D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2012 γεια σας παιδες....!!! επεστρεψα μετα απο κατι μηνες....με εχει φαει η δουλεια......!!! τσεκαρετε και εδω αν ενδιαφερεται κανεις http://www.car.gr/cl...s/view/3108920/ ρε φιλε μια ερωτηση... που βρησκετε ολοι τις αμερικανικες yoshimura και εγω πηρα την ιαπωνικη και την πληρωσα 390 ευρω... φυσικα οποιος εχει την διαθεση να κανει κατι τετοιο μην ψαχνει για cbr125 δεν υπαρχει παρα μονο αν κανεις μετατροπη απο το address που πηρα εγω την τριοβαλ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xjohnny13 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2012 ρε φιλε μια ερωτηση... που βρησκετε ολοι τις αμερικανικες yoshimura και εγω πηρα την ιαπωνικη και την πληρωσα 390 ευρω... φυσικα οποιος εχει την διαθεση να κανει κατι τετοιο μην ψαχνει για cbr125 δεν υπαρχει παρα μονο αν κανεις μετατροπη απο το address που πηρα εγω την τριοβαλ... ebay φιλος.... τωρα κατα ποσο ειναι αυθεντικη ενας θεος ξερει..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2012 Παρατηρησατε τωρα με τα κρυα οτι το μοτερ αφου ζεσταθει τραβαει πιο καλα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2012 αφου εχεις καρμπ φυσικα! επισεις αμα πας στο βουνο αρκετα ψηλά θα δεις μια μικρη διαφορα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2012 στα injection δλδ δεν παιζει τοσο ρολο η θερμοκρασια του αερα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2012 στα injection δλδ δεν παιζει τοσο ρολο η θερμοκρασια του αερα?? οχι, και αν παιζει θα παιζει τοοοοσο λιγο που δεν θα υπαρχει διαφορα στον αναβατη! γιατι πολυ απλα το injection ρυθμιζει συνεχεια σε καθε αλλαγη θερμοκρασια αερα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregorycbr 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2012 παιδια γεια σας χρονια πολλα το δικο μου το εκανα μαλοσι τελικα μλσ στρωθικε εχει τρελο νευρο επισης τωρα θελει να φτιαξω λιγο το μειγμα μιασ κ ειναι ψεκαστο γτ στα ψηλα θελει να φαει κατα τα αλλα δουλεβει ρολοι τα 140 μπαμ μπαμ τα εχει αν κ ειναι πολυ κλειστο το μοτορ ακομα κ θελει κ να φαει και αν φαει θα κανει μεγαλη διαφορα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2012 εκκεντροφορο βρηκες που εψαχνες?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregorycbr 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2012 ΘΑ ΒΑΛΩ ΒΡΗΚΑ .... ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ Κ ΜΕΙΓΜΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2012 Το cbrακι πωλείται όπως είναι επιπλωμένο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xjohnny13 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 χρονια πολλα παιδια και καλη χρονια σε ολους.....εχω ευχαριστα νεα κ καποια δυσαρεστα.....αποχωρω απο την παρεα των cbr 125 για τον εξης λογο μολις γυρισα απο το μαγαζι κ εκλεισα την μεταβιβαση.........!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 καλορίζικο και καλοτάξιδο ! προσοχή όπως ξέρεις είναι πολλά τα άλογα του ! Το cbrακι πωλείται όπως είναι επιπλωμένο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xjohnny13 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 το καταλαβα οταν με πηγε ο μηχανικος μια βολτα....ο κερατας το σηκωσε καγκελο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Απο τον πειραια το πήρες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 πρόσεχε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xjohnny13 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Απο τον πειραια το πήρες? ναι στον Τζιβαρακη..... θα προσεχω evo9 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 Με γεια το εργαλειο, καλες βολτες και παντα ορθιος!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 Σημερα μετα απο καιρο εβγαλα το μηχανακι για μια βολτουλα και μου εκανε τα εξης τσαλιμακια : 1ον οταν γυριζα δεξια το τιμονι μου εσβηνε γτ τραβουσε την ντιζα του τσοκ (φτιαχτηκε αυτο) 2ον μετα τα μισα του γκαζιου οχι απλα δεν ειχε επαναφορα αλλα ανοιγε τερμα απο μονο του, με αποτελεσμα να κανω εγω την κινηση για να κλεισει το γκαζι και 3ον αφου το εσβησα το ψυγειο εβγαζε ατμους απο το παραφλου (δεν ξερω αν αυτο ειναι φυσιολογικο ή οχι). Σημερα εχει πολυ κρυο και γενικα επειδη δεν ειναι σε γκαραζ αυτην την περιοδο εχει φαει αρκετη υγρασια. Οσον αφορα το γκαζι ειναι θεμα καρμπ ή η ντιζα γκαζιου θελει να μου πει κατι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 και τα 2 είναι πιθανά , λάδωσε τη ντίζα πρώτα και αν συνεχίζει τα ίδια θα αναγκαστείς να βγάλεις το καρμπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 πως λαδωνουμε την ντιζα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 χρονια πολλα καλη χρονια παιδες :) καλα χιλιομετρα με τα cbrακια σας :) εγω τελειωσα με τους πολυεστερες και σημερα μπενουμε στον φουρνο για βαψιμο.... αλλα απο την αλλη εχθες πηρα την μαμα του μικρου μου ως νεα αγορα.... ναι ναι πηρα την cbr 1000 αλλα δεν σας εγκαταληπω καθως με τον αδερφο μου αποφασισαμε το μικρο να το φτιαξουμε με σκοπο να το παμε σε καποια εκθεση... συντομα θα σας ανεβασω φωτο απο τα πλαστικα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 ωραιος φιλε κι μενα αυτος ειναι ο απωτερος σκοπος μου μιας και στα σκαρια ψηνεται βαρκαντερο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 φυσικα για οσους ασχολουντε για να το αναβαθμησουν το cbr και θελουν καπως οικονομικα http://faddybike.com/static/cbr150.htm ενας πολυ καλος φιλος απο ταιλανδη που εχει παρα πολυ καλες τημες στα ανταλκτικα καθως και αν τα παρεις απο ελλαδα ειναι πανακριβα... με βοηθεισε παρα πολυ με τα πολιεστερικα καθως μου εδωσε τα παλια του καλουπια ωστε να φτιαξω τα δικα μου.... οτι βλεπετε στην σελιδα του μπορειτε να τον ρωτησετε μεσω μαιλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 φυσικα για οσους ασχολουντε για να το αναβαθμησουν το cbr και θελουν καπως οικονομικα http://faddybike.com/static/cbr150.htm ενας πολυ καλος φιλος απο ταιλανδη που εχει παρα πολυ καλες τημες στα ανταλκτικα καθως και αν τα παρεις απο ελλαδα ειναι πανακριβα... με βοηθεισε παρα πολυ με τα πολιεστερικα καθως μου εδωσε τα παλια του καλουπια ωστε να φτιαξω τα δικα μου.... οτι βλεπετε στην σελιδα του μπορειτε να τον ρωτησετε μεσω μαιλ Επειδη αργοτερα θελω καποια πραγματα απο αυτο το site θα μπορω να βγαλω ακρη με πληρωμες, παραγγελιες κλπ?? ή μηπως υπαρχει κανεις εδω ελλαδα που να τον αντιπροσωπευει?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα παιδιά, έχω την εντύπωση πως χρειάζομαι καινούρια αλυσιδογράναζα.....θα το επιβεβαιώσω βέβαια αφού θα πάω στον μηχανικό το συντομότερο........έψαξα λίγο στο ίντερνετ και βρήκα κάποια σετ της did που φαίνονταν καλά.....σαν αυτά http://www.ebay.com/...=item35c2ad20b7 θα ήθελα να βάλω χρυσή αλυσίδα ή κόκκινη.....έχετε να προτείνεται κάποιο σετ αλυσίδας, ενισχυμένης και καλή ποιότητας; Ευχαριστώ!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 10 , 2013 από τον dimitriskokk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες