τι μηχανακι προσπαθουσα να φτασω... χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 μιλαμε για crypton x. και φυσικα οχι υπερκυβισμενο. 54 χιλιοστα διαμετρο ελπιζω να διανοησε τι ροπαρα θα βγαζει ετσι; το cbr φαντασου εχει 47.2 ...βεβαια εχει μεγαλη διαδρομη 58 αλλα και παλι αντε να μαζεψεις αμα σου φυγει το 54αρι. μονο αν εχει παρα πολυ μικρη διαδρομη και ψοφαει ψηλα. φυσικα αν ηταν καποιος υπερκιβησμενος θα με αφηνε πισω. εγω το αναφερω για να δουν καποιοι οι οποιοι λενε οτι το εργοστασιακο crypton x εχει το cbr.... (ο αλλος οπως ειπα ειχε -35 κιλα πανω στο παπι μαζι με το βαρος του και ειχε και εξατσμιση...αν ειχε φιλτρο προγραμμα δεν γνωριζω αν και δεν νομιζω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 μιλαμε για crypton x. και φυσικα οχι υπερκυβισμενο. 54 χιλιοστα διαμετρο ελπιζω να διανοησε τι ροπαρα θα βγαζει ετσι; το cbr φαντασου εχει 47.2 ...βεβαια εχει μεγαλη διαδρομη 58 αλλα και παλι αντε να μαζεψεις αμα σου φυγει το 54αρι. μονο αν εχει παρα πολυ μικρη διαδρομη και ψοφαει ψηλα. φυσικα αν ηταν καποιος υπερκιβησμενος θα με αφηνε πισω. εγω το αναφερω για να δουν καποιοι οι οποιοι λενε οτι το εργοστασιακο crypton x εχει το cbr.... (ο αλλος οπως ειπα ειχε -35 κιλα πανω στο παπι μαζι με το βαρος του και ειχε και εξατσμιση...αν ειχε φιλτρο προγραμμα δεν γνωριζω αν και δεν νομιζω) Τα ειπες αναποδα, 58 χιλιοστα διαμετρο το πιστονι και 47,2 η διαδρομη!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) και εμένα κάτι έπαθε σήμερα :lol: και έπιασε τα 130 εκεί που πήγαινε max 120 ,έχω +2 δόντια στο πίσω γρανάζι άρα έχω κόψει κάτι λίγο από τη τελική. Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2013 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 το crypton x ειναι υπερεκτημημενο νομιζω... δεν μου αρεσει και δεν εχω δει κανενα να πηγενει καλα... το cbrακι μας παει μπαλα δεν λεω.... παραλιακι εδω ηρακλειο στα 400 μετρα εχω πατησει innova που απ'οτι μου ειχανε πει ηταν 67.... εγω απο το δικο μας ειμαι ευχαριστιμενος για τις επιδοσεις του και γι'αυτο πηρα και την μαμα του.... αλλα απογοητευμενος απο τα ανταλλακτικα του... υγ. μετανιωσα που πηρα την μαμα του σε κοκκινη... ειδα εχθες την redbull εκδοση και εφαγα φρικη... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2013 Λίγα X είναι σε καλή κατάσταση. Είναι γρήγορο και έχει πολύ καλό λόγο ίππων/βάρος Αλλά το ότι δε πάνε όσο έπρεπε είναι απλό. Τα Σ-Κ-Ι-Ζ-Ο-Υ-Ν τα 17χρονα κλπ.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 My CBR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Μας εγκατέλειψες δηλαδή???? Τι θα είναι το επόμενο?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 250 θέλω αλλά στα χρήματα που διαθέτω δύσκολο να βρω αυτά που μπορώ να πω είναι <2000€ όχι σκούτερ 125-250cc (κατά προτίμηση 250) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εγώ θα κοίταγα κανα cbf 250 (πριν λίγο καιρό πουλιόταν ενός γνωστού με 20000 χιλιόμετρα περίπου, κάπου στα 1800) ή αν διέθετα λίγα παραπάνω ένα Ninja!!! Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2013 από τον dimitriskokk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 offtopic Κυρίως για cbf κοιτάω , τα 2 χιλιάρικα είναι το maximum και ίσως να μην μπορέσω ούτε αυτά να διαθέσω. Μου περνάει από το μυαλό να πάρω ένα παπί "κούτα" στα 1200-1800€ (πχ sprinter kriss) αφού με το μεταχειρισμένο έχεις την ανασφάλεια ότι ανά πάσα στιγμή κάτι μπορεί να πάθει και το cbrακι δεν είχε κάτι αλλά το είχα βαρεθεί (όχι λόγω βλαβών) τα χλμ του ήταν πολλά οπότε καλύτερα που έφυγε . Αυτά τα offtopic από 'μένα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 αντε με το καλο το καινουργιο μοτορι, τελικα 800 το δωσες?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 ξερει κανεις η εχει κανεις το service manual για τις ρυθμησεις των βαλβιδων; ενας μηχανικος που ρωτησα ειπε στο 8 και στο 25 αλλα 8 δεν εχει οποτε παμε 9 και 25.... εμεις τις ρυθμησαμε και τις 2 στο 15... προβλημα δεν υπαρχει αλλα εχουμε ενα μικρο χτυπιματακι... το θεμα ειναι τι λεει η χοντα... :\ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 ξερει κανεις η εχει κανεις το service manual για τις ρυθμησεις των βαλβιδων; ενας μηχανικος που ρωτησα ειπε στο 8 και στο 25 αλλα 8 δεν εχει οποτε παμε 9 και 25.... εμεις τις ρυθμησαμε και τις 2 στο 15... προβλημα δεν υπαρχει αλλα εχουμε ενα μικρο χτυπιματακι... το θεμα ειναι τι λεει η χοντα... :\ πανε σε μια αντιπροσωπεια χονδα και θα σου πουν λογικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 ξερει κανεις η εχει κανεις το service manual για τις ρυθμησεις των βαλβιδων; ενας μηχανικος που ρωτησα ειπε στο 8 και στο 25 αλλα 8 δεν εχει οποτε παμε 9 και 25.... εμεις τις ρυθμησαμε και τις 2 στο 15... προβλημα δεν υπαρχει αλλα εχουμε ενα μικρο χτυπιματακι... το θεμα ειναι τι λεει η χοντα... :\ Valve Clearance Cold - Inlet : 0.04 - 0.08 Valve Clearance Cold - Exhaust : 0.25 - 0.29 http://www.motorbikespecs.net/index.dyn?flag=2&model_id=5834212&make=Honda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 ευχαριστω παιδες.... κανουμε τις πρωτες βολτες καθημερινα μεχρι τις γουβες μεχρι να στωσουμε και μετα παμε δυναμομετρηση... για να δουμε τι θα βγαλει.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2013 τελικα τι του εκανες ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 τελικα βαλαμε τα κυλινδροπιστονα κανονικα και την κεφαλη την 4βαλβιδη.... αλλαξαμε ηλεκτρονικη κανανε μερικες ρυθμησεις... το μονο που μενει ειναι να κανουμε την δυναμομετρηση και να δουμε αν θελει κατι αλλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 τελικα βαλαμε τα κυλινδροπιστονα κανονικα και την κεφαλη την 4βαλβιδη.... αλλαξαμε ηλεκτρονικη κανανε μερικες ρυθμησεις... το μονο που μενει ειναι να κανουμε την δυναμομετρηση και να δουμε αν θελει κατι αλλο... δηλαδη εχεις τωρα ενα μανισιο cbr 150 αν καταλαβα καλα. περιμενουμε εντυπωσεις!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 οχι ειναι 177 απ'οτι λεει πανω ο κυλινδρος :)))) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 οχι ειναι 177 απ'οτι λεει πανω ο κυλινδρος :)))) α δλδ και 4βαλβιδος και υπερκυβισμενος ωραιος!!! εχει διαφορα στον ηχο απο πριν?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 ψιλοδιαφορα... απλα σκευτομαστε να αλλαξουμε και το καρμπιλατερ με ενα fcr 35 να δουμε την διαφορα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες