dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πολύ καλό!!! Ειδικά η νέα "μούρη" τα σπάει!!!! Μια ερώτηση, πόσο σου είχε κοστίσει περίπου η βαφή των ζαντών; Τροποποιήθηκε Μάρτιος 13 , 2013 από τον dimitriskokk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 τις ζαντες τις ειχα βαψει παλια που ειχε γινει ασπρο.... ελεγα να τις βαψω τωρα μαυρες ξανα αλλα του πανε πιστευω.... απο κοντα φαινετε καλητερο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 α μπραβο ρε delete πολυ ωραιο το χεις φτου-φτου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 πρεπει οταν επιστρεψω να βρω καθρεπτες να του βαλω και να παω για ενα φρεσκαρισμα τις ζαντες.... και να παρω και το πισω φτερακι που μπενει πανω απο το λαστιχο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τι έγινε ρε θηρίο? Γιατί άλλαξες γνώμη? Ο αγοραστής άλλαξε γνώμη λίγο πριν τη μεταβίβαση και στη συνέχεια αφού το σκέφτηκα ξανά αποφάσισα να το κρατήσω αφού ότι και να πάρω στα 125 ... θα θέλω 250 Πάντως δική μου γνώμη είναι ότι το cbr-άκι μια χαρά οικονομικό είναι σε σχέση με ένα παπί. Και προσφέρει και περισσότερα. Όσο για klx 250 απότι βλέπω παίζουν γύρω στο 1000αρικο(κάποια και ποιο ακριβά βέβαια), όσο περίπου και το cbr. Γιατί λοιπόν ζορίζεσαι με την αλλαγή? Το πουλάς, παίρνεις τα μετρητά και αγοράζεις το klx. Το πρόβλημα είναι ότι πιστεύω ότι το μεταχειρισμένο θα μου "φάει" πολλά μετά την αγορά Συμβουλή: Περίμενε το καλοκαιράκι να πουλήσεις την μηχανή. Ειδικά ή στην αρχή ή προς το τέλος του καλοκαιριού που πολλοί πιτσιρικάδες ψάχνονται για μηχανή. Οι 1οι για να κάνουν βόλτες το καλοκαίρι, και οι 2οι για να πηγαινο-έρχονται στο σχολείο κτλπ. Μην βιαστείς. Δώσε χρόνο, έχε την αγγελία σου εκεί και αναναίωνε την, και άκου προσφορές. Όταν ακούσεις μια καλή προσφορά, πάρε την. Εγώ βιάστηκα και την πάτησα. Μην κάνεις το ίδιο λάθος. Δες αυτό -> http://www.car.gr/cl...s/view/2293474/ Είναι απο έμπορα. Άνετα του το κατεβάζεις κανένα 300άρι κάτω. Ειδικά αν πας με μετρητά και όχι με ανταλλαγή. Το έχει πάνω από χρόνο και αυτό είναι λίγο ύποπτο ίσως να έχει κάποιο πρόβλημα Τροποποιήθηκε Μάρτιος 13 , 2013 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 Επίσης, πιστεύω ότι το καλοκαίρι είναι μια καλή εποχή να πουλήσει κάποιος γιατί είναι και η τουριστική σεζόν στην μέση και πολλοί "πιάνουν" χρήματα τότε, βρισκοντας κάποια δουλειά. Τον χειμώνα οι περισσότεροι είναι πιο συγκρατημένοι και συντηρητικοί στις αγορές τους καθώς πολλές δουλειές δεν παίζουν. Πιστεύω πως αυτό ισχύει, τουλάχιστον εδώ κάτω σε εμάς. και εγώ "εδώ κάτω" είμαι και ισχύει αλλά ... απλά το έχω βαρεθεί , το ξέρω δεν είναι καιρός για σπατάλες και για να αλλάζουμε μηχανάκια έτσι γιατί τα βαρεθήκαμε και γι' αυτό και δεν πωλείται πλέον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 γιατι δεν το αναβαθμιζεις λιγο ετσι για να αναζωπυρωσει το ενδιαφερον σου για το μηχανακι??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 γιατι δεν το αναβαθμιζεις λιγο ετσι για να αναζωπυρωσει το ενδιαφερον σου για το μηχανακι??? κυλινδροπίστονα κλπ ; πολλά € για το τίποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 κυλινδροπίστονα κλπ ; πολλά € για το τίποτα ακομα κι εμφανισιακη αναβαθμιση μπορει να σου προσφερει αυτο το κατι, δεν χρειαζεται να ριξεις πολλα λεφτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Κοίταξε Σταύρο το μεταχειρισμένο είναι λαχείο. Μπορεί να σου τύχει και να μην βγάλει τίποτα. Μπορεί και να βγάλει της παναγιάς τα μάτια. Αν έχεις έμπιστο μηχανικό, μην σε νοιάζει τίποτα. Πήγαινε το για έλενχο και αν σου δώσει το ΟΚ, το τσιμπάς. Αν όχι απλά έφυγε ένα απο την λίστα σου. Για την βελτίωση συμφωνώ ότι δεν αξίζει. Για κανένα άλλο μοντέλο δεν ψάχνεσαι? Ή ερωτεύτηκες? :P Υ.Γ. Deleter γαμάτο το έκανες το cbr-ακι. Εύγε!!! Η μάσκα και το φανάρι είναι απο άλλο μηχανάκι ή απλά aftermarket? Και πόσο πήγε το μαλλί? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 13 , 2013 από τον gstam Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 το κοστος βγηκε στα 140 ευρω περιπου.... αμα βγαλεις βαψιμο που εγινε δωρεεαν και τα ηλεκτρολογικα... το φαναρι ειναι του 150 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2013 Σημερα εκανα το καθιερωμενο πλεον ταξιδακι μου Θεσσαλονικη-Καβαλα κι εχω να παραθεσω τα εξης : τελικιασα επιτελους και την 6η στα 150 χλμ με το στροφομετρο στις 13000 καρφωμενο στην καταβεσια στο Δερβενη (βγαινοντας απο Θεσσαλονικη δλδ για οσους δεν γνωριζουν) οντας ενα με το ντεποζιτο κι εχοντας 100αρα βενζινα. Επισης με την 100αρα βενζινα βλεπω σημαντικη διαφορα στις επιδοσεις, και σε επιταχυνση και σε διατηρηση τελικης, οι αναρτησεις ειναι οτι πρεπει για ταξιδι και γενικα το μηχανακι δεν κωλωνει πουθενα. Ημουν για μιαμιση ωρα τερμα γκαζι (κυριολεκτικα) κι ο δεικτης θερμοκρασιας ουτε καν πλησιασε την μεση. Το αντιθετο εγινε στον δεικτη βενζινας φυσικα οπου μεσα σ'αυτα τα 160 χλμ υπολογιζω οτι εκαψα γυρω στα 7 λιτρα. Μωτ στα 120. Προς το τελος φαγαμε και λιγο βροχουλα αλλα και παλι ουτε γλιστριματα ουτε τπτ, απλα οι σταγονες τεινουν να τζουζουν λιγο μετα τα 100 χλμ/ω. Αυτα ειχα να πω καλα χιλιομετρα σε ολους μας και κρατηστε οτι το μηχανακι μας μπορει να παει παντου, αρκει να υπαρχει η υπομονη κι η διαθεση!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2013 Κοίταξε Σταύρο το μεταχειρισμένο είναι λαχείο. Μπορεί να σου τύχει και να μην βγάλει τίποτα. Μπορεί και να βγάλει της παναγιάς τα μάτια. Αν έχεις έμπιστο μηχανικό, μην σε νοιάζει τίποτα. Πήγαινε το για έλενχο και αν σου δώσει το ΟΚ, το τσιμπάς. Αν όχι απλά έφυγε ένα απο την λίστα σου. Για την βελτίωση συμφωνώ ότι δεν αξίζει. Για κανένα άλλο μοντέλο δεν ψάχνεσαι? Ή ερωτεύτηκες? :P Κάποιο που να μπορεί να κινείται σταθερά με ~100χλμ/ω χωρίς να δίνει την αίσθηση ότι θα ανατιναχτεί , και κατά προτίμηση όχι σκούτερ. 2 (;) σελίδες πριν είχα γράψει κάτι για παπί , τελικά το παπί αποκλείεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 150?? το x3k0L 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 Αφού θες μηχανάκι που να μην σπάει στα 100 χλμ/ωρα γτ επέλεξες το klx? Χωρίς να το ξέρω, υποθετικά μιλώντας, πρέπει να έχει μικρή τελική ακόμα και για 250αρι. Όπως έχουν όλα τα enduro. Μέχρι πόσα μπορείς να διαθέσεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 Σαν enduro έχει χαμηλή τελική αλλά πιστεύω πως λόγω κυβικών θα κινείται σχετικά άνετα με 100 ,το επέλεξα γιατί κάνει λίγο απ' όλα κάνει για μέσα στη πόλη , μπαίνει στο χώμα και μπορεί και να πάει και μέχρι το Ρέθυμνο νότια Χανιά χωρίς να πηγαίνει σπασμένο σε όλο το δρόμοτα λεφτά είναι λίγα ,όσα βγάλω από το cbr και κάτι ψηλά γι' αυτό δεν έχει και πολύ νόημα αυτή η συζήτηση ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2013 Το άλλο που είναι στα Χανιά το έχεις ελένξει σε μηχανικό? Αν όχι τσέκαρε το σε μηχανικό και μετά αποφάσισε. Τα klx γενικά δεν είναι μηχανάκια που έχουν πουλήσει πολύ, οπότε υπάρχει και μια λογική στο να έχει μείνει 1 χρόνο εκεί. Ειδικά αν δεν υπάρχει αγοραστικό κοινό για το συγκεκριμένο μοντέλο, στην πόλη σου. Όπως και να έχει δεν χάνεις τίποτα να το τσεκάρεις σε μηχανικό δικό σου. Επίσης κοίταζε και απο πλευρά Αθήνας. Όλο και κάποιον θα βρούμε να το τσεκάρει και να στο στείλει με το καράβι ή να ανέβεις και να το πάρεις εσύ. Π.χ. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3351758/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μηχανικό έχψω να το δει αλλά και πάλι μεταχειρισμένο είναι τη μία δουλεύει ρολόι την άλλη θέλει rebuilt . Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι έχει aftermarket τελικό και πρέπει να περάσει ΚΤΕΟ και δεν βλέπω και κ@λοφαναρο και φλας και μπορεί να θέλει καλωδιώσεις και θέλει και λάστιχα και μαζεύονται πολλά ... Μάλλον είμαστε λίγο off topic Τροποποιήθηκε Μάρτιος 17 , 2013 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2013 παιδια κρατηστε το θεμα καθαρο! ειναι μονο για cbr, δεν εχουν καμια σχεση τα enduro ουτε οι αγγελιες εδω μεσα! Φιλικα B) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) Παιδιά ερώτηση....μπορεί να με βοηθήσει κάποιος και να μου πει πως μπορώ να βγάλω την πίσω δαγκάνα γιατί θέλω να την καθαρίσω (δεν είναι καμιά επιστήμη αλλά θέλω να είμαι σίγουρος για το τι θα κάνω) ; Αν είναι δυνατόν με φωτογραφία θα το εκτιμούσα πολύ!! Την μπροστά είναι εύκολο από ότι φαίνεται να την αφαιρέσω. Εργαλεία υπάρχουν (να ΄ναι καλά ο αδερφός ). Επίσης για να αλλάξω τα νερά του ψυγείου από που μπορώ να το κάνω, υπάρχει κάποια βαλβίδα όπως σε αρκετές μοτοσυκλέτες; Θέλω να ασχοληθώ εγώ με αυτά γιατί μου αρέσει και για να γίνει και πιο προσεκτική δουλειά και γιατί όχι να γλιτώσω και κανά φράγκο. Ευχαριστώ προκαταβολικά Τροποποιήθηκε Μάρτιος 19 , 2013 από τον dimitriskokk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 Για το πισω φρενο δεν ξερω, τα παραφλου ειναι ευκολα παντως. Βγαζεις την σελα του συνοδηγου και μετα βγαζεις και του οδηγου ξεβιδωνοντας ενα αλλεν το οποιο κραταει και την σελα. Μετα θα δεις την εισαγωγη του δοχειου κι απλα συμπληρωνεις. Ριξε κι ενα ξεσκονισμα στα καλωδια και στην μπαταρια γιατι μαζευει πολυ βρωμα κατω απ την σελα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 Σ΄ευχαριστώ για την απάντηση σου DIAMAPA! Μέχρι αυτό το σημείο γνωρίζω τι πρέπει να κάνω. Απλώς θέλω να αλλάξω με καινούριο παραφλού, όχι να συμπληρώσω, και να ρίξω κι ένα καθάρισμα αν χρειάζεται. Αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει. Ευχαριστώ ξανά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 βγαλε την σελα του οδηγου εχει μια βιδα το δοχιο... ξεβιδοσε αφερεσε προσεχτικα τα σολινακια καθαρισε το με απιονισμενο νερο αφου αδειασεις.... περιμενε λιγο να στεγνωσει και τοποθετισε ξανα :) οσο για την πισω δαγκανα δεν θυμαμαι πως βγενει... αλλα αν θυμαμαι καλα πρεπει να βγαλεις τον πισω τροχο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστώ πολύ φίλε! Άλλη μία ερώτηση, για να αδειάσω το παραφλού από το ψυγείο υπάρχει κάποια βίδα που πρέπει να ξεβιδώσω για να αδειάσει ;; Για παράδειγμα στο 2:15, στο βίντεο ξεβιδώνει μια βίδα και αδειάζει... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 19 , 2013 από τον dimitriskokk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 εχει και εμας τετοια βιδα στην τρομπα νερου.... σου προτηνω να μην το κανεις... μπορει να φενετε ευκολο αλλα πολλοι εχουν κανει και ζημια δοκιμαζοντας να την βγαλουν χωρις να ξερουν.... αλλοι ειχαν διαροη νερου.... οποτε αποψη μου ειναι να μην το κανεις... οσο για το παραφλου που θα βαλεις καλο ειναι να παρεις καποιο το οποιο να μην ειναι ταρακουνιμενο η να το αφησεις μερικες μερες καπου χωρις να το κουνισεις για να δεις την ποσοτητα του χρωματος που εχει μεσα.... πολλα παραφλου εχουν μεγαλες ποσοτητες χρωματος και προκαλουν προβληματα στον κηνητηρα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες