Jump to content
A7XBilly

Honda CBR 125R! Οι ιδιοκτήτες Παρακαλώ να μαζευτούν εδώ!

Recommended Posts

θα το παρεις απο εδώ. θα τους πάρεις τηλ και θα τους πεις ότι έχεις cbr 125 επομένως για πίσω σταντάκι η μόνη λύση είναι μπροστινό σταντ μεγάλης μηχανής με αντάπτορες τύπου L. Ουσιαστικά θα είναι πιο στενό το σταντ. Εγώ αυτό έκανα.

Δες εδώ ... αυτό ακριβώς πήρα εγώ

Τροποποιήθηκε από τον Alex21

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

θα το παρεις απο εδώ. θα τους πάρεις τηλ και θα τους πεις ότι έχεις cbr 125 επομένως για πίσω σταντάκι η μόνη λύση είναι μπροστινό σταντ μεγάλης μηχανής με αντάπτορες τύπου L. Ουσιαστικά θα είναι πιο στενό το σταντ. Εγώ αυτό έκανα.

Δες εδώ ... αυτό ακριβώς πήρα εγώ

Σ΄ευχαριστώ πολύ φιλαράκι. Θα πάρω τηλέφωνο αύριο !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια κατεβασα τωρα το σερβις μανουαλ και μεσα γραφει λαδια καθε 8000 χλμ!!! Παιζει να κρατανε οντως τοσο πολυ, ή μαλακιες λεει η χοντα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φανταζομαι εχεις να κανει το πως το πας. την πρωτη αλλαξια που εκανα τα λαδια ηταν σκατα στα 4000 που ειχα κανει και μαλλον ηταν γιατι ο προηγουμενος ειχε βαλει σκατολαδα. τωρα με αυτα εχω κανει 5000 τα εβγαλα και τα λαδια ηταν λιγο πιο σκουρα απο οταν τα εβαλα. οποτε ξανα μεσα και ελεγχω στα 6000 και 7000 να δω. αυτο με το καθε 2500 λαδια το βλεπεις απο κατι τυπους που ξεκινανε τερμα και σταματανε τερμα ακομα :Ρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ βάζω spectro ημισυνθετικά και τα αλλάζω κάθε 4000 χιλιόμετρα.

Αυτά: http://www.spectro-o...ectro-silver-4/

Γενικά το οδηγώ συχνά σε ψηλές στροφές.....όχι κόφτες.

Επίσης κάνω συχνά μεγάλες βόλτες-ταξίδια.

Τέλος, μελετώντας το Manulal που έχουμε για το μηχανάκι, λέει αλλαγή λαδιών κάθε 7.000.

Τροποποιήθηκε από τον dimitriskokk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φανταζομαι εχεις να κανει το πως το πας. την πρωτη αλλαξια που εκανα τα λαδια ηταν σκατα στα 4000 που ειχα κανει και μαλλον ηταν γιατι ο προηγουμενος ειχε βαλει σκατολαδα. τωρα με αυτα εχω κανει 5000 τα εβγαλα και τα λαδια ηταν λιγο πιο σκουρα απο οταν τα εβαλα. οποτε ξανα μεσα και ελεγχω στα 6000 και 7000 να δω. αυτο με το καθε 2500 λαδια το βλεπεις απο κατι τυπους που ξεκινανε τερμα και σταματανε τερμα ακομα :Ρ

Αρα καλα κανω και τα αλλαζω καθε 3500...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τις προηγούμενες μέρες προχώρησα στην αγορά εξάτμισης για το cbr!

Η αγορά έγινε από το ebay, Ταϊλάνδη. Πρόκειται για ολόσωμη εξάτμιση την οποία "ζαχάρωνα" όλο τον χειμώνα και τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή, μετά από πολύ σκέψη, για την αγορά της. Έχει επάνω το έμβλημα της yoshimura αλλά προφανώς δεν είναι.

Η εξάτμιση στάλθηκε από τον πωλητή στις 17 του μήνα και έχοντας τον αριθμό αποστολής παρακολουθούσα που βρίσκεται. Το Σάββατο ήρθε στην Ελλάδα. Έτσι σήμερα το πρωί με ενημέρωσαν από τις ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ ότι είχε φτάσει.

Πήγα αμέσως και την πήρα, Η χαρά απερίγραπτη!

Έχοντας κάποιες υποχρεώσεις δεν την τοποθέτησα αμέσως. Πέρασα από τον ,μηχανικό και τον ρώτησα αν είχε χρόνο το απογευματάκι να την τοποθετήσει αλλά δυστυχώς δεν είχε χρόνο ελεύθερο σήμερα.

Έτσι το απόγευμα κατέληξα να δοκιμάσω να την τοποθετήσω μόνος μου, μιας και δεν είναι και τόσο απαιτητική διαδικασία.

Αφού αφαίρεσα την εργοστασιακή εξάτμιση άρχισα σιγά σιγά να προετοιμάζομαι για την τοποθέτηση της "νέας"....

fhbt.jpg

cpmd.jpg

uy0v.jpg

Η διαφορά βάρους σε σχέση με την εργοστασιακή είναι πολύ σεβαστή. Ίσως ζυγίζει το μισό βάρος. Σίγουρα θα βοηθούσε το ζύγισμα αλλά δεν είχα τα μέσα για να προχωρήσω σε αυτή την διαδικασία.

Δεν πήρε πολύ χρόνο και η "νέα" εξάτμιση ήταν έτοιμη για δοκιμή (ένα ευχαριστώ στον αδερφό μου που βοήθησε)!!

zge7.jpg

u0tb.jpg

Στις εντυπώσεις τώρα!

Όπως είπα και πριν έχει χαμηλό βάρος σε σχέση με την εργοστασιακή!

Η ποιότητα κατασκευής σαν πρώτη εντύπωση φαίνεται καλή και προσεγμένη. Ο χρόνος θα δείξει βέβαια αν ισχύει αυτό.

Ο σχεδιασμός μου αρέσει προσωπικά πάρα πολύ και ομόρφυνε το μηχανάκι ακόμα περισσότερο :crazy:

Όσον αφορά τον ήχο...

προσωπικά μου αρέσει πολύ! Υπάρχει τάπα για να είναι ήσυχη. Αφαιρώντας την βέβαια γίνεται πανικός...ξεσηκώνει απ΄όπου κι αν περάσεις και ίσως σου έρθει κανά κεραμίδι και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο από κάποιον που δεν του αρέσει η συγκεκριμένη μελωδία.

Αρχικά, είχα αποφασίσει να την έχω ατάπωτη λόγω της αρεσκείας μου στην συγκεκριμένη μελωδία :afro: Κάνοντας όμως μια βόλτα ως τις Γούβες (σε διπλανές περιοχές), κατέληξα να την έχω με την τάπα γιατί πραγματικά ξεσηκώνει τις γειτονιές, δουλεύοντας ακόμα και σε χαμηλές στροφές!!! Και με την τάπα κάνει ωραίο θόρυβο, απλά πιο ήσυχο και υποφερτό από τους υπολοίπους.

Γενικά έμεινα ευχαριστημένος, τουλάχιστον σε πρώτη φάση από την συγκεκριμένη αγορά και την προτείνω σε οποιονδήποτε σκέφτεται να αντικαταστήσει την εργοστασιακή.

Κόστος αγορά: 180 με μεταφορικά!

Ορίστε και μερικές ακόμα φώτο για τον επίλογο....

37xj.jpg

k9mb.jpgs98q.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για πες μας και απο επιδοσεις τι διαφορα ειδες...!!! σκεφτομαι να πεταξω και εγω καμια protech πανω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προχθες μιλησα με την protech και μου ειπαν 145 ευρω για την trioval, μαλλον θα την βαλω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την ζαχάρωνα όταν είχα αγοράσει το μηχανάκι :crazy: Μεγιά Μεγιά και βγάλε την τάπα :peep:

Πραγματικά ο θόρυβος χωρίς την τάπα είναι απίστευτος, αλλά ταυτόχρονα και πολύ δυνατός!!!

Γενικά θα έχω την τάπα γιατί κινούμε σε κατοικημένες περιοχές κάθε μέρα. Αν πάω καμιά μακρινή βόλτα θα την βγάλω!

Το μηχανάκι πραγματικά ακούγεται σαν tdm με akrapovic κ.λ.π. και πίστεψε με δεν υπερβάλλω!

για πες μας και απο επιδοσεις τι διαφορα ειδες...!!! σκεφτομαι να πεταξω και εγω καμια protech πανω.

Δεν μπορώ να σου πω ακόμα γιατί απ΄ότι φαίνεται θέλει ρύθμισμα εξαιτίας της αλλαγής, επειδή είναι ολόσωμη.

Όταν το ρυθμίσω θα σου πω τις εντυπώσεις μου!

Εμένα η Protech δεν μου αρέσει πολύ από άποψη εμφάνισης. Βέβαια δεν έχω ακούσει και τι ήχο βγάζει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά ακούγεται αλλά από κοντά θα είναι σίγουρα διαφορετικά!

Το συγκεκριμένο cbr το είχα πετύχει βγαίνοντας από το πλοίο στον Πειραιά τον Απρίλιο (αυτό ακριβώς), βέβαια με άλλο κάτοχο μιας και το έχει πουλήσει το παιδί.

Ήμουν μέσα σε λεωφορείο και όντως ακουγόταν ωραία!

Εφόσον σου αρέσει όπως λες προχώρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μου αρεσει που κανει βαθυ ηχο και οχι σαν μπρικι οπως οι περισσοτερες στα 125. την εχω ακουσει απο κοντα και μεχρι να γυρισω νομιζα πως ερχεται καμια μεγαλυτερη μηχανη. φιλος διπλα το περασε για χτ χαχαχχαχ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εμένα δεν μου αρέσει να κάνει "μπρίκι".

Τον θόρυβο που περιγράφεις κάνει η εξάτμιση που έβαλα!

Νομίζεις ότι είναι μεγάλη μηχανή!

Οπότε καλή αγορά και περιμένουμε τις εντυπώσεις σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βγαλε μας ενα βιντεο τη δικη σου να την ακουσουμε...οχι κανα 20αρι δευτερολεπτα. δουλεψε το να χορτασουμε ! ! ! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχαχα οκ!

Έχω σκοπό να βγάλω το συντομότερο!

Αν δεν το ξεχάσω θα βγάλω αύριο :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά τράβηξα βίντεο σήμερα.

Βέβαια, αδικείται ο ήχος καθώς τράβηξα με μια απλή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Με τον σιγαστήρα...

χωρίς τον σιγαστήρα...

Βέβαια από κοντά είναι άλλο πράγμα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άσε φίλε έχω αρχίσει να το σκέφτομαι και αυτό δεν είναι καλό.....

.....για τους υπόλοιπους!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά καλημέρα. Με λένε Γιώργο. Προσωπικά το cbrακη μου δεν το θέλω να κάνει θόρυβο. Αντιθέτως μ' αρέσει να δουλεύει όσο γίνετε σε χαμηλούς τόνους. Έτσι δεν τραβάω και την προσοχή των μπάτσων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά καλημέρα. Με λένε Γιώργο. Προσωπικά το cbrακη μου δεν το θέλω να κάνει θόρυβο. Αντιθέτως μ' αρέσει να δουλεύει όσο γίνετε σε χαμηλούς τόνους. Έτσι δεν τραβάω και την προσοχή των μπάτσων.

Πιστεύω ότι είναι θέμα γούστου.

Εμένα μου αρέσει πολύ είναι η αλήθεια.

Επίσης, τώρα που άλλαξα την εξάτμιση οι άλλοι χρήστες του δρόμου με προσέχουν περισσότερο και υπάρχει περισσότερη ασφάλεια!!

Αλήθεια,πόσο είναι το πρόστιμο για ηχορύπανση??

Γκουγκλάροντας είδα ότι είναι από 80-200 ευρώ και σε κάποιες περιπτώσεις αφαιρούν και την άδεια κυκλοφορίας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γκουγκλάροντας είδα ότι είναι από 80-200 ευρώ και σε κάποιες περιπτώσεις αφαιρούν και την άδεια κυκλοφορίας.

Γιατι λεφτα υπαρχουν :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα