bikeholic 229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Εκτος την Ελινα θα παρετε ολοι μερος?Λεω να ερθω για την "ατμοσφαιρα".Τι ωρα ειναι ειναι η αναχωρηση απο Αθηνα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Ερωτηξης.... Την πρωτη χωματοδιαδρρομη που θα κανουμε (απο ΑΒ Βασιλοπουλο και του τσιου το milk) ειπαμε οτι μπορουν να την κανουν και On-Off μηχανακια... Χρειαζεται καποια εμπειρια; ή μπορει να ερθει και ενας πρωταρης; 2η ερωτηξης:. Ποση ωρα ειναι η χωματοδιαδρομη; Θα φτασουμε κατα τις 9:00; ή πιο αργα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Σας μισώ, σας μισώ, σας μισώ! Κοιτάξτε να φχαριστηθείτε κάθε στιγμή του καλύτερου εντουροπάρτι που θα έχετε πάει, να προσέχετε, να εξοικονομείτε δυνάμεις και να φέρετε πίσω πλούσιο υλικό για εμάς τους δυστυχείς που δεν θα έρθουν. Βρωμόπαιδα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Παιζει να εχω και compact φωτογραφικη μαζι μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευκάδιος 327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Ερωτηξης.... Την πρωτη χωματοδιαδρρομη που θα κανουμε (απο ΑΒ Βασιλοπουλο και του τσιου το milk) ειπαμε οτι μπορουν να την κανουν και On-Off μηχανακια... Χρειαζεται καποια εμπειρια; ή μπορει να ερθει και ενας πρωταρης; 2η ερωτηξης:. Ποση ωρα ειναι η χωματοδιαδρομη; Θα φτασουμε κατα τις 9:00; ή πιο αργα; η χωματοδιαδρομη ειναι φλατ, περιπου 45 χλμ ,περναει απο ασφαλτινα κομματια και ο χρονος αφιξης κανα τεταρτο μετα τις 9.η βρωμοπαρεα θα ξεκινησει στις 8(οχι αργοτερα). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 η χωματοδιαδρομη ειναι φλατ, περιπου 45 χλμ ,περναει απο ασφαλτινα κομματια και ο χρονος αφιξης κανα τεταρτο μετα τις 9.η βρωμοπαρεα θα ξεκινησει στις 8(οχι αργοτερα). Οποτε μπορει ενας πρωταρεις με africa twin να ερθει με μια ''α'' ασφαλεια.. Για αυτο ρωταω. Εχω φιλαρακι που θελει να ερθει μεχρι το event αλλα θελει να πατησει λιγακι χωμα... αν ειναι βατο θα τα καταφερει, αλλα αν θελει καπως περισσοτερη τεχνικη να του πω να το ξεχασει καλυτερα... Για πειτε:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 Ηλιας, απο Βασιλοπουλοmotoris, απο ΒασιλοπουλοΠοκας, στο eventΚΤΜΑΚΙΑΣ, στο event (με το τρέυλερ του Γατου)BILLANTI, στο event (με το τρέυλερ του Γατου)El-Gatto, στο eventjohn620, στο eventkoumparos, στο eventfotis1908, στο eventvirus, στο eventΒρωμοκόριτσο, στο eventVaelsod, στο eventAl_Bandy στο event Ηλία, εσύ θα πας από παραλιακή? γιατί εγώ είμαι φάληρο και λέω να παο από παραλιακή. Θα παω με το μηχανάκι από άσφαλτο και δε θα παρω μέρος στην εντουράδα. Οποιος γουστάρει να παμε μαζί για την παρέα στο δρόμο ευχαρίστως. για μιληστε οι δυο σας και πειτε μου και εμενα τι ωρα θα συναντηθουμε βουλιαγμενη/βαρκιζα? αντωνιαρ το βγαλες το διπλωμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 ρε Δανάη Ρε Δαναη ρε Δαναη Ρε Δαναη...... :P Ρε Δαναη ξεκολα............ Ρε παιδιά... ! ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 Ηλιας, απο Βασιλοπουλοmotoris, απο ΒασιλοπουλοΠοκας, στο eventΚΤΜΑΚΙΑΣ, στο event (με το τρέυλερ του Γατου)BILLANTI, στο event (με το τρέυλερ του Γατου)El-Gatto, στο eventjohn620, στο eventkoumparos, στο eventfotis1908, στο eventvirus, στο eventΒρωμοκόριτσο, στο eventVaelsod, στο eventAl_Bandy στο eventTC-Drift στο event Θα είμαι κι εγώ εκεί να βοηθήσω στο ξεμπάζωμα της διαδρομής που έφτιαξαν τα παιδιά.. Θα τα πούμε εκεί με όλους, θα πέσει πολύ γέλιο και πείραγμα λέμε..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 αντωνιαρ το βγαλες το διπλωμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 το πρωτο φορτωθηκε.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 κουκλάκι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 Απλά εχω φρικαρει.............. Γαμω την δουλεια μου και γαμω τα παντα ολα............................ :ranting: Ακυρο απο μενα παιδια....................... :wallbash: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) ωχ!!! ελα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Κυριακατικα??????????????????? ελεος Τροποποιήθηκε Μάρτιος 2 , 2012 από τον john620 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 Δεν γινονται αυτα ρε φιλε............απλα δεν γινονται................ Θελω να τα σπασω ολα στο γραφειο......................... :ranting: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 Πλακα κανεις...:/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iNs@nE 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 Κι εγώ γ@μ0 την κοινωνία μου κατά 90% θα λείπω για δουλειά!!! Και το περίμενα πως και πως αυτό το meeting! και πάλι :wallbash: Να κανονίσουμε όμως να την κάνουμε αυτή τη διαδρομή παρέα μια άλλη φορά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 Ρε ρεζιλια του εντουρο, με εχετε ξενερωσει που θα ερθετε κατευθειαν στο event και οχι απο την διαδρομη που λεγαμ ενα κανουμε... Με εχετε ξενερωσει τοσο πολυ που σκεφτομαι Να εθρω και εγω κατευθειαν απο ασφαλτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 <-------------- sm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 Αγγελε το πιστευεις οτι το στρουμφακι σου παρολο που το εχω δει συνεχεια νομιζω οτι το εχεις κανει enduro;.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 δε θα το φτανα και τωρα με το ζορι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 Απλά εχω φρικαρει.............. Γαμω την δουλεια μου και γαμω τα παντα ολα............................ :ranting: Ακυρο απο μενα παιδια....................... :wallbash: Μετα απο αμετρητα καντηλια και αλλες ευχες μαλλον καποιος με ακουσε και η δουλεια ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ........ Μετα απο αυτη την ψυχρολουσια θελω 10 φορες περισοτερο να ερθει η Κυριακη που θα βολταρουμε ολοι μαζι και θα χαβαλεδιασουμε......... :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 Μετα απο αμετρητα καντηλια και αλλες ευχες μαλλον καποιος με ακουσε και η δουλεια ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ........ Μετα απο αυτη την ψυχρολουσια θελω 10 φορες περισοτερο να ερθει η Κυριακη που θα βολταρουμε ολοι μαζι και θα χαβαλεδιασουμε......... :mB_kalo_e: Ρε συ πλακα μας κανεις;..Τωρα δεν σε θελουμε εμεις.... :crazy: Αγαπαμε Σταυρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MILTOS1976 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 εγω μεσα.θα συναντηθουμε πουθενα στην εκινηση??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες