Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2015 (τροποποιήθηκε) Η πρωτη στο Μ ειναι και 200 ισο. Η 2η δεν ξερω γτ δεν μπορω να εστιασω σωστα με τον τηλεφακο,στο σκοπευτρο μ φαινεται οκ και οταν τις περναω στο πισι τις βλεπω χαλια :P Η πρωτη θα μπορουσε να βγει πολυ καλυτερη αν ησουν πιο κοντα ωστε να γεμιζει το ψαρι περισσοτερο το καδρο. Αν δεν χρησιμοποιησες το φλας γιατι φαινοταν στο τζαμι του ενυδρειου , πιασε ενα φακο η λαμπα και φωτησε απο το πλαι (του ενυδρειου) και χαμηλα. Ετσι θα μειωσεις την σκια στο κατω μερος και θα τονισεις πολυ τα χρωματα. Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2015 από τον Alarm 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2015 Η πρωτη θα μπορουσε να βγει πολυ καλυτερη αν ησουν πιο κοντα ωστε να γεμιζει το ψαρι περισσοτερο το καδρο. Αν δεν χρησιμοποιησες το φλας γιατι φαινοταν στο τζαμι του ενυδρειου , πιασε ενα φακο η λαμπα και φωτησε απο το πλαι (του ενυδρειου) και χαμηλα. Ετσι θα μειωσεις την σκια στο κατω μερος και θα τονισεις πολυ τα χρωματα. Οταν πηγαινα κοντα δεν εστιαζε :/ και εκει με ζοομ ειμαι,δεν ξερω αν παιζει ρολο το τζαμι σε αυτο. Εχεις κανει λαθος συνταξη ή μου λες οτι βλεπεις καπου στο τζαμι το φλας?γτ φλας δεν ειχα. Ωραια ιδεα αυτη με το να φωτισω απο χαμηλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2015 Οταν πηγαινα κοντα δεν εστιαζε :/ και εκει με ζοομ ειμαι,δεν ξερω αν παιζει ρολο το τζαμι σε αυτο. Εχεις κανει λαθος συνταξη ή μου λες οτι βλεπεις καπου στο τζαμι το φλας?γτ φλας δεν ειχα. Ωραια ιδεα αυτη με το να φωτισω απο χαμηλα. Ναι σορρυ το εγραψα αρκετα σκατα, ουτε ο ιδιος δεν βγαζω ακρη τι ακριβως εγραψα Εννοουσα πως μαλλον δεν χρησιμοποιησες φλας γιατι σου δημιουργουσε προβλημα η αντανακλαση στο τζαμι. Γιαυτο και σου ειπα να βαλες ενα φως απο το πλαι του ενυδρειου και χαμηλα ωστε να το φωτησεις αρκετα ωστε να μην σε ενοχλει η αντανακλαση. Οσο για την εστιαση σου, δοκιμασε να μεγαλωσεις το το ζουμ σου και πηγεναι πιο κοντα . Κανονικα σε αφηνει να εστιασεις ετσι και να εχεις μεγαλυτερο αντικειμενο στον αισθητηρα. Πιστευω ομως την διαφορα θα την κανει το εξτρα φως αφου θα μειωθει και ο θορυβος αλλα θα ειναι και πιο εντονα τα χρωματα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2015 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2015 Ω βλέπω ταλέντο να ξεδιπλώνεται. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2015 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Καλλιτέχνες μια ερώτηση! Μεθαύριο ταξιδεύω με αεροπλάνο και ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να προσέξω τίποτα με την μεταφορά φωτογραφικού εξοπλισμού...Θα τα έχω σε μια τσάντα πλάτης! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Τιποτα, απλα θα τα δειξεις στον ελεγχο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eko 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Καλλιτέχνες μια ερώτηση! Μεθαύριο ταξιδεύω με αεροπλάνο και ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να προσέξω τίποτα με την μεταφορά φωτογραφικού εξοπλισμού...Θα τα έχω σε μια τσάντα πλάτης! Πριν περάσεις τον έλεγχο το δηλώνεις για να μην βάλουν την μηχανή στις ακτίνες, μπορεί να της κανουν ζημιά Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) η πρωτη μου (που βγηκε καλη) σε manual mode. πριν μιση ωρα χωρις τριποδο (στα σκαλια την αφησα). αποψεις δεκτες γιατι θελω να μαθω αν κανω κατι λαθος Τροποποιήθηκε Ιούνιος 2 , 2015 από τον Roaf Beast 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο φυσικός 1.350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agamoi-thytai 155 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μενίδι 1/6/2015, από το κινητό μου Τροποποιήθηκε Ιούνιος 3 , 2015 από τον agamoi-thytai 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2015 Art Gallery Owner,Sarajevo 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) καλα το παω? (επαιξα και λιιιιγο με το lightroom) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2015 από τον Roaf Beast 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο φυσικός 1.350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2015 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2015 Εχω ληψη και σε αναποδη εστιαση 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2015 Ανατολη ηλιου απο τα βορεια παραλια το νομου, τραβηγμενη με το κινητο. Δυστυχως δεν την προλαβα χαμηλα... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 Ανατολη ηλιου απο τα βορεια παραλια το νομου, τραβηγμενη με το κινητο. Δυστυχως δεν την προλαβα χαμηλα... τι κινητο εχεις;;;;!!! εχω μεινει πισω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 τι κινητο εχεις;;;;!!! εχω μεινει πισω Galaxy s5. Τραβα απιστευτα! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FunkyBear 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 Το πιστόλι ενός φίλου. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 Απο ο κινητο κι αυτη (χωρις crop). Slr δεν ειναι, αλλα σιγουρα εχει ενδιαφερον... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 (τροποποιήθηκε) Και μια βραδινη στο ορθιο... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2015 από τον gkourmoul1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες