giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 (τροποποιήθηκε) xr 650 :wub: Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 από τον giorgos_drz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregstrada660 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 pegaso strada/factory δεν ειναι το καλυτερο αλλα θα το ευχαριστηθεις πολυ.!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 pegaso strada/factory δεν ειναι το καλυτερο αλλα θα το ευχαριστηθεις πολυ.!! Συμφωνώ απόλυτα αλλά όπως προείπα κοίτα ποια σου αρέσουν και μετά κάνε θέμα για να μάθεις παραπάνω πληροφορίες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MitsarasGreece 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 τι θα ελεγες γι'αυτο : http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1446698/ η αυτο : http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1909494/ σε ποιο λιγα κυβικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty harry 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 συμφωνω αλλα,δεν ειναι λιγο δυσευρετα?ενας φιλος με smc660 τραβαει τα μαλλια του εδω κ κατι μηνες Ανταλλακτικά ΚΤΜ βρίσκεις σε όλους του εξουσιοδοτημένους, έρχονται σε 2 μέρες από το Εργοστάσιο στην Αυστρία, τι ψάχνει ο φίλος σου και δεν βρίσκει? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 τι θα ελεγες γι'αυτο : http://www.car.gr/cl...s/view/1446698/ η αυτο : http://www.car.gr/cl...s/view/1909494/ σε ποιο λιγα κυβικα μιλαμε για τετοιο μπαμ , που θα σε δουν μεχρι και στη σεληνη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalis0023 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 μιλαμε για τετοιο μπαμ , που θα σε δουν μεχρι και στη σεληνη καλη φαση αλλα ενας φιλος πιο πανω λεει πως θελουν καλη συντήρηση ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 xr 400 , drz 400 πιστολια υπεραξιοπιστα εργαλεια δοκιμασμενα απο φιλους μου ειδικα το xr 650 οι λεξεις xr 400 , drz 400 και ''πιστολι'' στην ιδια προταση συνδυαζονται ΜΟΝΟ και ως εξης ...εχω ενα xr 400/drz 400 και θελω ενα πιστολι να αυτοκτονησω ... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλη φαση αλλα ενας φιλος πιο πανω λεει πως θελουν καλη συντήρηση ! εγω σου λεω οτι ΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ καλα και να τα συντηρεις ... και καθε δευτερη μερα να αλλαζεις λαδια ... σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα ... θα παρεις κυλινδροπιστονα στο χερι και θα κλαις ...αυτοι που εχουν τετοια μηχανακια ...και τοσο παλια πλεον ... καποια στιγμη πρεπει να συμβιβαστουν με την ιδεα , οτι τα παντρευτηκαν και οχι να ψαχνουν κακομοιρα πιστιρικια να τους παρουν τετραχιλιαρα ...αντεεεεε 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1983839/ οτι καλυτερο, προσωπικη μου αποψη, θα το παρω καποια στιγμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 οι λεξεις xr 400 , drz 400 και ''πιστολι'' στην ιδια προταση συνδυαζονται ΜΟΝΟ και ως εξης ...εχω ενα xr 400/drz 400 και θελω ενα πιστολι να αυτοκτονησω ... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα εγω σου λεω οτι ΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ καλα και να τα συντηρεις ... και καθε δευτερη μερα να αλλαζεις λαδια ... σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα ... θα παρεις κυλινδροπιστονα στο χερι και θα κλαις ... αυτοι που εχουν τετοια μηχανακια ...και τοσο παλια πλεον ... καποια στιγμη πρεπει να συμβιβαστουν με την ιδεα , οτι τα παντρευτηκαν και οχι να ψαχνουν κακομοιρα πιστιρικια να τους παρουν τετραχιλιαρα ...αντεεεεε προφανως μιλας εκ πηρας απο τα πολλα husaberg που εχεις αλλαξει να υποθεσω?... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 προφανως μιλας εκ πηρας απο τα πολλα husaberg που εχεις αλλαξει να υποθεσω?... ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 ναι οκ τοτε..μ επεισες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 χαιρομαι ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 Αυτα τα ευρωπαϊκα μηχανακια ειναι σαν τις καποτες (προφυλακτικα) γ@μανε μεν αλλα μετα ειναι για πεταμα, Μπορει το XR και DRz 400 να μην ειναι πιστολια αλλα ειναι για πολλα και απροβληματιστα χιλιομετρα, μην παραμυθιαζεται το παιδι για αλλαγες λαδιων στα 1000 χιλιομετρα γιατι οι μαστορες γιναν πλουσιοι απο αυτους που τα πηραν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billis93 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ανταλλακτικά ΚΤΜ βρίσκεις σε όλους του εξουσιοδοτημένους, έρχονται σε 2 μέρες από το Εργοστάσιο στην Αυστρία, τι ψάχνει ο φίλος σου και δεν βρίσκει? για να τα λεμε ολα.κατρερ,μπιελα,κ πιθανον πιστονι.του ξαναμιλησα σημερα και βρηκε,αλλα μονο και μονο τα καρτερ εχουν 2000 σκετα.ψαχνει για πιο φτηνη λυση μιας κ η μηχανη κοστιζει γυρω στα 3000 και για να τη φτιαξει παει παραπανω.για πιο φτηνα δεν εβρισκε κ μεταχειρα βρηκε απο εναν που ζηταει παλι πολλα.σορρυ για τις ανακριβειες μαγκες Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 από τον billis93 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2011 Αυστηρά προσωπική άποψη. Άμα θες κάτι να μπιστολίζει πάρε TDR και φτιάχτο θα σου στοιχίσει συνολικά 1500 ευρώ και θα μπιστολίζει τους πάντες και τα πάντα :) ή έστω κάποια άλλη διχρονίλα. Αλλά μπιστόλι και καθημερινή χρήση δεν γίνεται δύστυχος και αν κάποιος πει ότι γίνεται να μου προτείνει λύσεις γιατί ψήνομαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalis0023 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2011 παιδια ποια η γνωμη για TTR? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2011 παιδια ποια η γνωμη για TTR? πολυ καλη (με λιγο σκαλισμα τρωνε πακετο πολλα μοτο, απλα ειναι ποιο βαρυ απο τον ανταγωνισμο) και τα drz δεν ειναι πιστολια σε σχεση με ποιο μοτο που θελει λαδια καθε 5000χλμ. γιατι ναι το drz ειναι ταφος μπροστα στο crf και το wrf αλλα δε θελει τη συντηρηση του τελος εγω ψαχνω wrf 450 που μεν θελει συχνη συντηρηση αλλα αντεχει καλυτερα απο αλλα καθαρα, αν βρω και κανα αλουμινενιο (μοντελο καινουριο) θα κανω δυο τουμπες απο τη χαρα μ καλες αγορες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalis0023 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2011 ειχε ο πατερας μου ΤΤR και μου λεει πως ειναι πολυ δυνατο και σκυλι δεν 3ερω πολλα ομως για αυτο..!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billis93 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) αυτο ωραιο δειχνει http://www.car.gr/cl...s/view/1816882/ αν και δεν πολυπιστευω οτι εχει 5000 χιλιομετρα.πειτε καμια γνωμη Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 26 , 2011 από τον billis93 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalis0023 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2011 δυσκολα αλλα μπορει να εχει και 5000 χιλιομετρα..σκεψου εγω εχω ενα innova (carb) απο το '06 και εχει μονο 2,5 χιλιαδες πανω .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billis93 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2011 οποτε η κοροϊδια η σπανια περιπτωση...παντως δειχνει ωραιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2011 Λογικα μετα απο καμια ανακατασκευη θα ειναι τα χιλιομετρα.. (υποθετω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billis93 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2011 Λογικα μετα απο καμια ανακατασκευη θα ειναι τα χιλιομετρα.. (υποθετω) μαλλον.δεν νομιζω να εβγαινε απο εργοστασιο με ολα αυτα τα νικελ και τις κοκκινες λεπτομερειες.εβγαινε sm απο το εργοστασιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalis0023 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2011 Λογικα μετα απο καμια ανακατασκευη θα ειναι τα χιλιομετρα.. (υποθετω) ναι ισως ..... ασχετο ειδα αυτο το τερας της aprilia και νομιζω πως εχω ερωτευτεί http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1730008/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες