dirty 1 136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 Λοιπον Πανο βαλε και μενα μεσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 Λοιπον Πανο βαλε και μενα μεσα Βρε βρε το παιδιιιιιιι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 Λοιπόν εντελώς δημοκρατικά και με διαφανείς διαδικασίες το ραντεβου μας ΕΙΝΑΙ για τις 10:15 στο δερβενι στο βενζινάδικο στο bp μέσα. Κυριε πρεσβη, μισες δουλειες. Πειτε στο λαο οτι θα παμε απο το παλιο δρομο για να βολταρουμε και να κανουμε χαζι στη διαδρομη... Παρακαλουντε οι συναδελφοι καβαλιωτες να ετοιμασουν τα καρβουνα. Ερχεται κοσμος αρκετος και πεινασμενος!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 Τα "όνια" πραγματοποιήθηκαν, τα πάντα έτοιμα (σχεδόν), εκεί που πάσχουμε είναι οι ψητάδες. Έχουμε κάναν καλό που να το κατέχει το άθλημα; Αναζητούνται εθελοντές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 Τα "όνια" πραγματοποιήθηκαν, τα πάντα έτοιμα (σχεδόν), εκεί που πάσχουμε είναι οι ψητάδες. Έχουμε κάναν καλό που να το κατέχει το άθλημα; Αναζητούνται εθελοντές. Παρων, εχω επαγγελματικη προυπηρεσια και ενσημα για να το αποδειξω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 Έχουμε κάναν καλό που να το κατέχει το άθλημα; Αναζητούνται εθελοντές. Τι να σε κανω που δεν θα φερω τη Θαλεια μαζι. Αλλιως..... Ειναι τοσο καλα εκπαιδευμενη που εχω να πιασω σχαρα απο τοτε που αρραβωνιαστηκα. Ολα αυτη τα κανει. Και δεν κανει αγγαρεια. Της αρεσει κιολας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 Θα βοηθησω (να τα καψουμε) και εγω. Απαιτω ομως καλυψη απο τα στοιχεια της φυσης 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gympowas 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 Παναγιώτης Κ.Steven_04XamposViper4 και Δανάηyamahakias666miss.25Verbal Kint.39 :PgympowasFournarisDimitrisK72RedeemerNinjatasosToni Shark + Margo( wife).t demonasAragornthis_is_was + έτερο ήμισυlost_angelzooStavrosV650Vezouvios + (μαζι μου ισως μπορει να εχω και λαο απο το vstromforum )Schumi + Βάλια (Κατά 90%)Ιcelover + Bικη η κοπελα που μου κανει μασαζ τα βραδυα.giwrgos2012Η μίζα του B king...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ........ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΑΣΑΑΑΑ θα συμβαλουμε οικονομικα ??????? η θα γινει σουμα απο τα κοψιδια κτλ που θα φερει ο καθενας???? πειτε γρηγορα γιατι αν ισχυει το δευτερο ισα που προλαβενω το σουπερ μαρκετ Τα "όνια" πραγματοποιήθηκαν, τα πάντα έτοιμα (σχεδόν), εκεί που πάσχουμε είναι οι ψητάδες. Έχουμε κάναν καλό που να το κατέχει το άθλημα; Αναζητούνται εθελοντές. παρον και εγω.......... με μεγαλη προυπηρεσια στα σουβλατζιδικα/ οβελιστιρια της ανατολικης μακεδονιας και θρακης αλλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 Για να δουμε για να δουμε, θα χρειαστουμε για αυριο: αδιαβροχα για πανω απο τις κορντουρες, αδιαβροχα παπουτσια, αδιαβροχα γαντια,αδιαβροχο κρανος, αδιαβροχα σωβρακα, αδιαβροχο μηχανακι, υαλοκαθαριστηρα για τη ζελατινα του κρανους, σακουλες του μασουτη για ωρα αναγκης..... Χμμμμμ, τιποτα αλλο? Ελπιζω μονο να μην βρεξει... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 Για να δουμε για να δουμε, θα χρειαστουμε για αυριο: αδιαβροχα για πανω απο τις κορντουρες, αδιαβροχα παπουτσια, αδιαβροχα γαντια,αδιαβροχο κρανος, αδιαβροχα σωβρακα, αδιαβροχο μηχανακι, υαλοκαθαριστηρα για τη ζελατινα του κρανους, σακουλες του μασουτη για ωρα αναγκης..... Χμμμμμ, τιποτα αλλο? Ελπιζω μονο να μην βρεξει... :P Έγινε τα λέμε!!! χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 Περαν της πλακας,να περναμε και καμμια αλλαξια λετε; Γιατι και εγω κια η γυναικα μου εχουμε μονο μπουφαν αδιαβροχα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 Περαν της πλακας,να περναμε και καμμια αλλαξια λετε; Γιατι και εγω κια η γυναικα μου εχουμε μονο μπουφαν αδιαβροχα... Καλό θα ναι να χατε αδιαβροχα, μακάρι να είχα δεύτερο να σας έδινα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
miss.25 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 Παιδιά εγώ θα έρθω με αυτοκίνητο! Εχω δώσει ραντεβού με μια φίλη 10:30 στον σταθμό! Μπορώ να πάρω κάποιους μαζί μου αν δεν παίζει αδιάβροχο! Όποιος θέλει πμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 Καλό θα ναι να χατε αδιαβροχα, μακάρι να είχα δεύτερο να σας έδινα. Σε ευχαριστω πολυ δεν νομιζω να εχουμε θεμα.Τα μπουφαν ειναι πολυ καλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 Καλή σας νύχτα. Καλό μας ξημέρωμα! Τα λέμε στο Δερβένι. Και με τους υπόλοιπους, τα λέμε στην Πέραμο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 Παιδες αν καποιος εχει καμμια εξτρα ασφαλειοθηκη θα ημουν υποχρεος, γιατι την εχασα και εχω την ασφαλεια με μονωτικη και φοβαμαι μη μου κανει κανα κουλο εν κινησει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Έχω μια εξτρά Άφρικα στο γκαράζ................ .............για 12 ώρες ακόμα................ το deal έκλεισε .......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Παιδιά εγώ θα έρθω με αυτοκίνητο! Εχω δώσει ραντεβού με μια φίλη 10:30 στον σταθμό! Μπορώ να πάρω κάποιους μαζί μου αν δεν παίζει αδιάβροχο! Όποιος θέλει πμ Σαν να αλλαξα γνωμη ξαφνικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Άμα σε γ... :swear: Θα μ'αφήσεις μόνο μου με τον Μπάμπη ρε λαμόγιο; Για την μηδαμινή άνεση ενός κουτακίου;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Άμα σε γ... :swear: Θα μ'αφήσεις μόνο μου με τον Μπάμπη ρε λαμόγιο; Για την μηδαμινή άνεση ενός κουτακίου;;;; δεν σου φτανω εγω ρε αχορταγε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Άμα σε γ... :swear: Θα μ'αφήσεις μόνο μου με τον Μπάμπη ρε λαμόγιο; Για την μηδαμινή άνεση ενός κουτακίου;;;; Αδιαφορω πληρως για την "ανεση" του κουτακιου, οτι κανω το κανω για την ασφαλη μετακινηση και την σιγουρη προσελευση των δυο κοριτσιων στην εκδηλωση μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Αδιαφορω πληρως για την "ανεση" του κουτακιου, οτι κανω το κανω για την ασφαλη μετακινηση και την σιγουρη προσελευση των δυο κοριτσιων στην εκδηλωση μας. Αααα, σε καταλαβαίνω τότε. Αν είναι γι αυτό. ;) ;) δεν σου φτανω εγω ρε αχορταγε ? Ομορφάάάάάντρα μου. Με φτάνεις! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Ιππότης ο Σταυράκης, να 'ούμ............ Έτσι για teaser, εκεί σας περιμένει μια: και μια έκπληξη (για τον πολύ τον κόσμο)........................ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Παμεεεεεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες