Jump to content
Viper4

Chopper για νέο οδηγό

Recommended Posts

παιδια δεν μαλωνουμε με τον αφτερ,συζητουμε.ολα καλα ειναι.κ ζητουμε συγνωμη για τις εκτος θεματος παραθεσεις..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το ότι την θέλουν για συγκεκριμένη χρήση δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι σωστοί οδηγοί ή θα είναι επικίνδυνοι για τον εαυτό τους και για τους γύρω τους.

Klem παει και για σενα η απαντηση μου και θα καταλαβεις τι εννοω

Φυσικα ο καθενας εχει δικαιωμα ν ακανει οτι θελει στην ζωη του και με τα λεφτα του

Μπορει ας πουμε να παει σε ενα βουνο και να παρει ενα mead τηλεσκοπιο αξιας 10.000€ και να κοιταει τον κρονο

Κανενα προβλημα

Ομως το θεμα με τις μοτοσυκλετες, και οχι μονο, ειναι διαφορετικο

Οδηγω καθε μερα στο κεντρο της Αθηνας

Εχω σταματησει πια να τσακωνομαι με λεοφωρεια, ταξι, παπουδες, χαζογκομενες κτλ, και πλεον τσακωνομαι μονο με ''χρηστες δικυκλων''

Οδηγανε οχι μονο χωρις να νοιαζονται για τους αλλους, αλλα ουτε καν για τον εαυτο τους

Πως εξηγειται να αλλαζουν 2 λωριδες στην Αλεξανδρας χωρις καν να κοιταξουν πισω και πηγαινοντας με 30χλμ(οδηγωντας μοτο 1000cc+)?

Ειναι απλο γιατι. Διοτι ειναι ΚΑΚΟΙ οδηγοι, οι οποιοι κιολας δεν προκειται να βελτιωθουν ποτε

Που ειναι η αποδειξη στο απο πανω?

Στο οτι δεν προκειται να βελτιωθεις ΠΟΤΕ σε κατι που δεν το αγαπας, ειτε αυτο λεγεται μαγειρικη, ειτε εργασια σου, ειτε απλα οδηγηση

Απλη λογικη και απλη εμπειρια της ζωης ειναι, τιποτα αλλο, ισως και λιγο οδηγηση στο κεντρο της πολης σας, παρατηρωντας(επιβαλεται ως εκτεθιμενοι μοτοσυκλετιστες)

Υ.Γ. Ξαναλεω οι αποψεις μου δεν εχουν καμια σχεση με τον φιλο του viper, γενικα μιλαω

παιδια δεν μαλωνουμε με τον αφτερ,συζητουμε.ολα καλα ειναι.κ ζητουμε συγνωμη για τις εκτος θεματος παραθεσεις..

Ακριβως, απλα βρεθηκε ευκαιρια και εβγαλα το μεσα μου παλι :tooth:

Τωρα για να μην μεινουμε και εκτος θεματος, προτεινω ενα απο τα παρακατω

Eliminator 250/400

Virago 250/400/535

Magna 250/steed 400

Intruder 400

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πες του ειναι βαριες και δεν στριβουν ευκολα δεν ειναι και βολικες για πολη

Του τα έχω πει όλα αυτά! Προσπάθησα να τον αποτρέψω για τον συγκεκριμένο τύπο μηχανής, αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτα. Αυτές του κάνουν το κλικ λέει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Του τα έχω πει όλα αυτά! Προσπάθησα να τον αποτρέψω για τον συγκεκριμένο τύπο μηχανής, αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτα. Αυτές του κάνουν το κλικ λέει...

καλα οταν θα κανουν κλικ τα τιμονια στους καθρεπτες και δεν θα μπορει να στριβει τοτε θα δει για πες του να μπει στο φορουμ μας να τα πουμε αναλυτικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα οταν θα κανουν κλικ τα τιμονια στους καθρεπτες και δεν θα μπορει να στριβει τοτε θα δει για πες του να μπει στο φορουμ μας να τα πουμε αναλυτικα

Δεν καταλαβαίνει λέμε... τουλάχιστον δεν θέλει σκούτερ... κάτι είναι και αυτό!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πιστεψε με , ειναι πολυ καλυτερα αποτι αναφερεις, virago250 ειχα γ κανα μηνα κ ημουν πολυ ανετος στην κινηση.Κανονικα εχω dt200 και κυκλοφορω, φυσικα καμια σχεση απο ευελιξια αλλα παλι ενω περιμενα να ζοριστω μετα απο το dt δεν ειχα κανα προβλημα. μονο ισως μια φορα που κολησα σε 1 πεζοδρομιο κατηφορικο κ με βγηκε η πιστη να γυρισω 30μετρα με την οπισθεν.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα τσόπερ φίλε είναι δύσκολα μηχανάκια...όχι ότι δεν κάνουν για πρώτα,αλλά είναι δύσκολα και δεν συχωρούν....ιδίως μέσα στην πόλη.

σε ένα φρενάρισμα πανικού με το πίσω φρένο,έχεις φύγει αλλά τσακ νόρις και το χαμηλό κέντρο βάρους σε πάει βάρκα γιαλό

σου έρχεται ο κώλος στην μούρη για πλάκα

αν προσέξει αυτό και μερικές άλλες ιδιαιτερότητες που έχουν τα τσόπερ,δεν θα έχει πρόβλημα.

αλλά σίγουρα πρέπει να τα προσέξει...ιδίως με virago και μαγκνα που αναφέρθηκαν πιο πάνω

και ιδίως αν είναι νέος οδηγός

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ προτείνω το virago 535, ίσως το καλύτερο της σειράς:

http://www.car.gr/cl...s/view/1694035/

Τα 500+ κυβικά δεν θεωρείς ότι είναι πολλά για πρώτη μηχανή;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα 500+ κυβικά δεν θεωρείς ότι είναι πολλά για πρώτη μηχανή;

Ενα DT200 ειναι πιο γρηγορο, οποτε καταλαβαινεις οτι ειναι μια χαρα, αλλωστε εχει χαμηλη σελα και ειναι πολυ ευκολη στον ελεγχο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ προτείνω το virago 535, ίσως το καλύτερο της σειράς:

http://www.car.gr/cl...s/view/1694035/

Ωραια μηχανη αλλα... Το 535 εχει πολυ γκαζι για αρχαριο, αυτο που θα νιωσει μολις το καβαλησει θα ειναι η βαρια αισθηση, δεν στριβει, δεν φρεναρει αλλα γκαζωνει πολυ καλα, τα 100 τα πιανει στο μπαμ με την 3η, επαθα πλακα οταν το καβαλησα, το σπινιαρισμα το εχει ψωμοτυρι, το προβλημα ειναι αν πεταξει καμια κολια τοτε δεν μαζευεται ευκολα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδιά οκ δεν χρειάζεται να χώνεται και τρελά σαν τα παπιά,αρκει που έχει τα πλεονεκτήματα της μηχανής και ας κολήσει κ λιγάκι σε ένα φανάρι, αρκει να μην έχει θέμα με το βάρος γτ δεν είμαι γνώστης των μηχανών αυτών που όπως όλες οι πρώτες μηχανές είναι ένα θέμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα παιδιά, εγώ πήρα τσόπερ Honda Magna vtwin 250cc για πρώτη μου μηχανή, την αγόρασα για το στύλ, δέν είμαι ευχαρηστημένος σαν νέος οδηγός (4 μηνες έχω το δίπλωμα)... οι κινήσεις του σώματος που απαιτούνται για την επίτευξη των στροφών είναι εντονότερες σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μηχανή, στις στροφές δεν επιτρέπεται να οδηγείς σβέλτα και οι τροχειά τους πρέπει να είναι σαν ανοιχτό τόξο. Αν προσπαθήσεις να αποφύγεις ξαφνηκά ένα εμπόδιο ή να φρενάρες δυνατά τότε σχεδόν σίγουρα έχεις πέσει. Σήμερα το μεσιμέρι μου πετάχτηκαν δυο πεζές μές την μέση του δρόμου και προκυμένου να μήν πέσω πάνω τους φρέναρα νορμάλ και έστριψα λίγο δεξιά και έπεσα, (να σημειωθεί οτι τα καινούρια Metzeller ελάστικά & τα φρένα έιχαν θερμοκρασία λειτουργείας). Ευτυχώς η μπαγκαζίερα έσωσε τα πλαινά και τα φλάς. Σήμερα είχα απογοητευτει & νόμιζα ότι είμαι άσχετος απο μοτοσυκλετισμό, αλλα διαβάζοντας το forum κατάλαβα οτι το πρόβλημα είναι η μηχανή μου και μου τό παν κι άλλοι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα cruisers δεν έχουν γεωμετρία για να μπαίνεις μαμιώντας στις στροφές με φρεναρίσματα τελευταίας στιγμής ούτε σχεδιάστηκαν για καγκουριές. Απλά. Αν ξέρεις τι έχεις και οδηγείς αναλόγως μια χαρά είναι όλα. Τώρα για τη magna δεν ξέρω αλλά με τη virago μπορώ και μπαίνω πιο γρήγορα στις περισσότερες των περιπτώσεων απ'το dero... Δεν είναι και ss αλλά δεν έχει και καμιά σχέση με τα μεγαλύτερα, βαρύτερα και "βαριοτίμονα" cruisers.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα