Jump to content

Recommended Posts

24.000 χιλιομετρα και χρειαστηκες αρχειο για τα προβληματα που εβγαλε ? :shock:

Lava καταλαβες τι αγορασες ε ? :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παιδιά μη χαλάσουμε την χαρα του ανθρώπου.Ψυχραιμια το ότι έτυχε σε ένα ΔΕΝ σημαίνει ότι όλα είναι έτσι.Εχω πολλά παραδείγματα που δεν έχουν κάνει κιχΤο δικό ήταν από τα πρώτα και είναι λογικό να εχει παιδικές ασθένειες.Παντα καλοπροαίρετα και με σεβασμό στην χαρα του αλλού!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kάτι 5-5,5/100 που έχουν ειπωθεί πολλάκις... ούτε στον ύπνο του δεν τα βλέπει. Το σωστό είναι 6/100 με ελεηνά ελαφρύ χέρι και κατι σε 7/100 με νορμάλ. Βέβαια μιλάω για σταμάτα ξεκίνα μέσα στην χαβούζα.

Ή το πας μόνιμα πάνω από 5500 στροφές ή θες αλλαγή/καθάρισμα φίλτρου αέρα ή/και ρύθμισμα ψεκασμού.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα έκανα όλα τα παραπάνω πλην την ρύθμιση του ψεκασμού μαζί με λάδια φίλτρα βενζίνης ψυκτικά , καθαρισμό στα μπεκ και το μηχανάκι βλέπει μαξ 4000-4500 εντός πόλης. Συνήθως το πάω κοντά στις 3000-3500σαλ.

Στο επόμενο λέω να το πάω να δω τι παίζει με την χαρτογράφιση. Κανένα μαγαζί που να ξέρει τι κάνει και να μην παίρνει κεφάλια γνωρίζουμε?

Α ναι και επειδή θα χρειαστεί λογικά και αλλαγή στο φίλτρο λέω να του βάλω κανα ΚΝ

Τροποποιήθηκε από τον lavazutra

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

o καθαρισμος[ή αλλαγη] στα μπεκ ποσο σου κοστισε;

Τροποποιήθηκε από τον yamahito

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν το θυμάμαι. σαν ποσό για όλο το σέρβις και τα ανταλλακτικά / αναλώσιμα είχα δώσει αν θυμάμαι καλά 240 πάνω κάτω τον Νοέμβρη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το φιλτρο αερα το ανοιχτο ειναι αμφισβητισιμο αν μειωνει την καταναλωση.

η μηχανη θα αποδιδει λιγο καλυτερα λογικα, αλλα δε νομιζω οτι αυτο σε νοιαζει οσο η καταναλωση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το φιλτρο αερα το ανοιχτο ειναι αμφισβητισιμο αν μειωνει την καταναλωση.

η μηχανη θα αποδιδει λιγο καλυτερα λογικα, αλλα δε νομιζω οτι αυτο σε νοιαζει οσο η καταναλωση.

Το γνωρίζω αυτό. Καλύτερα θα πηγαίνει (όχι κάτι το τραγικό αλλά θα τσαμπουκαλευτεί λίγο στις μεσσαίες-ψηλές) αλλά σε κατανάλωση θα μείνει σχεδόν στάσιμο.

Απλα΄το παίρνεις μια φορά και ξεμπερδεύεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξεμπερδευει ο επομενος γιατι εσυ μετα απο δυο χρονια θα το πουλησεις :mB_kalo_e:

μπα.....παντρειά μυρίζομαι. Κάνει ότι χρειάζομαι και με το παραπάνω. Δεν έχω λόγο (ούτε δρόμο, ούτε χρήμα) να πάω σε μεγαλύτερο και δεν είναι και ασύμφορο σαν μηχανάκι για να το συντηρίσω οπότε έδεσε το γλυκό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τωρα σκεφτηκα κατι σοφο

παντρεια στη μηχανη, παντρεια στη γυναικα.

μηπως σκεφτεσαι και το δευτερο; :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τωρα σκεφτηκα κατι σοφο

παντρεια στη μηχανη, παντρεια στη γυναικα.

μηπως σκεφτεσαι και το δευτερο; :mB_kalo_e:

καιρό τώρα αλλά που.....με τι σταθερή δουλειά και τι χρήμα και τι προοπτική...? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το γνωρίζω αυτό. Καλύτερα θα πηγαίνει (όχι κάτι το τραγικό αλλά θα τσαμπουκαλευτεί λίγο στις μεσσαίες-ψηλές) αλλά σε κατανάλωση θα μείνει σχεδόν στάσιμο.

Απλα΄το παίρνεις μια φορά και ξεμπερδεύεις.

Αν δεν κάνω λάθος σε αυτό το μοτέρ ότι και να κάνεις λόγω εκεντροφόρων πάντα θα τονίζεις τις χαμηλομεσαίες εις βάρος των ψηλών! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μετρήσω την κατανάλωση πρέπει να ανέβω σε δυναμόμετρο με καυσαναλυτή ε? Και μετά να δει και τους χάρτες ο δυναμομετροκαυσαναλυτοκαιωβενζίνακαργαμαστορομετρητής?

Αλλιώς νο κούκου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μενα μοντελο '10 γυρω στα 7 καιει μεσα στην πολη με νορμαλ(οχι αργη) οδηγηση και μικρα ανοιγματα.Με καθολου ανοιγματα αντε να παει 6.5...

Βλεπω η εξατμιση εχει μαυρισει λιγο οποτε μαλλον εχω πλουσιο μειγμα.Λεω να καθαρισω το φιλτρο αλλα μου φαινεται το προβλημα ειναι η χαρτογραφηση~

Τροποποιήθηκε από τον Panos1313

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στις ίδιες τιμές παίζουμε, 6-6,5 με χαλαρή οδήγηση, όχι κάτι το τραβηγμένο αλλα ούτε και πεθαμενά. Όταν το έσκισα κάνα 2 φορές είδα τα 7-7,5 και έκατσα στα αυγά μου. Μικτή οδήγιση σε χαλαρούς πάλι ρυθμούς έχω δει και 5,3-5,5 με μισά χλμ από τα 300 εντός και τα άλλα μισα εκτός.

Ευελπιστώ ότι με ένα bmc φιλτράκι πιο ανοιχτό να πέσει λίγο η κατανάλωση.

Με την μαμά kawasaki που πήρα τηλ ( ο μάστορης μου βασικά μπροστά μου) και μιλήσαμε μου είπε ότι το 6-6,5 εντός πόλης είναι φυσιολογικό νούμερο, για εκτός μου έδωσαν 5 με σταθερή ταχύτητα 100-120χαω. Και με προκάλεσαν κιόλας να το κάνω...γιόμα το καβάλα το έβγα εθνική και γράψε τα όλα με μια σταθερή ταχύτητα, μόνο τότε θα δεις τι καίει.

Δεν το θεωρώ και πάρα πολύ το 6-6,5 να πω την αλήθεια, ναι μεν ήλπιζα λιγότερο, αλλά όταν τα έβαλα κάτω με την λογική μου φαίνεται σωστό το νούμερο.

Με 17-18 λίτρα παίζω κοντά στα 250χλμ όλα εντός πόλης και με μικτή χρύση πιάνω τα 300. Όλα εκτός αν πηγαίνω με 100-120 είναι 300+.

Βόλτες πολλές εκτός δεν έχω κάνει...σχεδόν όλα τα χλμ τα έχω κάνει μέσα στην πόλη (2 γεμίσματα έπεσε κλέψιμο....και μου έδωσε κατανάλωση 7,8 & 7,5 /100) και με το acar (στο κινητό) βλέπω μέση κατανάλωση 6,3/100 με καμιά 20αριά γεμίσματα.

Υ.Γ δεν είναι ότι δεν πιστεύω τους άλλους κατόχους versys που μου λένε κάτι 5/100 εντός πόλης....θα το πιστέψω όταν φουλάρουμε μαζί και φύγουμε μαζί παραέξω...λογικά θα πρέπει να μείνω 1ος από βενζίνα...θα μείνω όμως?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το γιατι η εξατμιση μου μαυριζει (στο 10-12, τα καυσαερια πεφτουνε ΚΑΙ πανω σε ενα αλουμινιο/μερος της εξατμισης) δεν ειναι νορμαλ.Τεσπα στην εξοδο του Πασχα νομιζω θα δω ποσο νορμαλ ειναι η καταναλωση (ακα αν θα βγαλει τα 300+ χιλιομετρα μεχρι Καρδιτσα:P)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το γιατι η εξατμιση μου μαυριζει (στο 10-12, τα καυσαερια πεφτουνε ΚΑΙ πανω σε ενα αλουμινιο/μερος της εξατμισης) δεν ειναι νορμαλ.Τεσπα στην εξοδο του Πασχα νομιζω θα δω ποσο νορμαλ ειναι η καταναλωση (ακα αν θα βγαλει τα 300+ χιλιομετρα μεχρι Καρδιτσα :P)

Στις ίδιες τιμές παίζουμε, 6-6,5 με χαλαρή οδήγηση, όχι κάτι το τραβηγμένο αλλα ούτε και πεθαμενά. Όταν το έσκισα κάνα 2 φορές είδα τα 7-7,5 και έκατσα στα αυγά μου. Μικτή οδήγιση σε χαλαρούς πάλι ρυθμούς έχω δει και 5,3-5,5 με μισά χλμ από τα 300 εντός και τα άλλα μισα εκτός.

Ευελπιστώ ότι με ένα bmc φιλτράκι πιο ανοιχτό να πέσει λίγο η κατανάλωση.

Με την μαμά kawasaki που πήρα τηλ ( ο μάστορης μου βασικά μπροστά μου) και μιλήσαμε μου είπε ότι το 6-6,5 εντός πόλης είναι φυσιολογικό νούμερο, για εκτός μου έδωσαν 5 με σταθερή ταχύτητα 100-120χαω. Και με προκάλεσαν κιόλας να το κάνω...γιόμα το καβάλα το έβγα εθνική και γράψε τα όλα με μια σταθερή ταχύτητα, μόνο τότε θα δεις τι καίει.

Δεν το θεωρώ και πάρα πολύ το 6-6,5 να πω την αλήθεια, ναι μεν ήλπιζα λιγότερο, αλλά όταν τα έβαλα κάτω με την λογική μου φαίνεται σωστό το νούμερο.

Με 17-18 λίτρα παίζω κοντά στα 250χλμ όλα εντός πόλης και με μικτή χρύση πιάνω τα 300. Όλα εκτός αν πηγαίνω με 100-120 είναι 300+.

Βόλτες πολλές εκτός δεν έχω κάνει...σχεδόν όλα τα χλμ τα έχω κάνει μέσα στην πόλη (2 γεμίσματα έπεσε κλέψιμο....και μου έδωσε κατανάλωση 7,8 & 7,5 /100) και με το acar (στο κινητό) βλέπω μέση κατανάλωση 6,3/100 με καμιά 20αριά γεμίσματα.

Υ.Γ δεν είναι ότι δεν πιστεύω τους άλλους κατόχους versys που μου λένε κάτι 5/100 εντός πόλης....θα το πιστέψω όταν φουλάρουμε μαζί και φύγουμε μαζί παραέξω...λογικά θα πρέπει να μείνω 1ος από βενζίνα...θα μείνω όμως?

Είχα versys του '08 το οποίο έδωσα πριν ένα εξάμηνο. Δεν είχα ποτέ μπει ποτέ στην διαδικασία μέτρησης κατανάλωσης αφού γέμιζα πάντα μετά από 340 έως και 410 χιλιόμετρα.πχ έκανα Αθήνα - Τρίκαλα και Αθήνα -Νεάπολη(Λακωνίας) περίπου 350χιλ. με ένα γέμισμα.Ελάχιστες φορές είχα γεμίσει κοντά στα 280 με 300 χιλιόμετρα και αυτό πριν από μεγάλο σέρβις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο τελευταίο γέμισμα (100αρα shell) κάνοντας Αθήνα-Κόρινθο με 130-140χαω σταθερά (με κάνα 2 στιγμιαία ανοίγματα μέχρι τα 190) από την νέα εθνική, γυρισμό από παλιά εθνικη με μέσω όρο ταχύτητατας τα 90 και τα υπόλοιπα στην πόλη όχι ιδιέταιρα χαλαρά (αλλαγές στις 4500-5000σαλ και πορεία 3500-4000) είδα 4,9/100....είχα κάνει 240χλμ και είχα ακόμα 2 παύλες στον δείκτη βενζίνας (7-8 λίτρα πάνω κάτω).

Πρώτη φορά είδα τέτοια κατανάλωση.....Έχω την εντύπωση ότι αν το δουλεύω στις 3500-4500 καίει λιγότερο. (και παίζουν και λιγότερες αλλαγές ταχυτήτων)

Ρε μπας και μπετζινάς μου είναι μάπας? (γεμίζω από μια ΒΡ ή μια shell στο γαλάτσι πάντα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις αλλου...

Και λογικο ειναι στις 3500-4500 να καιει λιγοτερο.καπου εκει δεν ειναι η ροπη του?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα