Jump to content
KaTaNaS

1o ENDURO MEETING - Ανάβυσσος 04 Μαρτίου

Recommended Posts

μεταφέρω απο το αμιγώς χωμάτινο φόρουμ dirtbike

http://forum.dirt-bi...hp?f=124&t=9321

Στην προσπάθεια για την ανάπτυξη και διάδοση του χωμάτινου χώρου, το dirtbike.gr σε συνεργασία με το Off Road Team, διοργανώνουν το

1ο Enduro Meeting

στην Αττική, την Κυριακή στις 4 Μαρτίου.

Σκοπός της συνάντησης είναι:

Η διάδοση του αθλήματος,

Η μεταφορά και ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων

Και η βοήθεια προς τους νέους αναβάτες για να γνωρίσουν το Enduro και τον κόσμο του

Μαζί μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να πετύχουμε, σε αυτό που αγαπάμε και στηρίζουμε:

Τον «μαγικό» χωμάτινο χώρο μας.

Τι είναι το Enduro Meeting και τι περιλαμβάνει:

Το Enduro Meeting είναι μια συνάντηση όλων όσων αγαπάνε και στηρίζουνε τον χωμάτινο αθλητισμό

Τι περιλαμβάνει:

Περιλαμβάνει όλα όσα θα σας κάνουν να περάσετε μια ξεχωριστή χωμάτινη Κυριακή τόσο εσείς όσο και η υπόλοιπη οικογένεια σας. Συγκεκριμένα:

* ΕNDURO - βόλτα

Το βασικό συστατικό, για ένα επιτυχημένο εντουρο event!

Από εκεί ξεκινάνε και τελειώνουν όλα.

Την εντουροβόλτα έχουν επιμεληθεί:

- Ο Κώστας -Kordix- Κόρδας και ο Σπύρος -Λιχούδης- Μαυραντζής οι οποίοι έχουν στις ρόδες τους πολλά χωμάτινα χιλιόμετρα, διανοίξεις νέων μονοπατιών, εμπειρία καθώς και γνώση της συγκεκριμένης περιοχής

- Ο Δημήτρης -Helman- Χελιώτης που θα εγγυηθεί την ασφάλεια της διαδρομής ανοίγοντας και «σκουπίζοντάς» την.

- Ο Δημήτρης -DOC- Αθανασουλόπουλος που επιμελείται και την οργάνωση του Event

Οι οποίοι θα διασφαλίσουν την ποιότητα και την απόλαυση της βόλτας σας.

Η διαδρομή είναι 50 χιλιόμετρα με ποικίλο βαθμό δυσκολίας, 6-7/10, με βοήθειες σε τυχόν δύσκολα περάσματα, νερό για ξεδίψασμα, Φωτογράφους!, ασθενοφόρο και Σαμαρείτες - αχρείαστα να είναι…

Η συμμετοχή έχει οριστεί στα 10 € και οι συμμετέχοντες έχουν αναμνηστικό Τ-shirt του event.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται στο παρακάτω e-mail:

info@offroadteam.gr

info@dirt-bike.gr

Παρακαλούμε να στείλετε την δήλωση συμμετοχής το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 2/3 για να μπορέσουμε να κάνουμε τον ανάλογο προγραμματισμό.

Για τις μοτοσυκλέτες των συμμετεχόντων θα λειτουργεί κλειστό parking,"park ferme".

Πρόγραμμα:

Άνοιγμα γραμματείας 09.00

Ενημέρωση διαδρομής 10.30

Εκκίνηση 11.00

Για πληροφορίες :

Πέτρος-iatrodikastis-Παπακωνσταντίνου 6944 552997

Δημήτρης-doc-Αθανασουλόλπουλος 6936660300

* Οργανωμένη “Aγορά”

Στο χώρο της εκδήλωσης, σε διαμορφωμένα περίπτερα – τέντες, γνωστές εταιρείες και καταστήματα του χώρου θα προσφέρουν προϊόντα σε ειδικές για το event τιμές, καθώς και προϊόντα Stock σε τιμές Shock!

Στον χώρο επίσης, θα υπάρχει και επίσημη ενημέρωση για την χωμάτινη κίνηση όλο το έτος (Aγώνες, Εvent, Παρουσιάσεις) από τις αρμόδιες λέσχες, σωματεία καθώς και από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

* Καντίνα

Επειδή νηστικό αρκούδι enduro δεν κάνει, στον χώρο θα λειτουργεί καντίνα για όλους τους επισκέπτες και τις παρέες όσων θα συμμετάσχουν στην εντουροβόλτα.

* Βazaar για ιδιώτες

Ειδικός χώρος για το bazaar ιδιωτών! Στον χώρο αυτό θα πραγματοποιούνται κάθε είδους αγοραπωλησίες σε ιδιωτικό επίπεδο, από καινούργιο ή μεταχειρισμένο αντικείμενο σχετικό με το enduro ή οτιδήποτε άλλο!

Πάρτε λοιπόν γυναίκα, φίλους, παιδιά, σκυλιά και μην χάσετε την ευκαιρία να παρευρεθείτε σε αυτό το μοναδικό Enduro meeting που ευελπιστούμε να καθιερωθεί ως θεσμός.

Πως να φτάσετε στο 1o Enduro Meeting

1.

χάρτης,Αλυκές-Πυργάκι(1o Enduro-meeting)

Στην λεωφόρο Σουνίου, ακριβώς στο ύψος των Αλυκών Αναβύσσου, στρίβουμε αριστερά στην Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Στα 1.650 μέτρα στρίβουμε δεξιά στην Λεωφόρο Λαυρίου και

στα 2,5 χιλιόμετρα βρίσκουμε στα δεξιά μας χωματόδρομο και στρίβουμε. Σε 1.750 μέτρα είναι η έδρα του event.

Θα υπάρχει σήμανση με σήματα "enduro" μέχρι το event και παρκαδόρος που θα σας κατευθύνει ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε.

43020605.gif

2.

Από χώμα,

όσοι επιθυμούν να πάνε από χώμα,

ραντεβού στις 08.00 στον ΑΒ Βασιλόπουλο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης και Ελευθερίου Βενιζέλου,απέναντι από Λεωφόρο Ιασωνίδου,στο Ελληνικό και από εκεί "χωμάτινη" διαδρομή μέχρι το event.

Την διαδρομή μπορούν να την ακολουθήσουν και on-off μοτοσυκλέτες.

Χάρτης-ΑΒ Βασιλόπουλος

gifziz.gif

Όλες οι εταιρείες καθώς και οι άνθρωποι που στηρίζουν τον "χωμάτινο" κόσμο μας,

θα είναι εκεί,

να σας προσφέρουν γνώσεις,να δείξουν νέα προϊόντα και

να δώσουν προϊόντα σε ειδικές τιμές,μόνο για το event.

Προγραμματίστε τις αγορές σας στο event,Σας συμφέρει!!!

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS
Προσθηκη φωτογραφιων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μπορει να παω, περισσοτερο για το θεαμα και την καντινα, οχι για συμμετοχη.....

Τροποποιήθηκε από τον nikolas fmx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κατα τυχη ποσταραμε με τον ΗΛΙΑ το ιδιο θέμα. όποιος μοντ εχει την καλοσύνη ας τα συμπτήξει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι κάτι που γίνεται απο εμάς για εμάς...

για να μην γραφουμε μονο στα φόρα, αλλά για να γνωριστούμε κιόλας, οι παλιότεροι να δείξουν διαφορα στους νέους, όλοι μας να κάνουμε μια όμορφη διαδρομή , σηματοδοτημένη όπως και στους αγωνες εντούρο. Μια διαδρομή που ταιριάζει σε όλους μας, στους πιο έμπερους με τις δυσκολίες του, και στους πιο ψαρωμένους με τις καβαντζες και τις βοηθειες στα δύσκολα.

50 χλμ που μπορουν να γινουν σε 2 ωρες, αλλα και σε 3.

Δεν ειναι αγώνας, είναι βόλτα. Στο μονο πράγμα που θα διαγωνιστούμε στις 4 μαρτιου ειναι στην συναδελφικότητα και στην θετική ενέργεια!

Στην "πλατεια " του ηβεντ θα υπαρχει το παρκ φερμε. το παρκ φερμε ειναι ενας χωρος περικυκλωμένος απο κορδέλες, όπου οι αναβατες αφηνουν τις μοτο πριν και μετα απο εναν αγωνα μεχρι την εκκινηση, ώστε να μην μπορει να γινει καποια παρατυπία μετα τον τεχνικο έλεγχο.

στο εντουρο μητινγκ το παρκ φερμέ θα χρησιμέυσει στην φύλαξη των καθαρόαιμων μοτοσυκλετών μας που δεν κλειδώνουν, ωστε να μπορουμε να περιφερθούμε ανετα, διχως εννοιες στις τεντες και τις καντίνες του ηβεντ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κυριοι νκαι κυριες του mybike, τι λετε θα παμε;:)

κατα τυχη ποσταραμε με τον ΗΛΙΑ το ιδιο θέμα. όποιος μοντ εχει την καλοσύνη ας τα συμπτήξει.

Δεν πειραζει :)

μετεφερα τα μηνυματα των παιδιων εδω και το αλλο πηγε στο πηγαδι :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα έρθω να κάνω χάζι .

B) :popcorn: B)

Τροποποιήθηκε από τον anotherface

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την περασμενη μερα εχω 9ωρο μαθημα με τον Χελιωτη, και καπακια δουλεια. ΑΝ την παλεψω, θελω πολυ να ερθω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:cry2: :cry2: :cry2:

Θα λείπω όλο το ΣΚ.....

Η διαδρομή είναι 50 χιλιόμετρα με ποικίλο βαθμό δυσκολίας, 6-7/10, με βοήθειες σε τυχόν δύσκολα περάσματα,

Αυτή η αξιολόγηση δυσκολίας βάσει τι κριτηρίων γίνεται; Είμαστε λίγο άσχετοι από αυτά εδώ...

Τι είναι το 6-7 και τι το 10;

Στην αρχική συζήτηση στο dirtbike αναφέρεται ότι θα υπάρχουν και παρακάμψεις των δύσκολων σημείων, σωστά;

Την περασμενη μερα εχω 9ωρο μαθημα με τον Χελιωτη, και καπακια δουλεια. ΑΝ την παλεψω, θελω πολυ να ερθω.

Όχι μόνο θα είναι το κορμάκι σου φυτίλια [νεούδι είσαι δεν πειράζει, αντέχεις] αλλά θα έχεις και τον Χελιώτη να σε κυνηγάει με μία βίτσα φωνάζοντας "Ρε κουμπούρα ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΤΑ ΕΔΕΙΞΑ ΕΧΤΕΣ;;;;;" :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον tzoutz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκεφτομουν μηπως, επειδη ειναι 9ωρο το μαθημα, καιτα μαθηματα θα ειναι και για αρχαριους, δεν θα ειναι σε Hard κατασταση.. Ξερεις πιο ηρεμα... Δεν ξερω, και δεν εχω προβλημα οπως και αν ειναι. Απλα αν εχω πεθανει απο τα μαθηματα την περασμενη μερα, χανω αυτο το Enduro Meeting.

Αν και, εμεις να ειμαστε καλα, και θα παμε στο επομενο. Η λεξη "1ο" δεν αφηνει υπονοουμενο οτι θα υπαρξουν και αλλα;:P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
δεν θα ειναι σε Hard κατασταση.. Ξερεις πιο ηρεμα...

ααααααααααχαχαχαχααχα το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? Με τον Χελιώτη θα κάνεις μάθημα! Ξέχνω ο,τι σοφτ, ήρεμο και χαλαρό έχεις κατα νου. Δεν θα σας λυπηθεί, απλώς δεν θα κινδυνεύσετε! Θα περάσετε φανταστικά και όταν τελειώσετε, θα είστε κομμάτια, με χαμόγελο από το ένα αυτί στο άλλο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγώ θα λείπω, ρε γμτ. Και ακούγεται τόσο όμορφο και συναδελφικό...

Συγχαρητήρια για την οργάνωση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Bλεπωντας τα βιντεο παλιοτερων enduro school, δεν ειδα κατι τοσο εξωπραγματικο.. Προφανως και αφου θα μπω στην διαδικασια να κανω μαθηματα, οσο καλυτερο γινει το μαθημα, τοσο το καλυτερο για μενα! Μακαρι, να κανουμε δυσκολα κομματια, και να μας δειξει πεντε δεκα πραγματα ωστε να μην φαινονται πλεον τοσο δυσκολα. Απλως, ξαναλεω, βλεπωντας παλιοτερα βιντεο με τα μαθηματα που ειχε κανει δεν ειδα κατι τραγικο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλα αν εχω πεθανει απο τα μαθηματα την περασμενη μερα, χανω αυτο το Enduro Meeting.

'Αν καβαλήσεις την επομένη, ειναι ότι πιο καλό θα μπορούσες να κάνεις. Θα ανέβεις ενα ολόκληρο σκαλί σε 2 μερες. :mB_kalo_e:

και πίστεψε με, δεν θα καταλαβεις ιδιαιτερη κουραση την 2η μερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ρωτήσω, είδα κάτι φωτό που πόσταρε ο Κώστας με περάσματα της διαδρομής στο dirtbike και μου φάνηκαν ολίγον δύσκολα... :shock:

Για τους "non hardcore" θα υπάρχει εναλλακτική διαδρομή ή απλά θα υπάρχουν άτομα στην ίδια διαδρομή που θα μας βοηθάνε στα δύσκολα σημεία??? Γιατί αν συμβεί το 2ο πολύ φοβάμαι πως θα τελειώσουμε του χρόνου τη διαδρομή, καθώς οι άνθρωποι θα έχουν λυθεί με τις ώρες στα γέλια βλέποντας με να περνάω τις κατηφόρες (και όχι μόνο!!!) :rotfl: και θα πρέπει να περιμένω να σταματήσουν να γελάνε για να με βοηθήσουν... :baby:

Τροποποιήθηκε από τον vaelsod

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιος σκεφτεται να συμετασχει;

εγω παντως θελω, αλλα θελω και την παρεα:)

Μαλιστα σκεφτικα να καναμε την διαδρομη 2, δηλαδη να ξεκινησουμε με χωματο βολτα απο το πρωι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψήνομαι κ εγώ να συμμετάσχω, αλλά με προβληματίζει

1ον το 6-7/10 καθώς δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει και

2ον το κατά πόσο θα μπορουν να μπουν στη διαδρομή λίγο πιο βαριά μηχανάκια σαν το δικό μου...

Αν λυθούν αυτοί οι προβληματισμοί, τότε μέσα 100%

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ρωτήσω, είδα κάτι φωτό που πόσταρε ο Κώστας με περάσματα της διαδρομής στο dirtbike και μου φάνηκαν ολίγον δύσκολα... :shock:

Για τους "non hardcore" θα υπάρχει εναλλακτική διαδρομή ή απλά θα υπάρχουν άτομα στην ίδια διαδρομή που θα μας βοηθάνε στα δύσκολα σημεία??? Γιατί αν συμβεί το 2ο πολύ φοβάμαι πως θα τελειώσουμε του χρόνου τη διαδρομή, καθώς οι άνθρωποι θα έχουν λυθεί με τις ώρες στα γέλια βλέποντας με να περνάω τις κατηφόρες (και όχι μόνο!!!) :rotfl: και θα πρέπει να περιμένω να σταματήσουν να γελάνε για να με βοηθήσουν... :baby:

Θα μιλήσω με Κώστα και θα το ζυγίσω... αν και πιστεύω πως με παρέα δεν θα έχεις πρόβλημα. Άλλωστε το ηβεντ ειναι για την παρέα, αυτη την τεράστια που είμαστε όλοι μας.

Σε κάποια απο τις δυσκολίες θα ειμαι κι εγώ να σας βοηθάω ή να δειξω πως να περασετε την δυσκολία, για τους κουρασμενους ή απειρους θα υπαρχουν παρακαμψεις.

Παντως το εντουρο ειναι ψυχοτροπικό, ο συντελεστης ψυχολογια παίζει μεγαλο ρόλο. Γι ααυτο και ειναι ευκαιρεία για ολους σας να συμμετασχετε σε κατι που ειναι οργανωμενο μεν, δεν ειναι αγωνας δε. Οπότε και άγχος δεν πρεπει να υπαρχει καθόλου, Να μην ξεχασει κανενας μας ποτέ, πως κανουμε υατο που κάνουμε επειδη μας αρέσει και επειδη περναμε καλά.

Μπορεί καποια πράγματα να μας φοβίζουν, αλλα πρεπει να ξεπεράσουμε αυτο το ψυχολογικό εμπόδιο, να συγκεντρωθουμε, να νιώσουμε ήρεμοι, να σκεφτουμε τι πρεπει και πως να το κανουμε και να πράξουμε με αποφασιστικότητα.

Ψήνομαι κ εγώ να συμμετάσχω, αλλά με προβληματίζει

1ον το 6-7/10 καθώς δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει και

2ον το κατά πόσο θα μπορουν να μπουν στη διαδρομή λίγο πιο βαριά μηχανάκια σαν το δικό μου...

Αν λυθούν αυτοί οι προβληματισμοί, τότε μέσα 100%

>Το 640 δεν παύει να ειναι κατα βαθος ενα βαρυ μηχανακι εντουρο.

Αν εχεις μια μικρή εμπειρία, έχεις εξοπλισμό , και λάστιχα μην μασας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να δω πως θαρθω με το rmxaki μεχρι την αναβυσσο,θα με μπαγλαρωσουν σε ολα τα μπλοκα οι 'σεριφηδες'...πολυ ωραιο ακουγεται!!!!!

οχι το μπαγλαρωμα το event.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να δω πως θαρθω με το rmxaki μεχρι την αναβυσσο,θα με μπαγλαρωσουν σε ολα τα μπλοκα οι 'σεριφηδες'...πολυ ωραιο ακουγεται!!!!!

οχι το μπαγλαρωμα το event.....

Ποιος σκεφτεται να συμετασχει;

εγω παντως θελω, αλλα θελω και την παρεα :)

Μαλιστα σκεφτικα να καναμε την διαδρομη 2, δηλαδη να ξεκινησουμε με χωματο βολτα απο το πρωι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρεπει να δω τι δουλευω τοτε για να το κανονισω..εχουμε καιρο ,πρωτα το μαθημα με το χελιωτη!!!!!ψηθηκες για να παιξουμε κιαλλο μαθημα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα