Jump to content
ΣΑΒΒΑΣ

ΣΟΚ: Ο Αρειος Πάγος δέχτηκε μήνυση πολίτη με την οποία κατηγορούνται βουλευτές για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Recommended Posts

ΣΟΚ: Ο Αρειος Πάγος δέχτηκε μήνυση πολίτη με την οποία κατηγορούνται βουλευτές για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

28 δευτερόλεπτα χρειάστηκε η Βουλή για να ενημερώσει το Σώμα – Απίστευτη (για την Ελλάδα) εξέλιξη είχε το ζήτημα της μήνυσης του κ.Αντωνίου

Πριν ένα μήνα σας είχαμε γράψει ότι η υπόθεση της μήνυσης του ιατρού κ. Αντωνίου, δεν είναι μια «χαμένη υπόθεση» όπως έσπευσαν αρκετοί να προεξοφλήσουν! Είναι αλήθεια ότι, μιλώντας με πολλούς παράγοντες όταν….

κατατέθηκε η μήνυση για «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» κατά του συνόλου των βουλευτών που ψήφισαν το μνημόνιο, μας «βομβάρδιζαν» με πληροφορίες του τύπου ότι δεν έχει καμία απολύτως τύχη.

Και μέχρι σε ένα βαθμό δεν είχε μιας και στα δικαστήρια είχε απορριφθεί.

Η επιμονή όμως του γιατρού, τον ώθησε να προωθήσει την μηνυτήρια αναφορά ακόμα και στο Ανώτατο δικαστήριο της χώρας στον Άρειο Πάγο.

Εκεί φαίνεται ότι οι όροι αντεστράφησαν!

Η μήνυση όχι απλά δεν κατέπεσε, όχι απλά δεν θεωρήθηκε αβάσιμη αλλά αντίθετα:

Κρίθηκε ως βάσιμη με δεδομένα που στοιχειοθετούν κατηγορητήριο.

Κι έτσι, ο αρμόδιος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που την εξέτασε, Αθανάσιος Κατσηρώδης, την παρέπεμψε στη Βουλή, διότι κάποιοι από τους «κατηγορούμενους» είχαν διατελέσει και υπουργοί. Θεώρησε δηλαδή, ότι πρέπει να δικαστούν με το νόμο περί ευθύνης υπουργών ο οποίος «συμπαρασύρει» και τους λοιπούς βουλευτές που δεν είχαν διατελέσει υπουργοί!

Ετσι, εδώ και μερικές εβδομάδες, στη βουλή, έχει φτάσει το πόρισμα στην ουσία του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας, το οποίο έκρινε ότι υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για «εσχάτη προδοσία» εκ μέρους των βουλευτών!

Το γεγονός αυτό ίσως δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού Κράτους και είναι εξόχως σοβαρό. Ανεξάρτητα της έκβασης που θα έχει η υπόθεση και ανεξάρτητα πόσο συντεχνιακά θα λειτουργήσουν οι βουλευτές, τώρα, πρέπει να βρεθεί ένας αριθμός εν ενεργεία βουλευτών, που δεν τους «αγγίζει» το κατηγορητήριο, και να συγκροτήσουν επιτροπή που θα διερευνήσει το όλο ζήτημα!

Θα διερευνήσει δηλαδή κατά πόσο οι «κατηγορούμενοι» διέπραξαν το υπέρτατο αδίκημα της εσχάτης προδοσίας!

Κι εδώ προκύπτουν μια σειρά από σοβαρότατα ερωτήματα. Ερωτήματα που αφορούν στο σύνολο της κοινωνίας μας και ειδικότερα προς τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης!

Για ένα τόσο σοβαρό θέμα, είδατε εσείς πουθενά έστω ένα σχόλιο στα λεγόμενα “ επίσημα” ή παραδοσιακά μμε;

Ένα μονόστηλο σε εφημερίδα ή ένα ρεπορτάζ 30 δευτερολέπτων σε κάποιο από αυτά τα ΜΜΕ;

Ολοι έχουν μείνει στο μεγάλο ντόρο της υπόθεσης, ότι κατέπεσε ως κατηγορία στο εφετείο και τελείωσε!!

Η βουλή, δεν έκανε τον κόπο να εκδώσει ούτε καν ένα δελτίο τύπου. Την στιγμή που όταν ο πρόεδρος συναντά το Σωματείο προσκόπων της Αυστραλίας, εκδίδεται δελτίο τύπου συνοδευόμενο από φωτογραφίες!

Για την σοβαρότατη αυτή υπόθεση … τίποτα! Ακρα του τάφου σιγή!

Διότι δεν γινόταν αλλιώς!

Η διαδικασία ενημέρωσης κράτησε … 28 δευτερόλεπτα!!!

Μάλιστα! Τόσο χρειάστηκε το προεδρείο της Βουλής για να ενημερώσει το Σώμα ότι σχεδόν οι μισοί βουλευτές κατηγορούνται για … εσχάτη προδοσία!

ΠΗΓΗ : http://troktiko.eu/2011/12/sok-o-areios-pagos-dechthke-minush-polith-me-thn-opoia-kathgorountai-bouleutes-gia-eschath-prodosia/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σιγά μήπως ο πρόεδρος ζητούσε και την προσοχή των υπολοίπων ζώων να ακούσουν αυτό που θα τους διάβαζε... Ελλαδάρα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

28 δευτερόλεπτα χρειάστηκε η Βουλή για να ενημερώσει το Σώμα – Απίστευτη (για την Ελλάδα) εξέλιξη είχε το ζήτημα της μήνυσης του κ.Αντωνίου

Πριν ένα μήνα σας είχαμε γράψει ότι η υπόθεση της μήνυσης του ιατρού κ. Αντωνίου, δεν είναι μια «χαμένη υπόθεση» όπως έσπευσαν αρκετοί να προεξοφλήσουν! Είναι αλήθεια ότι, μιλώντας με πολλούς παράγοντες όταν….

κατατέθηκε η μήνυση για «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» κατά του συνόλου των βουλευτών που ψήφισαν το μνημόνιο, μας «βομβάρδιζαν» με πληροφορίες του τύπου ότι δεν έχει καμία απολύτως τύχη.

Και μέχρι σε ένα βαθμό δεν είχε μιας και στα δικαστήρια είχε απορριφθεί.

Η επιμονή όμως του γιατρού, τον ώθησε να προωθήσει την μηνυτήρια αναφορά ακόμα και στο Ανώτατο δικαστήριο της χώρας στον Άρειο Πάγο.

Εκεί φαίνεται ότι οι όροι αντεστράφησαν!

Η μήνυση όχι απλά δεν κατέπεσε, όχι απλά δεν θεωρήθηκε αβάσιμη αλλά αντίθετα:

Κρίθηκε ως βάσιμη με δεδομένα που στοιχειοθετούν κατηγορητήριο.

Κι έτσι, ο αρμόδιος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που την εξέτασε, Αθανάσιος Κατσηρώδης, την παρέπεμψε στη Βουλή, διότι κάποιοι από τους «κατηγορούμενους» είχαν διατελέσει και υπουργοί. Θεώρησε δηλαδή, ότι πρέπει να δικαστούν με το νόμο περί ευθύνης υπουργών ο οποίος «συμπαρασύρει» και τους λοιπούς βουλευτές που δεν είχαν διατελέσει υπουργοί!

Ετσι, εδώ και μερικές εβδομάδες, στη βουλή, έχει φτάσει το πόρισμα στην ουσία του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας, το οποίο έκρινε ότι υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για «εσχάτη προδοσία» εκ μέρους των βουλευτών!

Το γεγονός αυτό ίσως δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού Κράτους και είναι εξόχως σοβαρό. Ανεξάρτητα της έκβασης που θα έχει η υπόθεση και ανεξάρτητα πόσο συντεχνιακά θα λειτουργήσουν οι βουλευτές, τώρα, πρέπει να βρεθεί ένας αριθμός εν ενεργεία βουλευτών, που δεν τους «αγγίζει» το κατηγορητήριο, και να συγκροτήσουν επιτροπή που θα διερευνήσει το όλο ζήτημα!

Θα διερευνήσει δηλαδή κατά πόσο οι «κατηγορούμενοι» διέπραξαν το υπέρτατο αδίκημα της εσχάτης προδοσίας!

Κι εδώ προκύπτουν μια σειρά από σοβαρότατα ερωτήματα. Ερωτήματα που αφορούν στο σύνολο της κοινωνίας μας και ειδικότερα προς τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης!

Για ένα τόσο σοβαρό θέμα, είδατε εσείς πουθενά έστω ένα σχόλιο στα λεγόμενα “ επίσημα” ή παραδοσιακά μμε;

Ένα μονόστηλο σε εφημερίδα ή ένα ρεπορτάζ 30 δευτερολέπτων σε κάποιο από αυτά τα ΜΜΕ;

Ολοι έχουν μείνει στο μεγάλο ντόρο της υπόθεσης, ότι κατέπεσε ως κατηγορία στο εφετείο και τελείωσε!!

Η βουλή, δεν έκανε τον κόπο να εκδώσει ούτε καν ένα δελτίο τύπου. Την στιγμή που όταν ο πρόεδρος συναντά το Σωματείο προσκόπων της Αυστραλίας, εκδίδεται δελτίο τύπου συνοδευόμενο από φωτογραφίες!

Για την σοβαρότατη αυτή υπόθεση … τίποτα! Ακρα του τάφου σιγή!

Διότι δεν γινόταν αλλιώς!

Η διαδικασία ενημέρωσης κράτησε … 28 δευτερόλεπτα!!!

Μάλιστα! Τόσο χρειάστηκε το προεδρείο της Βουλής για να ενημερώσει το Σώμα ότι σχεδόν οι μισοί βουλευτές κατηγορούνται για … εσχάτη προδοσία!

ΠΗΓΗ : http://troktiko.eu/2...chath-prodosia/

τα ΜΜΕ δεν ενημερώνουν . . .

Αλλά θέλουν την συμπαράσταση του κόσμου

για να συνεχίσουν να ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΏΝΟΥΝ . . .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο Ελλάντα είσαι φίλε. Μην περιμένεις δικαιοσύνη από τους πουλημένους. Η δικαιοσύνη είναι στα χέρια του λαού που παλεύει να τα βγάλει με 400-500 ευρώ το μήνα. Η δικαιοσύνη θα ήταν μόνο μία στην προκειμένη περίπτωση... ΘΑΝΑΤΟΣ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς δεν προβλέπετε από το σύνταγμα το ανώτατο δικαστήριο της χώρας να μπορεί να άρει μονομερώς τη βουλευτική τους ασυλία και να τους καθίσει στο σκαμνί.

Οι προδότες θα πρέπει να ψηφίσουν οι ίδιοι την άρση της ασυλίας τους και δεν νομίζω να το κάνουν.

Ακόμα και αν υπάρχουν μερικές δεκάδες που δεν τους αγγίζει το κατηγορητήριο ούτε αυτοί θα ψηφίσουν την άρση της ασυλίας. Γιατί αν δεν πρόλαβαν ακόμα να κλέψουν και να προδώσουν θέλουν να εχουν τη δυνατότητα να το κάνουν αμέσως μόλις τους δοθεί η ευκαιρία και πρέπει να εχουν την ασυλία προστατευμένη τεκμηριωμένη και πανίσχυρη όταν θα έρθει η ώρα τους.

Αι σιχτιρ και αϊ στα κομμάτια να πάνε όλοι τους και μέχρι 4ου βαθμού συγγενείας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αι σιχτιρ και αϊ στα κομμάτια να πάνε όλοι τους και μέχρι 4ου βαθμού συγγενείας

Τα βαφτιστηρια ξεχασες!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολα ειναι κολπο.

Οι δικαστικοι προσπαθουν να εκβιασουν τα πραγματα, εν οψει του καινουριου "ειδικου μισθολογιου" που τους αφορα και θα συζητηθει τον αλλο μηνα.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά άσχετα με το τι θα γίνει χαράζονται δύο λέξεις φίλοι μου στην μνήμη μου ανεξίτηλα : << ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ>>.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο Ελλάντα είσαι φίλε. Μην περιμένεις δικαιοσύνη από τους πουλημένους. Η δικαιοσύνη είναι στα χέρια του λαού που παλεύει να τα βγάλει με 400-500 ευρώ το μήνα. Η δικαιοσύνη θα ήταν μόνο μία στην προκειμένη περίπτωση... ΘΑΝΑΤΟΣ.

Πληθαίνουμε...... :clapping2:

Ολα ειναι κολπο.

Οι δικαστικοι προσπαθουν να εκβιασουν τα πραγματα, εν οψει του καινουριου "ειδικου μισθολογιου" που τους αφορα και θα συζητηθει τον αλλο μηνα.....

Τουλάχιστον ύποπτο. :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ΜΜΕ δεν το αναφέρουν είτε για τους λόγους που είπατε είτε επειδή παίζει να είναι μούφα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ΜΜΕ δεν το αναφέρουν είτε για τους λόγους που είπατε είτε επειδή παίζει να είναι μούφα

Δεν ειναι μουφα, συζητηθηκε στην Συνεδριαση Ολομελειας της Βουλης την 24/11/2011.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσο μακραινει η κριση και επεκτεινεται και στους βολεμενους, υπαρχει περιπτωση να δουμε κρεμαλες και κατα προτιμηση να ειναι στημενες στην πλατεια Συνταγματος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσο μακραινει η κριση και επεκτεινεται και στους βολεμενους, υπαρχει περιπτωση να δουμε κρεμαλες και κατα προτιμηση να ειναι στημενες στην πλατεια Συνταγματος.

Άγιε μου Βασίλη, δε θέλω δώρα. Κρεμάλες με ονοματεπώνυμα των 300 θέλω. Φόρτωσέ τες στο έλκηθρο και ξεκίνα, αργούμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ήταν μούφα παιδιά ΠΡΩΤΑ τα ΜΜΕ θα το έλεγαν... γιατί μόνο ΜΟΥΦΕΣ και ΨΕΜΑΤΑ λένε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά άσχετα με το τι θα γίνει χαράζονται δύο λέξεις φίλοι μου στην μνήμη μου ανεξίτηλα : << ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ>>.

Το εξοργιστικό είναι ότι οι προδότες είναι αυτοί που τελικά θα διερευνήσουν για να βρουν αν διεπράχθει προδοσία και ποιος την διέπραξε.

Και όπως ξέρουμε όλοι μας για τον προδότη προδοσία δεν υπάρχει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι - ναι, θα πεσει απλετο φως στην υποθεση, οπως επεσε και στην υποθεση των υποβρυχιων επι Τσοχατζοπουλου.

Οι δικες στη Γερμανια εγιναν, οι ενοχοι παραδεχθηκαν οτι λαδωσαν Ελληνες Υπουργους, αλλα εδω στο Ελλαντα ολοι κανουν την κοροϊδα......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άγιε μου Βασίλη και εγώ το ίδιο δώρο θέλω με τον Κώστα σε παρακαλώ και δεν θα ξαναζητήσω τίποτα ποτέ ξανά !

%25CE%259A%25CE%25A1%25CE%2595%25CE%259C%25CE%2591%25CE%259B%25CE%25913.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευσεβείς πόθοι. Aν υπάρχει άγιος Βασίλης να είσαι σίγουρος ότι αν αυτοί τον εχουν δει έστω και από μακριά τον διαφθείρει, κακό χρόνο και μαύρο να εχουν.

Και οχι, όχι και πάλι όχι. Διαφωνώ κατηγορηματικά, όχι λέω κρεμάλα.

Θα είναι άδικο για όλους εμάς να την γλυτώσουν έτσι απλά εύκολα.

Έναν τουλάχιστον μπορώ να τον αναλάβω εγώ αν μου παραδοθεί επισήμως.

Θα τον κλειδώσω κάτω στο υπόγειο και θα τον δέρνω πρωί μεσημέρι βράδυ πριν και μετά το φαγητό. Είμαι διατεθειμένος να αναλάβω τα έξοδα της σίτισης του, και όλη την ιατρική φροντίδα που θα χρειαστεί για να μην πεθάνει από το πολύ ξύλο, προκειμένου να έχω την δυνατότητα να τον δέρνω στον αιώνα τον άπαντα

Τροποποιήθηκε από τον naftilos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία Θωμά φίλε μου, θάρθει η ώρα τους.

Η προδοσία συνεχίζεται,πού θα πάει θα βρεθεί αυτή η άγνωστη σπίθα που θα αφυπνίσει το κοιμώμενο θηρίο και τότε θα δούμε .........

realnews98.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατά προτίμηση πάντως αν θα μου δινόταν η δυνατότητα να διαλέξω ποιόν θέλω να έχω στο υπόγειο θα διάλεγα τον χοντρό συνταγματολαγνο και με διαφορά 100 μονάδων από τον αμέσως επόμενο Πάγκαλο.

Άγιε μου Βασίλη αν δεν σε εχουν διαφθείρει ακόμα και δικαιούμαι ένα δώρο αυτόν θέλω και δεν θα ζητήσω ποτέ τίποτα άλλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άγιε μου Βασίλη ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάλι απο τον μούσια ζήτησα ένα δικό μου πλανήτη να μείνω μόνος μου και να κοιτάζω στην γη τους ανθρώπους και μη που θα αλληλοσκοτώνονται :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πληθαίνουμε...... :clapping2:

Τουλάχιστον ύποπτο. :think:

Έτσι πρέπει! :knuppel2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα