KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μιας που το άλλο θέμα κλειδώθηκε ανοίγω εδώ ένα νέο. Εχουμε και λέμε λοιπόν....... Το ΣΑΒΒΑΤΟ 4-2-2012 λέω να κάνουμε την πρώτη χειμερινή για το νεο ετος, εξόρμηση στην μια και μοναδική ΠΟΠΑΡΑ. Για όποιον ενδιαφέρετε το ραντεβού είναι για τις 10.00 στην γέφυρα ΒΑΡΥΜΠΟΠΗΣ. Εννοείτε πως η λάπη και το χιόνι θα είναι αρκετό και τα παιχνιδια πολύ περισσοτερα.... Για πάμε λοιπόν..... 1.ΚΤΜΑΚΙΑΣ 2. 3. 4. 5. 6. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 από τον ΚΤΜΑΚΙΑΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 1.ΚΤΜΑΚΙΑΣ 2.Billanti 3. 4. 5. 6. Μου αρέσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 λογικα μεσα... ελπιζω να προλαβω να μαζεψω το χρεπι μου Κυριακη μπαι δε γουεη δινει ηλιοφανεια ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ψήνομαι πολύ, όχι μόνο γιατί μου έχουν λείψει οι παλιόφατσες σας, αλλά και γιατί όσο να ΄ναι μιλάμε για τα αποκαλυπτήρια του νέου ιταλικού πριονιού του Billanti. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να δεσμευτώ αυτή την στιγμή.... Έχουμε ξεχάσει τελείως και το Φιλικό Trailride για τον Αλέκο αυτή την Κυριακή..... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 εγω παντως ψυνομαι ποιο πολυ για τον Αλεκο.... με βολευει και χρονικα για να εχω ποιο ετοιμοπολεμο το χρεπι αλλα και ο καιρος θα ειναι ποιο γλυκος ειδωμεν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Σταματήστε να σαμποτάρετε την Ποπάρα του ΚΤΜΑΚΙΑ ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 δεν την σνομπαρουμε παιδι μου... κουβεντα να γινεται... οριστε που εγω Κυριακη ειμαι κλεισμενος τελικα και δεν το ηξερα... θα βαλουμε το μοτερακι του κουμπαρου οποτε για ποπαρα με βλεπω το Σαββατο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Στου Παπάγου θα πάει κανείς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Θα σε δείρει ο ΚΤΜάκιας με αυτά που ρωτάς εδώ μέσα... ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 ...Αν με πιάσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 ...Αν με πιάσει Μην προκαλεις την τυχη σου....................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μην προκαλεις την τυχη σου....................... ΚΤΜΑΚΙΑ αν είναι να την γλυτώσω εγώ μπορώ να βάλω μία τρικλοποδιά στον λαγό τον Μενιδιάτη. Αλήθεια, εσύ ψηνόσουν για το Trailride, θα παίξεις και στα δύο; Το ξεχάσαμε τελείως ρε φίλε. Για μένα πάντως η παρέα προέχει, δεν τραβιέμαι στο άλλο μόνος μου, απλώς δεν ξέρω και το Σάββατο τι θα κάνω ακόμα λόγω υποχρεώσεων. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Φίλε Ευγενιε δεν με βλέπω προς το παρών για την Κυριακή. Τωρα αν αλλάξει κάτι,μιλαμε. Πάντως το ΣΑΒΒΑΤΟ ξέρω που θα ειμαι σίγουρα... :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 saββατο κατα 80% θα ανεβουμε και εμεις ποπη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwRgoS-or-HayaS 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) επειδη ψηνομαι αγρια να ερθω με το μοταρντ ..............θα την παλεψω?? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 από τον GiwRgoS-or-HayaS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 επειδη ψηνομαι αγρια να ερθω με το μοταρντ ..............θα την παλεψω?? ετσι οπως θα ειναι το σαββατο , ουτε 10 μετρα δεν θα κανεις ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwRgoS-or-HayaS 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 ετσι οπως θα ειναι το σαββατο , ουτε 10 μετρα δεν θα κανεις ... DAMN!!!! δε πειραζει θα περιμενω ακομα να φτιαξει ο καιρος να μπω εστω κανα μπεκα αν ειναι ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2012 ................................................................ΣΑΒΒΑΤΟ 4-2-2012 ΣΤΙΣ 10.00 ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΒΑΡΥΜΠΟΠΗΣ...................................................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2012 Λοιπόν παίδες εγώ είμαι εκτός για Βαρυμπόμπη. Πήγα τους τροχούς μου και φόρεσα ψηλοτάκουνα αλλά δεν είχα τον χρόνο να τους βάλω στο μηχανάκι και πρέπει να το κάνω αύριο το πρωί. Σε συνδυασμό με τον περιορισμένο χρόνο κάνει το όλο εγχείρημα για εμένα μη πρακτικό. Κρίμα γιατί ήθελα να σας δω. Μιας και θα είσαστε μικρό κι ευέλικτο τιμ μπορείτε να ψαχτείτε λίγο περισσότερο με νέες διαδρομές και μονοπάτια και να σχεδιάσετε την επόμενη μέγαΠΟΠΑΡΑ. Τι λέτε; ΥΓ. Ο λαστιχάς που μου πέρασε τα λάστιχα είναι πάλιουρας χωματερός με διακρίσεις και λοιπά, μου έλεγε ότι πλέον έχει ξενερώσει με τις πίστες στα 120 γιατί όλο γίνονται τρακαρίσματα. Το περασμένο ΣΚ αν θυμάμαι σωστά μου είπε ότι τράκαραν δύο παιδιά. Προσοχή, οι διαδρομές διασταυρώνονται και ο κόσμος ακολουθεί όποια φορά να ΄ναι. Ακόμα και τζιπ μπαίνουν τα οποία είναι δύσκολο να τα αποφύγεις όταν έχουν σταθεί στην τυφλή κατηφόρα μετά το χαζοάλμα [του ΄χει συμβεί]. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2012 Σωστό! Εγώ γι'αυτό βάζω μπροστά το Σταύρο που δεν έχει ανάγκη! Α,αύριο θα έρθω με το............. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2012 Σωστό! Εγώ γι'αυτό βάζω μπροστά το Σταύρο που δεν έχει ανάγκη! Α,αύριο θα έρθω με το............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2012 Τα σπάει το Χάσκι, φτου να μην το ματιάσω. Ελαφρύ σαν ποδήλατο μοιάζει, τρελό παιχνίδι για τρελά αγόρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2012 ΥΓ. Ο λαστιχάς που μου πέρασε τα λάστιχα είναι πάλιουρας χωματερός α ΄ναι. Ακόμα και τζιπ μπαίνουν τα οποία είναι δύσκολο να τα αποφύγεις όταν έχουν σταθεί στην τυφλή κατηφόρα μετά το χαζοάλμα [του ΄χει συμβεί]. sto μανο πας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2012 sto μανο πας? Τίποτα δεν σου ξεφεύγει εσένα ε; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2012 1.ΚΤΜΑΚΙΑΣ 2.Billanti 3.Μαυρουδής 4.el-Gatto 5.John 400v ;;;; 6. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες