Jump to content
Captain Slow

Το κοπή τη πίτα (Βορείων)

Για πάμε να δούμε λοιπόν:  

65 ψήφοι

1. 1. Πότε θα την κόψουμε...........

• Κυριακή 29/1
    • Κυριακή 5/2
    • Κυριακή 12/2
  2. 2. και πού;

• Πίστα Σερρών (παραδοσιακά)
    • Μοτολέσχη Ν. Περάμου Καβάλας (με παραδοσιακά εδέσματα)

Recommended Posts

Δεν είναι τίποτα σπουδαίο ένα ταπεινό Πουντάκι 1.2 του '04 το πρώτο μου απόκτημα με πολύ δουλειά! έχει γυρίσει τα βαλκάνια όμως είναι ταξιδεμένο!

χαχαχαχαχα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εμένα θα με πάρει κανείς μαζί του τελικά;;; Είτε κουτάκι, είτε δικυκλάκι, δεν με χαλάει. :P

Αν βολεύεσαι να πατάς όρθιος στα μανιτάρια του ψαλιδιού σε παίρνω και εγώ :lol:

Επίσης πρόσεξα ότι με αντιγράφεις...δλδ αν πάρεις και το gixxer, τι δλδ, θα έχουμε και ίδιο μεκανάκι και ίδιο dreambike; Πώς την είδες τη δουλειά;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι τίποτα σπουδαίο ένα ταπεινό Πουντάκι 1.2 του '04 το πρώτο μου απόκτημα με πολύ δουλειά! έχει γυρίσει τα βαλκάνια όμως είναι ταξιδεμένο!

χαχαχαχαχα!

Υπάρχει ένα τέτοιο στην οικογένεια αυτή τη στιγμή και το οδηγώ που και που. Μια χαρά είναι. Σκυλί μηχανικά. Άσπρο είναι το δικό μου. ;)

Αν βολεύεσαι να πατάς όρθιος στα μανιτάρια του ψαλιδιού σε παίρνω και εγώ :lol:

Επίσης πρόσεξα ότι με αντιγράφεις...δλδ αν πάρεις και το gixxer, τι δλδ, θα έχουμε και ίδιο μεκανάκι και ίδιο dreambike; Πώς την είδες τη δουλειά;

Εννοείται φιλαράκι. :punk: :punk:

Είσαι το ίνδαλμα μου! χααχχααχχα

Μακάρι να μπορέσω να πάρω αυτό που θέλω και μετά τα σβήνω και όλα αν γουστάρεις! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλα, έλα, επί του θέματος κύριοι................ Καλοδεχούμενοι όλοι, το φαγητό ρεφενάδα, και αν κάποιοι κάνετε δηλώσεις, φυλαχτείτε, έχουμε το πουλέν μας στην Β. Ελλάδα......... σας καταπίνει αμάσητους και φτύνει και το κουκούτσι.........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλα, έλα, επί του θέματος κύριοι................ Καλοδεχούμενοι όλοι, το φαγητό ρεφενάδα, και αν κάποιοι κάνετε δηλώσεις, φυλαχτείτε, έχουμε το πουλέν μας στην Β. Ελλάδα......... σας καταπίνει αμάσητους και φτύνει και το κουκούτσι.........

Μιλάμε για κόντρα στο φαγητό ή με μηχανάκι;;; Με μηχανάκι τώρα που δεν έχω τίποτα δεν μιλάω... Όσο για το φαγητό... ο Μιχάλης με το GSR από εκεί από τα μέρη σας, ίσως έχει ακουστά... ;) ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέ ό,τι θέλετε και με όποια σειρά.........

Σας έχει όλους λέμε............. χαΛΛΛαρά......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιλάμε για κόντρα στο φαγητό ή με μηχανάκι;;; Με μηχανάκι τώρα που δεν έχω τίποτα δεν μιλάω... Όσο για το φαγητό... ο Μιχάλης με το GSR από εκεί από τα μέρη σας, ίσως έχει ακουστά... ;) ;)

Χαχαχα κάτι έχει πάρει το αφτί μου... Εγώ πάντως αν πρόκειται για φαγητό θα ποντάρω στον φίλτατο Οδυσσέα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πουλέν το έχετε δημιουργήσει ψυχολογικά με το φαί και δεν αποδίδει ...περιμένω την επιστροφή.....του αμάσητου..... :lol: :lol:

Το φαί ρεφενάδα.......εννοείται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά 2 ερωτησούλες: 1η) Με τη ταχύτητες θα πάμε για να έρθω και εγώ( χωρίς άγχος).

2η) Οικονομικά πού θα συνδράμομε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτα, με BMW την παρέα, φύγε φρεσκοξυρισμένος το πρωί, μέχρι να φτάσετε θα έχεις γενειάδα................... :P

Οικονομικά: το κόστος της πίτας και των εδεσμάτων διά του όσοι είμαστε (πλήν δυό-τριών φαγανών εξαιρέσεων που θα πληρώσουν ΔΙΠΛΗ συμμετοχή). :P

Απο κεί και πέρα, ο καθένας τις βενζίνες του και τους καφέδες του........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκτός απροόπτου μέσα και εγώ, δεν ψηφίζω γιατί δεν έχω πρόβλημα οπουδήποτε θέλουν οι πολλοί και οποιαδήποτε ημερομηνία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτα, με BMW την παρέα, φύγε φρεσκοξυρισμένος το πρωί, μέχρι να φτάσετε θα έχεις γενειάδα................... :P

Οικονομικά: το κόστος της πίτας και των εδεσμάτων διά του όσοι είμαστε (πλήν δυό-τριών φαγανών εξαιρέσεων που θα πληρώσουν ΔΙΠΛΗ συμμετοχή).

Απο κεί και πέρα, ο καθένας τις βενζίνες του και τους καφέδες του........

Οκ,ευχαριστώ και συμφωνώ για τα BMW... :_thumbsup::tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

an einai etsi...egw pou exw bmw tha katsw spiti mou i tha rthw me to mercede tou xristou

Πάρε BMW αμάξι κι εσύ... Σε βρήκα τη λύση κατευθείαν. Εκείνα δεν είναι και boxer ;) ;)

χαχααχαχαχχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν δεν εχω φυγει θα ερθω αυτη τη φορα, δεν ψηφιζω γιατι δυσκολα να ειμαι εδω τοτε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέσα κι εγώ για λέσχη Περάμου...πήγα νη ψηφίσω αλλά δεν με άφησε...ημερομηνία όποια νά΄ναι, δεν έχω κανονίσει κάτι, εκτός και αν στραβώσει με δουλειά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω μαλλον θα ειμαι απο Σαββατο Καβαλα με την Γυναικα μου !

Θα παρουμε ρεπο απο τα παιδακια μας ! :punk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ τελικά παίζει να έχω μηχανάκι. Με ποιόν να συνεννοηθώ όμως για την περίπτωση που δεν έχω;

Παίρνει τελικά κανείς δικάβαλο ή θα ανέβει κανείς με κουτάκι;;; :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ τελικά παίζει να έχω μηχανάκι. Με ποιόν να συνεννοηθώ όμως για την περίπτωση που δεν έχω;

Παίρνει τελικά κανείς δικάβαλο ή θα ανέβει κανείς με κουτάκι;;; :mB_kalo_e:

Ρε μην αγχωνεσαι. Εγω 99,999999% θα παω με αμαξι γιατι θα χω και τα λουκανικα και τη συζυγο μαλλον οποτε θα σε φορτωσω εγω αν μπαινεις σε ταφους... :P

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε μην αγχωνεσαι. Εγω 99,999999% θα παω με αμαξι γιατι θα χω και τα λουκανικα και τη συζυγο μαλλον οποτε θα σε φορτωσω εγω αν μπαινεις σε ταφους... :P

Αν έρθω και εγώ τελικά με αμάξι και είμαστε 4 πάμε όλοι μαζί, είτε με το δικό σου είτε με το δικό μου.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ αν δεν προκύψει κάτι επείγον με την δουλειά θα ακολουθήσω όπου και αν γίνει.

Προσωπικά διαφωνώ όμως με το μέρος. Είχαμε πει και παλιά ότι καλό είναι η κοπή να γίνεται κάπου κοντά ώστε να είναι πιο εύκολο για τους περισσότερους να έρθουν. Άλλωστε το ζητούμενο είναι να βρεθούμε και να κόψουμε την πίτα μας. Ο καιρός θα ανοίξει όπου να ναι και ευκαιρίες για βόλτες θα έχουμε πολλές.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...