Jump to content
BlackmanGR

Ποδηλάτες του φόρουμ

Recommended Posts

@Κωστα πλακα κανεις η' θες απαντηση?

Πλάκα κάνω εννοείται όσον αφορά την "ερώτηση", αλλά στ' αλήθεια όμως δεν ήξερα γιατί υπάρχει (γι' αυτό και μ' ενδιέφερε να μάθω).

λοιπον το κενο αυτο ειναι για να μην πιεζεται ο προστατης.

Thanks. :_hi:Κάτι έμαθα και σήμερα..... και έχει πιστοποιηθεί ότι όντως κάνει δουλειά? Όλα τα επαγγελματικά δηλ. έτσι είναι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

επιημη πιτοποιηση δεν υπαρχει καθως καθε κατασκευαστης εχει την δικη του πατεντα,δλδ μπορει να εχει ενα σωστο προιον αλλα εσυ να καθεαι λαθος οποτε...κατλαβαινεις.

οχι δεν εχουν ολες οι εταιρειες το ιδιο,αλλα με δικες τους λυσεις στοχευουν παντα εκει.

αλλοι εχουν διαφορετικο σχημα,δλδ καθεσαι αλλιως κ πετυχενεις το ιδιο αποτελσμα,

το καλο ειναι οτι εμεις ως καταναλωτες εχουμε επιλογες!

παω να κανω καμια 60αρα κ να παρω την καρτα μου για το brevet της Νεμεας..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά δε μου απάντησε κάποιος:

1) αποστάτες τιμονιού υπάρχουν προφανώς ε;

2) κερδίζω τίποτα αν βάλω πιο λεπτά / λιγότερο χωμάτινα λάστιχα;

Το ξέρω ότι το ποδήλατό μου "δεν κάνει" απλά για να το βελτιώσω λίγο για την άνεσή μου. Δεν κατεβαίνω για αγώνες, τη βόλτα μου να κάνω θέλω.

Ευχαριστώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ξέρω ότι το ποδήλατό μου "δεν κάνει" απλά για να το βελτιώσω λίγο για την άνεσή μου. Δεν κατεβαίνω για αγώνες, τη βόλτα μου να κάνω θέλω.

Ευχαριστώ.

1)ναι

2)ναι

μην μπλεξεις με ιντερνετ,τραβ στο ποδηλαταδικο της γειτονιας σου να εξυπηρετηθεις σωστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βάζεις πιο λεπτά ελαστικά, αποστάτες στο τιμόνι και αν σε παίρνει μετρήσου γιατί μπορεί να μην ταιριάζεις σε αυτό το ποδήλατο οπότε σημείο αναφοράς σε ότι αλλαγές και αν κάνεις θα είναι η μέτρηση και όχι κουτουρου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ.

Αυτο είναι το θέμα φίλε μου,να μην τραυματηστείς ενώ θέλεις απλά να κάνεις τη βόλτα σου.Αν θες να με ακούσεις μην δώσεις λεφτά για αυτο το ποδήλατο,κάνε τις μικρές σου βόλτες όπως είναι και αν θές να πάς μεγαλύτερες μάζεψε χρήματα για κάτι πιο ασφάλτινο.Δεν σου λέω να πάρεις κουρσάκι των 1000 ευρώ,ένα trekking χωρις ανάρτηση με 28άρα ρόδα κοστίζει 400 ευρω και αν πάς σε μετ/μένο βρίσκεις και με 300..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα συμφωνισω με τον φιλο από πανω....

το ποδηλατο που εχεις είναι παντελως ακαταλληλο για την χρηση που το θες... ότι λαστιχο και να βαλεις ,ότι αποστατη κτλ θα είναι και παλι πολύ ενεργοφαγο και κουραστικο ...

μεταξυ μας για μενα τετοιου τυπου ποδήλατα δεν θα επρεπε να παραγονται παρα μονο για πιτσιρικια.

είναι η γεωμετρια τους τετοια και η κατασκευη της πισω αναρτησης ετσι που τα κανουν ακομα και επικινδυνα κατ εμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παραλαβη καρτας λοιπον,αντε καλη μας συνεχεια στην προετιμασια...

bikepics-2630979-full.jpg

κ βολτα προς Μαραθωνα μερια.53χιλ κ ρυζογαλακι απο traditional γαλακτοπωλειο!

bikepics-2630973-full.jpg

του παει το μπλε τελικα...

bikepics-2630975-full.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

bikepics-2631726-full.jpg

εξαιρετικος καιρος,''δυνατη παρεα'' μεταφορικα αλλα κυριως κυριολεκτικα.

Ραφηνα-Ν.Μακρη-παραλια Μαραθωνα-Σχινιας-Διονυσος-Πεντελη-Σταυρος κ πισω.

91 υπεροχα χιλ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

79 χιλ σημερα σε Αναβυσσο-Μορκιζα-Κερατεα

bikepics-2634690-full.jpg

η ενημερωση δεν ειναι καθημερινη οπως οι τσαρκες αλλα αυτο το διαολι παει σφαιρα..δεν χορταινεις να το καβαλας.. :secret:

700+ χιλ συνολικα απο την αρχη του ετους κ παμε δυνατα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτα ειναι,βεβαια μιλαμε για την Δανια κ οχι οποια τυχαια χωρα..!!

ενα κρατος που εχει κατασκευασει 10.000χιλ ποδηλατοδρομους... :shock: μια χωρα οπου οι ανθρωποι εκει εχουν μειωμενα ασφαλιστρα ζωης λογω ποδηλατου καθως οι πολιτες ειναι σε καλη υγεια κ ασθενουν λιγοτερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

99 χιλ σημερα σε Λαυριο κ 2 αναβασεις Πλακα κ Α.Κωνσταντινο

υπεροχα τοπια,εξαιρετικη ημερα κ νοστιμοτατα σουβλακια στην καντινα στην Κερατεα!!

bikepics-2641672-full.jpg

σχεδον ετοιμοι για την φετινη προκληση/στοχο,το 320αρι της Αταλαντης εφτασε...22/02

Τροποποιήθηκε από τον George_®

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτα ειναι,βεβαια μιλαμε για την Δανια κ οχι οποια τυχαια χωρα..!!

ενα κρατος που εχει κατασκευασει 10.000χιλ ποδηλατοδρομους... :shock: μια χωρα οπου οι ανθρωποι εκει εχουν μειωμενα ασφαλιστρα ζωης λογω ποδηλατου καθως οι πολιτες ειναι σε καλη υγεια κ ασθενουν λιγοτερο.

Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου...έχουμε κάτι να ζηλέψουμε σ'αυτόν τον τομέα; :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου...έχουμε κάτι να ζηλέψουμε σ'αυτόν τον τομέα; :grin:

οχι ρε συ.τι να μας πουν οι κρυοκωλοι ασπρουλιαρηδες... :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχουν και αυτοί διάφορα που μπορεί να τους καταλογίσει κανείς κυρίως σε σχέση με τις τελευταίες δημοσιεύσεις σχετικά με την κακοποίηση ζώων αλλά σε γενικές γραμμές και σε θέματα που αφορούν το παρόν topic υπάρχει απόσταση μεταξύ μας...:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν 1 ώρα περίπου, καθώς κινούμαι σε καλά φωτισμένο δρόμο και με 2 watt φως μπροστά, ο δρόμος στα αριστερά μου έχει stop, βλέπω το αυτοκίνητο που το πλησιάζει και λέω θα σταματήσει, του φούστη, με είδε. Πριν κάν τελειώσω την σκέψη, ο προφυλακτήρας του, ξύρισε το παπούτσι μου γιατί φυσικά βγήκε χύμα. Του λέω με ήρεμη φωνή, έχεις stop καλέ μου άνθρωπε, δεν το είδες;

Και μου απαντάει, ε και ποδήλατο οδηγείς, έχω προτεραιότητα! Φυσικά έμεινα μαλ@κ@ς και έχω προβληματιστεί πάρα πολύ απο εκείνη την ώρα. :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεπέρασέ το όσο το δυνατόν συντομότερα.Δεν είναι τίποτα θα το συνηθίσεις..

Τι περίμενες δηλαδή,παραλίγο να σε χτυπήσει και να τραβιέται στο τμήμα ο άνθρωπος...και είχε και προτεραιότητα :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παληκαρια, μου εχει καρφωθει (αν και δεν ειναι ορθη σκεψη για τη χρηση που θα κανω) να παρω το Cube analog 29er.

Ξερουμε κανενα φθηνο internetoμαγαζο εξωτερικου;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιωργη, σ ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου και την αμεση απαντηση, αλλα απ τα 700+ που ειναι αρχικη τιμη, ολοι οι εμποροι (προφανως ειναι προσφορα της Cube) το εχουν γυρω στα 600 με 620. Η καλυτερη τιμη που το εχω βρει στην Ελλαδα ειναι 545e...

Κατι του εξωτερικου φθηνοτερο ψαχνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα για κανενα ελαφρως μεταχειρισμενο,,φιλος πηρε ενα analog 29..αγρατζουνιστο... 450 ευρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, κι εγω ειδα ενα στην ιδια τιμη (αν το πηρε πριν λιγες μερες, ισως ειναι το ιδιο) απλα σκεφτομαι "αφου εχω δει χαμηλοτερη τιμη στην Ελλαδα τα 545, ΑΝ βρω κατι στο εξωτερικο στα 500 (μαζι με μεταφορικα) γιατι να μη δωσω ενα 50αρι παραπανω και να κατσω εγω πρωτος πανω του;"

Παντως μολις ειδα ενα ποδηλατο στο ebay (αγνωστη μαρκα για μενα), ομως εχει τα ιδια περιφερειακα με το Cube και μοιαζει και πολυ ο σκελετος του...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.ebay.com/itm/Marin-Alpine-Trail-29er-Mountain-Bike-Shimano-Deore-Rockshox-Hydro-Disc-17/271381386413?_trksid=p2045573.c100033.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.RVI%26ao%3D1%26asc%3D20131017132637%26meid%3D4977666917976951584%26pid%3D100033%26prg%3D20131017132637%26rk%3D0%26rkt%3D4%26sd%3D271381386413

Αν και δεν νομιζω οτι συμφερει, ξερει κανεις ποσο ειναι τα μεταφορικα;

t1rm.jpg

mlvn.jpg

παρκο συγγρου 19-2-14

Τι κανεις εκει Αντωνη;

Πως το ισορροπησες βρε μπαγασα;

Το Merida ειναι απ τ αγαπημενα μου (μαλλον επειδη αυτο ηταν το πρωτο μου καλο ποδηλατο) αλλα στα 29αρια, συγκριτικα με το Cube υστερει στα σημεια. Ειναι και φθηνοτερο βεβαια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα