karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2012 Θά θελες! Η τεταγμένη (άξονας χ) είναι τα 1000 μ... :tooth: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2012 Θά θελες! Η τεταγμένη (άξονας χ) είναι τα 1000 μ... :tooth: Χα χα! Θα πάρω και το έλκηθρο, να μπορώ να φύγω αν κολλήσω! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rory 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 15 εμειναν , αντε να δούμε και τι καιρό θα μας κάνει !!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 Σαγιονάρα... βερμούDa... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 Αλεξ, έμαθα έχει ακόμη θέσεις, αληθεύει? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 Αλεξ, έμαθα έχει ακόμη θέσεις, αληθεύει? Ναι, θα σε παει ο ΑΛΧ δικαβαλο 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 Αλεξ, έμαθα έχει ακόμη θέσεις, αληθεύει? Έτσι είπαν. Ακυρώθηκαν λέει κάποιες συμμετοχές λόγω αλλαγής της ημερομηνίας που έγινε. Ναι, θα σε παει ο ΑΛΧ δικαβαλο Άμα θέλει να δει το Χριστό φαντάρο, ας έρθει Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 Βουρ για αίτηση.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 Έεεεελα!!! Θα'ρθς κι 'σύ δηλαδής? Ώιμε... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Και για να μην ξεχνιομαστε : 14 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Έχεις γΚαυλώσει ε? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Η αληθεια ειναι (χτυπα ξυλο) πως ολα πανε τοσο ρολοι. Το μηχανακι ειναι πανετοιμο (εξαιρεση κατι τακακια που θα βαλω απο βδομαδα) Τα οικονομικα ειναι αρκετα καλα (εξαιρεση μια ειδοποιηση για 400 ευρω που χρωσταω στη εφορια) Απο δουλεια εχω παρει μια βδομαδα αδεια πριν το 36ωρο και 2 μερες μετα (για ξεκουραση) Οποτε αμα τα βαλεις ολα αυτα κατω ...... ΝΑΙ εχω γΚαυλώσει Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 up! μια βδομάδα έμεινε μόνο... δυστυχώς την Παρασκεύη δεν μου την δείνουν άδεια .. ελπίζω τουλάχιστον να φύγω 17:00 απο εδώ και όχι ιδιαίτερα αργότερα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 μαλλον περασε ενας χρονος απο το γεγονος Καλη διασκεδαση στο φετινο 36ωρο :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Και προσοχή παιδιά!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τελικα ο Mερφυ κατι ηξερε: Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει. Ξαφνικα εδω και 2 μερες το μηχανακι κανει τα δικα του... εχει σβησει 2 φορες στο ρελαντι και 2 φορες εν κινηση. Σημερα σαν κερασακι στην τουρτα... αποφασισε να μην παρει μπροστα. (αραγε τα γεγονοτα να συνδεονται?) Μετρηση μπαταριας 11,8 volt ...ψοφια δλδ και ειναι 2 μηνων μπαταρια η ποτανα. Οποτε αποψε ολονυχτια στον φορτιστη και δευτερα στον "γιατρο" για γενικο ελεγχο . ON topic : 5 to go? Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2012 από τον patapios Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Σήμερα μου ήρθε και το μέιλ επιβεβαίωσης για τη συμμετοχή μου από ΕΛMG. Ανυπομονώ λέμεεε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Don't worry, θα τα προλάβεις όλα ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2012 Τελικα ο Mερφυ κατι ηξερε: Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει. Ξαφνικα εδω και 2 μερες το μηχανακι κανει τα δικα του... εχει σβησει 2 φορες στο ρελαντι και 2 φορες εν κινηση. Σημερα σαν κερασακι στην τουρτα... αποφασισε να μην παρει μπροστα. (αραγε τα γεγονοτα να συνδεονται?) Μετρηση μπαταριας 11,8 volt ...ψοφια δλδ και ειναι 2 μηνων μπαταρια η ποτανα. Οποτε αποψε ολονυχτια στον φορτιστη και δευτερα στον "γιατρο" για γενικο ελεγχο . Κανόνισε μλκ να κοιμηθώ χωρίς παρέα! Θα γλιτώσεις βέβαια το ροχαλητό Αλλά μην νομίζεις.... δεν είσαι ο μόνος με προβλήματα. 6 μέρες πριν το 36ωρο και... ...δεν έχω βάλει ακόμα λάστιχα... ...δεν έχω κάνει σέρβις... ...ο άξονας κραδάρει... ...και το μηχανάκι ρετάρει πάνω από τις 4000σαλ, δεν ανεβάζει στροφές και δεν ξέρω γιατί (αύριο Κυριακή θα καθίσω να το ψάξω να δω τι φταίει και να αλλάξω και κάνα λάδι και κάνα μπουζί) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2012 Καταλαβα.... βλεπω να το βγαζουμε σπρωχνοντας Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2012 Καλησπερα παιδες!! Προσπαθω να βρω ενα τοπικ που μαλλον εχει ανεβασει ο ALX ( ποιος αλλος ? :-) ) το οποιο αναφερει διαφορα πραγματακια που ισως χρειαζομαστε στο 36ωρο.....και δεν μπορω να το βρωωωωωω.plz help!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2012 http://forum.motoguzziclub.gr/index.php/board,11.0.html Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2012 Thanks , Εγω ελεγα για ενα τοπικ που εχει ανεβει εδω...λεσ να ειναι η ιδεα μου? να βλεπω φαντασματα? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2012 Όχι... δεν βλέπεις φαντάσματα :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2012 Με προλαβες πριν παρω τα ψυχοφαρμακα μου θενκς ΑLX... Καλα χιλιομετρα να εχουμε!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες