Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Για να μην δημιουργήσω κι εγώ ένα ακόμη θέμα γρίφο.. :P Πρίν καμιά βδομάδα τσίμπησα το κρανάκι Bell M1 TT Course.. κι εδώ και μερικές μέρες έχω στην κατοχή μου ένα SYM Wolf 125, το οποίο στρώνεται ευλαβικά, απολαμβάνεται και μαθαίνεται! Το μηχανάκι μ'έχει πραγματικά ενθουσιάσει, καβαλάω και ένα πράγμα λες και γίνομαι ξανά παιδί! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Καλορίζικο και βέβαια προσεκτικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Καλορίζικα ντούμπλεξ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Καλοριζικα και τα δυο,αγρατζουνιστα και με καλα χλμ!! δωσε φωτο στον λαο και σε κανα μηνα γραψε εντυπωσεις για το νεο μικρο της κυμκο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Καλοριζικα,καλες βολτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Poshendale 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Καλορίζικα και τα 2 , το κράνος αγρατζόυνιστο και το μηχανάκι καλοτάξιδο ή μαλλόν... και το το μηχανάκι αγρατζούνιστο :P Αναμένουμε φωτογραφίες από το λυκόπουλο και σιγά σιγά εντυπώσεις btw , τί χρώμα το πήρες ? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cpt mar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Καλορίζικα και τα 2 και παντα ορθιος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Καλορίζικο, καλοτάξιδο, πάντα να γυαλίζουν και τα 2 και όρθιος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις ευχές σας, να 'στε πάντα καλά και πάντα όρθιοι! Το λυκάκι αγοράστηκε σε χρώμα λευκό! Θα πέσουν φωτό σύντομα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Καλορίζικα και αγρατζούνιστα και τα δύο. ................................ Το μηχανάκι μ'έχει πραγματικά ενθουσιάσει, καβαλάω και ένα πράγμα λες και γίνομαι ξανά παιδί! Αααα, δικός μας είσαι και συ. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sammo 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Καλόβολτος και πάντα όρθιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Αγρατζούνιστα και τα δύο. Καλές βόλτες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Το 250 άρι που δοκίμασα είναι εκπληκτικό. Αίσθηση μεγάλης μοτο. Καλόβολτο το λυκόπουλο, αγρατζούνιστα και τα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Καλορίζικα και καλοτάξιδα και τα δύο και πάντα αγρατζούνιστα να είναι Ωραίο το wolfάκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex_e94 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Καλοτάξιδα και περιμένουμε φωτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Καλορίζικα και τα δύο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 τις καλυτερες στιγμες μαζι τους :afro: :afro: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlias 457 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Καλορίζικα και καλοτάξιδα και τα δύο! Πάντα όρθιος και καλές βόλτες! Αναμένουμε φώτο και εντυπώσεις! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Καλορίζικα και τα δύο και πάντα όρθιος και το κράνος στο κεφάλι (μπουφανάκι και γαντάκια ώρα ε?). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Καλορίζικα! Βάλε φωτό να το δούμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmakos 234 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Καλοταξιδο και να το χαρεις οσο καλυτερα γινεται.Γραψε και εντυπωσεις γτ φαινεται ενδιαφερον μηχανακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) μαλλον το μελοντικο μου μοτο,ριξε φωτο πλιζζ καλοριζικος Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Καλοριζικα και τα δυο,αγρατζουνιστα και με καλα χλμ!! δωσε φωτο στον λαο και σε κανα μηνα γραψε εντυπωσεις για το νεο μικρο της κυμκο!! Κυμκο;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Λοιποοοοόν.....Μετά από 200 και κάτι χλμ με το μηχανάκι και φυσικά εν μέσω στρωσίματος, οι πρώτες εντυπώσεις είναι οι εξής: Στιβαρό και με ποιότητα κύλισης μεγαλύτερης μηχανής. Ποιοτικό ως συναρμολόγηση, πλαστικά κτλ. ή έτσι μου φαίνεται. Ωραίος φωτισμός καντράν, ειδικά σε νυχτερινή οδήγηση. Λείπει η ένδειξη θερμοκρασίας, τι να κάνεις δε μπορείς να τα έχεις όλα. Το τιμόνι δεν κόβει ιδιαίτερα με ότι αυτό συνεπάγεται. Τα μαμά λάστιχα, Magsport νομίζω ή κάπως έτσι λέγονται, μου φαίνονται σχετικά αδιάφορα. Θα αλλαχθούν σύντομα βέβαια να αισθάνομαι ακόμη πιο ασφαλής. Πιστεύω σε γενικές γραμμές μία πολύ καλή value for money αγορά. Επίσης σήμερα τσίμπησα τα: - Alpinestars Mont Blanc Waterpoof Jacket - Alpinestars C-10 Drystar Motorcycle Glove Ελπίζω να τα συνηθίσω γρήγορα τα γάντια γιατί μου τη ψιλοσπάνε.. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 από τον mavridoul 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlias 457 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Πανέμορφο απλά! Με βλέπω για το ίδιο σε 250 κατά τον Μάρτιο όμως! Το άσπρο σκεφτόμουν και εγώ, οπότε πλέον είμαι σίγουρος για την ομορφιά του! Επίσης, καλές επιλογές φαίνονται και το μπουφάν με τα γάντια. Από εξωτερικό τα πήρες; Γιατί πρέπει να αρχίσω να τα σκέφτομαι και αυτά μαζί με κράνος σιγά σιγά,αφού δεν έχω ιδέα παρά μόνο ότι διαβάζω, καθώς δεν είχα δίκυκλο ποτέ. :P Και κάτι τελευταίο μιας και αναφέρθηκε το θέμα με τα λάστιχα. Καλό είναι να μπουν καινούργια απ' την αρχή σε μια μοτό ή πιο ειδικά στο Wolf ;(αν έχετε γνώση κάποιοι που τυχόν το τσεκάρατε).Ευχαριστώ και καλές βόλτες και πάλι! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες