Jump to content
ultimatejohn

Κλοπή τώρα! Πεύκη

Recommended Posts

Και μετά λέμε ότι η αστυνομία δεν κάνει καλά την δουλειά της....

Και το όνομα σου να έδεινες, τι θα πάθαινες; Συγγνώμη, αλλα προσωπικά έχω απασχολήσει αρκετές φορές το 100 για άλλους λόγους. πριν καιρό, είδα ένα δοχείο λάδι πεσμένο στον δρόμο στην κιφησίας. Είχε τρέξει κιόλλας! Τι θα κάνω; θα το αφήσω έτσι; επείδη δεν μπορούσα να το μαζέψω (θα γινόμουν όλο λάδια, και πως θα οδηγούσα?) πήρα το 100. με ρώτησε όνομα. το έδωσα. δεν με ενόχλεισε ποτέ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Διαφωνώ φίλε.

Σαν θέμα ίσως βοηθήσει την επόμενη φορά κάποιος να σηκωθεί από τον καναπέ και να κάνει αυτό που πρέπει..............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διαφωνώ φίλε.

Σαν θέμα ίσως βοηθήσει την επόμενη φορά κάποιος να σηκωθεί από τον καναπέ και να κάνει αυτό που πρέπει..............

ισως και να εχεις δικιο,

πριν μια εβδομαδα με τον ιδιο τροπο χασαμε ενα χτχ660,

ειναι νωπες οι μνημες και δεν μπορω να πιστεψω οτι αυτοπτης μαρτυράς και μαλιστα μοτοσικλετιστής αντεδρασε ετσι.

οπως και να εχει τωρα ποια ειναι αργα,

ας συνετιστούν οι επόμενοι. :unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα σχολιασω το συμβαν...απλα θα πω οτι την περασμενη κυριακη το απογευμα βρεθηκα με το τουτου στον μαραθωνα(λεωφορο μαραθωνος) στο υψος του γαλαξια και ακομη κ εκει , ενω περιμενα να δω να κατεβαινουν μες την ερημια αρκουδες κ αλεπουδες πετυχα τους διας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διαφωνώ φίλε.

Με πρόλαβες! Αυτό ακριβώς!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nομιζω οτι ειναι αστειο αυτο. Δεν νομιζω να συμβαινει στ' αληθεια, ονειρο ζω μη με ξυπνατε -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο φιλος ειπε οτι ειπε, και μετα επισης ειπε 'μαλακια μου, την επομενη φςορα θα ξερω τι να κανω' . Δεν μπορειτε να ξερετε ο καθενας πως αντιδρα σε κατασταση πανικου για τον οποιοδηποτε λογο. Πρεπει να εκφραζεστε κατα αυτον τον τροπο? Χειροτεροι μου φανηκατε εσεις με την αντιδραση σας, παρα εκεινος που τουλαχιστον καταλαβε το λαθος του. Ανθρωποι ειμαστε και κανουμε λαθη. Ελεος...

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντάξει παιδιά ας πεί ο καθένας τα δικά του, μόλις τελειώσετε να κράζετε σκεφτείτε ότι το έγραψα μόνο και μόνο εδώ επειδή δεν έχω ξαναπασχολήσει το 100 οπότε ούτε ξέρω τη διαδικασία ούτε τι θα μου ζητούσαν...ετσι, το έβαλα εδώ για να το κανονίσει κάποιος που ξέρει τη διαδικασία (γι αυτό και έδωσα όσα στοιχεία είχα και δεν είπα απλα πχ. "κλοπή στην πεύκη, αν είναι δυνατόν" και να αρχίσουμε να σχολιάσουμε το γεγονός...Παρατηρείστε ότι μόλις μου έγραψε ο φίλος ότι γίνεται και ανώνυμα (δεν με ένοιαζε να έδινα τα στοιχεία μου εαν είχα δει εγώ το περιστατικό...αλλα να τους πώ οτι είμαι ο τάδε και το είδε ο φίλος μου ταδε που πέρναγε απο εκεί...) επικοινώνησα αμέσως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντάξει παιδιά ας πεί ο καθένας τα δικά του, μόλις τελειώσετε να κράζετε σκεφτείτε ότι το έγραψα μόνο και μόνο εδώ επειδή δεν έχω ξαναπασχολήσει το 100 οπότε ούτε ξέρω τη διαδικασία ούτε τι θα μου ζητούσαν...ετσι, το έβαλα εδώ για να το κανονίσει κάποιος που ξέρει τη διαδικασία (γι αυτό και έδωσα όσα στοιχεία είχα και δεν είπα απλα πχ. "κλοπή στην πεύκη, αν είναι δυνατόν" και να αρχίσουμε να σχολιάσουμε το γεγονός...Παρατηρείστε ότι μόλις μου έγραψε ο φίλος ότι γίνεται και ανώνυμα (δεν με ένοιαζε να έδινα τα στοιχεία μου εαν είχα δει εγώ το περιστατικό...αλλα να τους πώ οτι είμαι ο τάδε και το είδε ο φίλος μου ταδε που πέρναγε απο εκεί...) επικοινώνησα αμέσως

Ας δεχτούμε όλες τις δικαιολογίες σου για την αδράνεια.

Λύσε μου όμως μια απορία: Θα έπαιρνα πχ εγώ από Αγία Παρασκευή να πω στο 100 ότι γίνεται αυτή τη στιγμή μια κλοπή στην Πεύκη?!!!!!!!!!!!!!!

Αντί περιπολικό στην Πεύκη, θα στέλνανε τον μπόγια σπίτι μου κι αυτή τη στιγμή θα έγραφα από σουίτα στο Δαφνί...... :crazy:

Ποιός αστυνομικός θα έπαιρνε στα σοβαρά μια καταγγελία για κάτι που είδα γραμμένο από άλλον που μένει τόσο μακριά, και αυτουνού του τό 'πε φίλος του μερικά τετράγωνα πιο πέρα!!!

Άσε που εγώ δε θά 'ξερα να του πω δρόμους της περιοχής σου, από πού μπήκε το φορτηγό και προς τα που έφυγε.

Προσωπική μου άποψη και συμβουλή: Κόψτε λίγο όλοι οι νεολαίοι το pc. Δυστυχώς εθίζεστε και δεν το καταλαβαίνετε. Και προπαντός δεν κάνει τα πάντα και για τα πάντα. :winking:

• Like 5

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο φιλος ειπε οτι ειπε, και μετα επισης ειπε 'μαλακια μου, την επομενη φςορα θα ξερω τι να κανω' . Δεν μπορειτε να ξερετε ο καθενας πως αντιδρα σε κατασταση πανικου για τον οποιοδηποτε λογο. Πρεπει να εκφραζεστε κατα αυτον τον τροπο? Χειροτεροι μου φανηκατε εσεις με την αντιδραση σας, παρα εκεινος που τουλαχιστον καταλαβε το λαθος του. Ανθρωποι ειμαστε και κανουμε λαθη. Ελεος...

από τότε που βγήκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο.

αυτό έχω να πώ εγώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτό έχω να πώ εγώ

Αναλογως το πως το βλεπεις....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτό έχω να πώ εγώ

Υπαρχουν δυο ειδων συγνωμη, αυτο που νιωθεις και γιαυτο το λες, και αυτο που δε νιωθεις και ισως το πεις για να ξεμπερδευεις. Αυτο το χαζορητο ισχυει στην δευτερη περιπτωση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας δεχτούμε όλες τις δικαιολογίες σου για την αδράνεια.

Λύσε μου όμως μια απορία: Θα έπαιρνα πχ εγώ από Αγία Παρασκευή να πω στο 100 ότι γίνεται αυτή τη στιγμή μια κλοπή στην Πεύκη?!!!!!!!!!!!!!!

Αντί περιπολικό στην Πεύκη, θα στέλνανε τον μπόγια σπίτι μου κι αυτή τη στιγμή θα έγραφα από σουίτα στο Δαφνί...... :crazy:

Ποιός αστυνομικός θα έπαιρνε στα σοβαρά μια καταγγελία για κάτι που είδα γραμμένο από άλλον που μένει τόσο μακριά, και αυτουνού του τό 'πε φίλος του μερικά τετράγωνα πιο πέρα!!!

Άσε που εγώ δε θά 'ξερα να του πω δρόμους της περιοχής σου, από πού μπήκε το φορτηγό και προς τα που έφυγε.

Προσωπική μου άποψη και συμβουλή: Κόψτε λίγο όλοι οι νεολαίοι το pc. Δυστυχώς εθίζεστε και δεν το καταλαβαίνετε. Και προπαντός δεν κάνει τα πάντα και για τα πάντα. :winking:

Καταρχήν δεν οφείλω να δικαιολογηθώ σε κανέναν οπότε οι "δικαιολογίες" που γράφεις, άκυρο...περισσοτερο αιτιολογήσεις είναι. Επίσης θα μπορούσες να πάρεισ και εσύ ανώνυμα από Αγία Παρασκευή...κι εμένα με ρώτησαν προς τα πού έφυγε και τους είπα ότι δεν ξέρω (τη στιγμή που το είδε ο φίλος το φορτώνανε και δεν σταμάτησε να δει τη συνέχεια). Έχω γράψει στο πρώτο ποστ ακριβώς οτι ήξερα και ακριβός αυτά που τους είπα και στο τηλέφωνο! Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ πολύ ακόμα με το θέμα...λάθος αντιμετώπιση απο μένα αρχικά αλλά και απο εσάς που αρχίζεται τα "τι να πώ ρε γαμ***" ,"αυτά δεν γίνονται..." αντί να φερθείτε λίγο πιο ώριμα και απλά να μου υποδείξετε το λάθος μου...Όσο για το "απο τότε που χάθηκε το συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο", δεν ζήτησε κανείς συγγνώμη! Πάμε καλά τώρα; Οφείλω σε κανέναν σας συγγνώμη; Δεν κατάλαβα δηλαδή απο πού κι ως πού;

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχήν δεν οφείλω να δικαιολογηθώ σε κανέναν οπότε οι "δικαιολογίες" που γράφεις, άκυρο...περισσοτερο αιτιολογήσεις είναι. Επίσης θα μπορούσες να πάρεισ και εσύ ανώνυμα από Αγία Παρασκευή...Αν σου φαίνεται φυσιολογικό τί να πω εγώ? Μάλλον δε διάβασες σωστά αυτά που έχω κάνει bold και μεγάλα. Δες τα πάλι και αναρωτήσου χωρίς διάθεση απολογητική προς κανέναν. Μου φτάνει να το καταλάβεις κι εμένα με ρώτησαν προς τα πού έφυγε και τους είπα ότι δεν ξέρω (τη στιγμή που το είδε ο φίλος το φορτώνανε και δεν σταμάτησε να δει τη συνέχεια). Έχω γράψει στο πρώτο ποστ ακριβώς οτι ήξερα και ακριβός αυτά που τους είπα και στο τηλέφωνο! Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ πολύ ακόμα με το θέμα...λάθος αντιμετώπιση απο μένα αρχικά αλλά και απο εσάς που αρχίζεται τα "τι να πώ ρε γαμ***" ,"αυτά δεν γίνονται..." αντί να φερθείτε λίγο πιο ώριμα και απλά να μου υποδείξετε το λάθος μου... προσωπικά σου απάντησα πολύ ήρεμα και κυρίως με επιχειρήματα, αλλά πάλι δε βλέπεις πού είναι το παράλογο και απορώ. Προσωπικά στάθηκα πιο πολύ στο ότι το έγραψες ζητώντας από οποιονδήποτε άλλον να πάρει εκείνος το 100. Οκ, σκέφτεσαι να έπαιρνε ο Παναγιώτης από Καβάλα? :_zeppelin: Όσο για το "απο τότε που χάθηκε το συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο", δεν ζήτησε κανείς συγγνώμη! Πάμε καλά τώρα; Οφείλω σε κανέναν σας συγγνώμη; Δεν κατάλαβα δηλαδή απο πού κι ως πού; Μη ζητήσεις τίποτα και από κανέναν, βάλε απλώς στη θέση αυτού που έχασε το μηχανάκι του, τον εαυτό σου και τί θα ήθελες-περίμενες από κάποιον να πράξει. Ειδικά αυτό το: "δεν έχω διάθεση ν' αρχήσω τα τηλέφωνα, έχω ξυπνημα αύριο", εμένα μου χτύπησε πολύ άσχημα και sorry.

:)

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό όντως ακούστηκε πολύ άσχημα αλλά ήταν πάντα με το σκεπτικό ότι θα έδινα τα στοιχεία μου και ίσως να επικοινωνούσε και η αστυνομία ξανά μαζί μου...όλη η διαδικασία έγινε επειδή δεν ήξερα τη διαδικασία. Εν τέλει δεν έχω σκοπό να κρατήσω κάποια εχθρική στάση απέναντι σε κανέναν, γιατί από αυτά που μου γράφεις είναι σαν να μου την έχεις πει - να στην έχω πει και μετά να κάνουμε τον απολογισμό, άλλωστε δεν σας ξέρω και από κοντά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό όντως ακούστηκε πολύ άσχημα αλλά ήταν πάντα με το σκεπτικό ότι θα έδινα τα στοιχεία μου και ίσως να επικοινωνούσε και η αστυνομία ξανά μαζί μου...όλη η διαδικασία έγινε επειδή δεν ήξερα τη διαδικασία. Εν τέλει δεν έχω σκοπό να κρατήσω κάποια εχθρική στάση απέναντι σε κανέναν, γιατί από αυτά που μου γράφεις είναι σαν να μου την έχεις πει - να στην έχω πει και μετά να κάνουμε τον απολογισμό, άλλωστε δεν σας ξέρω και από κοντά...

Ακόμα και αν επικοινωνούσε μαζί σου η αστυνομία ξανά τι έγινε; Σε τι δίνεις μεγαλύτερη προτεραιότητα; στο πρωινό σου ξύπνημα ή στο να μην κλαπεί η μηχανή κάποιου φουκαρά;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...