el-Gatto 555 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2012 Γάτε αγόρι μου πως έγινε και όλοι είναι μέσα στην λάσπη κι εσύ πεντακάθαρος; Για λέγε τι έπαιξε με το επίσης νέο 250... Γάτε διορθώνω, πως γίνεται να λάσπωσες την αριστερή μεριά του ΚΤΜ και καθόλου την δεξιά; :tooth: H πρώτη φωτο ,ειναι απο την 1η στάση μας ,ενω η 2η φωτό ,ειναι απο την τελευταία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
el-Gatto 555 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2012 Ηταν μια Υ Π Ε Ρ Ο Χ Η Μ Ε Ρ Α.!!! Ολα ήταν ΥΠΕΡΟΧΑ ,η παρέα ήταν ΦΟΒΕΡΗ ,τα μέρη ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ,η διάθεση ΘΕΤΙΚΗ ,& η μέρα μας ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ. Ζω πλέον ,με την προσμονή του επόμενου Σαββάτου. Ερχονται Φωτόζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ :mB_kalo_e: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Αφού φοράει το μισο EBAY επανω του ρεεεεεεεεεεεεε................................... Τρελη λασπη ειχε πανω απο οτι βλεπω. Δεν περιμενα να εχει μεινει χιονι ομως ΔΙστυχως επρεπε να κανω αγορα εχθες. Λαδια για το XR (καιει καιει καιει :P , οπως λεει ο Ηλιας, ειμαι ο ανθρωπος που το μηχανακι μου παντα κατι εχει :D ) . Και να αγορασω επιγονατιδες. Πλεον μπορω να πεφτω αφοβα Μπραβο ρε παιδες :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Αφιερωμένo στον TZOUTZ...... To εχθές....... Το σήμερα...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Και παλι μπραβο και ευχαριστουμε για τις φωτοζ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 BILLANTI το αναβατοριο σου ειναι γαματο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 οντως ετσι ειναι για το χασκι του billanti... ετυχε να το παρω σε κομματι του αγωγου και με σηκωσε σαν 250αρι ενω εγω το σηκωσα σαν ποδηλατακι... θα το ελεγα "πολεμικο" με ισως τον καλυτερο ηχο που εχω ακουσει απο 2χρονο... Για πες μας τι είπε ο οδοστρωτήρας σου όμως σε ανηφόρες Αγωγού, μονοπάτια και πιστάκι Λάκα Δρύζα.... Charming! Αν δεν είναι ο Fotis1908 στην παρέα, το χρέος του θα αναλάβει ο KTMAKIAΣ! Αφιερωμένo στον TZOUTZ...... To εχθές....... Το σήμερα...... :worshippy: Ρισπέκτ φίλε μου, ρισπέκτ. Πιστεύω ότι πρέπει να γράψεις λεπτομερέστατο tutorial με πλούσιο υλικό σχετικά με το πλύσιμο μίας λασπωμένης εντούρο. Ποιο είναι το τελευταίο σημείο της μοτό που θα βρούμε λάσπη, πως θα την ξετρυπώσουμε κλπ. κλπ. Του Billanti το χρέπι δεν το έπλυνες ρε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Του Billanti το χρέπι είναι πολεμικό.Και αυτοκαθαριζόμενο.............. BILLANTI το αναβατοριο σου ειναι γαματο. Το είδα.Για να κρατάς καινούριο το δικό σου ε;Τι είσαι συ ρε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iNs@nE 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 κάτι πήρε το αυτί μου (και το μάτι μου) για κάποιον ειδικό στο καθάρισμα κι έχω ένα φρεσκολασπωμένο που περιμένει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Τα 2χρονα δεν έχουν φρένο κινητήρα.SO FUCKING WHAT!! ετσι ετσι no brake. αυτο ειναι τα διχρονα Πολεμική θέση οδήγησης. ναι αλλα θελει ποδια με αντοχες. Είναι ψηλό.Πολύ ψηλό.Το παλικάρι που αγαπώ! μικρο το κακο θα την βρεις την λυση Μπουκώνει εύκολα.Αλλά ξεμπουκώνει το ίδιο εύκολα. αρκει να ειναι τσακμακι στην μανιβελα. ξερω τι λεω. Θα με μάθει σ'αυτή την ηλικία πράγματα! αυτο ειναι σιγουρο. παρα πολλα πραγματα. ο λογος; ο απο κατω. Μην ντρέπεσαι που είναι 125. ακριβως αυτος ο λογος. ακριβως αυτη ειναι η ουσια. αν θες να μαθεις οδηγηση στο χωμα το 125 ειναι η χρυση τομη. ειμαι αυτης της αποψης. για μενα ξεκινησες πολυ σωστα. και θα εξελιχθει πολυ καλα το θεμα "οδηγω στο χωμα" περασατε πολυ καλα βλεπω. μπραβο σας και στα επομενα σας παιδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 κάτι πήρε το αυτί μου (και το μάτι μου) για κάποιον ειδικό στο καθάρισμα κι έχω ένα φρεσκολασπωμένο που περιμένει.... Κάποια στιγμή θα ανοίξω ενα λεπτομερεστατο θεμα για το πως πλένουμε τα λασπωμένα εργαλεία μας και τι χρειάζετε για την μετα το πλύσιμο συντηρηση ........................ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευκάδιος 327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 με τετοια παρεα το αποτελεσμα της βολτας ειναι εγγυημενο.καλολασπωτα και παλι τα νεα μηχανακια σας Κάποια στιγμή θα ανοίξω ενα λεπτομερεστατο θεμα για το πως πλένουμε τα λασπωμένα εργαλεία μας και τι χρειάζετε για την μετα το πλύσιμο συντηρηση ........................ αναμενουμε στο ακουστικο μας.εγω μεχρι και τωρα αφηνω το μηχανακι στον δρομο.χορευω τον χορο της βροχης μπας και ριξει καμια καταιγιδα να πλυθει το μηχανακι αλλα φευ :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 @Tzoutz ... Πραγματικά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από το 620 μέχρι στιγμής... Στις ανηφορες απλά σκαρφαλώνει σχεδόν μόνο του, στα μονοπάτια, εκεί που περίμενα να το κρίνω, το πάω το ίδιο εύκολα όπως πήγαινα και το kdx...στρίβει πολύ ωραία και ακούει αμέσως με πίεση στα μαρπιε από το βάρος μου... Με κουράζει ένα κλικ παραπάνω σίγουρα αλλά αντισταθμιζεται αυτό από την παρουσία της δύναμης του μοτέρ παντού... Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί έχουμε δέσει σαν σύνολο... Περιμένω να το δω και με το 50αρι γραναζι τώρα... (από 42) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 50; Ρε,δεν θα κάθεται κάτω μετά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) Περιμένω να το δω και με το 50αρι γραναζι τώρα... (από 42) Ναι ρε, κόψε κάτι, μιλάς για μείωση της τελικής σχέσης μετάδοσης κατά 20%. Τόσο το κονταίνουν οι χωματεροί αυτό το μοτόρι; Το ΄χεις ψάξει λίγο; Κάποια στιγμή θα ανοίξω ενα λεπτομερεστατο θεμα για το πως πλένουμε τα λασπωμένα εργαλεία μας και τι χρειάζετε για την μετα το πλύσιμο συντηρηση ........................ "Πλύσιμο - Μπινελίκωμα Χωματερών ο Σταύρακας", σαν να την βλέπω ήδη την ταμπέλα στο μαγαζί, θα ΄χεις τρελή πελατεία. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Έτσι και τον τραβήξω διαφημιστικό βίντεο την ώρα που πλένει,θα χεστούμε στο τάληρο! Υ.Γ.Ως μάνατζερ μιλάω......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Μπράβο παίδες!!! γραψτε κι άλλα για να μαθαίνουμε! Ερώτηση sos: John400v είδα άλλαξες επιτέλους μάσκα... για δώσε λεπτομέρειες... μαρκα/μοντελο/τιμή/που τη βρήκες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Θα σου πω εγώ! Για να ομορφύνει ένα ΚΤΜ χρειάζεται μάσκα από Husqvarna! Αυτό έκανε και ο Γιάννης................ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asxeth 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Ναι οκ μπλα μπλα μπλα ωραία βόλτα, μπράβο παιδιά και τα συναφή αλλά όταν είδα το husky θόλωσα.... Ρε Βιλλ, τι ΚΟΥΚΛΙ είναι αυτό;;;;;; Και απ' ότι λες και φουλ μάχιμο! Φτου-φτου, να του πιεις τι αίμα λέμε :D υγ: Ψιτ! Σου πάει το κατσίκι, αλητεία σκέτη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Ωραια τα παιδια:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Billanti να το χαίρεσαι! Κανά καινούργιο μονοπάτι κόψατε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 πηραμε ενα κατα τυχη εκει λιγο πριν πιασουμε τον αγωγο ειδαμε και αλλα για τη επομενη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Ναι οκ μπλα μπλα μπλα ωραία βόλτα, μπράβο παιδιά και τα συναφή αλλά όταν είδα το husky θόλωσα.... Ρε Βιλλ, τι ΚΟΥΚΛΙ είναι αυτό;;;;;; Και απ' ότι λες και φουλ μάχιμο! Φτου-φτου, να του πιεις τι αίμα λέμε :D υγ: Ψιτ! Σου πάει το κατσίκι, αλητεία σκέτη! :blush2: Billanti να το χαίρεσαι! Κανά καινούργιο μονοπάτι κόψατε; Ευχαριστώ,και στα δικά σου................ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Ευχαριστώ,και στα δικά σου................ Μπα... εγώ δεν μπαίνω εύκολα στην (λάκκα) μπρίζα. Να ξέρεις μόνο ότι από όσες φωτογραφίες ανεβάσατε, μόνο μία μου άνοιξε και σε είδα πάνω στο πριόνι (θυμάσαι που σου έλεγα ότι δεν βλέπω την υπογραφή σου? Κάτι παίζει,,, και μερικές φωτογραφίες δεν τις βλέπω). Τελος πάντων, περιμένω να σε θαυμάσω από κοντά. Μόνο που μέχρι τις 25 που είναι το σχολείο, με βλέπω να μαστιγώνομαι μόνο σε πιστάκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Μενιδιάτης, ο μόνος άνθρωπος που έχει την δυνατότητα μέσα σε μία παράγραφο να εκφράσει δύο εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις. Μπα... εγώ δεν μπαίνω εύκολα στην (λάκκα) μπρίζα. [....] Μόνο που μέχρι τις 25 που είναι το σχολείο, με βλέπω να μαστιγώνομαι μόνο σε πιστάκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες