ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2011 ΣΟΚ: Ο Αρειος Πάγος δέχτηκε μήνυση πολίτη με την οποία κατηγορούνται βουλευτές για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ 28 δευτερόλεπτα χρειάστηκε η Βουλή για να ενημερώσει το Σώμα – Απίστευτη (για την Ελλάδα) εξέλιξη είχε το ζήτημα της μήνυσης του κ.Αντωνίου Πριν ένα μήνα σας είχαμε γράψει ότι η υπόθεση της μήνυσης του ιατρού κ. Αντωνίου, δεν είναι μια «χαμένη υπόθεση» όπως έσπευσαν αρκετοί να προεξοφλήσουν! Είναι αλήθεια ότι, μιλώντας με πολλούς παράγοντες όταν…. κατατέθηκε η μήνυση για «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» κατά του συνόλου των βουλευτών που ψήφισαν το μνημόνιο, μας «βομβάρδιζαν» με πληροφορίες του τύπου ότι δεν έχει καμία απολύτως τύχη. Και μέχρι σε ένα βαθμό δεν είχε μιας και στα δικαστήρια είχε απορριφθεί. Η επιμονή όμως του γιατρού, τον ώθησε να προωθήσει την μηνυτήρια αναφορά ακόμα και στο Ανώτατο δικαστήριο της χώρας στον Άρειο Πάγο. Εκεί φαίνεται ότι οι όροι αντεστράφησαν! Η μήνυση όχι απλά δεν κατέπεσε, όχι απλά δεν θεωρήθηκε αβάσιμη αλλά αντίθετα: Κρίθηκε ως βάσιμη με δεδομένα που στοιχειοθετούν κατηγορητήριο. Κι έτσι, ο αρμόδιος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που την εξέτασε, Αθανάσιος Κατσηρώδης, την παρέπεμψε στη Βουλή, διότι κάποιοι από τους «κατηγορούμενους» είχαν διατελέσει και υπουργοί. Θεώρησε δηλαδή, ότι πρέπει να δικαστούν με το νόμο περί ευθύνης υπουργών ο οποίος «συμπαρασύρει» και τους λοιπούς βουλευτές που δεν είχαν διατελέσει υπουργοί! Ετσι, εδώ και μερικές εβδομάδες, στη βουλή, έχει φτάσει το πόρισμα στην ουσία του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας, το οποίο έκρινε ότι υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για «εσχάτη προδοσία» εκ μέρους των βουλευτών! Το γεγονός αυτό ίσως δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού Κράτους και είναι εξόχως σοβαρό. Ανεξάρτητα της έκβασης που θα έχει η υπόθεση και ανεξάρτητα πόσο συντεχνιακά θα λειτουργήσουν οι βουλευτές, τώρα, πρέπει να βρεθεί ένας αριθμός εν ενεργεία βουλευτών, που δεν τους «αγγίζει» το κατηγορητήριο, και να συγκροτήσουν επιτροπή που θα διερευνήσει το όλο ζήτημα! Θα διερευνήσει δηλαδή κατά πόσο οι «κατηγορούμενοι» διέπραξαν το υπέρτατο αδίκημα της εσχάτης προδοσίας! Κι εδώ προκύπτουν μια σειρά από σοβαρότατα ερωτήματα. Ερωτήματα που αφορούν στο σύνολο της κοινωνίας μας και ειδικότερα προς τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης! Για ένα τόσο σοβαρό θέμα, είδατε εσείς πουθενά έστω ένα σχόλιο στα λεγόμενα “ επίσημα” ή παραδοσιακά μμε; Ένα μονόστηλο σε εφημερίδα ή ένα ρεπορτάζ 30 δευτερολέπτων σε κάποιο από αυτά τα ΜΜΕ; Ολοι έχουν μείνει στο μεγάλο ντόρο της υπόθεσης, ότι κατέπεσε ως κατηγορία στο εφετείο και τελείωσε!! Η βουλή, δεν έκανε τον κόπο να εκδώσει ούτε καν ένα δελτίο τύπου. Την στιγμή που όταν ο πρόεδρος συναντά το Σωματείο προσκόπων της Αυστραλίας, εκδίδεται δελτίο τύπου συνοδευόμενο από φωτογραφίες! Για την σοβαρότατη αυτή υπόθεση … τίποτα! Ακρα του τάφου σιγή! Διότι δεν γινόταν αλλιώς! Η διαδικασία ενημέρωσης κράτησε … 28 δευτερόλεπτα!!! Μάλιστα! Τόσο χρειάστηκε το προεδρείο της Βουλής για να ενημερώσει το Σώμα ότι σχεδόν οι μισοί βουλευτές κατηγορούνται για … εσχάτη προδοσία! ΠΗΓΗ : http://troktiko.eu/2011/12/sok-o-areios-pagos-dechthke-minush-polith-me-thn-opoia-kathgorountai-bouleutes-gia-eschath-prodosia/ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2011 Σιγά μήπως ο πρόεδρος ζητούσε και την προσοχή των υπολοίπων ζώων να ακούσουν αυτό που θα τους διάβαζε... Ελλαδάρα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2011 ΣΟΚ: Ο Αρειος Πάγος δέχτηκε μήνυση πολίτη με την οποία κατηγορούνται βουλευτές για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ 28 δευτερόλεπτα χρειάστηκε η Βουλή για να ενημερώσει το Σώμα – Απίστευτη (για την Ελλάδα) εξέλιξη είχε το ζήτημα της μήνυσης του κ.Αντωνίου Πριν ένα μήνα σας είχαμε γράψει ότι η υπόθεση της μήνυσης του ιατρού κ. Αντωνίου, δεν είναι μια «χαμένη υπόθεση» όπως έσπευσαν αρκετοί να προεξοφλήσουν! Είναι αλήθεια ότι, μιλώντας με πολλούς παράγοντες όταν…. κατατέθηκε η μήνυση για «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» κατά του συνόλου των βουλευτών που ψήφισαν το μνημόνιο, μας «βομβάρδιζαν» με πληροφορίες του τύπου ότι δεν έχει καμία απολύτως τύχη. Και μέχρι σε ένα βαθμό δεν είχε μιας και στα δικαστήρια είχε απορριφθεί. Η επιμονή όμως του γιατρού, τον ώθησε να προωθήσει την μηνυτήρια αναφορά ακόμα και στο Ανώτατο δικαστήριο της χώρας στον Άρειο Πάγο. Εκεί φαίνεται ότι οι όροι αντεστράφησαν! Η μήνυση όχι απλά δεν κατέπεσε, όχι απλά δεν θεωρήθηκε αβάσιμη αλλά αντίθετα: Κρίθηκε ως βάσιμη με δεδομένα που στοιχειοθετούν κατηγορητήριο. Κι έτσι, ο αρμόδιος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που την εξέτασε, Αθανάσιος Κατσηρώδης, την παρέπεμψε στη Βουλή, διότι κάποιοι από τους «κατηγορούμενους» είχαν διατελέσει και υπουργοί. Θεώρησε δηλαδή, ότι πρέπει να δικαστούν με το νόμο περί ευθύνης υπουργών ο οποίος «συμπαρασύρει» και τους λοιπούς βουλευτές που δεν είχαν διατελέσει υπουργοί! Ετσι, εδώ και μερικές εβδομάδες, στη βουλή, έχει φτάσει το πόρισμα στην ουσία του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας, το οποίο έκρινε ότι υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για «εσχάτη προδοσία» εκ μέρους των βουλευτών! Το γεγονός αυτό ίσως δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού Κράτους και είναι εξόχως σοβαρό. Ανεξάρτητα της έκβασης που θα έχει η υπόθεση και ανεξάρτητα πόσο συντεχνιακά θα λειτουργήσουν οι βουλευτές, τώρα, πρέπει να βρεθεί ένας αριθμός εν ενεργεία βουλευτών, που δεν τους «αγγίζει» το κατηγορητήριο, και να συγκροτήσουν επιτροπή που θα διερευνήσει το όλο ζήτημα! Θα διερευνήσει δηλαδή κατά πόσο οι «κατηγορούμενοι» διέπραξαν το υπέρτατο αδίκημα της εσχάτης προδοσίας! Κι εδώ προκύπτουν μια σειρά από σοβαρότατα ερωτήματα. Ερωτήματα που αφορούν στο σύνολο της κοινωνίας μας και ειδικότερα προς τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης! Για ένα τόσο σοβαρό θέμα, είδατε εσείς πουθενά έστω ένα σχόλιο στα λεγόμενα “ επίσημα” ή παραδοσιακά μμε; Ένα μονόστηλο σε εφημερίδα ή ένα ρεπορτάζ 30 δευτερολέπτων σε κάποιο από αυτά τα ΜΜΕ; Ολοι έχουν μείνει στο μεγάλο ντόρο της υπόθεσης, ότι κατέπεσε ως κατηγορία στο εφετείο και τελείωσε!! Η βουλή, δεν έκανε τον κόπο να εκδώσει ούτε καν ένα δελτίο τύπου. Την στιγμή που όταν ο πρόεδρος συναντά το Σωματείο προσκόπων της Αυστραλίας, εκδίδεται δελτίο τύπου συνοδευόμενο από φωτογραφίες! Για την σοβαρότατη αυτή υπόθεση … τίποτα! Ακρα του τάφου σιγή! Διότι δεν γινόταν αλλιώς! Η διαδικασία ενημέρωσης κράτησε … 28 δευτερόλεπτα!!! Μάλιστα! Τόσο χρειάστηκε το προεδρείο της Βουλής για να ενημερώσει το Σώμα ότι σχεδόν οι μισοί βουλευτές κατηγορούνται για … εσχάτη προδοσία! ΠΗΓΗ : http://troktiko.eu/2...chath-prodosia/ τα ΜΜΕ δεν ενημερώνουν . . . Αλλά θέλουν την συμπαράσταση του κόσμου για να συνεχίσουν να ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΏΝΟΥΝ . . . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2011 Στο Ελλάντα είσαι φίλε. Μην περιμένεις δικαιοσύνη από τους πουλημένους. Η δικαιοσύνη είναι στα χέρια του λαού που παλεύει να τα βγάλει με 400-500 ευρώ το μήνα. Η δικαιοσύνη θα ήταν μόνο μία στην προκειμένη περίπτωση... ΘΑΝΑΤΟΣ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2011 Δυστυχώς δεν προβλέπετε από το σύνταγμα το ανώτατο δικαστήριο της χώρας να μπορεί να άρει μονομερώς τη βουλευτική τους ασυλία και να τους καθίσει στο σκαμνί. Οι προδότες θα πρέπει να ψηφίσουν οι ίδιοι την άρση της ασυλίας τους και δεν νομίζω να το κάνουν. Ακόμα και αν υπάρχουν μερικές δεκάδες που δεν τους αγγίζει το κατηγορητήριο ούτε αυτοί θα ψηφίσουν την άρση της ασυλίας. Γιατί αν δεν πρόλαβαν ακόμα να κλέψουν και να προδώσουν θέλουν να εχουν τη δυνατότητα να το κάνουν αμέσως μόλις τους δοθεί η ευκαιρία και πρέπει να εχουν την ασυλία προστατευμένη τεκμηριωμένη και πανίσχυρη όταν θα έρθει η ώρα τους. Αι σιχτιρ και αϊ στα κομμάτια να πάνε όλοι τους και μέχρι 4ου βαθμού συγγενείας 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2011 Αι σιχτιρ και αϊ στα κομμάτια να πάνε όλοι τους και μέχρι 4ου βαθμού συγγενείας Τα βαφτιστηρια ξεχασες!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2011 Ολα ειναι κολπο. Οι δικαστικοι προσπαθουν να εκβιασουν τα πραγματα, εν οψει του καινουριου "ειδικου μισθολογιου" που τους αφορα και θα συζητηθει τον αλλο μηνα..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GR_tts 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Προσωπικά άσχετα με το τι θα γίνει χαράζονται δύο λέξεις φίλοι μου στην μνήμη μου ανεξίτηλα : << ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ>>. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Στο Ελλάντα είσαι φίλε. Μην περιμένεις δικαιοσύνη από τους πουλημένους. Η δικαιοσύνη είναι στα χέρια του λαού που παλεύει να τα βγάλει με 400-500 ευρώ το μήνα. Η δικαιοσύνη θα ήταν μόνο μία στην προκειμένη περίπτωση... ΘΑΝΑΤΟΣ. Πληθαίνουμε...... Ολα ειναι κολπο. Οι δικαστικοι προσπαθουν να εκβιασουν τα πραγματα, εν οψει του καινουριου "ειδικου μισθολογιου" που τους αφορα και θα συζητηθει τον αλλο μηνα..... Τουλάχιστον ύποπτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Τα ΜΜΕ δεν το αναφέρουν είτε για τους λόγους που είπατε είτε επειδή παίζει να είναι μούφα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Τα ΜΜΕ δεν το αναφέρουν είτε για τους λόγους που είπατε είτε επειδή παίζει να είναι μούφα Δεν ειναι μουφα, συζητηθηκε στην Συνεδριαση Ολομελειας της Βουλης την 24/11/2011. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Οσο μακραινει η κριση και επεκτεινεται και στους βολεμενους, υπαρχει περιπτωση να δουμε κρεμαλες και κατα προτιμηση να ειναι στημενες στην πλατεια Συνταγματος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Οσο μακραινει η κριση και επεκτεινεται και στους βολεμενους, υπαρχει περιπτωση να δουμε κρεμαλες και κατα προτιμηση να ειναι στημενες στην πλατεια Συνταγματος. Άγιε μου Βασίλη, δε θέλω δώρα. Κρεμάλες με ονοματεπώνυμα των 300 θέλω. Φόρτωσέ τες στο έλκηθρο και ξεκίνα, αργούμε. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Αν ήταν μούφα παιδιά ΠΡΩΤΑ τα ΜΜΕ θα το έλεγαν... γιατί μόνο ΜΟΥΦΕΣ και ΨΕΜΑΤΑ λένε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Προσωπικά άσχετα με το τι θα γίνει χαράζονται δύο λέξεις φίλοι μου στην μνήμη μου ανεξίτηλα : << ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ>>. Το εξοργιστικό είναι ότι οι προδότες είναι αυτοί που τελικά θα διερευνήσουν για να βρουν αν διεπράχθει προδοσία και ποιος την διέπραξε. Και όπως ξέρουμε όλοι μας για τον προδότη προδοσία δεν υπάρχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Ναι - ναι, θα πεσει απλετο φως στην υποθεση, οπως επεσε και στην υποθεση των υποβρυχιων επι Τσοχατζοπουλου. Οι δικες στη Γερμανια εγιναν, οι ενοχοι παραδεχθηκαν οτι λαδωσαν Ελληνες Υπουργους, αλλα εδω στο Ελλαντα ολοι κανουν την κοροϊδα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Άγιε μου Βασίλη και εγώ το ίδιο δώρο θέλω με τον Κώστα σε παρακαλώ και δεν θα ξαναζητήσω τίποτα ποτέ ξανά ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ευσεβείς πόθοι. Aν υπάρχει άγιος Βασίλης να είσαι σίγουρος ότι αν αυτοί τον εχουν δει έστω και από μακριά τον διαφθείρει, κακό χρόνο και μαύρο να εχουν. Και οχι, όχι και πάλι όχι. Διαφωνώ κατηγορηματικά, όχι λέω κρεμάλα. Θα είναι άδικο για όλους εμάς να την γλυτώσουν έτσι απλά εύκολα. Έναν τουλάχιστον μπορώ να τον αναλάβω εγώ αν μου παραδοθεί επισήμως. Θα τον κλειδώσω κάτω στο υπόγειο και θα τον δέρνω πρωί μεσημέρι βράδυ πριν και μετά το φαγητό. Είμαι διατεθειμένος να αναλάβω τα έξοδα της σίτισης του, και όλη την ιατρική φροντίδα που θα χρειαστεί για να μην πεθάνει από το πολύ ξύλο, προκειμένου να έχω την δυνατότητα να τον δέρνω στον αιώνα τον άπαντα Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 από τον naftilos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία Θωμά φίλε μου, θάρθει η ώρα τους. Η προδοσία συνεχίζεται,πού θα πάει θα βρεθεί αυτή η άγνωστη σπίθα που θα αφυπνίσει το κοιμώμενο θηρίο και τότε θα δούμε ......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Κατά προτίμηση πάντως αν θα μου δινόταν η δυνατότητα να διαλέξω ποιόν θέλω να έχω στο υπόγειο θα διάλεγα τον χοντρό συνταγματολαγνο και με διαφορά 100 μονάδων από τον αμέσως επόμενο Πάγκαλο. Άγιε μου Βασίλη αν δεν σε εχουν διαφθείρει ακόμα και δικαιούμαι ένα δώρο αυτόν θέλω και δεν θα ζητήσω ποτέ τίποτα άλλο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Αγιε μου Βασιλη, θελω να τους βαραω παρεα με το Θωμα........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Άγιε μου Βασίλη ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Εγώ πάλι απο τον μούσια ζήτησα ένα δικό μου πλανήτη να μείνω μόνος μου και να κοιτάζω στην γη τους ανθρώπους και μη που θα αλληλοσκοτώνονται :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Πληθαίνουμε...... Τουλάχιστον ύποπτο. Έτσι πρέπει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες