ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Δεν εχει να κανει η ωρα (μια χαρα ηλιο εχει). Εχει πειραξει την ισορροπια λευκου πριν ή μετα το κλικ. Αυτό είπα και εγώ πριν, Γιώργαρε. Η πρώτη σκέψη μου ήταν αυτή! Απλά πέρασε από το μυαλό μου κι άλλο σενάριο, επειδή ο bloody είναι ολίγον παλαβός , να είχε καμιά λάμπα led ψυχρή για την φωτό ή να πείραξε την φωτό στο lightroom 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Less blue για τον Γιαννούκο 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Less blue για τον Γιαννούκο Ψευτη! Αυτο εχει και ανεβασμενο clarity :P Γιαννη, ενας καλος λογος του να τραβας RAW. Μπορεις να παιξεις με το WB αργοτερα χωρις να επιρεασεις την ποιοτητα της φωτογραφιας. Με το jpeg διστυχως το χανεις αυτο το πλεονεκτιμα. Με οτι μηχανη και αν εχω τραβιξει, αν δεν ασχολιθεις 2-3 λεπτα να σεταρεις το σωστο WB (custom) πριν μονος σου δεν προκειται να σου βγαλει σωστη θερμοκρασια στο Auto. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Συμφωνώ Στέφανε! Απλά πρέπει να ξεπεράσω το ψυχολογικό μου Βασικά δεν έχω χρόνο να παίξω με διορθώσεις. Και αν είχα θα ήταν σε ελάχιστες φωτό. Οπότε, το να γεμίζω σκληρούς και κάρτες με ΜΒ που δε θα πειράξω, το θεωρώ περιττό. Όχι λάθος. Περιττό. Για μένα, για τώρα.... Σ' ευχαριστώ για την συμβουλή σου :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Ψευτη! Αυτο εχει και ανεβασμενο clarity :P Όχι λουλούδι μου καθόλου. Έπαιξα (αρκετά) με θερμότερα φίλτρα, saturation, levels, brightness & contrast, τίποτα άλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Ρε τους μλκες τους πατρινους, θα μας κανουν στο τελος να ονειρευομαστε Alfa! :P Πολυ ωραια φωτο Bloody!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Αντε να κάνω και εγώ την συνεισφορά μου σε αυτό το "όμορφο" τόπικ :) 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) Rotterdam Luzern Delft Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2015 από τον Alarm 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2015 η πρωτη σα συνθεση γαμεί.. λιγο πιο εντονα να ταν τα χρωματα στο τοιχο, και θα τανε τελεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2015 νομιζω γινεται να γινουν πιο εντονα με καποιο προγμαμμα (δεν ξερω να το κανω). πως θα κανω στην τριτη φωτο να ειναι "θολο" το δενδρο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2015 Ο καλυτερος τροπος ειναι να παιξεις με την εστιαση και τα διαφραγματα της μηχανης... κοινως διαβασε για βαθος πεδιου... Δοκιμασε το lightroom απο προγραμματα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2015 νομιζω γινεται να γινουν πιο εντονα με καποιο προγμαμμα (δεν ξερω να το κανω). πως θα κανω στην τριτη φωτο να ειναι "θολο" το δενδρο? Και με το κινητο το φτιαχνεις αυτο (πχ το αγαπημενο μου pixlr express). Εναλλακτικα, το photoshop ειναι η ιδανικη επιλογη για να δουλεψεις με λεπτομερεια. Αν χρειαστεις περισσοτερες πληροφοριες Εδω ειμαστε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChessMan 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) μιά στιγμούλα.............. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2015 από τον ChessMan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChessMan 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) image free hosting Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2015 από τον ChessMan 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2015 O flash περασε διπλα σου? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) νομιζω γινεται να γινουν πιο εντονα με καποιο προγμαμμα (δεν ξερω να το κανω). πως θα κανω στην τριτη φωτο να ειναι "θολο" το δενδρο? Photoshop. Παραπανω αν το κανω δεν θα φαινεται αληθωφανες Ενα παραδειγμα με την δικια μου μηχανη, πριν και μετα την επεξεργασια. Το προβλημα με τις φωτογραφιες σου που βλεπω εγω, ειναι πως ολες εχουν εστιαση σε λαθος σημειο και οχι στην μηχανη Ο καλυτερος τροπος ειναι να παιξεις με την εστιαση και τα διαφραγματα της μηχανης... κοινως διαβασε για βαθος πεδιου... Δοκιμασε το lightroom απο προγραμματα.. Καλη η θεωρια και ειναι οπως τα λες. Αν βγαζει με κινητο η μια φθηνη φωτογραφικη, δεν νομιζω ο φακος να επιτρεπει και πολλα παιχνιδια με το διαφραγμα και βαθος πεδιο. Ιδικα με κινητο κατι τετοιο ειναι σχεδον αδυνατο και λογο πολυ μικρου αισθητηρα. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2015 από τον Alarm 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2015 Photoshop. Παραπανω αν το κανω δεν θα φαινεται αληθωφανες Ενα παραδειγμα με την δικια μου μηχανη, πριν και μετα την επεξεργασια. Το προβλημα με τις φωτογραφιες σου που βλεπω εγω, ειναι πως ολες εχουν εστιαση σε λαθος σημειο και οχι στην μηχανη Καλη η θεωρια και ειναι οπως τα λες. Αν βγαζει με κινητο η μια φθηνη φωτογραφικη, δεν νομιζω ο φακος να επιτρεπει και πολλα παιχνιδια με το διαφραγμα και βαθος πεδιο. Ιδικα με κινητο κατι τετοιο ειναι σχεδον αδυνατο και λογο πολυ μικρου αισθητηρα. Συμφωνω 100%.. απλα οταν ειναι δυνατον να γινει με το φακό, ειναι πιο "αληθινο" το αποτελεσμα.. στις φωτοσοπιασμενες φαινεται καμια φορα. Προφανως και οπως μπορει ο καθενς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2015 Alarmios + φωτογραφία = Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) thanks για τις πληροφοριες! η ψηφιακη που εχω ειναι η canon powershot 260hs. ακομα δεν την εχω μαθει καλα καλα, γιατι τωρα ξεκινησα να βγαζω φωτο. μεχρι 1 εβδομαδα πριν το ειχα στο auto και απλα παταγα το κουμπι να τραβηξει φωτο. απο προγραμματα επεξεργασιας δεν εχω ιδεα, οποτε για αρχη πρεπει να μαθω πως να τραβαω σωστα. Το προβλημα με τις φωτογραφιες σου που βλεπω εγω, ειναι πως ολες εχουν εστιαση σε λαθος σημειο και οχι στην μηχανη μπορεις να μου πεις περισσοτερα για την εστιαση? δεν εχω καταλαβει τι λαθος κανω, thanks... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2015 από τον noodles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) Noodles, πρεπει να διαβασεις το μανιουαλ της 260 και κυριως για την λειτουργια Μ, Αν, Τν. Κατεβασε και διαβασε ο,τι μπορεις απο το δωρεαν ebook του Τασου Σχιζα. Θα βελτιωθεις γρηγορα εαν συνεχισεις να τραβας φωτογραφιες και να πειραματιζεσαι. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2015 από τον gkourmoul1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2015 Noodles, πρεπει να διαβασεις το μανιουαλ της 260 και κυριως για την λειτουργια Μ, Αν, Τν. Κατεβασε και διαβασε ο,τι μπορεις απο το δωρεαν ebook του Τασου Σχιζα. Θα βελτιωθεις γρηγορα εαν συνεχισεις να τραβας φωτογραφιες και να πειραματιζεσαι. Διαβασε ο,τι μπορεις, και δες πολλές πολλές φωτογραφίες, απο επαγγελματιες... το ματι θα συνηθισει μερικα πραματα αυτοματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2015 @gkourmoul1 εχω σκοπο να το διαβασω συντομα το manual, γιατι δεν ξερω καθολου τη φωτογραφικη. θα ψαξω και για το ebook. thanks! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2015 thanks για τις πληροφοριες! η ψηφιακη που εχω ειναι η canon powershot 260hs. ακομα δεν την εχω μαθει καλα καλα, γιατι τωρα ξεκινησα να βγαζω φωτο. μεχρι 1 εβδομαδα πριν το ειχα στο auto και απλα παταγα το κουμπι να τραβηξει φωτο. απο προγραμματα επεξεργασιας δεν εχω ιδεα, οποτε για αρχη πρεπει να μαθω πως να τραβαω σωστα. μπορεις να μου πεις περισσοτερα για την εστιαση? δεν εχω καταλαβει τι λαθος κανω, thanks... Πολυ καλη compact . Την ζαχαρωνα για ενα διαστημα οταν εψαχνα compact φωτογραφικη. Με την εστιαση εννοω για το που θα εστιασει ο φακος. Για παραδειγμα στην παρακατω φωτογραφια, ο φακος θα εστιασει στο κοκκινο κυκλο. Οποτε εκεινο το σημειο εισαι σιγουρος οτι θα εχει μεγαλυτερη ευκρινια σε σχεση με τα αλλα σημεια που ειναι πιο μπροστα η πιο πισω (απο θεμα αποστασης απο την φωτογραφικη) . Στις φωτογραφιες σου, φαινεται πως το σημειο εστιασης σου δεν ειναι πανω στην μηχανη αλλα σε καποιο αλλο σημειο της φωτογραφιας. Γιαυτο και δεν ειναι 100% καθαρη η μηχανη στην φωτογραφια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2015 Και να ξερεις οτι η μηχανη σου διδει την δυνατοτητα να παιξεις τοσο με την διαφραγμα και να θολωνεις το backround, οσο και να παιζεις με τον φωτισμο. Και φυσικα εχει ενα σωρο αλλες ρυθμισεις για τη εστιαση, φωτομετρηση και αρκετα αλλα. Ενα μικρο τριποδακι των 5 ευρω αγορασε και εισαι κομπλε. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες