Jump to content
janabetis

Πρόστιμο από τον ΟΑΣΘ

Recommended Posts

Και τώρα να ρωτήσω εγώ ο κακόπιστος (απέναντι σε όποιον "αρμόδιο").

- Πως ξέρεις πως έχει όντως διαγραφεί; Πως η κυρία τάδε δεν σου πούλησε "παπά" για να σε ξεφορτωθεί, και πως δεν θα το βρείς μπροστά σου στα επόμενα 50 χρόνια;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οταν σου διαγραφουνε το προστιμο σου ερχετε ενα χαρτι που λεει οτι δεν χρωστα τιποτα στο υπουργειο οικονομικων κτλπ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και τώρα να ρωτήσω εγώ ο κακόπιστος (απέναντι σε όποιον "αρμόδιο").

- Πως ξέρεις πως έχει όντως διαγραφεί; Πως η κυρία τάδε δεν σου πούλησε "παπά" για να σε ξεφορτωθεί, και πως δεν θα το βρείς μπροστά σου στα επόμενα 50 χρόνια;

:winking:

Οταν σου διαγραφουνε το προστιμο σου ερχετε ενα χαρτι που λεει οτι δεν χρωστα τιποτα στο υπουργειο οικονομικων κτλπ.

Ζήτα το οπωσδήποτε!!!!! Μην το αφήσεις έτσι, θα χτυπιέσαι πολύ αργότερα.

Αλλιώς σε βλέπω να δικάζεσαι ερήμην και δυστυχώς όσο δίκιο και να έχεις, αποκλείεται να το βρεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαι τακτοποιημένος από έγγραφα ;)

:victory:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και αν καποιος δεν εχει κινητο :crazy: >????? :kaaaala:

Τροποποιήθηκε από τον sprinter-man

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πάνε να γαμηθούν όλοι τους, άι στο διάολο με τις μαλακίες πια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και αν καποιος δεν εχει κινητο :crazy: >?????

Ψάχνεις λογική στο Μπουρδελιστάν εσύ? :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οπωσδηποτε να ζητησεις βεβαιωση ακυρωσης της (δηθεν) παραβασης , γιατι μπορει να σου ειπε οτι θα το ακυρωσει για να μην τους τρεξεις στο δικαστηριο , αλλα μπορει να στην φερει π@υστικΑ γιατι εχουν το δικαιωμα να στειλουν το προστιμο στην εφορια και βεβαιωθει στο Α.Φ.Μ σου που λογικα θα εχεις...ετσι σε περιπτωση που ζητησεις μελλοντικα φορολογικη ενημερωτητα θα υπαρχει χρεος σου που θα το πληρωσεις αναγκαστικα με προσαυξηση οταν θα σου ερθει το εκκαθαριστικο....

δεν το κανουν παντα ... πολλες φορες το κανουν γαργαρα καθως ο κοσμος δεν ξερει το δικαιωμα που εχει ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν το κανουν παντα ... πολλες φορες το κανουν γαργαρα καθως ο κοσμος δεν ξερει το δικαιωμα που εχει ...

Στο γραφω απο αντιστοιχη εμπειρια μου με την Αττικο Μετρο...

Αφού το διαγράψανε μετα απο λιγο καιρό ηρθε επιστολή σπίτι με τα στοιχεία του πατέρα μου (γιατί ήμουν ανήλικος) ότι πλέον δεν χρωστάει τίποτα στο υπ. Οικονομικών. και αντίστοιχα στο φίλο μου που χέστηκε και τους πληρωσε να πάει να παραβει το ποσό που τους ειχε πληρώσει...

Και όλα αυτά επειδή η καριόλα που μας έγραψε δεν γνώριζε το κανονισμό οτι οι ανήλικοι πληρώνουν μισό εισιτήριο και οι κωλόμπατσοι(για την 3αδα αυτή που ασχολήθηκε μαζί μας τότε αναφέρομαι) που μας το πάιζαν ιστορία γιατί τους εκανα φασαρία ότι είναι άσχετοι με τους κανονισμούς που μας γράψανε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα...το οτι ειναι θεοι στον ΟΑΣΘ το ξεραμε,αλλα τετοιο τρελλο χουνερι...... :pray:

Και γαμω τις ταυτοποιησεις που λενε..... :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στον ΟΑΣΘ ειναι πολυ μπροστα μιλαμε!Μπορει να σου ρθει κληση και για μελλοντικη επιβιβαση.Ποτε δεν ξες! :crazy::wallbash:

Εμενα παντως μεχρι στιγμης οσες φορες μου ζητησαν παντα ειχα εισητηριο.Αλλα και να δινω καθε φορα που παω κατω 80 λεπτα για εισητηρια ειναι μ**ακια!Κατεβαινω τουλαχιστον 3-4 φορες τη βδομαδα αρα δινω 2.40-3.20 καθε βδομαδα.Ενας καφες μου δηλαδη!

Με βλεπω να σταματησω το εισητηριο και να αρχισω την τακτικη αρκετων στην ηλικια μου.Μολις μπει ελεγκτης με το που ανοιξει η πορτα μην τους ειδατε!Μιλαμε για πολυ τρεξιμο και το πιο κορυφαιο ειναι αν κατεβει να κυνηγησει.Κλαμα λεμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι θα πει δεν πληρωνεις κλιση ? Να την πληρωσεις !

Δεν μπηκες στο λεωφορειο ? Δεν εχει σημασια, εκει ηταν να εμπενες :D Σημασια εχει οτι μπενεις δεν μπενεις πρεπει παντα να χτυπας το εισητηριο :P

Καλο αυτο παντως. Ομολογω ακουμε πρωτοτυπα πραγματα εδω στην ελλαδα με το θεμα της συγκοινωνιας.

Το να πληρωνεις μηνιαια καρτα και να απεργουν 20 μερες τον μηνα δεν ειναι παραβαση (το να σου στερουν δηλαδη κατι για το οποιο εχεις πληρωσει) , το να σε πιασουν χωρις εισητηριο ομως ειναι.

Ελλας η μαλακια σου... :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η μονη λογική εξήγηση που μου έρχεται στο μυαλό σχετικά με το ερώτημα

"πως έγινε να δώσει ο παραβάτης έλα τηλέφωνο και αυτό να βρέθηκε να είναι της μητέρας σου",

είναι η παρακάτω.

1. Παραβάτης δίνει όντως τον αριθμό του, και όντως ο ελεγκτής κάνει αναπάντητη για επιβεβαίωση (ασχολίαστο, έλεος, μόνο στην ελλάδα αυτά... :kaaaala: )

2. Ο παραβάτης την επομενη πάει και ακυρώνει την τηλεφωνική του συνδρομή με την εταιρία voda, cote, wind κλπ,

για να μην μπορούν να τον βρουν (κάτι που γίνεται εύκολα, ειδικά αν ήταν και καρτοτηλέφωνο) οποτε ο αριθμός αυτός μένει ελεύθερος.

3. Εφόσον ο αριθμός είναι πια ελεύθερος, περνάει στον επόμενο συνδρομητή που θα τον "αγοράσει", συνδρομητής που τυχαίνει να είναι η μητέρα σου.

βουαλα.

Για να ισχύει η παραπάνω υπόθεση όμως, πρέπει η μητέρα σου να έκανε την τηλεφωνική της σύνδεση

μετά από τον Αύγουστο.

Αν έχει αυτό τον αριθμό χρόνια, η παραπάνω υπόθεση δεν στέκει.

Μετά παίζουν αλλα σενάρια, ο ελεγκτής λέει ψέματα, ο παραβάτης ξεγέλασε τον χαλβά :plaf: τον ελεγκτή κλπ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπαρχει κ η περιπτωση να πατησε τον ηχο κλησης του την ωρα που καλουσε ο ελεγτης στο νουμερο της μητερας σου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπαρχει κ η περιπτωση να πατησε τον ηχο κλησης του την ωρα που καλουσε ο ελεγτης στο νουμερο της μητερας σου...

:0 :idea:

Εμ, με τέτοια μυαλά πρώτα στην απατεωνιά, πώς να πάμε μπροστά? :lol: (Τό 'κανα και ποιηματάκι) :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....

:0 :idea:

Εμ, με τέτοια μυαλά πρώτα στην απατεωνιά, πώς να πάμε μπροστά? :lol: (Τό 'κανα και ποιηματάκι) :P

....τουλαχιστον παμε τσαμπα! :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκηνές απείρου κάλλους στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης όταν ο ελεγκτής αντιλήφθηκε ότι μια κοπέλα δεν είχε εισιτήριο...κόψτε ένα γ@μημένο εισιτήριο ρε παιδιά

Και ερωτώ 1. γιατί κάποιος να μην κόψει ένα γ@μημένο εισιτήριο διακινδυνεύοντας όλη αυτή την ιστορία, 2.ποιες ακριβώς αρμοδιότητες έχει ένας ελεγκτής...αν έπεφτε και τραυματιζόταν η κοπέλα,τι θα γινόταν..οεο; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το οτι η κοπελα δεν ειχε εισητηριο ειναι ενα θεμα.  Προστιμο, αστυνομια ,αν χρειαζεται και τελος.

Και παλι θελει εξεταση το θεμα. Αν εργαζεται και απλα δεν πληρωσε το εισητηριο απο αποψη και καλα εκανε, ομως να υποστει τις συνεπειες (προστιμο).

Αν ειναι ομως ανεργη πολυ καιρο τοτε δεν γινεται να πληρωσει εισητηριο, ασε που νομιζω αν δειξεις καρτα ανεργιας δεν πληρωνεις ( νομιζω) 

Αλλα δεν νομιζω οτι εχει καποιο δικαιωμα ο ελενκτης να την τραβαει απο τα χερια ή τα ποδια.. 

Ο τυπος ηθελε κλοτσια στα μουτρα,. Ανετα ομως . Ειχε καθε δικαιωμα η κοπελια. Να τα λεμε ολα. Αυτο ειναι βια.

Και στην τελικη τι εκανε? Ρισκαρει την σωματικη ακεραιοτητα ενος ανθρωπου για 20-40 ευρω? Ειναι μαλακας απλα. 

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε γνωρίζω τη νομοθεσία αλλά ο ελεγκτής στα αστικά δεν είναι αστυνομικός επομένως δεν έχει δικαίωμα ''βίαιης προσαγωγής''.Νομίζω πως το ανώτατο άκρο της δύναμης/δικαιοδοσίας του είναι να δώσει εντολή στον οδηγό να ακινητοποιήσει το όχημα, να κλειδαμπαρώσει πόρτες και να καλέσει αστυνομία σε τέτοιες περιπτώσεις.Επίσης δεν μπορώ να φανταστώ ότι το πρωί ο προϊστάμενός του συγκεκριμένου του είπε ''μπες στις τάδε γραμμές και σκίσε κ@λους'',προφανώς παίζει ρόλο ο χαρακτήρας κάθε ελεγκτή αλλά και η συμπεριφορά που αντιμετωπίζει από τον εκάστοτε παραβάτη...ίσως σε κάποια άλλη περίπτωση να είχε δείξει περισσότερη ''ευελιξία'' για κάποιο λόγο.

Γιατί όμως ένας επιβάτης να μπαίνει σ'αυτή τη διαδικασία αφού ξέρει ότι η εξέλιξη μπορεί να είναι δυσάρεστη...όχι μόνο σου χαλάει τη διάθεση και την ομαλή ροή της καθημερινότητας αλλά ρισκάρεις να μπεις σε περιπέτειες υγείας ή νομικές για μερικά cents.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε γνωρίζω τη νομοθεσία αλλά ο ελεγκτής στα αστικά δεν είναι αστυνομικός επομένως δεν έχει δικαίωμα ''βίαιης προσαγωγής''.Νομίζω πως το ανώτατο άκρο της δύναμης/δικαιοδοσίας του είναι να δώσει εντολή στον οδηγό να ακινητοποιήσει το όχημα, να κλειδαμπαρώσει πόρτες και να καλέσει αστυνομία σε τέτοιες περιπτώσεις.Επίσης δεν μπορώ να φανταστώ ότι το πρωί ο προϊστάμενός του συγκεκριμένου του είπε ''μπες στις τάδε γραμμές και σκίσε κ@λους'',προφανώς παίζει ρόλο ο χαρακτήρας κάθε ελεγκτή αλλά και η συμπεριφορά που αντιμετωπίζει από τον εκάστοτε παραβάτη...ίσως σε κάποια άλλη περίπτωση να είχε δείξει περισσότερη ''ευελιξία'' για κάποιο λόγο.

Γιατί όμως ένας επιβάτης να μπαίνει σ'αυτή τη διαδικασία αφού ξέρει ότι η εξέλιξη μπορεί να είναι δυσάρεστη...όχι μόνο σου χαλάει τη διάθεση και την ομαλή ροή της καθημερινότητας αλλά ρισκάρεις να μπεις σε περιπέτειες υγείας ή νομικές για μερικά cents.

Φιλε, οτι και να σου ειπε ο προισταμενος πρεπει σαν ανθρωπος με στοιχειωδες μυαλο να ξερεις τα ορια.

Ο τυπος ειναι τραγικος σε ολα του.  Καταρχην μιλαει ασχημα ενω δεν εχει αυτο το δικαιωμα. Βεβαια δεν ξερουμε πριν το βιντεο τι μπορει να του εχει σουρει η κοπελα, αν και απο την εξελιξη του βιντεο δεν την θεωρω ικανη για κατι τετοιο. 

Δευτερον εχει απλωσει χερι πανω της. Αυτο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.  Αληθεια στο λεω εγω τον ειχα ξαπλωσει κατω, Δεχομενος ολα τα επακολουθα μετα. Η κοπελα ειχε καθε δικαιωμα να κανει οτι νομιζει σωστο, απλα ετυχε να ειναι ''γατακι'' και να τρομοκρατηθει ( απο οσο μπορω να καταλαβω απο το βιντεο)

υ.γ. Ρε φιλε ελεος, δε ξερεις να τραβας βιντεο με το κινητο σου? :laugh:

Και για να μην σου δειχνω υπερβολικος, το εχω κανει σε οδηγο λεωφορειου στην ακαδημιας που ενω περιμενα απ εξω με την μηχανη τον ακουσα να μιλαει ασχημα σε μια κοπελα που ηθελε πισω να βαλει σπαστο ποδηλατο ) μεσα στο λεωφορειο (προβλεπεται)... Τον κατεβασα κατω ,σχεδον πιαστικαμε στα χερια ,ηρθαν οι προισταμενοι εκει της στασης , εγινε θεμα γενικοτερα. Τελικο συμπερασμα. του εγινε αναφορα-συσταση μπροστα μας, η κοπελα μπηκε μεσα κανονικα και ο τυπας ειχε τα μουρα του στο πατωμα,

Οσο για τον επιβατη..

Δεν θες να πληρωσεις εισιτηριο? Μην πληρωσεις, μαγκια σου.

Αν ομως σε πιασουν εχε τα @ρχιδια να το παραδεχτεις και να πληρωσεις το προστιμο. 

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα