patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) Προβλεψη by Patapios: Μια χαρα καιρο θα εχει.... εδω εγω σκεφτομαι να μην παρω αδιαβροχα. υγ: Μην της πεις οτι ειπα κατι τετοιο και φαω εγω το βρωμοξυλο Τα λεμε on the road Τροποποιήθηκε Μάιος 9 , 2012 από τον patapios Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 σσσσ....μεταξυ μας αυτα!!! μονοι μας θα βγαλουμε τα ματια μας? παρε το βρε φιλε , 300grammaria ειναι το αδιαβροχο... Σημερα που θα παω στο Tera Verde, θα ηθελα να γνωρισω καποιουσ απο εδω να πουμε καμια εξυπναδα...πως θα γινει αυτο? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) Να κραταμε ολοι του mybike ενα κοκκινο τριανταφυλλο. Εμενα θα με γνωρισεις αμεσως.... ψηλος ομορφος και με γρηγορο μηχανακι Τροποποιήθηκε Μάιος 9 , 2012 από τον patapios Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 χαχαχα !!Επειδη τριανταφυλλο δεν θα εχω ειμαι οικολογος , θα κραταω επειδικτικα το καταπλικτικο μαυρο enduro κρανοσ μου Arai me την καθρεφτιζε κοκκινη μασκα το οποιο εχει ΚΤΜ και μονστερ αυτοκολητα και φοραω τζιν και λινο μπλε πουκαμισο και με λενε δημητρη χαχαχα...δεν μπορω να κανω κατι καλυτερο ρε γμτ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Πατάπη... χωρίς αδιάβροχα σε 36ωρο, είναι σαν να πηγαίνεις ξεβράκωτος στ' αγγούρια! Λέει δεν λέει βροχή ο μετεωρολόγος, εσύ έχετα μαζί σου γιατί όταν ανεβοκατεβαίνεις στα βουνά με υψόμετρα άνω των 1000ων μέτρων οι βροχές είναι πολύ πιθανές αν έχει γενικώς άστατο καιρό. Εκτός κι αν έχεις αδιάβροχες γκορντούρες και τις εμπιστεύεσαι ΑΠΟΛΥΤΑ. Τότε ναι. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Eιπα μια λακαμια και εσυ την πιστεψες. Τα αδιαβροχα ειναι ηδη μεσα στο tail bag Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Τελειώσαμε και με το briefing σήμερα. Ωραίο κλίμα, ωραίες φάτσες και οι παλιότεροι πολύ πρόθυμοι να λύσουν τις πρόχειρες απορίες ενός πρωτάρη όπως εγώ. Προβλέπεται ένα σούπερ ΣΚ. Έλεγα να αφήσω το μπροστινό λάστιχο για δυό-τρεις χιλιάδες χιλιόμετρα ακόμα, αλλά από την περιγραφή, ειδικά της δεύτερης μέρας, και σε συνδιασμό με την πρόβλεψη για βροχές το ΣΚ, λέω να το αλλάξω αύριο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Δεν πειράζει, έχει ήδη δώδεκα χιλιάδες χιλιόμετρα και θα ήταν κρίμα να ξεκινήσει τίποτα καγκουριές στο βρεγμένο, να με αγχώσει και να μην το ευχαριστηθώ... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 Eμένα μου έμεινε το "αυτοί που θα έχουν ένα καλό ρυθμό... δεν θα κάνουν μεγάλες και πολλές στάσεις, θα βγάλουν την πρώτη μέρα σε 9 ώρες και την δεύτερη σε 12 ώρες" Κι όλα αυτά... ΧΩΡΙΣ ΒΡΟΧΗ. Με βροχή τα πράγματα θα είναι άστα να πάνε και απ' ότι φαίνεται... βροχή θα έχουμε, οπότε προσθέστε κάποιες ώρες παραπάνω. Πολύ μπερδεμένα πάντως φέτος τα πράγματα. 3 σκέλη η πρώτη μέρα... 2 σκέλη η δεύτερη. Ξεκινάμε χωρίς road book την 1η μέρα και πηγαίνουμε με τον παλιό τρόπο των πρώτων 36ώρων. Αυτός ο τρόπος ήταν ας το πούμε μια περιγραφή σε ένα Α4 χαρτί σε στυλ έκθεσης. Περνάμε το τάδε χωριό και κατευθυνόμαστε προς το τάδε χωριό. Ούτε χιλιόμετρα , ούτε τίποτα. (εμένα μου άρεσε πολύ έτσι) Έτσι, θα φτάσουμε μέχρι το παιχνίδι της πρώτης μέρας που τελειώνει και το πρώτο σκέλος. Μετά συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο το δεύτερο σκέλος το οποίο τελειώνει εκεί που θα πάρουμε το road book. Εκεί ξεκινά το 3ο σκέλος που θα είναι και το χιλιομετρημένο κομμάτι που θα δίνει και βαθμούς ποινής. Το road book θα περιέχει και το χιλιομετρημένο κομμάτι της 2ης μέρας. Την 2η μέρα έχουμε δύο σκέλη. Το ένα με το road book και το δεύτερο χωρίς. Ο τερματισμός θα είναι στην Ιτέα. Από την πλευρά μου, θα ήθελαν να πω κάτι για τους καινούριους του θεσμού, όπως τον adel παραπάνω. Το βασικό ζητούμενο για να βγει η διαδρομή, είναι να μην κουραστούμε περισσότερο απ' όσο πρέπει. Αυτό θα το πετύχουμε οδηγώντας σβέλτα ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ. Δηλαδή, δεν θέλει ούτε σταρχιδισμό ούτε υπερβολή. Πιάνεις ένα καλό ρυθμό που είναι μέσα στα όριά σου και τον ελέγχεις για όλη τη διαδρομή. Δεν κάνεις άσκοπα μεγάλες στάσεις. Θα κάνεις την στάση που πρέπει για να ξεμουδιάσεις και πίσω στη διαδρομή ξανά. Δεν σταματάμε να φάμε σε ταβέρνες και φαστ φουντ, αλλά έχουμε κάτι μαζί μας που θα μας κόβει την πείνα στην διαδρομή. Μπάρες δημητριακών είναι μια καλή επιλογή. Σου κόβουν την πείνα και σου δίνουν ενέργεια. Νερό οπωσδήποτε μαζί σας (ή και κάνα ισοτονικό) Επίσης, για καλύτερα διαχείριση των στάσεων, μπορείτε να κανονίσετε να τις κάνετε εκεί που ούτως ή άλλως θα κάνατε στάση. Πχ στις φωτογραφίες, στα παιχνίδια κτλ και όχι ενδιάμεσα. Αυτό, αν και εφόσον είναι δυνατόν. Αν νιώσετε κουρασμένοι, φυσικά και θα σταματήσετε και ενδιάμεσα. Σκοπός είναι να βγάλουμε όλη την διαδρομή έστω και αργά κι όχι να έχουμε τίποτα άλλα. Όποιος νομίσει ότι η κούραση είναι μεγάλη και δει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, δεν είναι ντροπή να εγκαταλείψει. Είναι προτιμότερο από το να συμβεί κάτι άσχημο από την κούραση. Για την βροχή τώρα. Η βροχή θα μας καθυστερήσει. Πέφτουν οι μέσες ωριαίες ταχύτητες, αυξάνεται η κούρασή μας γιατί προσπαθούμε να είμαστε πιο προσεκτικοί, οι δρόμοι γλιστρούν και θέλει μεγαλύτερη ακόμα προσοχή. Ο καλός αναβάτης, είναι ο στεγνός αναβάτης, γι' αυτό φροντίστε να έχετε μαζί σας αδιάβροχα, τα οποία ΔΕΝ ΜΠΑΖΟΥΝ και μπότες αδιάβροχες!!!, γιατί αν βραχείς στο 36ωρο, τα πράγματα είναι δύσκολα. Δεν έχεις την πολυτέλεια να φτάσεις κάπου και να στεγνώσεις, αλλά πρέπει να συνεχίσεις βρεγμένος. Βρεγμένος όμως, δεν λέει με τίποτα. Εύχομαι να έχουμε όλοι μας ένα πανέμορφο ΣΚ, να ευχαριστηθούμε μοτοσυκλέτα και να επιστρέψουμε πάλι πίσω και να διηγούμαστε αυτά που κάναμε μέσα στο σαββατοκύριακο! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 Χε χε, για την ακρίβεια είπαν 12 με 16 ώρες για τη δεύτερη μέρα. Κι αυτό το "αν μπεις στο τελευταίο κομμάτι, δεν υπάρχει επιστροφή" ήταν κάπως... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 με το καλό παίδες! πού θα είναι η αφετηρία και πότε; στην αφίσα δεν το έγραφε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 πωπω διαβάζω λεπτομέρειες και ζηλεύω λίγο χαρντκοριλα το γυρίζουν οι γκουζαιοι καλά να περάσετε αλάνια!!! @adel έμεινα πέρσι απο μπροστινό λάστιχο (δεν έσκασε αλλά ήταν έτοιμο για λινά), μου έκοψε το ρυθμό και έκανα τη δεύτερη μέρα 17 ώρες (ναι 17!) και έχασα και την τελευταία φώτο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Eμενα μου εκανε εντυπωση η "περιγραφη" για το παιχνιδι. Οποιος ΔΕΝ θελει λεει να το περασει μπορει να το κανει αλλα με τους αναλογους ποντους ποινης. Τι στο κερατο.... θα μας βαλουν να πηδηξουμε με κανα αλεξιπτωτο ...base jumping και ετσι Τροποποιήθηκε Μάιος 10 , 2012 από τον patapios Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 Επικίνδυνο πάντως, είπαν ότι δεν είναι. Καμιά μλκία θα 'ναι γι' αυτό το λένε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 @Al_bandy: ήδη αλλάχτηκε man, δεν το ρίσκαρα με τίποτα, ακριβώς για να γλυτώσω καταστάσεις όπως αυτές που περιγράφεις... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αγγελια: ζητουνται δανεικα λαστιχα βροχινα προς διεξαγωγη 36 ωρου .... θα επιστραφουν δευτερα σε αψογη κατασταση ....ανταλλαγη με metzeler rennsport δεκτη. Μονο σοβαρες προτασεις Τροποποιήθηκε Μάιος 10 , 2012 από τον patapios Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bull tdm 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 Α ρε φουστη μου τα ζηλευω πολυ τα 36ωρα! Καλα χιλιομετρα σε ολους και να το καταευχαριστηθειτε! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 Αγγελια: ζητουνται δανεικα λαστιχα βροχινα προς διεξαγωγη 36 ωρου .... θα επιστραφουν δευτερα σε αψογη κατασταση ....ανταλλαγη με metzeler rennsport δεκτη. Μονο σοβαρες προτασεις Δεν το πιστεύω,τα ίδια συμπτώματα έχω και γω (Rennsport)! Λες να βάλω κι εγω αγγελία; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 Πάμε πάλι... 1) Λάστιχα 2) Άξονας (τελικά δεν είχε τίποτα ο άξονας!!!!.... με την αλλαγή των ελαστικών, σταμάτησαν οι συντονισμοί :vv: ) 3) Σέρβις 4) Ρεταρίσματα. (τα μπουζί μου την έκαναν την δουλειά... όπως το είχα υποψιαστεί. Το δεξί βασικά) Μόλις γύρισα από τη δουλειά στις 2:30μμ, έμεινα κάτω στην πυλωτή και τελείωσα στις 7:30μμ. Με πέθανε να το τελειώσω αλλά τελικά τα κατάφερα να είμαι έτοιμος. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 Xαιρομαι..... τα λεμε αυριο λοιπον!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 Το GS είναι ετοιμότατο και... "πυροβολάει" 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 Ρε αγόρια έφτασε επιτελούς η ώρα ε? καλούς δρόμους να έχετε σας εύχομαι, να περάσετε τέλεια και να γυρίσετε με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Ταπταπη για σένα θα έλεγα και κάτι πάρα πάνω μιας και υπήρξα μάρτυρας αρκετές φορές σε αυτό μαρτύριο της σταγόνας του να έχεις δικαίωμα να ευχαριστηθείς τη μισή βόλτα και στερηθείς την άλλη μισή αλλά δεν θα πω τίποτα. Ελπίζω να αποζημιωθείς έστω και λίγο μέσα στο τριήμερο. Α! και μετά το 36ωρο να σε βλέπουμε και σε καμιά βόλτα, δεν θα σου τον ματιάσουμε τον τίγρουλα, μη μας σνομπάρεις έτσι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 Ελα αυριο ξεκιναμε καλους δρομους σε ολους θα τα πουμε σε καμια δημοσια! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 Ρε αγόρια έφτασε επιτελούς η ώρα ε? καλούς δρόμους να έχετε σας εύχομαι, να περάσετε τέλεια και να γυρίσετε με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Ταπταπη για σένα θα έλεγα και κάτι πάρα πάνω μιας και υπήρξα μάρτυρας αρκετές φορές σε αυτό μαρτύριο της σταγόνας του να έχεις δικαίωμα να ευχαριστηθείς τη μισή βόλτα και στερηθείς την άλλη μισή αλλά δεν θα πω τίποτα. Ελπίζω να αποζημιωθείς έστω και λίγο μέσα στο τριήμερο. Α! και μετά το 36ωρο να σε βλέπουμε και σε καμιά βόλτα, δεν θα σου τον ματιάσουμε τον τίγρουλα, μη μας σνομπάρεις έτσι Θα κανω το μισο 36ωρο να μην χαλασω την παραδοση Ευχαριστουμε Θωμα ....και εσεις καλη βολτα. Κατι μου λεει οτι παιζει και να συναντηθουμε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 με το καλό παίδες! πού θα είναι η αφετηρία και πότε; στην αφίσα δεν το έγραφε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες