Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 Εννοείταιιιιιιιιιιιιιι :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Εννοείταιιιιιιιιιιιιιι :shoot: Μμμμμμμμμμμάλιστα....... :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petros3110 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Δεν νομιζω να ειναι πιο γρηγορο απο το sprinter. Το wave εχει παρα πολυ κοντες σχεσεις. Στα 70χαω και μετα ειχε μεγαλο ζορι μιας και οι στροφες ηταν ηδη πολυ ψηλα. Το παπι που οδηγησα ηταν αστρωτο και δεν φαινονταν να ηθελε να περασει τα 70χαω ανετα (130 κιλα φορτιο ειχε). Υπο τις ιδιες συνθηκες το sprinter ειχε αισθητα πιο πολυ δυναμη. Αυτη την αισθηση ειχα. Στα + του wave τα ωραια σε αισθηση φρενα και η καλη εργονομια. Πολυ καλη και η πισω αναρτηση. Στα - τα δυο καλαμακια που εχει για πηρουνι. Εστριβες και νομιζες οτι σπασουν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petros3110 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Δεν νομιζω να ειναι πιο γρηγορο απο το sprinter. Το wave εχει παρα πολυ κοντες σχεσεις. Στα 70χαω και μετα ειχε μεγαλο ζορι μιας και οι στροφες ηταν ηδη πολυ ψηλα. Το παπι που οδηγησα ηταν αστρωτο και δεν φαινονταν να ηθελε να περασει τα 70χαω ανετα (130 κιλα φορτιο ειχε). Υπο τις ιδιες συνθηκες το sprinter ειχε αισθητα πιο πολυ δυναμη. Αυτη την αισθηση ειχα. Στα + του wave τα ωραια σε αισθηση φρενα και η καλη εργονομια. Πολυ καλη και η πισω αναρτηση. Στα - τα δυο καλαμακια που εχει για πηρουνι. Εστριβες και νομιζες οτι σπασουν. πες τα ρε φιλε γιατι εδώ θα καραφλιασουμε τελείως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redshift 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 το πιρουνι ειναι μια χαρα το γραναζωμα ομως γμτα ,στοκ το εχω κ τελικη πανω απο 90 δεν παει (95 κιλα αναβατης) δεν ξερω αν η αλλοι το εχουν τουρμπισει βεβαια :P γιατι διαβαζω κατι 100αρες+ κ λεω wtf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Ειναι αψογο εργαλειο για εντος κεντρου και ταχυτητες μεχρι 60-70. Για παραεξω κλαφτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 οποιος βαριεται να αλλαξει ενα γραναζι αυτα παθαινει. το μηχανακι μεταμορφωνεται... 90-100 κοντερ παντου και παντα ξεκουραστα 110 τελικη στο ισιωμα και 120 σε κατηφορα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Το σπριντερ το δικό μου και ενός φίλου πάντως που τα συγκρίναμε ήταν πιο αργά από το wave που αγόρασα πρόσφατα! (Μαμά και τα τρία μηχανάκια). Και αρκετά πιο αργά θα έλεγα! Επίσης στα σάιτ των κατασκευαστών το μεν daytona το δίνουν με 8.5 άλογα και το wave το δίνουν 8.55! Θέλω να πω ότι ακόμα και στα χαρτιά το δίνουν παραπάνω! Εξάλλου το σπρίντερ δεν είναι 125 κυβικά αλλά 119,7. Το wave με το μαμά γρανάζι δείχνει 110 και βαράει κόφτη. Δεν ξέρω αν θα αλλάξω γρανάζι, νομίζω καλό είναι για αυτό που προορίζεται, δηλαδή για την πόλη! Το βίδεο είναι από το δικό μου: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redshift 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) ναι οκ αλλα χανεις σε αρπαγμα στην πολη κ στα δικαβαλα κ εγω το πηρα για την πολη βεβαια θα πουληθει μαλλον οχι γιατι ειναι κακο αλλα γιατι μου γυαλισε το mt-07 edit στοκ γραναζωμα κ γενικοτερα στοκ το μηχανακι δεν παει πανω απο 90-95 μην παραπληροφορειτε τον κοσμο Τροποποιήθηκε Μάιος 25 , 2015 από τον Redshift Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Το σπριντερ το δικό μου και ενός φίλου πάντως που τα συγκρίναμε ήταν πιο αργά από το wave που αγόρασα πρόσφατα! (Μαμά και τα τρία μηχανάκια). Και αρκετά πιο αργά θα έλεγα! Επίσης στα σάιτ των κατασκευαστών το μεν daytona το δίνουν με 8.5 άλογα και το wave το δίνουν 8.55! Θέλω να πω ότι ακόμα και στα χαρτιά το δίνουν παραπάνω! Εξάλλου το σπρίντερ δεν είναι 125 κυβικά αλλά 119,7. Το wave με το μαμά γρανάζι δείχνει 110 και βαράει κόφτη. Δεν ξέρω αν θα αλλάξω γρανάζι, νομίζω καλό είναι για αυτό που προορίζεται, δηλαδή για την πόλη! Το βίδεο είναι από το δικό μου: Ποσα κιλα εισαι? Σε ελευθερη πτωση ησουν ? Μια χαρα παει το δικο σου παντως! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 ναι οκ αλλα χανεις σε αρπαγμα στην πολη κ στα δικαβαλα κ εγω το πηρα για την πολη βεβαια θα πουληθει μαλλον οχι γιατι ειναι κακο αλλα γιατι μου γυαλισε το mt-07 edit στοκ γραναζωμα κ γενικοτερα στοκ το μηχανακι δεν παει πανω απο 90-95 μην παραπληροφορειτε τον κοσμο τι εννοεις δεν παει πανω απο 90-95?μου αρεσει που σου εβαλε και βιντεο το παιδι που κοφταρει στα 110 με μαμα γραναζωμα.... μηπως πρεπει να κοιταξεις το δικο σου αν εχει καποιο θεμα? (αυτα που εγραψα για το δικο μου ειναι με 16αρι μπροστινο γραναζι, με το οποιο το μηχανακι παει ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redshift 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 μια χαρα ειναι το δικο μου τι υψος εισαι? μπαγκαζιερα εχεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) μια χαρα ειναι το δικο μου τι υψος εισαι? μπαγκαζιερα εχεις? 85kg +μπαγκαζιερα (και ολο μαμα εκτος γραναζιου) Τροποποιήθηκε Μάιος 25 , 2015 από τον billv50s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redshift 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 90-95 τα πιανει σχετικα ευκολα ,μετα μαλλον θελει ιδανικες συνθηκες και χωρο μπροστα για να δεις 100 αν ειναι να στριβω τσιγαρο για να δω 100 ε δεν θα παρω ουτε εχει νοημα σε παπι τεσπα ,επειδη ψηριζουμε την μαιμου μια χαρα μηχανακι ειναι κ απολυτα ικανοποιητικο για τα λεφτα του κ την χρηση που προοριζεται 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 το ''90-95 τα πιανει σχετικα ευκολα'' με το ''δεν παει πανω απο 90-95 μην παραπληροφορειτε τον κοσμο'' εχουν μια μικρη διαφορα τεσπα.καλη καρδια.απλα να μην λεμε υπερβολες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redshift 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) δεν ξερω τι οδηγουσατε πριν αλλα κανεις δεν καθεται υπομονετικα να τελικιαζει παπι σε αεροδιαδρομο για να λεει οτι πιανει τοσα btw εννοειται να οδηγας ορθιος κ νορμαλ ε Τροποποιήθηκε Μάιος 25 , 2015 από τον Redshift Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Είμαι 85 με βαλιτσάκι και τζάμι στο δρόμο του κόσμος στην Θεσσαλονίκη! Ποσα κιλα εισαι? Σε ελευθερη πτωση ησουν ? Μια χαρα παει το δικο σου παντως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 οταν μιλας για τελικη ταχυτητα ενος 4τροχου-2τροχου δεν υπαρχουν ασαφιες....μιλας για ισιωμα και 800m-1km τουλαχιστον αποσταση.. απλα οταν εγω το χρησιμοποιω καθε μερα στην εθνικη (με 16αρι γραναζι) και πηγαινω 90km/h με μισο γκαζι ειναι λιγο ατοπο και αδικο να λεμε οτι το wave εχει τελικη 80-90 και σκορπαει πανω απο τα 70 οπως λενε καποιοι το μηχανακι απλα θελει 15αρι γραναζι οπωσδηποτε η ακομα και 16αρι αν κανεις μεγαλες αποστασεις σε ανοιχτους δρομους.εγω με μαμα(14αρι)γραναζι δεν αντεξα πανω απο 1 μηνα... τελος παντων......... βιντεο ανεβηκαν,αποψεις ακουστηκαν, οποτε ας ελπισουμε οι μελλοντικοι αγοραστες να βγαλουν το δικο τους συμπερασμα και να πραξουν αναλογα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Με μαμά γρανάζια κ 1000 χλμ όρθιος τα έπιανε δεν τα έπιανε τα 100 το λοιπομουν να το κρατήσω ώρα σκιμενος τα περνούσε τα 100. Μετά έβαλα apido έπιασα κ 110 άνοιγε πολύ καλύτερα αλλά την έβγαλα λόγο θόρυβο. Τώρα έχω βάλει 34 γρανάζι πίσω από 37 που φορούσε με 2300 χλμ τα περνάει πάντα τα 100 κ χωρίς να σκύψω. 178 ύψος 80 κιλά δεν φτάνω α και από ότι θυμάμαι με gps για να περάσει τα 100 πραγματικά χλμ είναι περίπου 107 στο κοντέρ δεν θυμάμαι ακριβώς παντός κλέβει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Με μαμά γρανάζια κ 1000 χλμ όρθιος τα έπιανε δεν τα έπιανε τα 100 το λοιπομουν να το κρατήσω ώρα σκιμενος τα περνούσε τα 100. Μετά έβαλα apido έπιασα κ 110 άνοιγε πολύ καλύτερα αλλά την έβγαλα λόγο θόρυβο. Τώρα έχω βάλει 34 γρανάζι πίσω από 37 που φορούσε με 2300 χλμ τα περνάει πάντα τα 100 κ χωρίς να σκύψω. 178 ύψος 80 κιλά δεν φτάνω α και από ότι θυμάμαι με gps για να περάσει τα 100 πραγματικά χλμ είναι περίπου 107 στο κοντέρ δεν θυμάμαι ακριβώς παντός κλέβει και μιας που μου το θυμισες, οντως το κοντερ του κλεβει αρκετα λιγοτερο σε σχεση με του sprinter... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τί να πω, το δικό μου μάλλον βγήκε ελαττωματικό!! 110 πάντα χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις 3 χρόνια! Ταξιδεύω Θεσσαλονίκη Κατερίνη σταθερα με 100 κοντέρ! Τροποποιήθηκε Μάιος 25 , 2015 από τον Cycloholic Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2015 Ξέρετε αν ταιριάζουν οι εξάτμες από ινόβα στο γουέιβ;;! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δεν ειμαι σιγουρος. Ισως ναι μιας και σε διαφορες αγγελιες στο καρ λεει και ινοβα και γουειβ. Αλλα τι σε ενδιαφερει αυτο? Αφου εχει εξατμισεις για το wave.. Ο innovaxxx ισως ξερει αν τον ρωτησεις. Παντως απο τις φωτο των λαιμων στο καρ μου φαινεται πως στο ινοβα ειναι πιο γυριστο το αρχικο. Για σιγουρα μπορεις να παρεις τηλεφωνο σε ενα μαγαζι και να ρωτησεις.http://www.car.gr/parts/photos/3338799/ ειναι πολυ πιθανο να ταιριαζει και στα δυο! Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2015 από τον achilleasv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunder ace 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2015 Παιδια γεια σας.Θελω να ρωτησω ιδιοκτητες των wave που το εχουν πανω απο ενα χρονο(τουλαχιστον).Σας εβγαλε καποια ζημια σοβαρη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες