magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΑ Α****Α ΜΟΥ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 Ενημερωτικά: Ρώτησα μόλις τώρα στο 10500 (εξυπηρέηση πελατών ΔΕΗ) αν μπορεί να πληρωθεί στα ΑΤΜ μόνο το ποσό ρεύματος και να είμαστε καλυμμένοι. Μου είπαν πως όχι, γιατί έχει μπει ως ποσό είσπραξης (στο barcode προφανώς) όλο το ποσό μαζί. Οπότε, αν εξοφληθεί μερικώς, θα θεωρείται ανεξόφλητος ο λογαριασμός και θα μπορούν (προς το παρόν υποτίθεται) να κόβουν το ρεύμα. Θα μου πείτε, εκβιαστικό και παράνομο. Γιατί? Το πρώτο είναι? ΧΟΥΝΤΑ ζούμε και κατιτίς χειρότερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 Ναι, καλά και αυτοί που έχουν τηλεόραση στο σπίτι τους μου λένε πως όλη την ώρα ανακοινώνουν πως το 80% έχει πληρώσει ΕΝΩ ακόμα δεν έχει πάει ούτε στο 80% ο λογαριασμός!!! Φόβος! Φόβος! Φόβος! Το μόνο χειριστικό συναίσθημα με το οποίο προσπαθούν να μας "τρομπάρουν" ΣΥΝΕΧΩΣ..... ΟΥΣΤ!!! ΔΕ ΜΑ-ΣΑ-ΜΕ, ΡΕΕΕΕΕΪ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 Ναι, καλά και αυτοί που έχουν τηλεόραση στο σπίτι τους μου λένε πως όλη την ώρα ανακοινώνουν πως το 80% έχει πληρώσει ΕΝΩ ακόμα δεν έχει πάει ούτε στο 80% ο λογαριασμός!!! Φόβος! Φόβος! Φόβος! Το μόνο χειριστικό συναίσθημα με το οποίο προσπαθούν να μας "τρομπάρουν" ΣΥΝΕΧΩΣ..... ΟΥΣΤ!!! ΔΕ ΜΑ-ΣΑ-ΜΕ, ΡΕΕΕΕΕΪ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!! Εννοείται ότι μόνο το φόβο μπορούν να χρησιμοποιούν, μια και νομιμοποίηση σ' αυτά που κάνουν δεν υπάρχει. Καιρός είναι όμως να τον χρησιμοποιήσουμε κι εμείς εναντίον τους. Μόνο αυτό θα τους μαζέψει. Επειδή το ψάχνω με το μυαλό μου από νομική άποψη, έκανα τον εξής συλλογισμό: Λέω: Πώς τους ήρθε να δώσουν παράταση άλλες 40 μέρες? 2πλασιασμός του χρόνου έτσι αμέσως? Τόσο καλοί πια? Κάτι τρέχει. Ψάχνοντας προφανώς για νομική κάλυψη της παρανομίας τους τα καθίκια, αναγκάζονται - όπως δείχνουν τα πράγματα - να πάνε σε παράταση άλλες 40 μέρες (σύνολο 80) για την εξόφληση των λογαριασμών (μαζί με τα χαράτσια). Διάστημα που συμπίπτει πλέον με απλήρωτο και τον Εκκαθαριστικό μαζί με τον Έναντι, ενώ μέχρι τώρα υποτίθεται ότι θα το κόβανε και με απλήρωτο μόνο το Έναντι. Αν δεν πληρωθούν και οι εκκαθαριστικοί λογαριασμοί, τότε σύμφωνα με τη σύμβαση που έχουν υπογράψει όλοι οι πελάτες, η ΔΕΗ θα προβαίνει σε διακοπή του ρεύματος με νομιμοφανές πρόσχημα το απλήρωτο ρεύμα. Αυτό μπορούν να το κάνουν δυστυχώς κάνοντας απλά χρήση των όρων της σύμβασης και άντε ν' αποδείξεις μετά ότι μπορούσες να εξοφλήσεις το λογαριασμό χωρίς το χαράτσι, ενώ με αυτό όχι. Ελλαδιστάν είπαμε είναι εδώ, δεν είναι Κράτος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 http://www.madata.gr/epikairotita/social/151665.html Μαμώ το μυαλό τους, μαμώ!!!! Δεν ξέρουν τι τους γίνετε και προσπαθούν να τρελάνουν εμάς..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 (τροποποιήθηκε) Επειδη πηγα και εγω και ρωτησα και συγκεκριμενα στην Πειραιως αλλα και στην Eurobank ΔΕΝ μπορει να πληρωθει μεσω ΑΤΜ αλλα ΜΟΝΟ σε κατι αλλα μηχανηματα που ειναι ΜΕΣΑ στην τραπεζα δεν ξερω αν τα εχετε δει που πολλες φορες αντι να πας στο ταμειο πας και πληρωνεις εκει και ξεμπερδευεις..... Και αστους να ψαχνονται..... Οτι κλειδαρια εχω στην μηχανη θα την βαλω στην πορτα που κατεβαινει για να παει στα ρολογια της Δεη .... Εμ τι στο διαολο θα φερει και τροχο μαζι του? Δεν πιστευω. Και να δουμε πως θα βρουνε ποιος το εχει κανει αναμεσα σε 28 οικογενειες που ζουνε στην πολυκατοικια.... ΑΜΑ ΦΕΡΕΙ ΤΡΟΧΟ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΩ ΤΟ ΡΕΥΜΑ :_zeppelin: Ετσι και αλλιως τα φορητα δεν εχουν δυναμη Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 25 , 2011 από τον thanasis1983 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 Και βέβαια το πλήρωσα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 Πάρτε κόσμε...... http://www.madata.gr/epikairotita/economy/151742.html και βγάλτε τα συμπεράσματά σας..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 Αίσχος, μιλάμε για μεγάλη ΧΟΥΝΤΑΡΑ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΑ Α****Α ΜΟΥ αχαχαχαχα ωμη δυναμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 Ζω με τους γονεις μου ακομα και εγω αμεσα δεν πληρωνω τιποτα αλλα ακομα δεν εχουμε στα χερια μας τον λογαριασμο, αν ερθει λιγα χρηματα ισως το πληρωσουμε, αν ειναι ομως πολλα θα τους ψησω να μη δωσουν φραγκο, εμας τους αγροτες μας εχουν γονατησει,πληρωνουμε 23% ΦΠΑ σε γεωργικα εφοδια και 1,5ευρω πετρελαιο ενω τα αλιευτικα το προμηθευονται σε χαμηλοτερη τιμη, NO MONEY! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2011 ΣΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ, ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ!!! ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑ Αυτή, θα είναι η μητέρα των μαχών ενάντια στο άδικο χαράτσι που επιβάλλεται μέσω ΔΕΗ σε όλους τους Έλληνες πολίτες. Το ΙΝΚΑ (Ινστιτούτο Καταναλωτών) έχει καταθέσει Συλλογική Αγωγή και Ασφαλιστικά Μέτρα για το χαράτσι μέσω ΔΕΗ, ζητώντας την ακύρωσή του. Η δικάσιμος για τα Ασφαλιστικά Μέτρα, στο…. Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, είναι στις 30.11.2011 και ώρα 13:00. Στην πράξη, αν πετύχει η έκδοση ασφαλιστικών μέτρων, τότε η κυβέρνηση θα είναι υποχρεωμένη να μην δέχεται την πληρωμή του χαρατσιού, βάσει δικαστικής απόφασης, μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση στα δικαστήρια! Το κείμενο της αγωγής και της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων το έχει εξασφαλίσει η Athens Post. ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ ΣΤΗΝ ATHENS POST http://taxalia.blogspot.com/2011/11/blog-post_4357.html Άντε να δούμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostakis zx10 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2011 Eγω που πληρωσα ολα τα χαρατσια θα παρω τα λευτα μου πισω αν δηκαιωθουμε στο δικαστηριο η μπα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2011 οι παππούδες μας έζησαν κατοχή, οι πατεράδες μας έζησαν χούντα εμείς ζούμε ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2011 ........... γιατί έχει μπει ως ποσό είσπραξης (στο barcode προφανώς) όλο το ποσό μαζί. ..................... Επειδη πηγα και εγω και ρωτησα και συγκεκριμενα στην Πειραιως αλλα και στην Eurobank ΔΕΝ μπορει να πληρωθει μεσω ΑΤΜ αλλα ΜΟΝΟ σε κατι αλλα μηχανηματα που ειναι ΜΕΣΑ στην τραπεζα δεν ξερω αν τα εχετε δει που πολλες φορες αντι να πας στο ταμειο πας και πληρωνεις εκει και ξεμπερδευεις..... Αυτά τα μηχανήματα δουλεύουν περνώντας τους μέσα το χαρτί του λογαριασμού και διαβάζουν τί είναι καταχωρημένο στο barcode. Οπότε, όταν πας θα σου ζητήσει το μηχάνημα όλο το ποσό και όχι μόνο το ρεύμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 κωστα θα σε βαρεσω. στα ΑΤΜ ΕΞΩ απο τα καταστηματα πλερωνεις οτι ποσο θελεις και δεν εχει σχεση το barcode. τα μηχανηματα που ειναι ΜΕΣΑ στα καταστηματα κοινως APS εχουν σχεση με το barcode και οντως πλερωνεις οτι γραφει ο λογαριασμος. ολα τα παραπανω αφορουν εθνικη τραπεζα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Eγω που πληρωσα ολα τα χαρατσια θα παρω τα λευτα μου πισω αν δηκαιωθουμε στο δικαστηριο η μπα? στην ερωτηση του φιλου υπαρχει καποιος που μπορει να απαντησει ?ενδιαφερει αρκετους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anixneutis 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 στην ερωτηση παραπανω δεν θα παρει κανεις λεφτα πισω.. εχετε ακουσει το κρατος να τα δινει πισω..; θα πουν θα ειστε καλλυμενοι με αυτα τα λεφτα για καποιους λογαριασμους και δεν θα αναγκαστειτε να πληρωσετε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 κωστα θα σε βαρεσω. στα ΑΤΜ ΕΞΩ απο τα καταστηματα πλερωνεις οτι ποσο θελεις και δεν εχει σχεση το barcode. τα μηχανηματα που ειναι ΜΕΣΑ στα καταστηματα κοινως APS εχουν σχεση με το barcode και οντως πλερωνεις οτι γραφει ο λογαριασμος. ολα τα παραπανω αφορουν εθνικη τραπεζα. Εγώ θα σε βαρέσω. Σαφώς και μπορείς στο ΑΤΜ να βάλεις ό,τι ποσό θέλεις, ΑΛΛΑ για τη ΔΕΗ ο λογαριασμός σου θα θεωρείται ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΟΣ. Αυτό είναι το σημαντικό. Γιατί ο λογαριασμός αποτελείται από το άθροισμα των επιμέρους κατηγοριών Α+Β+Γ και μέσα εκεί είναι και το τέλος ακινήτων. στην ερωτηση του φιλου υπαρχει καποιος που μπορει να απαντησει ?ενδιαφερει αρκετους Παίδες, κανείς δεν μπορεί να σας πει τί θα γίνει με το Μπουρδελιστάν πού 'χουμε μπλέξει. Ούτε αυτοί που θά 'πρεπε δεν ξέρουνε. Αυτό που ξέρω εγώ ως δύσμοιρος πολίτης, είναι ότι στο Elladistan δεν τρέχεις ποτέ να πληρώσεις γρήγορα τις οφειλές σου, κυρίως όταν παίζουν παράνομα-αντισυνταγματικά-φασιστικά χαράτσια και όταν επίκεινται αποφάσεις δικαστηρίων επί ασφαλιστικών μέτρων. Καλά, δεν έχω και πολλές ελπίδες σ' αυτά, εξαγορασμένοι υπηρέτες τους έχουν καταντήσει και οι δικαστές. Ό,τι πει το Μαξίμου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sky7 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 sky7, μπήκα στο σαϊτ των ελληνων φορολογούμενων, αλλά με ένα γρήγορο ψάξιμο δεν κατάφερα να βρω το εξώδικο... Θέλω να το καταθέσω κι εγώ.... Θα μπορούσες να με βοηθήσεις δίνοντας κάποιες περισσότερες πληροφορίες ή ένα λινκ που να το εμπεριέχει...? Σε ευχαριστώ! ΕΔΩ http://www.forologoumenos.gr/permalink/10970.html ΔΕΞΙΑ ΤΗς ΣΕΛΙΔΑς ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ < ΑΡΧΕΙΑ> την κατεβαζεις και την στελνεις!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Κανετε λαθος αδελφια.... Εγω στην Πειραιως πηγα και το πληρωσα μεσα στο μηχανημα που εχουν και πηραν κανονικα τα λεφτα ηλεκτρικο ρευμα+δημοτικα τελη+Ερτ..... Για την εθνικη δεν ξερω τι γινεται αλλα Πειραιως και Eurobank σιγουρα μπορεις να το πληρωσεις χωρις το εκβιαστικο χαρατσι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Κανετε λαθος αδελφια.... Εγω στην Πειραιως πηγα και το πληρωσα μεσα στο μηχανημα που εχουν και πηραν κανονικα τα λεφτα ηλεκτρικο ρευμα+δημοτικα τελη+Ερτ..... Για την εθνικη δεν ξερω τι γινεται αλλα Πειραιως και Eurobank σιγουρα μπορεις να το πληρωσεις χωρις το εκβιαστικο χαρατσι Το μηχάνημα αυτό που λες, σου ζητάει να "περάσεις" από μέσα του το απόκομμα του λογαριασμού για να το διαβάσει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Οχι πληκτρολογεις μονος σου τον κωδικο που εχει επανω ο λογαριασμος...... για την ακριβεια ο υπαλληλος το εκανε και μετα μου εδωσε την αποδειξη αλλα ημουν απο διπλα του και εγω..... Πληρωσε οπως ειπα πιο πριν ηλεκτρικο ρευμα+δημοτικα τελη+Ερτ. Βεβαιως ο υπαλληλος δεν μπορει οπως καταλαβαινεις να σου εγγυηθει οτι δεν θα σου κοψουν το ρευμα αλλα δεν πιστευω οτι θα το κανουν..... Αυτο που μου την σπαει ομως πραγματικα ειναι οτι οταν συζητουσα με κοσμο και μιλαγαμε για το αν θα πληρωσουν το χαρατσι τοτε ηταν κατηγορηματικοι <<Ρε πας καλα θα πληρωσω τα κλεμμενα των πολιτικων? Κανεις πλακα ? Εμπρος λαε μην σκυβεις το κεφαλι ο μονος δρομος ειναι αντισταση και παλι>> Και πανε και το πληρωνουν...... Ε δεν εισαι ξεφτιλισμενος ? Εχεις @@ εσυ τωρα ? Πες απο την αρχη ρε μαλακα ναι θα το πληρωσω γιατι ειμαι #@%#@@#^ ΑΜΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΗΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΓΑΜΗΜ%@#%#@% Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gardelis 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 σιγουρα θα υπάρχει τρόπος να βάλεις "χειροκίνητα" τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής.. γι 'αυτό υπάρχει άλλωστε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Χθες είδα το θεϊκό στην τηλεόραση! Τύπος νοικιάζει το ακίνητό του στην ΔΕΗ!!! Οπότε αν δεν πληρώσει το χαράτσι, θα του κόψουν το ρεύμα... δηλαδή θα κόψουν το ρεύμα στους εαυτούς τους!! Εμένα ήρθε και τα έσκασα... 610€ η πρώτη από τις 2 δόσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες