gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) Με έπιασαν φωτογραφικές ανησυχίες και είπα να ανεβάσω καμιά φωτο να περάσει η ώρα. Άλλες είναι λίγο πειραγμένες, άλλες λίγο παραπάνω... Όποιος γουστάρει φυσικά μπορεί να βάλει τις δικές του για να έχουμε και λίγο παιχνίδι... Εδώ έχουμε τον κόλπο της Αγίας Πελαγίας by night Εδώ έχουμε μια παρασιά που την βρήκα στο Φόδελε Εδώ έχουμε ένα δρομάκι ανάμεσα σε δέντρα στο Φόδελε... Εδώ είμαι στην παραλία της Λυγαριάς και τραβάω κάτι φοίνικες... (λίγο την πείραξα αυτή...) Εδώ έχουμε την παραλία της Λυγαριάς by day.... Εδώ είναι ένα ωραιότατο σαμάρι στο Ψυχρό του οροπεδίου Λασιθίου... Εδώ είναι το οροπέδιο Λασιθίου... Εδώ έχουμε το ανιψάκι μου να τρέχει γύρω γύρω όλοι και στην μέση ο gkourmoul1.... Εδώ έχουμε μια σταγόνα πάνω σε ένα φύλλο (μου αρέσει όπως τα περιγράφω) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 15 , 2011 από τον gkourmoul1 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Εδώ έχουμε το ανιψάκι μου να τρέχει γύρω γύρω όλοι και στην μέση ο gkourmoul1.... Αυτη μου εκανε εντυπωση! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Φοβερές! Με τη 1000 D είναι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Από τις αγαπημένες μου. Από μια απλή κουνημένη φωτογραφία κατέληξε σε αυτό το, ωραίο και ασυνήθιστο για μένα, αποτέλεσμα. Φοβερές! Με τη 1000 D είναι; 550D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Είναι όλες υπέροχες!! Πολλά likesssss Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 που ειναι οι αλλες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gardelis 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 η σταγόνα στο φύλλο, respect.. μια μέλισσα πάει στην δουλειά (μένει κοντά στο σπίτι μου, την ξέρω) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Καλά, που την τσάκωσες την μέλισσα την ώρα που πετούσε? Για μάσα πήγαινε σε κάνα άνθος εκεί κοντά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gardelis 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 τύχη!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 που ειναι οι αλλες? Θες κι άλλες???? Πάρε μια από Άγιο Νικόλαο να γουστάρεις... Και αν δεν έχεις πάει, να πας! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Ένας γλάρος που πετάει πάνω από την λίμνη του Αγίου Νικολάου Μια φωτογραφία από τα όμορφα Χανιά (αυτή είναι τραβηγμένη με την compact ψηφιακή μου) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Εγω παλι μολις μπεικε η ανοιξη κατι με επιασε με τα μακρο . Αγορασα αντιστροφα δαχτυλιδια, Raynox φακο και ξεχυθηκα στα παρκα Αυτη ειναι μια απο τις αγαπημενες μου ληψεις χωρις καμια επεξεργασια Αυτη ευχομουν να την ειχα τραβηξει λιιιιγο απο πιο κοντα. Παρολα αυτα μου αρεσει Και μια που εβγαλα την κυριακη με το Jimny ενος φιλου Και καθως ειμαστε φορουμ μοτοσυκλετας... Να και μια με τον φιλο Ravendark στα μεγαρα 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Εγω παλι μολις μπεικε η ανοιξη κατι με επιασε με τα μακρο . Αγορασα αντιστροφα δαχτυλιδια, Raynox φακο και ξεχυθηκα στα παρκα Η πρώτη είναι όλα τα λεφτά!! Και εγώ πήρα τον αύγουστο τον macro. Έχω βάλει στο μάτι ένα δακτυλιδάκι μπροστά για να μου ανεβάσει λίγο την μεγέθυνση. Μόλις μου περισσέψουν 200 ευρά θα το χτυπήσω.... Τι κάμερα έχεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Αυτη που εχεις και εσυ. Ζηλιαρη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Αυτη που εχεις και εσυ. Ζηλιαρη Τι φακούς έχεις?? Εγώ έχω τον 18-55, 55-250, 17-85, και macro 60mm. Επόμενος στην λίστα θα είναι σύντομα κανένας 10-24... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Τι φακούς έχεις?? Εγώ έχω τον 18-55, 55-250, 17-85, και macro 60mm. Επόμενος στην λίστα θα είναι σύντομα κανένας 10-24... 18-55 (καπου σε μια κουτα ) Sigma 17-70 Tamron 70-300 Raynox 250 Και εγω στοχευω για καποιον ευρυγωνιο στο μελλον. Προς το παρον τα λεφτα θα πανε στα μηχανακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Εδώ έχουμε το ανιψάκι μου να τρέχει γύρω γύρω Ένας γλάρος που πετάει Ωραία η τοποθέτηση του φωτός πίσω από το γλάρο. Τέτοιες στιγμές να ψάχνεις. Οσο για τον Alarm... αυτός έχει ξεφύγει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnny 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 :popcorn: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) Οσο για τον Alarm... αυτός έχει ξεφύγει... Τι εννοεις χωματινο γατακι Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 15 , 2011 από τον Alarm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Ωραία η τοποθέτηση του φωτός πίσω από το γλάρο. Τέτοιες στιγμές να ψάχνεις. Οσο για τον Alarm... αυτός έχει ξεφύγει... Ωραία το έθεσες.... Το τοποθέτησα μέσω photoshop το φως από πίσω... Ο ήλιος ήταν πολύ χαμηλά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Μπραβο παιδια:) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Μπραβο παιδια:) Άσε τα μπράβο και ανέβασε καμιά φωτογραφία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
B_B 1.412 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 & Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 Άσε τα μπράβο και ανέβασε καμιά φωτογραφία... Εγω συνηθως ποσταρω εδω , αλλα γενικα δεν συνεχισε σαν θεμα με πρωσοπικες φωτο του καθενος.. Δες αυτη :) Ειναι μια απο τις αγαπημενες(δικες μου) Αλλα σε αυτο το θεμα ειναι πιο ωραιο που υπαρχουν μονο δικες μας φωτο. Οταν βγω καμια μερα εξω με κεφια θα σηκωσω εδω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες