chestil 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2006 VESPA διακοσάρα του 78 Ήταν το καλύτερο σχολείο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2006 Στο παπι του πατερα μου, GLX 50 ηταν η παρθενικη βολτα, το 1996. μια και μοναδικη. Δεν χρειαστηκε καμια βοηθεια, τα πηρα με την μια τα σχετικα με το κιβωτιο ταχυτητων. Επειτα ξανακαβαλησα αρχες 2004 παπι 50αρι δικο μου πλεον, και εκει εμαθα μονος μου τα περι κυκλοφοριακης συμπεριφορας. (δεν οδηγουσα ουτε αυτοκινητο) Ε τον συμπλεκτη μου τον εμαθε ο δασκαλος που εβγαλα το διπλωμα. Εκει θεμα συνηθειας ηταν... μου εσβησε καμια 200αρια φορες το CB του δασκαλου, εμαθα! ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
qazeroti 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2006 TownMate 50 για αρχη και παραλληλα Crypton.. Στα ευκολα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
headmaster 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2006 KAWASAKI MAX 100cc που έγινε μετά 115cc και Supra astrea. 4 χρόνια πακετάς στο κέντρο της θεσσαλονίκης me καμιά 20 πτώσεις ευτύχως όλες ψιλές!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2008 Honda Στρογγυλοφάναρο 72cc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dare-Devil 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2008 (τροποποιήθηκε) Εμενα με βοηθησαν να μαθω 2 φιλοι μου. Εμαθα σε ενα DAYTONA DY με μοτερ απο astrea grand τροποποιημενο και για λιγο καιρο σε ενα astrea grand μαυροκαπακο. τροποποιημενο. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 27 , 2008 από τον Dare-Devil Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2008 Με ένα morelli και ενα townmate παράλληλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2008 Στο townmate T50 του πατερα μου εμαθα. Μετα οταν εβγαλα διπλωμα το πηρα δικο μου οπου και το εκανα 80αρι και εμαθα να κυκλοφορω στους δρομους. Πριν 3 μηνες πηρα το YBR και μαθαινω οδηγηση με συμπλεκτη και καλυτερο στησιμο στους δρομους. Επεται η συνεχεια (γερος να ειμαι)... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZX1977 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2008 Πρωτα οδηγησα και ψιλοεμαθα με ενα c-50 επειτα αγορασα και εμαθα καλα σε yamaha jog 50 το οποιο το εχω ακομα 13 χρονια μετα και με εξυπηρετει αφανταστα εντος πολης χωρις κανενα σοβαρο προβλημα μεχρι τωρα...ιαπωνικη αξιοπιστια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2008 (τροποποιήθηκε) Σε αυτό εδω, σχεδόν μόνος μου!!!! Sachs του 1960 απο τον πατέρα μου... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 27 , 2008 από τον cineboy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2008 πρωτη και μοναδικη φορα μεχρι τωρα BMW F650GS... μη με περασετε για τρελο. ο πατερας μου επεμενε οτι πρωτα θα ανεβω στη μαχανη του θειου να παρω την εγκριση και μετα το συζηταμε φια δικο μου μηχανακι. ακομα δεν ξερω αν πηρα το ok τελικα αλλα μονο 10-20 μετρα το πηγα ολο κ ολο αλλα η εμπειρια κολαση αν και λιγο τρομακτικη με αυτο το θηριο κατω απο τα ποδια μου.....!!!!!!!!! απο τοτε ομως συμπαθησα τα ON-OFF που μεχρι τοτε δεν τα πηγαινα καθολου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΚΜ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2008 (τροποποιήθηκε) Το πρώτο που οδήγησα ήταν ένα μοτοποδήλατο GARELLI αυτόματο στη Σαντορίνη. Το είχα νοικιάσει κατά τη διάρκεια καλοκαιρινών διακοπών χωρίς κράνος, δίπλωμα, χωρίς τίποτα (άλλες εποχές...). Αλλά το πρώτο δικό μου μηχανάκι ήταν ένα HONDA C50 εξάβολτο, στρογγυλοφάναρο. Σ' αυτό έμαθα. Και η πρώτη μου "κανονική" μοτοσυκλέτα με συμπλέκτη και πέντε ταχύτητες, ήταν μια MZ ETZ 150, πέντε χρόνια μετά απ' το παπί. Μπορώ να πω πάντως ότι σε καμιά απ' τις περιπτώσεις δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα, καθώς είχα προηγουμένως κυκλοφορήσει αρκετά στους δρόμους με ποδήλατο - και αυτό βοήθησε. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 27 , 2008 από τον ΤΚΜ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2008 Σε ενα Yamaha Jog , 50αρι σκουτερακι . Ηταν το πρωτο μηχανοκινητο διτροχο που οδηγσα ! Το πρωτο με συμπλεκτη ηταν το Serrow αλλα εμαθα να οδηγω - κυκλοφορο μονο οταν πηρα το KLX , πριν απ' αυτο εκανα απλα βολτα - μαθημα με το οποιο μηχανακι . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2008 Μπορώ να πω πάντως ότι σε καμιά απ' τις περιπτώσεις δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα, καθώς είχα προηγουμένως κυκλοφορήσει αρκετά στους δρόμους με ποδήλατο - και αυτό βοήθησε. +1 Και εγω ετσι. Εκανα καθε μερα τουλαχιστον 40 χιλ στη Σαλονικη με ποδηλατο. Και μετα εμαθα σε chappy 50 διχρονο (3 ωρες) και πηγα για 50αρι διπλωμα απευθειας με αυτο. Ενταξει μετα απο τρεις μερες οσο εκανε δηλαδη να παρω το διπλωμα στα χερια πηρα townmate οποτε εκει εμαθα πραγματικα πραγματικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2008 εγω εμαθα με τον πατερα μουκαι λιγο τον αδερφο μου περιπου στα 14-15 με το townmate 80cc.αυτα εχουν κυκλικο σασμαν και δν θα ξεχασω μια φορα με τον αδερφο μου που οπως πηγαιναμε με 3 ταχυτητα στη μεση παταω και βαζω νεκρα και αμεσως λεει ο αδερφος ΄΄μικρε μην πατησεις αλλο μπροστα το μοχλο θα μπει 1η και θα σκοτωθουμε...........ε εγω εβαλα αλλα ευτυχως δεν πεσαμε και θυμαμαι που ειχα ξεκαρδιστει στα γελια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2008 suzuki bandit 400 , monos mou xoris kamia boitheia, den eixa kanenan ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyridwn 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2008 τι μου θυμίσατε! και μεις εδω στη γειτονιά είχαμε απο ενα φίλο ενα sachs 125 παρακαλώ ο οποίος ήταν τοποθετημένος πάνω σε σκελετό που ούτε και ΄γω ξέρω απο πόσα κομμάτια ήταν φτιαγμένος.οι λιγο μεγαλύτεροι θα την θυμούνται αυτή τη πατέντα.πάνω σ αυτό λοιπόν έμαθε όλη η γειτονιά,Μετά πήρα και 'γω ενα 50αράκι παπάκι το οποίο δε κράτησα πολύ και το αμέσως επόμενο μηχανάκι μου ήταν ενα DT175 τι μηχανάκι ήταν αυτό θεέ μου!Είμαι σίγουρος πως τωρα ποιά δεν γίνονται τέτοια μηχανάκια.Το είχα πάρη απ τη Μιχαλακοπουλου,με το που το καβάλησα ουτε στρώσιμο του εκανα ούτε τπτ,και μετα απο ένα μήνα και τρικάβαλο επάνω,πηγαίναμε παγκράτι πλατεία Αμερικής σφαίρα.Και εκτός απ τη καμπανα του που πήγα μετα απο λιγο καιρο και μου κοίταξε αυτο το μηχανακι ρε παιδιά δεν ξαναείδε το μαστορα.Θέλω να πω πως τωρα ποιά ολα με ημερομηνια ληξης γινονται και πως τέτοια σκυλιά μηχανάκια δεν υπάρχουν πλέον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alek 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2008 Puch μοτοποδήλατο 50άρι μάλλον, του παππού και zundapp 50άρι πάλι μεγαλωμένο στα 72cc, σαν ποδήλατο με μοτέρ είναι, του προπάππου(!), αλήθεια!!! Με ταχύτητες, Crypton 1 και με συμπλέκτη cb 250 nighthawk. Μ'αυτήν έμαθα και κολίδια:) Μόνο που η γεωμετρία δεν ήταν για τέτοια, σαν chopper-cruiser είναι και είχαμε δράματα.... Το χειρότερο, όταν σε το πίσω φρένο βρήκε κάτω σε μια τούμπα, καρφώθηκε και τρύπησε το πλαινό καπάκι..:( Κοιτάω μετά από κάτω, βλέπω να στάζουν λάδια.....πίκρα...:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2008 Eγώ έμαθα σε μια ταπεινή VESPA 50S που αργότερα έγινε 90S Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sfour 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2008 Yamaha chappy 50cc δίχρονο αυτόματο και κοντό. Καρεκλάκι με ρόδες. δεν χρειάστηκε να μου δείξουν τίποτα παραπάνω απο το γκάζι και το φρένο (δεν είχε και τίποτα άλλο έτσι και αλλιώς). μετά απο 2 χρόνια με αυτό πηρα το townmate Τ80 που μου έκανε παρέα για 9 χρόνια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doukas33 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2008 χοντα camino απο τα 11 μεχρι τα 15 μετα το θρυλικο μτ50 το κροσακι που δεν ειπε οχι πουθενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2008 Τα βασικά μαθήματα οδήγησης τα έκανα με ένα ΚΛΕ 500 ! Εμαθα να οδηγάω όμως πάνω στο CBFάκι μου !!!! Βασικά όχι να οδηγάω , έμαθα να συμπεριφέρομαι σωστά στο δρόμο! Γιατί όταν πήρα το FZ ένιωθα οτι ΔΕΝ ξέρω να οδηγάω!!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2008 Honda DJ1 R 50cc αυτοματακι το 92 με μονη απολεια καποιες καρεκλες απο μια καφετερια......πανω στη στροφη την ειχε φτιαξει και αυτος ο αθεοφοβος?? :P :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2008 και ενα Suzuki RV 50 +1 στο Suzuki RV 50 Το έχω ακόμη σκουριασμένο να κάθεται στο χωριό μου... Κάποια στιγμή θα ήθελα να ξανατσουλήσει. Ηρωϊκές βόλτες, πτωσεις, κλήσεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2008 εγω φιλε σε ενα xt 250 του 86 ενος φιλου... κολλαγε κ ο συμπλεκτης, κ μεχρι να μαθω να αφηνω σιγα σιγα, ειχα τραβηξει γαμω τις σουζες... ηρωας ο δημητρακης που δε μου ειχε χωσει κανενα καντιλι... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες