innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Α ρε ψοφίμια, που θα πάει ? Θα σκάσω Ατήνα και θα'χουμε έκτροπα ! :hunter: :hunter: :hunter: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Γεροντοέρωτες....... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Eτσι ακριβώς,είναι τα πράγματα.... Και εγώ με την σειρά μου,συμφωνώ με τους γηραιότερους του forum.Τα καλοπροαίρετα πειράγματα μεταξύ μας, δίνουν νόημα και χιούμορ στην καθημερινότητα μας...Τι το καλύτερο... ...Ας τα συνεχίσουμε λοιπόν... Πού τα βρίσκεις ρε αθεόφοβε αυτά τα εκπληκτικά emoticons!!!!!!! Πραγματικά You are the ο King of emoticons Γεροντοέρωτες....... :P Ξέρεις πόσοι έρωτες έχουν "γεννηθεί" στα ΚΑΠΗ!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Μην αγχώνεστε μικρά τρελά μωβ αγόρια. Πλακίτσα κάνουμε όλοι και δεν υπάρχει τίποτα κακοπροαίρετο. Άλλωστε ο υποφαινόμενος και πάρα πολλοί άλλοι αυτοσαρκάζονται πολύ συχνά και καθημερινά θα έλεγα, ακριβώς για να μην υπάρχει υποψία εμπαιγμού. Μετά από τόσο καιρό και τόσες συναντήσεις, θεωρώ ότι είμαστε πλέον μια αγαπημένη παρέα και απολαμβάνουμε κάθε στιγμή. Αυτό που είχε τεράστια επιτυχία και πυροδότησε τα σχόλια ήταν το πόσο καταπληκτική και φυσική βγήκε αυτή η φωτογραφία. Ώρες να την έστηνες και με σκηνοθέτη, τόσο φυσική και "πολλά υποσχόμενη" δε θά 'βγαινε. Ναι καλά... Σε τα μας ρε ... Ότι τον έπιασε τώρα τον Κωστάκη ένα αίσθημα αλληλεγγύης και ότι δεν τρέχει τίποτα, που σχολιάζουμε τη φωτό των νεόνυμφ... ε των παιδιών ήθελα να πω... και ότι είναι φυσική η φωτό και κολοκύθια τούμπανα... Φοβάται ο άχρηστος, μην τον περιλάβουμε κι αυτόν, έτσι που τον έπιασε ο φακός... Τα "Σαγόνια του ΜοτοΑγαπούλη Νο1"... Το τι τρόμο πρέπει να βίωσε αυτό το άμοιρο κομμάτι πίτας, βλέποντας τη μασέλα του Κωστάκη να έρχεται κατά πάνω του, δε λέγεται... Ο εφιάλτης στο δρόμο με τους φρονιμίτες, ένα πράγμα... Τέτοιο άνοιγμα μασέλας, μόνο ο Κωστάκης και το λιοντάρι της MGM... http://www.youtube.com/watch?v=3mqVvEaQefk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 ......................... Φοβάται ο άχρηστος, μην τον περιλάβουμε κι αυτόν, έτσι που τον έπιασε ο φακός... Τα "Σαγόνια του ΜοτοΑγαπούλη Νο1"... Το τι τρόμο πρέπει να βίωσε αυτό το άμοιρο κομμάτι πίτας, βλέποντας τη μασέλα του Κωστάκη να έρχεται κατά πάνω του, δε λέγεται... Ο εφιάλτης στο δρόμο με τους φρονιμίτες, ένα πράγμα... Τέτοιο άνοιγμα μασέλας, μόνο ο Κωστάκης και το λιοντάρι της MGM... Πραγματικά είναι τραγικό το στιγμιότυπο. Με τίποτα δε θά 'θελα νά 'μουνα η πίτα......... Σκέψου νά 'τανε και παϊδάκι αρνίσιο........ ωρέ μάναμ' Τελικά ο Jimijo έχει μια ικανότητα να πιάνει κάτι ενσταντανέ απίστευτα...... ε με τόσες πόζες πού 'βγαλε, κάποιες θα πετύχαινε. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Έτσι όπως μας πάνε κωλοφεράτζα πάντως, με βλέπω να γίνομαι μαντάμ Που είσαι μανταμιτσα τουμπεκι ψιλοκομενο. Μια είναι η μαντάμ σε αυτή τη χώρα με δόξα και τιμή, και ανταγωνισμό δεν σηκώνει. Είναι χοντρή έχει γουρουνίσιο πρόσωπο και μοχθηρά μάτια. Το νου σου μανταμιτσα γιατί αν σε πάρει χαμπάρι η μανταμάρα ότι πας να κινηθείς στον χώρο θα σε φάει το μαύρο χώμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Πραγματικά είναι τραγικό το στιγμιότυπο. Με τίποτα δε θά 'θελα νά 'μουνα η πίτα......... Ποσες μερες σε ειχανε νυστικο αδελφε? Γυαλιζει το ματι σου στην φωτο................ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 ευχαριστω παρα πολυ για την μπυριτσα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) ευχαριστω παρα πολυ για την μπυριτσα Κι εγω εσενα για τη μπυριστσα ! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Που είσαι μανταμιτσα τουμπεκι ψιλοκομενο. Μια είναι η μαντάμ σε αυτή τη χώρα με δόξα και τιμή, και ανταγωνισμό δεν σηκώνει. Είναι χοντρή έχει γουρουνίσιο πρόσωπο και μοχθηρά μάτια. Το νου σου μανταμιτσα γιατί αν σε πάρει χαμπάρι η μανταμάρα ότι πας να κινηθείς στον χώρο θα σε φάει το μαύρο χώμα. Να υποθέσω ότι είναι και ολίγον καραφλή η μανταμίτσα? Ποσες μερες σε ειχανε νυστικο αδελφε? Γυαλιζει το ματι σου στην φωτο................ Ξέρεις γιατί βγήκε έτσι? Ήτανε τεράστιο σε ύψος το κομμάτι και δεν ήξερα πώς να το δαγκάσω.... :lol: Πάντως, βρήκα με τί θα φοβερίζω το παιδί μου αν δεν τρώει το φαγητό του. Θα του λέω: "φάε παιδί μου το φαγητό σου γιατί αλλιώς θα σε φάει ο μπαμπάς κάπως έτσι" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Κι εγω εσενα για τη μπυριστσα ! me too Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord_dimos 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2012 παιδιά και του χρόνου με υγεία!!!!!τουλάχιστον ας έχουμε αυτη,γιατι λεφτά δε ξέρουμε αν θα'χουμε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2012 το δωρο μου αντε και του χρονου παιδες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2012 το δωρο μου αντε και του χρονου παιδες! Και το δικο μου........... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ! Συγνωμη Μιχαλη μου, αλλα δεν κρατηθηκα....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Και το δικο μου........... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ! Συγνωμη Μιχαλη μου, αλλα δεν κρατηθηκα....... χιουμοριστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Μπραβο σας! και του Χρόνου με Υγεία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες