Anixneutis 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Πολλοι λεγαν οτι δεν θα πληρωσουν το χαρατσι της ΔΕΗ και τελικα πολλοι το πληρωσαν οπως ηταν αναμενομενο.. εσεις τι κανατε..; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 ΟΧΙ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 o father δεν το πληρωσε ακομα και την ψαχνει πως θα γινει να μην πληρωθει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotis1908 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 ουτε δεη,ουτε φορο αλληλεγγυης ουτε τιποτα. και δεν προκειται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 o father δεν το πληρωσε ακομα και την ψαχνει πως θα γινει να μην πληρωθει... μπορει να μην πληρωθει και εισαι και νομιμος http://olympia.gr/2011/09/15/%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%af-%ce%bd%ce%b1-%ce%b5%ce%be%ce%bf%cf%86%ce%bb%ce%b7%ce%b8%ce%b5%ce%af-%ce%bc%cf%8c%ce%bd%ce%bf-%ce%b7-%ce%b4%ce%b5%ce%b7-%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%ce%bd%ce%b1/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Έχω βάλει όλη την γειτονιά στο πόδι για το τι και το πως μπορούν (νόμιμα -για την ώρα-) να μην το πληρώσουν.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Ο λογαριασμός έχει λήξει εδώ και 15 μέρες αλλά ακόμα δεν το έχω πληρώσει δεν μπορώ να αποφασίσω τι θέλω να κάνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 Ο λογαριασμός έχει λήξει εδώ και 15 μέρες αλλά ακόμα δεν το έχω πληρώσει δεν μπορώ να αποφασίσω τι θέλω να κάνω Θωμα, κρατα γερα στις επαλξεις, ερχονται ενισχυσεις..... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 Εμένα δεν έχει έρθει ακόμα, μάλον με το λογαριασμό του Δεκεμβρίου θα έρθει η πρώτη δόση. Είδομεν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 μπορει να μην πληρωθει και εισαι και νομιμος http://olympia.gr/2011/09/15/%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%af-%ce%bd%ce%b1-%ce%b5%ce%be%ce%bf%cf%86%ce%bb%ce%b7%ce%b8%ce%b5%ce%af-%ce%bc%cf%8c%ce%bd%ce%bf-%ce%b7-%ce%b4%ce%b5%ce%b7-%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%ce%bd%ce%b1/ δεν ξερω αν πηρες χαμπαρι οτι πλεον ουτε στο Ταμειο παρακαταθηκων κ δανειων δεχονται να πληρωσεις ουτε στα ατμ.... ο μονος τροπος ειναι αρνηση πληρωμης κ δημιουργια ομαδων περιφρουρησης αλληλεγγυης σε ολες τις γειτονιες..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 Δεν έχω πληρώσει και σκέφτομαι να πληρώσω ΜΟΝΟ για το ρεύμα μέσω Internet Banking. Ούτε καν την ΕΡΤ δε θέλω να πληρώσω. Επίσης, Τους στέλνεις κι ένα "ραβασάκι" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 (τροποποιήθηκε) <ΟΦ ΤΟΠΙΚ> η αληθεια ειναι οτι σκεφτομαι κατι ποιο δραστικο.. σουταρισμα σπιτιου , αλλαγη υπηκοοτητας και εξοδος απο την ελλαδα. Ελπιδα να το γλυτωσουμε δεν υπαρχει.τερμα.Προσωπικα αν το πληρωσω (και αυτο γιατι χρησιμοποιω το ρευμα και το ξερουν οι ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ) θα ειναι το τελευταιο πραγμα που πληρωνω.Σηματα και αρχιδια ηδη δε θα πληρωσω.. και οχι μονο για οικονομικους λογους,,και σε κουτια μενω.Μονο κ μονο για να γλυτωσω απο την μαυριλα - μιζερια (ΚΑΡΑδηκαιολογιμενη ομως.. τι θες να σου κανει ο αλλος ?να πεταει?) και αφανταστη κοροϊδια και χλευασμο.Δε ξερω .. δε μπορω να εκφρασω ολη τη σκεψη μου χωρις να φανω doomprayer αλλα ταυτοχρονα και σαχλος ονειροπολος. ηδη και αυτο που εχω γραψει δεν βγαζει και πολυ νοημα(τουλαχιστον το νοημα που ηθελα).. Αυτο θελω να αποφυγω </ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ> Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2011 από τον cloud_constructor Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 ουτε δεη,ουτε φορο αλληλεγγυης ουτε τιποτα. και δεν προκειται. Μου αρεσεις! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 πότε θα κληθεί αυτό το συμβούλιο της επικρατειας? και αν θεωρηθεί αντισυνταγματικό και επίσημα και γίνει άρση του τέλους, αυτοί που πλήρωσαν ήδη, θα τους βγεί πιστωτικό υπόλοιπο απο καποια υπηρεσία ή θα τα παρουν πισω σε επιταγή? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anixneutis 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 δεν γινεται ουτε μεσω ατμ να πληρωθει μονο το ρευμα..; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 δεν γινεται ουτε μεσω ατμ να πληρωθει μονο το ρευμα..; γίνεται αλλα δεν αλλάζει τίποτα αφού δεν σταματάει την εντολή διακοπής του ρεύματος. τελικά το μόνο που μπορεί να μας σώσει είναι η απόφαση απο το Σ.τ.Ε. στις αρχές δεκέμβρη. όλα τα άλλα είναι ανεξακρίβωτες ραδιοαρβύλες του διαδικτύου που αποδεικνύονται ανακριβείς στην πράξη ή η απόφαση του σ.τ.ε. ή οι ομάδες περιφρούρησης και εαν εχουν συγκροτηθεί ανα δήμο. και αυτό μόνο για να μην κοπεί το ρεύμα, γιατί το χρέος που θα περαστεί στην εφορία απο την δεη και αναλογα αυτή, να πάρει μέτρα, δεν υπάρχει περίπτωση να σταματηθεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anixneutis 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 αν σου κοψουνε το ρευμα γινεται να το επανασυνδεσεις μονος σου..; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 γ@μημενο κρατος, φόροι νταβατζιλικια και μ@λακιες, τελικα δεν υπαρχει κανενας θεσμος που να προστατευει εμας τους πολιτες που στην τελικη δεν εχουμε ευθύνη ολοι για αυτη την κατασταση, (μια ζωη ιδιωτικος υπαλληλος -εργατης) δεν ξερω αν θα πληρωσω αλλα αν χρειαστεί τελικα θα νοιωσω οτι ειμαι μ@λ@κας με Μ κεφαλαιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 δεν πληρωνω!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 πότε θα κληθεί αυτό το συμβούλιο της επικρατειας? και αν θεωρηθεί αντισυνταγματικό και επίσημα και γίνει άρση του τέλους, αυτοί που πλήρωσαν ήδη, θα τους βγεί πιστωτικό υπόλοιπο απο καποια υπηρεσία ή θα τα παρουν πισω σε επιταγή? ελα ντε! Στη καλή περίπτωση που θα κριθεί αντισυνταγματικό, θα έχουν ήδη τα λεφτά σου το 2011 να τα κάνουν ότι θέλουν και να δείξουν παραπάνω έσοδα. Το 2012, σιγά σιγά και με δυσκολία, ΙΣΩΣ τα πάρουμε πίσω με το εκαθαριστικό. Δηλαδή θα κρατήσουν τα λεφτά για ένα χρόνο (τουλαχιστον). Αν εσύ είναι να επιστρέψεις χρήματα, θα τα δώσεις και με τόκο. Το κράτος ποτέ. Στη χειρότερη περίπτωση, απλά θα μας τα παίρνουν και θα συνεχίσουν με νεα κόλπα. Για ρίξτε μια ματιά στα νέα φορολογικά τι μας περιμένει το 2012! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 δεν πληρωσα δεη και φορο αληλεγυης. κι ουτε θα πληρωσω. εδω δεν πληρωνω ουτε διοδια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 ελα ντε! Στη καλή περίπτωση που θα κριθεί αντισυνταγματικό, θα έχουν ήδη τα λεφτά σου το 2011 να τα κάνουν ότι θέλουν και να δείξουν παραπάνω έσοδα. Το 2012, σιγά σιγά και με δυσκολία, ΙΣΩΣ τα πάρουμε πίσω με το εκαθαριστικό. Δηλαδή θα κρατήσουν τα λεφτά για ένα χρόνο (τουλαχιστον). Αν εσύ είναι να επιστρέψεις χρήματα, θα τα δώσεις και με τόκο. Το κράτος ποτέ. Στη χειρότερη περίπτωση, απλά θα μας τα παίρνουν και θα συνεχίσουν με νεα κόλπα. Για ρίξτε μια ματιά στα νέα φορολογικά τι μας περιμένει το 2012! δεν πιστευω με τιποτα οτι θα βγει αντισυνταγματικο, οπως βγηκε συνταγματικο το πρωτο μνημονιο, για λογους εθνικης αναγκης, ετσι και αυτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anixneutis 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 η χουντα σε ολο της το μεγαλειο.. εχει γινει λαθος στον λογαριασμο της ΔΕΗ.. πηγα να διορθωθει και τι μου λενε..; πληρωσετο αλλα τα λεφτα δεν θα επιστραφουν.. νομιζα οτι το λεει για πλακα ο υπαλληλος αλλα σοβαρολογουσε.. κανενας στην γειτονια δεν ειχε παρει χαμπαρι τιποτα και καλουμε να πληρωσω οπως και υπολοιποι 30% παραπανω.. δεν ξερω τι να κανω τωρα..; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 Σήμερα έξω από την ΔΕΗ είδα αυτό και είπα να το φωτογραφίσω και να το ανεβάσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anixneutis 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 εκει στο Ηρακλειο εχουν οργανωθει εδω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες