A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 δεν νομιζω να περνει διπλο κι αν τυχον παρει πολυ πιθανον να βρισκει κατω πανευκολα ελεω μαλακου πισω αμορτισερ και γενικα λογω χαμηλου υψους της μηχανης. αν θες να δειχνει πιο ομορφο παρκαρισμενο αφηνε το με το τιμονι τερμα δεξια!!!!( οχι κλειδωμενο δλδ) ακριβως θα βρισκει κατω! στανταρ! επισεις ναι πρακτικο ενα διπλο σταντ, αλλα ρε παιδια δεν ειναι ουτε παπι ουτε σκουτερ, υπαρχουν και το padock stand Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 ακριβως θα βρισκει κατω! στανταρ! επισεις ναι πρακτικο ενα διπλο σταντ, αλλα ρε παιδια δεν ειναι ουτε παπι ουτε σκουτερ, υπαρχουν και το padock stand η παρε ενα cbf και βαλτου κλιπ ον!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 (τροποποιήθηκε) χαχα παρεξηγηση.... σκευτομαι να βαλω παντενταριστω στο ψαλιδι πισω το σταντ... μην ξεχνατε το παμε για εκθεσιακο.... υποτιθετε εκει μετρανε οι πατεντες και τα εχτρα που εχει πανω το μηχανακι... φυσικα αμα το κυκλωφορισω στον δρομο δεν θα του το εχω πανω.... θελω ισα ισα να κραταει τον τροχο ισιο.... ξερω υπαρχουν σταντ αλλα πιστευω οτι θα ηταν μια καλη πατεντα... θα το δοκιμασω και θα σας πω :) υγ. στις 8 του μηνα φευγουμε ξανα με το βαπορι... (δουλευω μαγειρας σε εμπορικο καραβι) θα κανουμε μια σταση ταιλανδη και απο ενα φορουμ με καλεσαν να δω μερικα απο τα δικα τους cbr 150 και τις πατεντες που εχουν κανει... απ΄οσο ξερω θα κατσουμε εκει 2-3 μερες για φορτομα.... οποτε μακαρι να τα καταφερω να να παω να δω καμια μοντιφα... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 από τον D3L3T3R Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 χαχα παρεξηγηση.... σκευτομαι να βαλω παντενταριστω στο ψαλιδι πισω το σταντ... μην ξεχνατε το παμε για εκθεσιακο.... υποτιθετε εκει μετρανε οι πατεντες και τα εχτρα που εχει πανω το μηχανακι... φυσικα αμα το κυκλωφορισω στον δρομο δεν θα του το εχω πανω.... θελω ισα ισα να κραταει τον τροχο ισιο.... ξερω υπαρχουν σταντ αλλα πιστευω οτι θα ηταν μια καλη πατεντα... θα το δοκιμασω και θα σας πω :) υγ. στις 8 του μηνα φευγουμε ξανα με το βαπορι... (δουλευω μαγειρας σε εμπορικο καραβι) θα κανουμε μια σταση ταιλανδη και απο ενα φορουμ με καλεσαν να δω μερικα απο τα δικα τους cbr 150 και τις πατεντες που εχουν κανει... απ΄οσο ξερω θα κατσουμε εκει 2-3 μερες για φορτομα.... οποτε μακαρι να τα καταφερω να να παω να δω καμια μοντιφα... καλη φαση!! παντως αλλη ιδεα ειναι να βαλεις πισω στο ψαλιδι το τριγωνο σταντ που εχουν κατι μοταρντ και φαινεται επισης πολυ ωραια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 υγ. στις 8 του μηνα φευγουμε ξανα με το βαπορι... (δουλευω μαγειρας σε εμπορικο καραβι) θα κανουμε μια σταση ταιλανδη και απο ενα φορουμ με καλεσαν να δω μερικα απο τα δικα τους cbr 150 και τις πατεντες που εχουν κανει... απ΄οσο ξερω θα κατσουμε εκει 2-3 μερες για φορτομα.... οποτε μακαρι να τα καταφερω να να παω να δω καμια μοντιφα... ευκαιρία να το κάνεις 4βάλβιδο , πάρε κεφαλή και κυλινδροπίστονο 150 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 σημερα βαρεσαμε κανα 2 κοφτες κι οταν την παρκαρα τσουπ παει το λαμπακι της ενδειξης μπενζινααας. τι θα γινει μ αυτα τα ρευματα δεν φτιαχνονται καπως??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 Εγώ δεν το είχα αυτό το πρόβλημα με τα ρεύματα. Όσο και να το πήγαινα με κόφτες το μηχανάκι, και στα κόκκινα δεν μου καίγονταν ούτε λάμπες, ούτε λαμπάκια. Λάμπες είχε κάψει 2. 1 απο τις μαμά που είχε πάνω του, και 1 που ήταν ελλατωματική και μου την έκαψε σε 4 ώρες χρήσης(εννοείτε ότι την πήγα πίσω στο μαγαζί και πήρα άλλη χωρίς να δώσω φράγκο). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 Κι εγώ δεν έχω κανένα απολύτως θέμα με τα ρεύματα. Είναι περίεργο να σου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Κοίταξε το! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 το ειχαν αρκετοι παντως το θεμα αυτο οταν ειχε πολυ ψηλες στροφες το μοτερ εδινε παραπανω ρευμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τι να σου πω δεν το ξέρω αυτό... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 από τον dimitriskokk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) Κοπέλια μου ήρθαν οι μανέτες!!! Μου αρέσουν πάρα πολύ!!! Καμία σχέση με τις προηγούμενες!!! Χρειάστηκε βέβαια μοντίφα για να μπει του συμπλέκτη και να λειτουργεί σωστά!!! ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΜΑΝΕΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΚΙ ΕΓΩ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ) ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΙΣ ΚΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ. ΟΙ ΚΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ!!!!! Συγγνώμη για τα κεφαλαία γράμματα αλλά θέλω να το τονίσω για να μην την πατήσει κανείς και μπαίνει σε διαδικασίες αλλαγής κ.λ.π. Φωτογραφίες με τις μανέτες και την μοντίφα που χρειάζεται θα ποστάρω αργότερα σήμερα γιατί τώρα δεν μπορώ. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 από τον dimitriskokk 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 ναι οντως ισχυει αυτο για το μεγεθος κι μενα που ειναι κοντη του φρενου ουσιαστικα βγαινει στο ιδιο μηκος με την μανισια μανετα. πες μας μετα και τι πατεντα ηθελε του συμπλεκτη, καταργησες το συστημα του σταντ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν το σύστημα του σταντ είχε καταργηθεί και με τις προηγούμενες κόκκινες που είχα. Πλέον αν βάλεις ταχύτητα με ανοιχτό σταντ σβήνει. Αλλά δεν ειναι καμιά σπουδαία αλλαγή... Ορίστε οι μανέτες πάνω στο μηχανάκι....προσωπικά μου αρέσουν πάρα πολύ!! Όσον αφορά την "μοντίφα" που λέω, πρέπει να κοπεί ένα κομμάτι εκεί που βιδώνει η μανέτα του συμπλέκτη ώστε να τερματίζει, αλλιώς δεν τερματίζει... Έκοψα προσεκτικά με τροχό ένα κομμάτι εκεί που "πιάνει" η μανέτα γιατί έβρισκε και δεν τερμάτιζε όπως είπα.... Δες την φωτογραφία να καταλάβεις: Κόβοντας αυτό το κομμάτι τερματίζει τελείως... Επίσης η μανέτα του συμπλέκτη πρέπει να ρυθμιστεί αναλόγως τα γούστα του καθενός ως το 5 όχι στο 6 γιατί ο ρυθμιστής θα βρίσκει στο πλαστικό τον διακοπτών (στο κυκλωμένο με κόκκινο)... Τέλος. στρίβοντας το τιμόνι τέρμα δεξιά χωρίς να πατιέται η μανέτα ακουμπάει λίγο στο μαύρο πλαστικό αλλά και σ΄αυτό χωρίς πρόβλημα. Αν πατιέται λίγο ο συμπλέκτης δεν ακουμπάει. Αυτά λοιπόν πρέπει να γνωρίζει όποιος θελήσει να πάρει τις μανέτες. Προσωπικά δεν με ενόχλησε κάτι από αυτά και θεωρώ ότι έκανα μια καλή αγορά! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 από τον dimitriskokk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 ευκαιρία να το κάνεις 4βάλβιδο , πάρε κεφαλή και κυλινδροπίστονο 150 η κεφαλη εχει γυρο στα 150 ευρω αδεια... απ'οσο ειχα δει σε περασμενο ταξιδι (κενουργια) την περασμενη φορα δεν ειχα λευτα μαζι μου και η καρτα μου δεν εκανε για εξωτερικο οποτε δεν καταφερα να την αγορασω.... αν και πιστευω για να βαλεις 4 βαλβοδη πανω στο 125 ειναι τσαμπα κοπος.... (να μου πεις το fx πως ειχε...) καλητερα να βαλω και εναν κυλινδρακο 150 πιστευω εγω..... Δημητρη εχουμε τα ιδια γριπακια μονο που τα εχω σε χρυσα... πολυ ομορφα (εμενα ειχαν δικα τους αντιβαρα χρυσα μικρα πολυ ομορφα...) κατι που σκευτομαι να κανω ειναι να αλλαξω τα κλιπ ον και να πανε πιο χαμηλα... σε κουβεντα με φιλο που φτιαχνει τετοια πραγματα τον ρωτησα και θα πιασει φιλικα ενα 100αρικο? επιδι λεει ειναι αλουμινιο και εχει πολυ δουλεια.... εχει κοιταξει κανεις για τετοια κλιπ ον? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 η κεφαλη εχει γυρο στα 150 ευρω αδεια... απ'οσο ειχα δει σε περασμενο ταξιδι (κενουργια) την περασμενη φορα δεν ειχα λευτα μαζι μου και η καρτα μου δεν εκανε για εξωτερικο οποτε δεν καταφερα να την αγορασω.... αν και πιστευω για να βαλεις 4 βαλβοδη πανω στο 125 ειναι τσαμπα κοπος.... (να μου πεις το fx πως ειχε...) καλητερα να βαλω και εναν κυλινδρακο 150 πιστευω εγω..... Δημητρη εχουμε τα ιδια γριπακια μονο που τα εχω σε χρυσα... πολυ ομορφα (εμενα ειχαν δικα τους αντιβαρα χρυσα μικρα πολυ ομορφα...) κατι που σκευτομαι να κανω ειναι να αλλαξω τα κλιπ ον και να πανε πιο χαμηλα... σε κουβεντα με φιλο που φτιαχνει τετοια πραγματα τον ρωτησα και θα πιασει φιλικα ενα 100αρικο? επιδι λεει ειναι αλουμινιο και εχει πολυ δουλεια.... εχει κοιταξει κανεις για τετοια κλιπ ον? αμα βαλεις πιο χαμηλα κλιπ ον θα βρισκεις στο ντεποζιτο μετα σιγουρα πραγματα και δεν θα εχεις το κοψιμο τιμονιου που πρεπει να εχει η μηχανη Λοιπόν το σύστημα του σταντ είχε καταργηθεί και με τις προηγούμενες κόκκινες που είχα. Πλέον αν βάλεις ταχύτητα με ανοιχτό σταντ σβήνει. (αρα δεν το καταργησες..)Αλλά δεν ειναι καμιά σπουδαία αλλαγή... Ορίστε οι μανέτες πάνω στο μηχανάκι....προσωπικά μου αρέσουν πάρα πολύ!! Όσον αφορά την "μοντίφα" που λέω, πρέπει να κοπεί ένα κομμάτι εκεί που βιδώνει η μανέτα του συμπλέκτη ώστε να τερματίζει, αλλιώς δεν τερματίζει... Έκοψα προσεκτικά με τροχό ένα κομμάτι εκεί που "πιάνει" η μανέτα γιατί έβρισκε και δεν τερμάτιζε όπως είπα.... Δες την φωτογραφία να καταλάβεις: Κόβοντας αυτό το κομμάτι τερματίζει τελείως... Επίσης η μανέτα του συμπλέκτη πρέπει να ρυθμιστεί αναλόγως τα γούστα του καθενός ως το 5 όχι στο 6 γιατί ο ρυθμιστής θα βρίσκει στο πλαστικό τον διακοπτών (στο κυκλωμένο με κόκκινο)... Τέλος. στρίβοντας το τιμόνι τέρμα δεξιά χωρίς να πατιέται η μανέτα ακουμπάει λίγο στο μαύρο πλαστικό αλλά και σ΄αυτό χωρίς πρόβλημα. Αν πατιέται λίγο ο συμπλέκτης δεν ακουμπάει. Αυτά λοιπόν πρέπει να γνωρίζει όποιος θελήσει να πάρει τις μανέτες. Προσωπικά δεν με ενόχλησε κάτι από αυτά και θεωρώ ότι έκανα μια καλή αγορά! ωραιες οι μανετες δεν λεω αλλα για το cbr δεν προοριζοταν γιατι χρειαστηκε κοψιμο τοτε?? Τις παλιες τι κοκκινες τις εχεις ακομα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τις κόκκινες θα τις πουλήσω μάλλον. Το ίδιο πρόβλημα είχα και με τις κόκκινες αλλά είχα κόψει τότε ένα κομμάτι από την μανέτα.....ίσως δεν το έχουν προνοήσει ή θεωρούν ότι επειδή μπαίνει στο 150 κουτί μπαίνει και στο 125.....φυσικά θα στείλω μήνυμα στον πωλητή και θα του το επισημάνω.......πάντως κόβοντας το κομμάτι αυτό δεν δημιουργείται κανένα πρόβλημα στην "στατικότητα" του μεταλλικού που βιδώνει η μανέτα και δεν φαίνεται καθόλου, έμπειρο μάτι δύσκολα θα το καταλάβει κι αν....εναλλακτικά μπορεί να μπει αυτό από το 150 και να μπει κουτί η μανέτα: http://www.ebay.com/...=item336fc1a035 Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 από τον dimitriskokk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) η κεφαλη εχει γυρο στα 150 ευρω αδεια... απ'οσο ειχα δει σε περασμενο ταξιδι (κενουργια) την περασμενη φορα δεν ειχα λευτα μαζι μου και η καρτα μου δεν εκανε για εξωτερικο οποτε δεν καταφερα να την αγορασω.... αν και πιστευω για να βαλεις 4 βαλβοδη πανω στο 125 ειναι τσαμπα κοπος.... (να μου πεις το fx πως ειχε...) καλητερα να βαλω και εναν κυλινδρακο 150 πιστευω εγω..... Δημητρη εχουμε τα ιδια γριπακια μονο που τα εχω σε χρυσα... πολυ ομορφα (εμενα ειχαν δικα τους αντιβαρα χρυσα μικρα πολυ ομορφα...) κατι που σκευτομαι να κανω ειναι να αλλαξω τα κλιπ ον και να πανε πιο χαμηλα... σε κουβεντα με φιλο που φτιαχνει τετοια πραγματα τον ρωτησα και θα πιασει φιλικα ενα 100αρικο? επιδι λεει ειναι αλουμινιο και εχει πολυ δουλεια.... εχει κοιταξει κανεις για τετοια κλιπ ον? Τα γκριπάκια τα πήρα σετ μαζί με τα αντίβαρα (πακέτο). Πολύ καλά για τα λεφτά τους. Περίπου 20 ευρώ! Κυκλοφορούν ρυθμιζόμενα clip on και στο ebay.....δες εδώ: http://www.ebay.com/...41b8ccb&vxp=mtr Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 από τον dimitriskokk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2013 εγω τα πηρα 10.... ναι αλλα και 140 δολαριακια πολλα ειναι... ασε τωρα που θα εχω χρονο στο ταξιδι ελπιζω να εχουμε και καλο καιρο θα ψαξω σε κανενα μαγαζι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2013 Λοιπόν αφήστε τις θεωρείες και κανονίστε να βρεθούμε για καμμία βολτούλα. Δευτέρα πίνουμε τον καφέ μας στον Κρητικό φούρνο στην Δημοκρατίας στης 7... Κανονίστε να ήσαστε εκεί... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μπορεί να βολέψει αυτή την φορά και να έρθω παίχτη!!! Επίσης, πιστεύω πως μπορούμε να κανονίσουμε καμιά εκδρομή για Τυμπάκι την Κυριακή!!!! Ψήνεσαι? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2013 από τον dimitriskokk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2013 Την κυριακή δουλεύω μεσημέρι. Αλλιώς θα πήγαινα ούτως ή αλλιώς, οπότε θα πηγαίναμε παρέα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2013 Κρίμα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2013 σήμερα επιτέλους βρήκα το χρόνο να αλλάξω λάδια ( motul 5100 10-40) ,μπουζί (ngk cr9ix ιριδιου) ,φίλτρο και να καθαρίσω και την αλυσίδα που δεν φαινόταν σαν αλυσίδα αλλά σαν ιμάντας...πήρα κηροζίνη και με 3-4 περασιες έγινε καινούργια! :) ο προηγούμενος έβαζε απλό γράσσο για λιπαντικό και ήθελε αρκετή δουλίτσα αλλά στο τέλος τα κατάφερα! η φρίκη ήταν όταν άνοιξα το καπάκι του μπροστινού γραναζιού και άρχισα να βγάζω κυριολεκτικά κουταλιές του γλυκού με γράσσο! :Ρ το σιδεράκι του λεβιέ επίσης ήταν γεμάτο! tip: άμα καθαρίσετε με κηροζίνη και πέσει κατα λάθος στο λάστιχό δέν πειράζει δεν του κάνει κακό οπότε μην τρομάξετε...απλά όταν τελειώσετε σαπουνίστε το καλά και πλύντε το! τέλος καλό όμως και όλα καλα και τώρα δείχνει σαν να βγήκε απο το εργοστάσιο! μια απορία μόνο θέλω να μου λύσετε παιδιά...πριν αλλάξω το μπουζί φόραγε ένα ngk με κωδικό cpr6ea9 που δεν είναι προτεινόμενο απο το μανουαλ αλλα έχει τις ίδιες διαστάσεις όπως το είδα! πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε κανένα απλά παρατηρώ ότι τώρα ανεβάζει λίγο πιο αργά μέχρι τις 7-8 χιλιάδες αλλά μετά ξεσπάει σε όλο το υπόλοιπο φάσμα ενώ παλιά μετα τις 10 ψόφαγε! τελική δεν δοκίμασα να πιάσω για να δω αν θα σπάσω επιτέλους αυτό το καταραμένο 115... μήπως το ότι ανεβάζει λίγο πιο αργά οφείλεται στο ότι είναι ακόμα καινούργια τα λάδια; ps : οταν τα εβγαλα είδα ότι δεν είχε 1 λίτρο μέσα αλλά 700+ ml.. ο δείκτης κάθε φορά που τα κοίταζα στην τάπα σε όρθια θέση ήταν πάντα στην προτελευταία πάνω γραμμή άρα πάντα πάνω απο τη μέση όπως έλεγε το μάνουαλ...τώρα έβαλα 1 λίτρο ακριβώς όπως λέει και η στάθμη είναι λίγο πιο κάτω απο το στόμιο και ξεπερνάει κατα πολύ όλους τους δείκτες της τάπας ... μήπως φταίει και αυτό; ότι έβαλα πιο πολύ λάδι δηλαδή απο όσο είχε πριν;; μήπως πριν δεν είχε τόση ποσότητα όσο τώρα (επιτρεπτή με βάση το μάνουαλ όμως)και έτσι στρόφαρε πιο γρήγορα ενώ τώρα που όλα κολυμπάνε βρίσκει μεγαλύτερη αντίσταση σε σχέση με πριν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) σήμερα επιτέλους βρήκα το χρόνο να αλλάξω λάδια ( motul 5100 10-40) ,μπουζί (ngk cr9ix ιριδιου) ,φίλτρο και να καθαρίσω και την αλυσίδα που δεν φαινόταν σαν αλυσίδα αλλά σαν ιμάντας...πήρα κηροζίνη και με 3-4 περασιες έγινε καινούργια! :) ο προηγούμενος έβαζε απλό γράσσο για λιπαντικό και ήθελε αρκετή δουλίτσα αλλά στο τέλος τα κατάφερα! η φρίκη ήταν όταν άνοιξα το καπάκι του μπροστινού γραναζιού και άρχισα να βγάζω κυριολεκτικά κουταλιές του γλυκού με γράσσο! :Ρ το σιδεράκι του λεβιέ επίσης ήταν γεμάτο! tip: άμα καθαρίσετε με κηροζίνη και πέσει κατα λάθος στο λάστιχό δέν πειράζει δεν του κάνει κακό οπότε μην τρομάξετε...απλά όταν τελειώσετε σαπουνίστε το καλά και πλύντε το! τέλος καλό όμως και όλα καλα και τώρα δείχνει σαν να βγήκε απο το εργοστάσιο! μια απορία μόνο θέλω να μου λύσετε παιδιά...πριν αλλάξω το μπουζί φόραγε ένα ngk με κωδικό cpr6ea9 που δεν είναι προτεινόμενο απο το μανουαλ αλλα έχει τις ίδιες διαστάσεις όπως το είδα! πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε κανένα απλά παρατηρώ ότι τώρα ανεβάζει λίγο πιο αργά μέχρι τις 7-8 χιλιάδες αλλά μετά ξεσπάει σε όλο το υπόλοιπο φάσμα ενώ παλιά μετα τις 10 ψόφαγε! τελική δεν δοκίμασα να πιάσω για να δω αν θα σπάσω επιτέλους αυτό το καταραμένο 115... μήπως το ότι ανεβάζει λίγο πιο αργά οφείλεται στο ότι είναι ακόμα καινούργια τα λάδια; ps : οταν τα εβγαλα είδα ότι δεν είχε 1 λίτρο μέσα αλλά 700+ ml.. ο δείκτης κάθε φορά που τα κοίταζα στην τάπα σε όρθια θέση ήταν πάντα στην προτελευταία πάνω γραμμή άρα πάντα πάνω απο τη μέση όπως έλεγε το μάνουαλ...τώρα έβαλα 1 λίτρο ακριβώς όπως λέει και η στάθμη είναι λίγο πιο κάτω απο το στόμιο και ξεπερνάει κατα πολύ όλους τους δείκτες της τάπας ... μήπως φταίει και αυτό; ότι έβαλα πιο πολύ λάδι δηλαδή απο όσο είχε πριν;; μήπως πριν δεν είχε τόση ποσότητα όσο τώρα (επιτρεπτή με βάση το μάνουαλ όμως)και έτσι στρόφαρε πιο γρήγορα ενώ τώρα που όλα κολυμπάνε βρίσκει μεγαλύτερη αντίσταση σε σχέση με πριν; Ωραίος φίλε! Προτείνω να φροντίζεις την αλυσίδα σου πιο συχνά και να την καθαρίζεις για να την έχει σε καλή κατάσταση αλλά και για να σου βγάλει πιο πολλά χιλιόμετρα.....πιστεύω πως κάθε 1000 χιλιόμετρα είναι καλό να την καθαρίζουμε....εγώ περίπου έτσι κάνω.....βέβαια παίζει σημασία και σε τι περιβάλλον οδηγάς και πολλά άλλα....εγώ για παράδειγμα δεν βγάζω το μηχανάκι όταν βρέχει ή είναι βρεγμένος ο δρόμος εκτός κι αν δεν έχω εναλλακτική. Όταν πήρα το μηχανάκι άνοιξα κι εγώ το πλαστικόεκεί που είναι το μικρό γρανάζι και ήταν και σε μένα γεμάτο γράσα. Τώρα το ανοίγω πιο συχνά και το καθαρίσω. Επίσης, θέλω να σε ρωτήσω αν τα motul τα έχεις ξαναχρησιμοποιήσει και τι γνώμη έχεις για αυτά. Ψάχνομαι να αλλάξω λάδια στο cbr. Για το μπουζί δεν γνωρίζω να σου απαντήσω. Εγώ χρησιμοποιώ πάντως αυτό που λέει το manual για υψηλές ταχύτητες. Για τα τα άλλα δεν ξέρω να σου απαντήσω υπεύθυνα όποτε το αφήνω. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 3 , 2013 από τον dimitriskokk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) δεν τα εχω χρησιμοποιησει ξανα αλλα ειναι καλυτερα σε σχεση με αυτα που ειχε μεσα...το σασμαν εγινε βουτυρο απλα ανεβαζει λιγο πιο αργα επειδη ειναι μαλλον πιο πηχτα...ισως ειχε μεσα 5-35 λαδια η 0-30 και εγω εβαλα 10-40! τωρα σπαω το κεφαλι μου γιατι δεν ανεβαζει ρε γαμωτο πανω απο 110-115...μηπως εχει κανα κοφτη ; :Ρ ολα τα αλλα τα κοιταξα...και κακο στρωσιμο δεν του εχει γινει γιατι θα ειχαν τα λαδια ρινισματα! :/ η αλυσιδα εχει μποσικα 5-6 εκατοστα αρα ειναι οκ! απλα η 5η δεν παει πανω απο 8-9χιλιαδες στροφες αντε 10 και 115 χλμ... και με προβληματιζει πολυ γιατι εκει βγαζει και τη ροπη του γ@μω το... και μου εκανε εντυπωση ο diamapa που ειπε οτι ειναι 100 κιλα και πιανει 140 ετσι...και με δικαβαλο αν θυμαμαι καλα.... diamapa το πηρες μεταχειρισμενο; μηπως ο προηγουμενος ειχε κανει τιποτα; κανα ζιγκλερ,γραναζι; τιποτα; Τροποποιήθηκε Μάρτιος 4 , 2013 από τον evo9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες