vardis 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Φίλος αγόρασε πρόσφατα ΤΑ 700, δεν έχει καλή σχέση με το διαδύκτιο και προσπαθώ να τον ξελασπώσω. Επειδή η προστασία από αέρα είναι μηδενική με την μανίσια ζελατίνα, πήρε givi και του βγήκε χάλια. Του σύστησα λοιπόν mra ή ermax, Εχει δοκιμάσει κανένας κάποια απ' αυτές τις δυό στη συγκεκριμένη μηχανή για να μου πει εντυπώσεις και να αποφύγουμε κι άλλη πατατιά; Ο φίλος είναι γύρω στο 1,80. Και κάτι άλλο, το ΤΑ είναι αγορασμένο χωρίς abs. Παρατήρησα όμως ότι στο πίσω δισκόφρενο υπάρχει ο δίσκος του abs με τα σχετικά σωληνάκια, ενώ στο μπροστινό σύστημα δεν υπάρχει τίποτα. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει γιαυτό; Ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 πες του να σκυβει. αντε σου βρηκα τζαμπα λυση και μουρατη κιωλας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas72 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 Οταν λές πως η Givi του βγήκε χάλια τί ακριβώς εννοείς? Δεν κούμπωνε σωστά; Είχε τριγμούς; Δεν έκοβε τον αέρα και αν ναι στα πόσα χλμ;; Επειδή με ενδιαφέρει να αλλάξω κι εγω ζελατίνα ρωτάω...Και αν στον φίλο σου που ειναι 1,80 δεν έκανε δουλειά κατά πόσο θα κάνει σε μένα που είμαι 1,85... Λίγο εως πολύ όμως από μια ματιά που έχω ρίξει στα aftermarket-άδικα όλες οι ζελατίνες είναι πάνω κάτω κοντά στα 17-17,5 cm plus της original... Ισως η "μεγάλη" της μαμάς Honda http://www.hondaitalia.com/accessori/dettaglio?codice_modello=xl700vaB&codice=9204 να είναι ποιοτικά καλύτερη;;; who knows... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 Νομιζω οτι εδω θα βρεις περισσοτερες απαντησεις : http://www.transalpforum.gr/index.php Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 πήρε givi και του βγήκε χάλια. Εχω διαβάσει πολλά για το θέμα "ψηλή ζελατίνα" και Transalp 700. Η γνώμη μου είναι η εξής: - Αν είναι κάποιος "κοντός" (δηλ. μέχρι 1,75), το καλύτερο είναι να αφήσει πάνω τη "μαμά" κοντή ζελατίνα και δε θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Προσωπικά δεν έχω κανένα ζήτημα με την ανεμοκάλυψη με τη στάνταρ ζελατίνα του δικού μου Transalp 700 και καθόλου δε με ενόχλησε στο ταξίδι. Για τους κοντούς λοιπόν, η συμβουλή μου είναι να μην κάνουν κανένα έξοδο΄. - Αν κάποιος είναι ψηλός (1,80 και πάνω) θα χρειαστεί ψηλότερη ζελατίνα. Η γνώμη μου (και έχω διαβάσει πάρα πολλά επί του θέματος) είναι ότι η μόνη που κάνει πραγματικά δουλειά και αξίζει να τη βάλει κανείς είναι η γνήσια ψηλή της Honda, η οποία παρέχει άριστη ανεμοκάλυψη και χωρίς στροβιλισμούς (εδώ κρύβεται και το "ζουμί" με τις ψηλές ζελατίνες, στους στροβιλισμούς, που μπορεί να σου σπάσουν τα νεύρα και να παρακαλάς να είχες τη "μαμά" κοντή ζελατινούλα). Τα μόνα αρνητικά που έχει η γνήσια ψηλή ζελατίνα της Honda είναι ότι είναι πολύ ακριβή και πολύ άσχημη. Αν αυτά δεν ενοχλούν το φίλο σου, τότε αυτή είναι η καταλληλότερη. Και κάτι άλλο, το ΤΑ είναι αγορασμένο χωρίς abs. Παρατήρησα όμως ότι στο πίσω δισκόφρενο υπάρχει ο δίσκος του abs με τα σχετικά σωληνάκια, ενώ στο μπροστινό σύστημα δεν υπάρχει τίποτα. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει γιαυτό; Ευχαριστώ. Ο οδοντωτός δίσκος στον πίσω τροχό του Transalp 700 χωρίς ABS είναι εκεί για το ταχύμετρο και μόνο. Κι αυτό διότι το ταχύμετρο του Transalp 700 δεν έχει την γνωστή ντίζα που είχε το Transalp 650 αλλά παίρνει δεδομένα για την ταχύτητα από αυτόν τον οδοντωτό δίσκο του πίσω τροχού. Τον ίδιο ακριβώς οδοντωτό δίσκο έχει και το Transalp 700 με ABS αλλά - πέραν αυτού - έχει επιπλέον και ανάλογο δίσκο στον μπροστινό τροχό και φυσικά μια ολόκληρη μονάδα ABS της Bosch κάτω από τη σέλα αλλά και διαφορετικές σωληνώσεις στα φρένα (βλ. συνδυασμένη πέδηση) και τριπίστονες εμπρός δαγκάνες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 Αν και δεν εχω το μηχανακι σας εχω να πω πως σαν την μαμα ζελατινα ( μεγαλη) δεν υπαρχει καμια. 2 aftermarket εχω αλλαξει προς το παρον. Με την τελευταια ειμαι αρκετα ευχαριστημενος αλλα καταλαβα πως σαν την μαμα ψηλη ( που εχω δοκιμασει απο συμφορουμιτη ) δεν υπαρχει καμια, ο,τι σχεδιο και αν εχει. ψηλη, DB ,κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vardis 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 Νικόλα, όπως λέει και ο Αιγαιοπλόος, είχε στροβιλισμούς με την givi. Σας ευχαριστώ όλους για τις κατατοπιστικές απαντήσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skiritis 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 Παίδες, έχω βάλει τη ψηλή ζελατίνα της Honda αμέσως με την αγορά της μηχανής και δεν έχω κανένα πρόβλημα ανεμοκάλυψης, ειδικά στην εθνική με υψηλές ταχύτητες. Είμαι 1,77 εκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες