bms 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2012 Να πας, να πας γιατι εχεις και 36ωρο!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Τελικά.... Περίεργη η πρώτη αίσθηση. Όταν πάω να πλαγιάσω, νιώθω ότι το τιμόνι προσπαθεί να γυρίσει στην ευθεία. Νιώθω σαν να πάω να πέσω. Μάλλον συνήθεια είναι γιατί πρώτη φορά έβαλα στρητάδικο ελαστικό. Θα δείξει λοιπόν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Γρήγορη γεωμετρία.... Αναμένουμε εντυπώσεις από το στρίβειν. Κάτι μου λέει ότι θα δεις μεγάααλη διαφορά ακόμα και με τα dunlop! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Θέλω πραγματικά να τα ευχαριστηθείς, και να τα χαρείς................ Για την αίσθηση, είναι λογικό, έχοντας μικρότερα και στενότερα αυλάκια, έχεις περισσότερο λάστιχο να πατάει, και επίσης, σε συνδυασμό με τα πιο ρηχά αυλάκια, έχεις λιγότερη κινητικότητα στο πέλμα. Άλλα "κλικ" στο μυαλό και στον κώλο λοιπόν, και καλές βόλτες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 ALX καλοπάτητα!!! Επειδή με ενδιαφέρουν κι εμένα τα συγκεκριμένα, κάνε μία ανάλυση γι' αυτά σε παρακαλώ όταν τα πατήσεις καλύτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 After 36hours θα έχεις πολύ καλό feedback :) (κι απ' ότι φαίνεται... με όλες τις συνθήκες. Και στεγνό και βρεγμένο) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 αν δεν εχουν ερθει τα roadsmart μεχρι ιουλιο με βλεπω και εμενα με αυτα.για να δουμε. Αλεξανδρε καλοπατητα.περιμενω εντυπωσεις καθως εχουμε σχεδον ιδιο μηχανακι. Ενταξει,το δικο μου ειναι πιο αξιοπιστο εννοειται! Χαχαχαχα. Αναμενω λοιπον. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Άκου να δεις τι παίζει με αυτά. Όταν πλαγιάζεις, νιώθεις ότι το μηχανάκι θέλει να σε ρίξει πιο μέσα στη στροφή. Σαν να κάνει counter steering από μόνο του. Περίεργη αίσθηση και με ξενίζει προς το παρών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) κοιτα...νομιζω πως αυτην την αισθηση την εχεις επειδη εκανες την μεταβαση απο on-offαδικο ελαστικο σε 100% δρομου, εχεις αρκετα πιο γρηγορη κορονα απο οποιοδηποτε on-off λαστιχο (πρεπει πλεον να συνηθισεις στην ιδεα οτι θα ξυνεις κ τ αυτια σου Αλεξανδρε ), το ιδιο επαθα και εγω απο την μεταβαση μου απ τα tourance EXP στα continental trail attack που ειναι σαφως πιο ασφαλτινο ελαστικο αν και οχι στο 100% οπως τα PR3 πιστευω πως θελουνε λιγο συνηθεια και μετα θα πηγαινεις τρενο Τροποποιήθηκε Μάιος 9 , 2012 από τον xampos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Άκου να δεις τι παίζει με αυτά. Όταν πλαγιάζεις, νιώθεις ότι το μηχανάκι θέλει να σε ρίξει πιο μέσα στη στροφή. Σαν να κάνει counter steering από μόνο του. Περίεργη αίσθηση και με ξενίζει προς το παρών. Κλασική μετάβαση από αργή σε γρήγορη γεωμετρία ελαστικού! Μια αλλαγή ελαστικών και άλλη συμπεριφορά της μοτοσικλέτας αμέσως! Από εκεί που είχες να πλαγιάσεις εσύ τη μηχανή μέχρι εκεί που ήθελες, τώρα αυτή πλαγιάζει μόνη της και εσύ τη σταματάς στην κλίση που θέλεις. Ένα κλικ στο μυαλό είναι. Εγώ όταν είχα κάνει αντίστοιχη αλλαγή από αργή σε γρήγορη γεωμετρία παρατήρησα ότι με κούραζε λιγότερο η μηχανή στα στροφιλίκια. Άλλαζε κλίση μόνη της! Περιμένω με αγωνία τις εντυπώσεις σου μετά το 36ωρο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Άκου να δεις τι παίζει με αυτά. Όταν πλαγιάζεις, νιώθεις ότι το μηχανάκι θέλει να σε ρίξει πιο μέσα στη στροφή. Σαν να κάνει counter steering από μόνο του. Περίεργη αίσθηση και με ξενίζει προς το παρών. Eκει που θα παθεις πλακα ειναι στα σηκαιην... Αλλάζει κλίση σε dt... Πολυ καλη επιλογη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Καλοπατητα ALX. Πανε σε μια στριφτερη διαδρομη εκει γυρω να παιξεις με το μηχανακι και να μαθεις το λαστιχο. Πλεον θα δεις οτι πεφτει ευκολα και ομαλα στις στροφες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Σήμερα το ένιωσα λίγο καλύτερα. Πιστεύω είναι συνήθεια. Μέσα στις πρώτες στροφές του 36ωρου, θα τους πάρω τον αέρα και θα είμαι ΟΚ. Πάντως από κάποιες δοκιμές κρατήματος που έκανα, είδα ότι το λάστιχο αρνείται πεισματικά να σπινιάρει ακόμα και σε δρόμους που δεν έχει καλή άσφαλτο. Επίσης, το ABS δεν έμπαινε σε λειτουργία όταν δοκίμασα να το κάνω επίτηδες σε σημεία που με το Dunlop έμπαινε. Το Dunlop βέβαια ήταν και δουλεμένο ένα χρόνο κι όσο να ΄ναι δεν είναι το ίδιο με το φρέσκο λάστιχο, αλλά εδώ που τα λέμε.... το λάστιχο όταν κρατάει... φαίνεται! Διαπίστωσα ότι ζεσταίνεται πολύ γρήγορα κι ότι δεν είναι με την καμία για πεζοδρόμια και καπάκια υπονόμων. Πολύ μαλακός σκελετός μου φάνηκε. Θέλει δηλαδή προσοχή να μην πέφτεις σε λακκούβες κτλ γιατί πολύ εύκολα μπορεί να τα καταστρέψεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 After 36hours θα έχεις πολύ καλό feedback :) (κι απ' ότι φαίνεται... με όλες τις συνθήκες. Και στεγνό και βρεγμένο) Έλα, τέλειωσε το 36ωρο, μολόγα......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Εν ολίγοις και εν συντομία, ένα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ελαστικό. Πολύ καλό στην στεγνή άσφαλτο αλλά εκεί που δίνει ρέστα, είναι στο βρεγμένο. Απίστευτο κράτημα και νιώθεις σαν να οδηγείς σε στεγνό δρόμο. Πλαγιάζεις κανονικότατα όταν το νιώσεις και το εμπιστευτείς! Στο στεγνό το πάτησα όλο το πέλμα και δεξιά και αριστερά. (το κοιτάξαμε με τον Πατάπη κάποια στιγμή όταν εγώ πριν πρόσεξα το δικό του τελειωμένο απ' άκρη σ' άκρη Rensport ) Σταθερό στα πολλά χαω στην εθνική και ωραία άνεση μπορώ να πω. Βέβαια δεν έχω προηγούμενο μέτρο σύγκρισης γιατί τα ονοφάδικα έχουν αυτό το λίγο τακούνι και δεν μπορώ να συγκρίνω. Η κορώνα δεν είναι γρήγορη (σε σχέση με άλλα στρητάδικα ελαστικά όπως μου είπαν κάποιοι που ήξεραν) αλλά σε σχέση με τα ονοφάδικα ελαστικά, είναι μέρα με τη νύχτα. Αλλάζεις κατεύθυνση με την σκέψη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Άλεξ, είδες διαφορά στο εμπρός με το πίσω στο βρεγμένο? Πολλοί βλέπουν διαφορά με καλύτερο το εμπρός λόγω της οριζόντιας χάραξης που έχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Τα σκεφτωμε για την χοντρη. Αυτα ή τα Μ5. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Άλεξ, είδες διαφορά στο εμπρός με το πίσω στο βρεγμένο? Πολλοί βλέπουν διαφορά με καλύτερο το εμπρός λόγω της οριζόντιας χάραξης που έχει. Τι μπρος και πίσω. Κανένα δεν γλίστραγε κανένα δεν κούναγε! Γλίστρησα 2 - 3 φορές όλες κι όλες μέσα σε 1600χιλ κι αυτές ήταν όλες σε στεγνό δρόμο χωρίς ιδιαίτερη πρόσφυση. Στο βρεγμένο προσπαθούσα να το σπινιάρω (με 1η κιόλας) στις εξόδους των στροφών και το μηχανάκι πήγαινε να σηκωθεί σούζα!!!! Όλα αυτά βέβαια σε δρόμους με μια υποτυπώδη ποιότητα ασφάλτου. Μην περιμένετε να κρατάει έτσι στους βρεγμένους αλλά γυαλισμένους δρόμους των πόλεων! Ίσως κρατάει λίγο καλύτερα από άλλα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έχουν το κράτημα που θα έχουν στους επαρχιακούς δρόμους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 (τροποποιήθηκε) δεν ειδα ενδουσιωδη γνωμη απ τον Αλεξανδρο, εκτος απο αυτα που ειπε για την βροχη,και εμενα δεν με ενδιαφερει το βρεγμενο....οποτε δεν θα τα βαλω μαλλον δεν θα βιαστω ,εχω λιγο ψωμακι ακομα στα conti trail attack οποτε θα περιμενω τα roadsmart να τα βαλω οταν ερθουν τελικα για να δουμε Τα σκεφτωμε για την χοντρη. Αυτα ή τα Μ5. ποια M5 ? :shock: δεν βγαινουν στις διαστασεις σου νομιζω Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2012 από τον xampos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 ποια M5 ? :shock: δεν βγαινουν στις διαστασεις σου νομιζω Βαζω 17αρα ζαντα εμπρος και 5.5 ιντσες πισω,οποτε παω για 180αρι πισω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 δεν ειδα ενδουσιωδη γνωμη απ τον Αλεξανδρο, εκτος απο αυτα που ειπε για την βροχη,και εμενα δεν με ενδιαφερει το βρεγμενο....οποτε δεν θα τα βαλω μαλλον δεν θα βιαστω ,εχω λιγο ψωμακι ακομα στα conti trail attack οποτε θα περιμενω τα roadsmart να τα βαλω οταν ερθουν τελικα για να δουμε ποια M5 ? δεν βγαινουν στις διαστασεις σου νομιζω Τι ενθουσιώδη γνώμη να δώσω? ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ είπα και αυτό πιστεύω φτάνει. Τόσα χιλιόμετρα έκανα, σε τόσα διαφορετικά είδη ασφάλτου κι όμως δεν είχα γλιστρήματα παρά μόνο σε 2-3 σημεία που θα γλίστραγε πιστεύω το οποιοδήποτε ελαστικό. Το ότι το τερμάτισα απ' άκρη σ' άκρη ενώ είναι ένα ασφάλτινο ελαστικό με μεγαλύτερα περιθώρια (πιστεύω) κλίσης απ' ότι ένα ονοφάδικο, φτάνει για να πειστείς ότι πραγματικά αξίζει να το βάλεις. Πάντως κι εγώ θα προτιμούσα να βάλεις το roadsmart 2 για να έχουμε κι από κείνα εντυπώσεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 δεν ειδα ενδουσιωδη γνωμη απ τον Αλεξανδρο, .................. Αν λάβεις υπ' όψη σου πως πρίν λίγο καιρό δεν ήθελε ούτε να ακούσει για Μισελέν, ενθουσιασμένο τον βρίσκω........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 καλα ντε, αμεσως πεσατε να με φατε σαν αρπακτικα, ενταξει, ενθουσιαστηκε απλα δεν το καταλαβα εγω λοιπον ,δινω δημοσια υποσχεση εδω, μα τον Αγιο mybike ,υποσχομαι πως θα περιμενω μεχρι τελη Ιουλιου να ερθουν τα roadsmart II στις διαστασεις μας για να τα βαλω, αν ΔΕΝ εχουν ερθει ,τοτε θα βαλω και εγω τα PR 3 :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 ..............υποσχομαι πως θα περιμενω μεχρι τελη Ιουλιου........................ Ρε συ, τόσες φορές το έχουμε πεί, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΤΑΞΙΔΙ.................. Δες εδώ: Σίγουρο ατύχημα, που ο έλεγχος απέτρεψε.. Αρχές Ιουλίου να τα αλλάξεις Χάμπο, το αργότερο............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες