Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2012 Άντε να δούμε μέρος και χρόνο! Εγώ ήδη μαζεύω λεφτά για το σέρβις των 40.000χλμ και το οδοιπορικό που πέφτουν την ίδια περίοδο. Ευτυχώς θα έχει μπει και το ΤΕΡΑΣΤΙΟ δώρο του Πάσχα μέχρι τότε οπότε, το σέρβις καλύπτεται από αυτό, κατά 50%... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2012 Αν πάνε καλά τα οικονομικά και δεν έχει πολύ εθνική οδό, θα σκάσω και με το DT. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2012 Αν με βολεψει η ημερομηνια το σκεφτομαι πολυ σοβαρα για φετος. Εχω βρει τη φορμουλα να απουσιασω απο το αρτοποιειο για καναδυο εργασιμες, για αυτο!!! Τα προηγουμενα χρονια αυτο ηταν ενα βασικο κωλυμα. Το φουρναντερο βεβαια θα καψει ενα βυτιο βενζινη αλλα δεν με χαλαει. Οι περιγραφες εδω μεσα αλλα και του zorz(που το εκανε με ΧΤ500) με πορωσαν αφανταστα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2012 Α ρε παπάκι μου που είσαι, να κάνουμε ένα 36ωρο μούρλια με 2 και κάτι ψιλά λίτρα βενζίνη στα 100km.. Βλέπω απο φέτος λίστες συμμετοχής: 1)Honda Astrea Dream 2)Honda PCX 125 3)Piaggio Beverly 250 4)SYM Wolf 250 5)Suzuki Adress 125 6)Honda FMX 650(παιχταρά μου εσύ!) 7).derbi senda x race 50 sm .... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2012 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2012 Αν με βολεψει η ημερομηνια το σκεφτομαι πολυ σοβαρα για φετος. Εχω βρει τη φορμουλα να απουσιασω απο το αρτοποιειο για καναδυο εργασιμες, για αυτο!!! Τα προηγουμενα χρονια αυτο ηταν ενα βασικο κωλυμα. Το φουρναντερο βεβαια θα καψει ενα βυτιο βενζινη αλλα δεν με χαλαει. Οι περιγραφες εδω μεσα αλλα και του zorz(που το εκανε με ΧΤ500) με πορωσαν αφανταστα. 99,9999% θα γίνει το ΣΚ 5-6 Μαΐου. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) Άρα ακόμα δεν έχουν κλειστεί ξενοδοχεία... Πολύ προβληματισμένους και αναποφάσιστους (από αυτά που διαρρέουν) τους κόβω τους Guzzaious φέτος, μακάρι να μας βγει σε καλό. Και ένα ακόμα άσχημο νέο... Σε συμφωνία για την επιβολή πετρελαϊκού εμπάργκο στο Ιράν κατέληξαν το πρωί της Δευτέρας οι χώρες - μέλη της Ε.Ε. Δεν μας βλέπω καλά.... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 23 , 2012 από τον shadowhunter Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2012 15ο 36ωρο. Οι συνοικίες της Αττικής Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2012 Μόνο την κηφισίας να βάλεις , πάει η πρώτη μέρα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2012 Εκτός από την ανατροπή του κατεστημένου που ήθελε το 36ωρο να γίνεται 2 εβδομάδες μετά το Πάσχα (να φανταστώ λόγω Πρωτομαγιάς) κανένα άλλο νέο είχαμε ALX; Όπως προς τα που περίπου θα έχουμε την εκκίνηση ;) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2012 Eίναι πολύ νωρίς ακόμα. Όλα είναι ρευστά. Αυτά που ξέρω εγώ, μπορεί να αλλάξουν αύριο, οπότε καλύτερα είναι να μην λέω τίποτα. Όοοοταν θα έχουμε κάτι σίγουρο (ή σχεδόν σίγουρο) και επιτρέπεται η διαρροή του... τότε θα τo ξεράσω! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 Oι 36ωρήτες τελικά, εκτός από μεγάλη τρέλα, έχουν και μεγάλη έμπνευση. Απλά.... τέλειο! Απολαύστε το!!! 36ωρο Silent movie! from Κώστας Astrahan!!! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty harry 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 H δική μου funny version από το 36ωρο του 2004.... ...ήταν και το τελευταίο με το FZR μου.... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 H δική μου funny version από το 36ωρο του 2004.... ...ήταν και το τελευταίο με το FZR μου.... Χαχαχαχα, η παλιοπαρέα από την Σάντα σε εποχές που η Gopro δεν υπήρχε. Η πιο αποτυχημένη συμμετοχή σε 36ωρο έβερ, άκου 80 χιλιόμετρα χώμα με το FZR, Blair Witch Project, έλιωσα! ΥΓ. Το GPX είναι για τους κουλούς..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 2004....εσείς τρεχάτε σε 36ωρο και εγώ πήγαινα δημοτικό ακόμα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 H δική μου funny version από το 36ωρο του 2004.... ...ήταν και το τελευταίο με το FZR μου.... Το GPS ειναι για τους κουλούς! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2012 15ο 36ωρο. Οι συνοικίες της Αττικής Ναι, με ποδήλατα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2012 Αφαιρούμε ό,τι είναι από Καρδίτσα και πάνω. Αφαιρούμε νησιωτική χώρα και βρήκαμε τον τόπο διεξαγωγής Για τους Αθηναίους υπάρχει δυνατότης ΜΙΑΣ διανυκτέρευσης αλλά προϋποθέτει νωρίτερο ξύπνημα (καμιά ώρα και παραπάνω) απ' τους άλλους που θα κοιμηθούν στο ξενοδοχείο, καθώς η εκκίνηση δεν θα είναι πολύ μακριά από την Αθήνα. Αυτό σημαίνει πως γλιτώνεις κάνα 40άρι € που θα τα φας σε βενζίνη. (περίπου μισή 36ωρη μέρα είναι τα 40€ βενζίνης για μένα) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2012 Μέσα..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2012 Μέσα..... Ωχ... νάτα μας Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2012 Λέμε για Πελλοπόνησο και Στερεά δηλαδή; Μη σου τα βγάζουμε με το τσιγκέλι.... για πε για πε, τι έμαθες;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2012 Όπως το 'πες. Ολίγη Πελοπόννησο... ολίγη Στερεά. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Ενδιαφέρον.. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moustardas 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Κατηφορήστε κατά μένα ομορφάντρες μου! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες