Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Η απάντηση έχει δοθεί.... θα ερθω με αμαξι (με παπι στο χαλανδρι λιγο δυσκολο συν οτι ειμαι λιγο αρρωστος) οποτε τα κρανη τα βαζουμε στο πορ παγκαζ με ριγμενα καθισματα!!! καποια στιγμη θα παω τουαλετα και μαλλον θα αργησω να ξαναγυρισω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 :worshippy: :worshippy: :worshippy: θα καβαληΞω και το πρα πρα σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 θα ερθω με αμαξι οποτε τα κρανη τα βαζουμε στο πορ παγκαζ με ριγμενα καθισματα!!! ...καποια στιγμη θα παω τουαλετα και μαλλον θα αργησω να ξαναγυρισω.... Το δικο μου κρανος( CABERG 5ετίας), θα σου χρησιμεψει μονο για περιστερωνας..... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 θα ερθω με αμαξι (με παπι στο χαλανδρι λιγο δυσκολο συν οτι ειμαι λιγο αρρωστος) οποτε τα κρανη τα βαζουμε στο πορ παγκαζ με ριγμενα καθισματα!!! Βάλθηκες να μου χαλάσεις τη δουλειά εσύ? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Βάλθηκες να μου χαλάσεις τη δουλειά εσύ? :P εσυ βαλθηκες να μου χαλασεις τη δουλεια φιλε...ειπες ευθυς εξ'αρχης οτι θα εισαι παρκαδορος του 5ευρου....εγω ειπα για αποθηκευτικο χωρο!!!! Το δικο μου κρανος( CABERG 5ετίας), θα σου χρησιμεψει μονο για περιστερωνας..... :P το δικο μου caberg ειναι τριετιας....τα ενωνουμε να κανουμε ενα μικρο ενυδρειο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 01. HLIAS 02. Θανος 03. Patapios 04. Dant3 05. Wolfering 06. angelofd 07. bikeholic 08. midnek 09. virus 10. demplar 11. dim_gal 12. Μοτοαγαπούλης + Μοτοαγαπούλα 13.ax_ena_honda 14. Dirty Harry 15. john400v 16. JimKarvo 17. Μικρος Νικολας 18. tzoutz 19. ΚΤΜΑΚΙΑΣ 20. Alarm 21. R6άκιας 22. okourkoulos 23. pantheman 24. Pappous Vatraxos + Ντία ( θα είναι κι άλλες... ) 25. Raven FR 26. adel 27. Μενιδιάτης 28. xourafis 29. giorgos_drz 30. Σμιας 31.MANOLITO (με κάθε επιφύλαξις.... ) 32. Lava Black Ninja Jesus Version 33. Σάββας 34.Fasarias 35.giwrgos-or-hayas 36.FZMAN 37.on the road 38.Danielos 39. Jimijo 40.ibar132 41.Apisteftos 42. ΑLX 43. AlexOne (99%) (δεν θυμάμαι και το δρόμο..1 φορά έχω πάει μόνο) 44. A.k.A. sonic + BOU αλλα επειδή δεν είναι σίγουρο ... μήν με υπολογίσετε στα κομμάτια της πίτας κατα 80% θα έρθουμε 45. Moustardas + 80% διπλός (ότι ώρα σχολάσω μετά τις 9 σίγουρα) 46 ΚωσταςΤ 47.nikolakiss 48.Al_Bandy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 ωχ δεν θα φτασει η πιτα την βλεπω εγω την δουλεια.... ΘΑΝΟΟΟΟΟ μ αρεσει που ειμασταν και απεσιοδοξοι χαχαχαχαχα....καλα, εγω ακομη εχω αμφιβολιες για το αν θα ερθουν ολα τα παιδια που εχουν δηλωσει.... Οπως και να εχει, αν οντως μαζευτουμε τοσοι το βλεπω πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο να μεινουμε μεσα στο μαγαζι.....μας βλεπω για τον χωρο εξω....τουλαχιστον για να κοπει η πιτα και μετα βλεπουμε... Οσο για τα κρανη....μην σας απασχολει παιδες, ολα τα εχουμε προβλεψει! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 θα καβαληΞω και το πρα πρα σου drz455 gangbang :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 χαχαχαχαχα....καλα, εγω ακομη εχω αμφιβολιες για το αν θα ερθουν ολα τα παιδια που εχουν δηλωσει.... Έννοια σου και θα πάρω παρουσίες...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Και ο καιρός της Κυριακής στα ΒΠ... http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=86 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Έννοια σου και θα πάρω παρουσίες...... Να σε βαλουμε τσεκαδορο;;;;;;;; :D Πλακα πλακα, οι κοπελιες του φορουμ που ειναι;;;;;;;; Σας εχουν παρει με φοβο αλητες και δεν τολμανε να ερθουν... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 αν το στρωσει δεν ερχομαι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Και ο καιρός της Κυριακής στα ΒΠ... http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=86 .. Χριστος & αποστολος... αν το στρωσει δεν ερχομαι.... +400.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Ωραία... Θα παίξουμε και χιονοπόλεμο... Μάλλον θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες... Άμα χιονίσει, δεν ξεκουνάω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Να σε βαλουμε τσεκαδορο;;;;;;;; :D Γιατί όχι? Θα πάρω κι ένα μπλαζέ υφάκι (βορείων προαστίων κι έτσ') και θα καταγράφω ποιοί ήρθανε. Μετά θα σου δώσω τους απόντες να τους μπανάρεις για καμμιά βδομάδα να μάθουνε τα παλιόπαιδα. Πλακα πλακα, οι κοπελιες του φορουμ που ειναι;;;;;;;; Σας εχουν παρει με φοβο αλητες και δεν τολμανε να ερθουν... Πήρανε τα βουνά........ κρι-κρι μας βγήκανε, όχι κορίτσια. :P .. Χριστος & αποστολος... Γκλέτσος. :lol: Λες να μας το χαλάσει? Δηλώνω προς παν ενδιαφερόμενο με όνομα Σάββας και πάνω, ότι το nickname μου σε καμμιά περίπτωση δε θα μπορούσε να γίνει Μοτοχιονούλης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Να τα μαααας αρχισαμε; Καταρχην δεν ειμαι σιγουρος αν το Ζοο ειναι στα ΒΠ. οποτε μην κολλατε... δεν θα χιονιζει, απλα θα ψιχαλαει..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Να τα μαααας αρχισαμε; Καταρχην δεν ειμαι σιγουρος αν το Ζοο ειναι στα ΒΠ. οποτε μην κολλατε... δεν θα χιονιζει, απλα θα ψιχαλαει..... Ναι μωρε , χουμορ , χουμορ..! Σιγα μη το στρωσει διπλα απ'τη Μεσογειων..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Πλακα πλακα, οι κοπελιες του φορουμ που ειναι;;;;;;;; Σας εχουν παρει με φοβο αλητες και δεν τολμανε να ερθουν... :D Μαλλον φοβουνται, επειδη θα ειναι εκει και ο μικρος Νικολας......... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 οποιος δεν εχει τροπο να ερθει ας μου στειλει ενα πμ να περασω να τον περιμαζεψω με το αμαξι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 οποιος δεν εχει τροπο να ερθει ας μου στειλει ενα πμ να περασω να τον περιμαζεψω με το αμαξι!!! :tooth: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwRgoS-or-HayaS 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 drz455 gangbang :P θα ανεβει η μεταπωλητικη του αξια μετα! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 ποιος ελεγε να παρει την πιτα με χταποδια στο μοτο?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Το θέμα έπιασε τις 10 σελίδες επιτέλους. Τώρα μπορούμε να σπαμάρουμε στα σοβαρά ! Όσοι δε έχετε ελπίδες ότι δεν θα βραχείτε - χιονιστείτε ξεχάστε το μιας και θάναι παρών και ο ξέρετε ποιός ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες