motoris 499 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 Ποιος σκεφτεται να συμετασχει; εγω παντως θελω, αλλα θελω και την παρεα :) Μαλιστα σκεφτικα να καναμε την διαδρομη 2, δηλαδη να ξεκινησουμε με χωματο βολτα απο το πρωι... λοιπον και εγω ψηνομαι γαι αυτο: όσοι επιθυμούν να πάνε από χώμα, ραντεβού στις 08.00 στον ΑΒ Βασιλόπουλο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης και Ελευθερίου Βενιζέλου,απέναντι από Λεωφόρο Ιασωνίδου,στο Ελληνικό και από εκεί "χωμάτινη" διαδρομή μέχρι το event. Την διαδρομή μπορούν να την ακολουθήσουν και on-off μοτοσυκλέτες. οποιοι θαρθουν στην ονοφαδα ας το δηλωσουν να μαζευτουμε!! η διαδρομη ειναι πολυ ομορφη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 Δεν είναι κακή ιδέα... οπότε μέσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 εγω θελω να μπω για να δω και πως ειναι και μια συμματοδοτημενη διαδρομη... αν οδηγησει και ο motoris παω και απο χωμα... αλλα ειναι κυκλος τρελος για μενα.... να δω πως θαρθω με το rmxaki μεχρι την αναβυσσο,θα με μπαγλαρωσουν σε ολα τα μπλοκα οι 'σεριφηδες'...πολυ ωραιο ακουγεται!!!!! οχι το μπαγλαρωμα το event..... παμε μαζι ρε... ποιον απο τους δυο θα σταματησουν?? :):) παιζει και το Ducato... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 Ποιος σκεφτεται να συμετασχει; εγω παντως θελω, αλλα θελω και την παρεα :) Μαλιστα σκεφτικα να καναμε την διαδρομη 2, δηλαδη να ξεκινησουμε με χωματο βολτα απο το πρωι... παρεα ? εγω ρε και ας ξερω οτι δεν θες να με βλεπεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikeholic 229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 Αν εχω βρει εξοπλισμο μεχρι τοτε μεσα.Οι ασχετοι εχουν καμια τυχη?Μη φυγουμε και ελλατωματικοι δηλαδη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 Αν εχω βρει εξοπλισμο μεχρι τοτε μεσα.Οι ασχετοι εχουν καμια τυχη?Μη φυγουμε και ελλατωματικοι δηλαδη! Μια δοκιμή θα σε πείσει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΟΚΑ'Σ 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 εγω θελω να μπω για να δω και πως ειναι και μια συμματοδοτημενη διαδρομη... αν οδηγησει και ο motoris παω και απο χωμα... αλλα ειναι κυκλος τρελος για μενα.... παμε μαζι ρε... ποιον απο τους δυο θα σταματησουν?? :):) παιζει και το Ducato... ;) το μοτορι το εχεις εδω η στο γυναικοχωρι????πρωτον, δευτερον. γιατι ''ποπαρομαδα'' απεχει απο τα μαθηματα του χελιωτη,οεο??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty harry 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 Παιδιά εγώ θα είμαι ήδη εκεί, σας περιμένω στην τέντα της ΚΤΜ - Paddock 512 να τα πούμε! (μιάς και το Paddock 512 θα εκπροσωπεί την ΚΤΜ στο event) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Παιδιά εγώ θα είμαι ήδη εκεί, σας περιμένω στην τέντα της ΚΤΜ - Paddock 512 να τα πούμε! (μιάς και το Paddock 512 θα εκπροσωπεί την ΚΤΜ στο event) Α μωρή κουλομαρία, βρήκες πάλι πρώτης τάξεως δικαιολογία για να μην συμμετάσχεις στην εντουράδα..... [Σωστή κίνηση πάντως! ] Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 εγω μαλλον θα σας βρω αναβυσο για χαζεμα και βολτα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 το μοτορι το εχεις εδω η στο γυναικοχωρι????πρωτον, δευτερον. γιατι ''ποπαρομαδα'' απεχει απο τα μαθηματα του χελιωτη,οεο??? δεν απεχουμε... απλα εμενα με βλεπω για ποιο μετα... το μοτορι ειναι Καντζα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asxeth 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Θα μιλήσω με Κώστα και θα το ζυγίσω... αν και πιστεύω πως με παρέα δεν θα έχεις πρόβλημα. Άλλωστε το ηβεντ ειναι για την παρέα, αυτη την τεράστια που είμαστε όλοι μας. Σε κάποια απο τις δυσκολίες θα ειμαι κι εγώ να σας βοηθάω ή να δειξω πως να περασετε την δυσκολία, για τους κουρασμενους ή απειρους θα υπαρχουν παρακαμψεις. Παντως το εντουρο ειναι ψυχοτροπικό, ο συντελεστης ψυχολογια παίζει μεγαλο ρόλο. Γι ααυτο και ειναι ευκαιρεία για ολους σας να συμμετασχετε σε κατι που ειναι οργανωμενο μεν, δεν ειναι αγωνας δε. Οπότε και άγχος δεν πρεπει να υπαρχει καθόλου, Να μην ξεχασει κανενας μας ποτέ, πως κανουμε υατο που κάνουμε επειδη μας αρέσει και επειδη περναμε καλά. Μπορεί καποια πράγματα να μας φοβίζουν, αλλα πρεπει να ξεπεράσουμε αυτο το ψυχολογικό εμπόδιο, να συγκεντρωθουμε, να νιώσουμε ήρεμοι, να σκεφτουμε τι πρεπει και πως να το κανουμε και να πράξουμε με αποφασιστικότητα. >Το 640 δεν παύει να ειναι κατα βαθος ενα βαρυ μηχανακι εντουρο. Αν εχεις μια μικρή εμπειρία, έχεις εξοπλισμό , και λάστιχα μην μασας... Οι απορίες της Vaelsod με κάλυψαν και μένα αλλά να σταθώ σε ένα σημείο θέλω, αυτό που έχω κάνει κόκκινο στο κείμενό σου. Το ψευτοεντουράκι μου (xr125) θα μπορέσει να βγάλει τη διαδρομή, έστω και με παρακάμψεις; To βασικό του μειονέκτημα είναι τα λάστιχά του που είναι πιο πολύ για δρόμο, οπότε αν πχ η διαδρομή περιλαμβάνει τερραίν ακατάλληλα όπως λάσπη, μήπως να μην το σκεφτόμουν καν; Κατά τ' άλλα όρεξη, διάθεση υπάρχουν στο μάξιμουμ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 να δω πως θαρθω με το rmxaki μεχρι την αναβυσσο,θα με μπαγλαρωσουν σε ολα τα μπλοκα οι 'σεριφηδες'...πολυ ωραιο ακουγεται!!!!! οχι το μπαγλαρωμα το event..... Αν πάω, φέρε τον ΜΧάκι σου Παπάγου και το φορτώνουμε στο τρέηλερ. Απλά δεν ξέρω ακόμα αν θα πάω ή όχι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΟΚΑ'Σ 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Αν πάω, φέρε τον ΜΧάκι σου Παπάγου και το φορτώνουμε στο τρέηλερ. Απλά δεν ξέρω ακόμα αν θα πάω ή όχι... Aν πας..... κ αν δεν δουλευω........ τοτε το κανονιζουμε....ευχαριστω για τη προσκληση...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 χαχαχα οκ τότε, όταν ξέρουμε και οι 2, θα κανονίσουμε ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 μήπως να μην το σκεφτόμουν καν; Δυστυχώς... έτσι νομίζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευκάδιος 327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δυστυχώς... έτσι νομίζω παιδια οποιος-α δεν εχει εμπειρια(ή καταλληλο μηχανακι ) και θελει να κανει χωματαδα εκεινη την ημερα η διαδρομη που λεει ο motoris ειναι πολυ καλη λοιπον και εγω ψηνομαι γαι αυτο: όσοι επιθυμούν να πάνε από χώμα, ραντεβού στις 08.00 στον ΑΒ Βασιλόπουλο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης και Ελευθερίου Βενιζέλου,απέναντι από Λεωφόρο Ιασωνίδου,στο Ελληνικό και από εκεί "χωμάτινη" διαδρομή μέχρι το event. Την διαδρομή μπορούν να την ακολουθήσουν και on-off μοτοσυκλέτες. οποιοι θαρθουν στην ονοφαδα ας το δηλωσουν να μαζευτουμε!! η διαδρομη ειναι πολυ ομορφη.. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 από τον dominatoras Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) H asxeth έχει εμπειρία και τσαγανό, αλλά δυστυχώς δεν έχει το καταλληλο μηχανάκι... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 από τον Μενιδιάτης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Δυστυχώς... έτσι νομίζω γιατί? θα είναι πιο δύσκολα από την περσινή που είχε έρθει στην Πεντέλη??? Πάντως Αθηνά στο dirt-bike ο Κώστας που φτιάχνει την διαδρομή σε ανάλογη ερώτηση για τις λάσπες έγραψε τα εξής: Στην προηγούμενη κακοκαιρία της Αττικής όπου χιόνισε σε Πάρνηθα, Υμηττό, ο καιρός δεν επηρέασε αρνητικά τα βουνά στα μέρη που θα γίνει το enduro meeting. Ισα ίσα που έφτιαξε το τερέν το οποίο βρεγμένο κρατάει φοβερά. Γενικά προς Ανάββυσο - Κερατέα - Λαύριο και πέριξ δεν το πολυπιάνει βροχή και το τερέν δεν λασπώνει εύκολα. Εχουμε κάνει πολλές φορές εντουροβόλτα με συννεφιά ενώ την ίδια ωρα στην Πάρνηθα και στον Υμηττό έριχνε καρέκλες. Τώρα αν ανοίξουν οι ουρανοί εκείνη την μέρα θα δούμε τι θα κάνουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 H Πεντέλη που κάναμε ήταν-δεν ήταν 25χλμ. Αυτή εδώ θα είναι 50 και θα έχει πολλά «δύσκολα» σημεία. Αφού λέει για συντελεστή δυσκολίας 6-7 / 10. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoris 499 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 η γνωμη μου ειναι οσοι σκεφτονται να κανουν πρωτη φορα σηματοδοτημενη διαδρομη και δεν εχουν καταληλα λαστιχα καλυτερα να μη δοκιμασουν.. πρωτον γιατι θα εχουν πολυ αγχος και δεν θα ευχαριστηθουν τη διαδρομη δευτερον γιατι η διαδρομη ειναι αρκετα μεγαλη για αρχαριο και τα ακαταληλα λαστιχα θα επιτεινουν την κατασταση με αποτελεσμα τη μεγαλη κουραση και τις πτωσεις.. μπορουν ανετα ομως να ερθουν στην ονοφαδα στη οποια θα υπαρχουν στοιχεια διαδρομης οπως στην εντουραδα αλλα χωρις το αγχος του κοληματος.. τωρα οσοι εχουν καταληλο μηχανακι ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να μπουν στο θαυμαστο κοσμο του αγωνιστικου εντουρο χωρις το αγχος του χρονου,να παρουν μια γευση αδρεναλινης και να διασκεδασουν! η διαδρομη ειναι χαλαρη με ροη οπως εμαθα,με βοηθεια στα καπως δυσκολα σημεια...περιμενουμε φωτο και δουμε.. αυτα προς το παρον! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 η γνωμη μου ειναι οσοι σκεφτονται να κανουν πρωτη φορα σηματοδοτημενη διαδρομη και δεν εχουν καταληλα λαστιχα καλυτερα να μη δοκιμασουν.. πρωτον γιατι θα εχουν πολυ αγχος και δεν θα ευχαριστηθουν τη διαδρομη δευτερον γιατι η διαδρομη ειναι αρκετα μεγαλη για αρχαριο και τα ακαταληλα λαστιχα θα επιτεινουν την κατασταση με αποτελεσμα τη μεγαλη κουραση και τις πτωσεις.. μπορουν ανετα ομως να ερθουν στην ονοφαδα στη οποια θα υπαρχουν στοιχεια διαδρομης οπως στην εντουραδα αλλα χωρις το αγχος του κοληματος.. τωρα οσοι εχουν καταληλο μηχανακι ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να μπουν στο θαυμαστο κοσμο του αγωνιστικου εντουρο χωρις το αγχος του χρονου,να παρουν μια γευση αδρεναλινης και να διασκεδασουν! η διαδρομη ειναι χαλαρη με ροη οπως εμαθα,με βοηθεια στα καπως δυσκολα σημεια...περιμενουμε φωτο και δουμε.. αυτα προς το παρον! Από πού ξεκινά αυτή;;;; Ρωτάω γιατί λάστιχα δεν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kordix 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Είναι το 1ο μου ποστ στο mybike και σας χαιρετώ από αυτό το θρεντ που αφορά το enduro meeting. Από αυτά που διάβασα μέχρι τώρα θα ήθελα να διευκρινήσω τα παρακάτω; -η διαδρομή είναι φτιαγμένη για καθαρόαιμα εντούρο ή ΜΧ μηχανάκια και μοιάζει με απλή από αγώνα εντούρο. -θα υπάρχουν πολλές ανηφοροκατηφόρες, ρέματα με νερό, ρέματα με άμμο και κροκάλα, μονοπάτια ανηφορικά και κατηφορικά σε πλαγιές (όχι off camper) και πολύ λίγα ανοιχτά κομμάτια. Αλλά επειδή θέλουμε να έρθουν και νέοι αναβάτες θα υπάρχει η δυνατότητα παράκαμψης η βοήθειας στα δύσκολα. -ελαφριά ον/οφφ π.χ. ΧR250, TTR 250, LC4 κτλ με χωμάτινα λάστιχα και τον κατάλληλο αναβάτη μπορούν να βγάλουν την διαδρομή. Κάποιος που δεν έχει ξαναμπει χώμα θα δυσκολευτεί πολύ όπως και κάποιος που δεν έχει ξανακάνει εντουράδα (σε μονοπάτια). Μηχανάκια πολιτικά μικρά, σαν το ΧR 125, XT 125 ακόμα και με χωμάτινα λάστιχα δεν θα μπορέσουν να βγάλουν την διαδρομή. -έχουμε επιλέψει τα καλύτερα κομμάτια από το άττικα εντούρο της Κερατέας και του Λαυρίου του 2008 και στην διαδρομή έχουμε προσθέσει και κάμποσα δικά μας. -η διαδρομή από τον ΑΒ στο Ελληνικό μέχρι το Πυργάκι έχει και κομμάτια με άσφαλτο αλλά από μικρούς επαρχιακούς δρόμους όπου δεν υπάρχει θέμα με αστυνομία κτλ και θα μπορούν να ακολουθήσουν άνετα και τα καθαρόαιμα αφού θα ανεβοκατεβάζουν ταχύτητες και δεν θα βγουν σε κεντρική λεωφόρο με σταθερό γκάζι και 5η ή 6η που ταλαιπωρεί αυτά τα μηχανάκια. Οσοι επιλέξουντην ον/οφάδα να ενημερώσω πως έχει σχεδιαστεί έτσι η διαδρομή, ώστε να φτάσετε γρήγορα στο Πυργάκι. Από εκεί όμως ξεκινάνε άπειρες χωμάτινες διαδρομές για κάθε επίπεδο και μπορεί να κανονιστεί πολύ καλή ον/οφάδα. -δεν σχεδιάζουμε την διαδρομή με σαδιστικές βλέψεις, δεν θέλουμε να σπάσετε τα μηχανάκια σας. Από την άλλη πρέπει η διαδρομή να είναι σφιχτή, να έχει πολύ μονοπάτι και να υπάρχουν δυσκολίες ώστε να μπορεί να χαρακτηριστεί εντούρο. Σόρρυ για το παραπάνω σεντόνι. Παιδιά ρωτάτε ότι θέλετε και θα απαντήσω με την πρώτη ευκαιρία. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 από τον kordix 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 εγω μαλλον θα σας βρω αναβυσο για χαζεμα και βολτα :) μαζι θαμαστε μιας και δεν μπορω να τρεξω :) Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Είναι το 1ο μου ποστ στο mybike και σας χαιρετώ από αυτό το θρεντ που αφορά το enduro meeting. -δεν σχεδιάζουμε την διαδρομή με σαδιστικές βλέψεις, δεν θέλουμε να σπάσετε τα μηχανάκια σας. Από την άλλη πρέπει η διαδρομή να είναι σφιχτή, να έχει πολύ μονοπάτι και να υπάρχουν δυσκολίες ώστε να μπορεί να χαρακτηριστεί εντούρο. καλως ηρθες κι απο δω κωστα ο κωστας εκτος απο φοβερο παιδι ειναι παρα πολυ καλος εντουρας με ολη την σημασια της λεξης. πολυ καλος σε ονοφαδα με την γρια που εχει. τι gps και ροουντ μπουκ μου λες αυτον να εχεις μπροστα σου και δεν υπαρχει περιπτωση να χαθεις. μιλαμε για το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ GPS. απεριοριστη μνημη δεν μενει απο μπαταρια δεν χαλαει στην βροχη δεν χρειαζεται φορτιστη. και δεν κανω καθολου πλακα. εκτιμω και εκτιμουμε παρα πολυ τις ενεργειες που κανεις για την προσελκυση νεου κοσμου στον κοσμο του χωματος. μπραβο σου που προσπαθεις και αφιερωνεις χρονο για τον κοσμο του εντουρο. παντα ορθιος παντα εντουρας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iatrodikastis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Καλησπέρα, ο Κώστας-Kordix κάλυψε πιστεύω όλες σας τις απορίες. Το enduro meeting, έχει σκοπό να γνωρίσει στον κόσμο τι είναι το enduro, να προσφέρει γνώσεις και εμπειρίες, Είναι μια προσπάθεια που όσοι ασχολούνται με το χώμα έχουν κάτι να κάνουν και κάτι να μάθουν. Δείχνει την ενότητά μας και βάζει σε νέα θεμέλια αυτό που αγαπάμε. Πάμε "χωματάδα" μέχρι το event, "ζούμε" τις τυπικές διαδικασίες ενός αγώνα εντούρο,γραμματεία-Park ferme, πίνουμε καφεδάκι και πειραζόμαστε πριν την εκκίνηση, ακούμε την ενημέρωση της διαδρομής και... αν θέλουμε και έχουμε κατάλληλο μηχανάκι "στηνόμαστε" στην εκκίνηση, αλλιώς συνεχίζουμε το καφεδάκι μας και επισκεπτόμαστε για ενημέρωση ή ψώνια τα περίπτερα, έχουμε να μάθουμε, για αναρτήσεις,για ρύθμισεις και βελτιώσεις, για νέα μοντέλα,αγωνιστικά νέα,εκδρομικά νέα και έτσι να περάσει η ώρα και να επιστρέψουν οι πρώτοι μπαρουτοκαπνισμένοι από την βόλτα, είμαι σίγουρος ότι όταν δείτε το χαμόγελό τους μέσα από το κράνος και με την ενημέρωση που ήδη θα έχετε, η απόφαση για το επόμενο βήμα σας θα είναι πλέον ξεκάθαρη. Γιατί το enduro είναι ένα διαρκές χαμόγελο μέσα από το κράνος!!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες