Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Θα ήθελα πολυ να το δω και να το οδηγήσω Έχεις photo ή κατι...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TOM_VITO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 (τροποποιήθηκε) για αλλαγη μοτερ απο αλλο μηχανακι γινεται και αν ναι ποια η γνωμη σας? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 5 , 2013 από τον TOM_VITO Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 (τροποποιήθηκε) . Το καλύτερο για το τέλος..... πήγαινε πιο κάτω.... ......πιο κάτω..... .......βαρέθηκες;;;;; λίγο ακόμα........... :wub: :wub: Πολύ ωραία μωρά!!!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 5 , 2013 από τον dimitriskokk 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnkataras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 απεκτησα και εγω ενα cbr 125 και θελω καρινα γιατι δν εχει.....με εχουν μπερδεψει ομως...ρωτησα σε καποια μαγαζια και μονο 2 μπορουν να βρουν...στο ενα μαγαζι ομως μ ειπε ειναι 2 κομματια (110 ευρω το ενα) στο αλλο μ ειπε ειναι 3.....ποσα ειναι τελικα?? και επισης κατι πιο φθηνο μπορω να βρω καπου/καπως? 220 ευρα ειναι αδυνατον για εμενα να βρεθουν....μεταχειρισμενα δν βρηκα κανεναν να μπορει να βρει σε ολο το αγρινιο -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) κανε υπομονη και τσεκαρε συνεχεια απο car.gr ανταλλακτηκα τρακαρισμενα κλπ! 2 κομματια ειναι η καρινα ενα κομματι δεξια μερια ενα κομματι αριστερη μερια (εκτος και αν εννωει 3 με το πλαστικο που ειναι ακριβως πισω απο την μπροστινη ροδα γιατι αυτο κραταει τα αλλα 2 κομματια) ισχει αρα 3 ειναι.. τι Βιζα ειναι αυτααααααααααααααααααααα; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2013 από τον A7XBilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 Σημερα παιδες μπηκα πιστα, φαγαμε μια μικρη σαβουρντα απο δικο μου λαθος, αλλα το μηχανακι παει τρενο στις στροφες. Δυστυχως δεν εχω φωτο ή κανα βιντεακι να βλεπατε ποσο καλα εμπαινε. Επισης εχω να δηλωσω σε οτι αφορα τα λαστιχα το μπροστινο το πατησα ολο (φοραω το 90αρι) αλλα πισω που εχω το 110 αφησε 1μισι εκατοστο απατητο γιατι πολυ απλα εβρησκαν τα πατακια πρωτα. Τωρα θα μπει σε λιγο καιρο για σερβις, ειδωμεν ποσο θα μας βγει το κουστουμι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 εγω το εχω πει ξανα...το μηχανακι στριβει....απιστευτη η αισθηση! οσο για το πισω λαστιχο, ισως (λεω ισως) να φορτισες πολυ το μπροστινο με φρενα κλπ (να ειχες ενα λαθος στιλακι δηλαδη) και να μην τερματιζε και το πισω! Εγω δεν προλαβα να το βαλω πιστα αν και το ηθελα παρα πολυ γιατι πουληθηκε τοτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 εγω το εχω πει ξανα...το μηχανακι στριβει....απιστευτη η αισθηση! οσο για το πισω λαστιχο, ισως (λεω ισως) να φορτισες πολυ το μπροστινο με φρενα κλπ (να ειχες ενα λαθος στιλακι δηλαδη) και να μην τερματιζε και το πισω! Εγω δεν προλαβα να το βαλω πιστα αν και το ηθελα παρα πολυ γιατι πουληθηκε τοτε. οχι απλα επειδη ειμαι 100 κιλά, οταν ειμαι τερμα πλαγιασμενος τερματιζουν οι αναρτησεις με αποτελεσμα να βρισκουν τα πατακια. οταν ειχα το 100αρι πισω λαστιχο το ειχα πατησει ολο, τωρα με το 110 εχεις κι ενα περιθωριο ασφαλειας ας πουμε. κι αφηστε να λενε οτι το cbrακι ειναι παπακι, τα μεγαλα μονο στις ευθειες με φευγαν.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 μου φαινεται πως πρεπει να αρχισεις την διετα χαχαχα! ωραιος παντος, μπραβο που το ευχαριστιέστε το μηχανακι! αυτο το delta box με τρελενει, στριβει με την σκεψη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 μου φαινεται πως πρεπει να αρχισεις την διετα χαχαχα! ωραιος παντος, μπραβο που το ευχαριστιέστε το μηχανακι! αυτο το delta box με τρελενει, στριβει με την σκεψη χαχα κι αυτοι που βλεπαν απο ξω αυτο προτειναν, ή χασε κιλα ή αλλαξε μηχανακι :P το καλοκαιρακι θα ψαχτω λιγο με αναρτησεις, κανα yss πισω ρυθμιζομενο, κανα hyperpro ελατηριο μπροστα, κατι θα κανουμε.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 Αν είναι να το κρατήσεις το μηχανάκι, τότε αξίζει. Αν είναι να το πουλήσεις αργότερα, δεν πρόκειτε να το εκτιμήσει κανείς επόμενος αγοραστής, οπότε και δεν αξίζει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 χαχα κι αυτοι που βλεπαν απο ξω αυτο προτειναν, ή χασε κιλα ή αλλαξε μηχανακι :P το καλοκαιρακι θα ψαχτω λιγο με αναρτησεις, κανα yss πισω ρυθμιζομενο, κανα hyperpro ελατηριο μπροστα, κατι θα κανουμε.. Θα έχεις καλές αναρτήσεις θα στρίβεις καλύτερα αλλά στις εξόδους των στροφών θα ξεμένεις από δύναμη , ίσως να ήταν καλύτερα να μάζευες $ για κάτι μεγαλύτερο εκτός αν θες να "παντρευτείς" το cbr. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 το εχω παντρευτει ηδη παιδια, δεν προκειται να το πουλησω, σιγα σιγα θα το κανω ενα αξιοπιστο τουμπανο http://img837.imageshack.us/img837/2991/20130411180425.jpg http://img547.imageshack.us/img547/5862/20130411175112.jpg οριστε και 2 πικουλες απο την πιστα!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2013 Ώστε παίρνει κινητήρα απο CRF 250 ε? Δηλ μπαίνει εύκολα ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2013 :) κι μενα μου μπαινουν διαολια στα μυαλα, αλλα λεω πρωτα να παιξω με το υπαρχον μοτερ κι αν δεν αντεξει τοτε παμε σε κατι αλλο :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2013 παιδακια....μην σας μπαινουν περιεργες ιδεες! εγω θα το φοβομουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2013 οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 αμα εχεις χρημα μπενει και απο χτ660 πανω χαχαχαχα εγω πρωτηνω για το μηχανακι μας μια αλλαγη ηλεκτρονικης 1 εξατμησουλα ενα φιλτρακι και μια 4βαλβιδη κεφαλη και το μηχανακι θα πεταει.... τα παραπανω ειναι καγκουριες και χανει τελειος την αξιοπιστια του.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 αμα εχεις χρημα μπενει και απο χτ660 πανω χαχαχαχα εγω πρωτηνω για το μηχανακι μας μια αλλαγη ηλεκτρονικης 1 εξατμησουλα ενα φιλτρακι και μια 4βαλβιδη κεφαλη και το μηχανακι θα πεταει.... τα παραπανω ειναι καγκουριες και χανει τελειος την αξιοπιστια του.... αυτο εχω σκοπο να κανω και μεγαλυτερο καρμπ φυσικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 και μετα κοβετε το σασι στην μεση, και για να σταματισεις πετας αγκυρα :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 και μετα κοβετε το σασι στην μεση, και για να σταματισεις πετας αγκυρα :crazy: εμεινες χωρις μηχανακι κι ολο υπερβολες εισαι :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 ακόμα αμήχανος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 αμα βαλεις απο χτ θα βαλεις και αλλη ζαντα μπροστα με διπλη μαργαριτα σολινακια υψηλης και πισω ενα μονοψαλιδο απο κανενα bros400 με μια ζανταραααααααααααα και μια λαστιχαρα και σταματαει μια χαρα χαχαχαχα εγω εφερα μαζι μου μια 4βαλβιδη και ενα κυλινδρακο να βαλω πανω αλλα δεν εχω αξιωθει ακομα.... ψαχνω να βρω και κανενα ψαλιδι απο bros αλλα τα πουλανε ολοκληρα και εγω δεν το θελω ολοκληρο χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες