AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Το κομμάτι του αλέξανδρου πάει σε εμένα.... Edit: Δεν θέλω %$##%$#! Το πρόλαβα.... ούτε μα, ούτε μου, ούτε τίποτα!!! Δικαιωματικά!! χαχα... εμείς θα τα πούμε άλλη φορά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Χαχαχαχαχα :P Μην αγχώνεσαι, αν πέσω σε μεγάλη ανάγκη θα σου πω.. για την ώρα είμαι οκ!!! Cu στην επόμενη συνάντηση!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 3 δωρα θα εχουμε για τον τυχερο που θα κερδισει το φλουρι. 1 αναμνηστικο δωρο απο το myBike.gr 1 ζευγαρι γαντια της THOR προσφορα του καταστηματος Paddock 512 1ας ενας μπυροσωληνας απο το μαγαζι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Soichiro 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 1ας ενας μπυροσωληνας απο το μαγαζι. Πως θα τον κουβαλησει οποιος τον κερδισει ειναι το θεμα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 3 δωρα... βαλτε και 3 φλουρια μεσα να κανετε περισσοτερους ανθρωπους χαρουμενους :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 (τροποποιήθηκε) 4 δωρα θα εχουμε για τον τυχερο που θα κερδισει το φλουρι. 1 αναμνηστικο δωρο απο το myBike.gr 1 ζευγαρι γαντια της THOR προσφορα του καταστηματος Paddock 512 1ας ενας μπυροσωληνας απο το μαγαζι 1 θηκη για i-phone 4-4s σε διαφορα χρωματα, προσφορα απο το μελος JimKarvo Αυξανονται τα δωρα λεμεεεεε Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 28 , 2012 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Αν γίνει αυτό που είπε ο Alarm, (παραπάνω φλουριά) τότε πάμε για 3 θήκες.. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 1 θηκη για i-phone 4-4s σε διαφορα χρωματα, προσφορα απο το μελος JimKarvo Ωραια κινηση, και μπραβο που καποιος ηθελε να παρει αυτη την πρωτοβουλια. Αλλα ρε παιδες, στους 100 αντε να εχει ενας Iphone. Οποιος δεν εχει η θα ψαξει να την κανει δωρο αλλου η να το πεταξει. Καντε τουλαχιστον δωρο μαζι και το Iphone :P Ευπροσδεκτο το δωρο για οποιον το κερδισει αλλα λιγο ανουσιο. Ηλια ξερεις οτι δεν το εννοω με κακη προθεση. Αλλα ειναι σαν να σου λεω οτι σου εφερα δωρο μια φαλτζα απο κινητηρα της φερραρι (οχι δεν λεω πως το iphone ειναι η φερραρι τον κινητων :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Γαντια εχω, iphone δεν εχω, με καλυπτει ο μπυροσωληνας...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Alarm, δυστηχώς κάτι τέτοιο μπορώ να προσφέρω λόγω της "δουλειάς" μου. Ναι ξέρω ότι δεν έχουν όλοι IPhone, αλλά μπορεί να δωθεί η θήκη σε κάποιον άλλον. 1 στους 70 θα έχει iPhone, τι στο καλό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Συγχαρητήρια στον Δημήτρη για την ευγενική του προσφορά ! :_thumbsup: Η καλή πρόθεσή του μας υποχρεώνει ! Εύγε ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Alarm, δυστηχώς κάτι τέτοιο μπορώ να προσφέρω λόγω της "δουλειάς" μου. Ναι ξέρω ότι δεν έχουν όλοι IPhone, αλλά μπορεί να δωθεί η θήκη σε κάποιον άλλον. 1 στους 70 θα έχει iPhone, τι στο καλό! Εγω το ξαναλεω, μπραβο μονο και μονο για την κινηση. Εγω δεν θα κανω κανενα δωρο στα ρεμαλια, τι λεμε τωρα Επειδη το παιχνιδι ειναι στημενο και τα εχω συμφωνημενα με τον Ηλια για το φλουρι, αλλαγες δεχεστε ? Πλακα κανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστω για τα καλά σας λόγια!!! Θα έδινα την κάμερα που θα βόλευε τους περισσότερους, αλλά είναι πιο πάνω η τιμή της :( Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 28 , 2012 από τον JimKarvo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Ευχαριστω για τα καλά σας λόγια!!! Θα έδινα την κάμερα που θα βόλευε τους περισσότερους, αλλά είναι πιο πάνω η τιμή της :( Και με αδια χερια να ερχοσουν παλι με χαρα θα σε καλοδεχομασταν Ω ρε ευτηχως που εφυγαν τα "μειων" , θα ειχα μαζεψει καμια 20αρια τωρα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Πως θα τον κουβαλησει οποιος τον κερδισει ειναι το θεμα :P Ο μπυροσωληνας ειναι για να πιει ο νικητης γυρω στα 3lt μπυρα! χαχαχαχαχαχαχαχ....οχι για να τον παρει σπιτι του....χααχαχααχαχαχ.... υ.γ. τωρα εαν παιζει να τον κανει και δωρο δε το ξερω....η αληθεια ειναι οτι δεν το διευκρινησαμε αυτο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 ένα μπράβο και ευχαριστώ για τους δωροθέτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Μπράβο κι από μένα και τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hawk13 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 ...... ........ ...... ....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Soichiro 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 Ο μπυροσωληνας ειναι για να πιει ο νικητης γυρω στα 3lt μπυρα! χαχαχαχαχαχαχαχ....οχι για να τον παρει σπιτι του....χααχαχααχαχαχ.... υ.γ. τωρα εαν παιζει να τον κανει και δωρο δε το ξερω....η αληθεια ειναι οτι δεν το διευκρινησαμε αυτο.... αααααα δεν ειν σωστο....παιζετε με τις λεξεις Κυριοι....μας δελεαζετε να ερθουμε με τετοιο δωρο και μετα μας μενει η μιση χαρα :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 Τα δωρα θα ειναι 5! 1) αναμνηστικο δωρο απο το myBike.gr 2) ενα ζευγαρι γαντια της THOR προσφορα του καταστηματος Paddock 512 3) ενας μπυροσωληνας απο το μαγαζι Ζοο 4) θηκη για i-phone 4-4s σε διαφορα χρωματα, προσφορα απο το μελος JimKarvo 5) ενα μπουκαλι κρασι για δυο ατομα στο μαγαζι Occasions οποιαδηποτε Παρασκευη του χρονου στο latin παρτυ χορου της Galena απο τον Vagelis- Το να μπουν τοσα δωρα στην λιστα, ειναι κατι που δεν το περιμεναμε, ο νικητης λοιπον θα παρει τα πρωτα 2 δωρα, το αναμνηστικο δωρο του myBike.gr και τα γαντια, τα υπολοιπα δωρα θα δωθουν με κληρωση οπου θα την κανουμε αμεσως μετα την κοπη της πιτας! Ευχαριστουμε πολυ ολα τα παιδια για τα δωρα τους!!! See you tonight!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 Αντε απο οτι βλεπω τελικα θα το γλιτωσουμε και τον καιρο σημερα και θα την βγαλουμε με συννεφια.απο αυριο χιονονερο λεει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 see you tonight λοιπον...:) ΠΠΠφφφφ Ο Θανος και εγω εχουμε αγχωθει καργα... εγω τουλαχιστον τα εχω παιξει... Για να ξεκαθαρισω κατι. Τα δωρα θα τα παρω ΟΛΑ εγω χωρις κληρωση και χωρις φλουρι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 αααααα δεν ειν σωστο....παιζετε με τις λεξεις Κυριοι....μας δελεαζετε να ερθουμε με τετοιο δωρο και μετα μας μενει η μιση χαρα :tooth: :D :D :D Εεεεεεεεεεεε.....εχει καλες μπυρες το μαγαζι, ειναι και ευκαιρια να το μαθετε οσοι δε το ξερετε....συν οτι ειναι και καλο για μοτοσυκλετιστικο στεκι...(το σωζουμε;;; :lol: ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 Νάσαι καλά Βάγγο λεβεντιά ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Παιδια θα ηθελα πολυ να ερθω, αλλα λογο δουλειας θα ειμαι απων ,το μονο που μπορουσα να δωσω ηταν αυτο το μικρο δωρακι ,να περασετε οσο μπορειτε καλυτερα και να ξερετε αυτες οι στιγμες μας ενωνουν και μας προσφερουν περισσοτερη αγαπη σε αυτο που λατρευουμε !!!!!! ΤΗΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ... Δεν ξερω αν πρεπει να το πω; αλλα γνωμη μου στην κοπη της πιτας να κοψετε και ενα κομματι για τον ''μοτοσυκλετιση'' δεν ξερω ,αλλα οι συντονιστες τα ξερουν καλυτερα..καλα να περασετε..... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2012 από τον vagelis- 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες