Jump to content
NERRY

ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΜΑΣ topic #6

Recommended Posts

Λέει ο Χάρος στον Μητσοτάκη:

- Βαρέθηκα να σε περιμένω... Πάρε τα κλειδιά και έλα όποτε θες!!!

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Είναι τρεις τα ξημερώματα, και ένας κλέφτης μπαίνει σε ένα σπίτι. Ο (άνεργος) ιδιοκτήτης του σπιτιού, ακούει θόρυβο. Σηκώνεται και ανοίγει το φως.

Βλέπει τον κλέφτη και λέει

- Τί κάνεις εκεί;

- Ψάχνω για λεφτά.

- Καλά, περίμενε λίγο να ντυθώ, να ψάξουμε μαζί…

Γυρίζει ο άνδρας από την δουλειά και λέει:

- Γυναίκα, θέλω να σoυ κάνω sex από τα αφτιά!

- Μα δεν γίνεται αυτό άνδρα μου, μπορεί να κουφαθώ!!

- Γιατί τόσο καιρό μουγγάθηκες;

Ένα παιδάκι πάει στη μαμά του κλαίγοντας

-Μαμά... στο σχολείο με φωνάζουν σαμπουάν

-Έλα τώρα Johnson... όχι πια δάκρυα...!!!

τα πιο θεικά !Έλιωσα! :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣ ΔΕΗ

Φυσικά και πρόκειται περί πλάκας. Το συγκεκριμένο έγγραφο που κάνει το γύρο του διαδικτύου δεν αποτελεί βεβαίως... πρωτοκολλημένη αίτηση, όμως έχει τη σημασία της.

Ο κύριος Γονατιστός λοιπόν απευθύνεται στο Διευθυντή της ΔΕΗ και ζητά την εξαίρεση του από το Ειδικό Τέλος Ακινήτων λόγω... διανοητικής αναπηρίας. Κι αυτό γιατί όπως, μεταξύ άλλων, εξηγεί το Νοέμβριο του 2007 ήταν ένας από τους φίλους του ΠΑΣΟΚ που ψήφισε τον Γιώργο Παπανδρέου για πρόεδρο του κόμματος και το 2009 ψήφισε ΠΑΣΟΚ. "Σήμερα έχω την εντύπωση ότι η κυβέρνηση που έχουμε την είναι προϊόν δημοκρατικών διαδικασιών και ότι θα βγάλει τη χώρα από τη στενωπό. Όπως καταλαβαίνετε μπορώ να υπαχθώ στην κατηγορία των (διανοητικά) αναπήρων άνω του 80% και ως εκ τούτου ζητώ την εξαίρεση μου από το Ειδικό Τέλος Ακινήτων", καταλήγει.

5c4bb6064d229b5d5d9485d9014efd2d.jpg

:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κουβεντα με μαυρο πλανοδιο......:

- Ελα φιλος CD τελεις.???

-Μπα..ρε φιλε..

-Κιαμο;Πλουταρχο;Rolling Stones;

-Οχι ρε φιλε ευχαριστω.!

-Ντεν ακους δηλαδη μουσικη εσυ???

-Ακουω αλλα δεν θελω CD,την κατεβαζω απο το internet..

-Αυτο που κανεις,ειναι παρανομο....

• Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γ. Παπανδρέου: Θεμιτή η κυβέρνηση συνεργασίας για δύο ακόμη χρόνια

(για ανέκδοτο δεν πρόκειται??)

Τροποποιήθηκε από τον gkourmoul1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς αυτός σοβαρολογεί...... να δεις που θα τις καταργήσουνε τις εκλογές όλοι μαζί...... εκεί το πάνε, θυμηθείτε το.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η θεοσεβούμενη

Μια θεοσεβούμενη κυρία τις Κυριακές πήγαινε στην εκκλησία και δίδασκε στο κατηχητικό.

Μια Κυριακή ένας κύριος ήταν πίσω της στο στασίδι και πρόσεξε τι ωραία γυναίκα ήταν.

Προς το τέλος της λέει:

-Τι θα έλεγες, οι δυο μας να βγούμε για δείπνο την Τρίτη;

-Ευχαρίστως,ανταποκρίθηκε, και αυτός δεν μπόρεσε να πιστέψει την τύχη του.

Την Τρίτη την πήγε στο καλύτερο εστιατόριο. Μόλις κάθισαν, της πρότεινε:

-Θέλεις ένα κοκτέιλ;

-Όχι,απαντά η κυρία, αν το έκανα αυτό τι θα έλεγα στα παιδιά στο κατηχητικό;

Αυτός ανακάθισε, δεν ήταν ιδιαίτερα ομιλητικός, μέχρι το τέλος του δείπνου, όταν βγάζει το πακέτο του και τη ρωτά αν θέλει να καπνίσει.

-Όχι βέβαια,απαντά αυτή, αν το έκανα αυτό δεν θα μπορούσα να αντικρύσω τα παιδιά την Κυριακή.

Ο απογοητευμένος και η κυρία έφυγαν, και την έβαλε στο αυτοκίνητο για να την φέρει στο σπίτι της.

Περνώντας έξω από ένα μοτέλ, αυτός σκέφτηκε ότι ήδη τον είχε απορρίψει δυο φορές, και στη σκέψη ότι δεν έχει τίποτα να χάσει, τολμά και τη ρωτάει:

-Χμ, θα ήθελες να σταματήσουμε σε αυτό το μοτέλ;

-Σίγουρα, θα ήταν ωραία, απάντησε αυτή με μια νότα προσμονής.

Αυτός δεν πίστεψε τα αυτιά του, έκοψε το τιμόνι αμέσως, και μπήκε στο μοτέλ να βρει δωμάτιο.

Το επόμενο πρωί, μετά από μια άγρια παθιασμένη ερωτική νύχτα, αυτός ξύπνησε πρώτος.

Την κοίταξε δίπλα στο κρεβάτι και σκέφτηκε με τύψεις, τι έκανε.

Την ξύπνησε και της είπε;

-Θέλω να σε ρωτήσω ένα πράγμα. Τι θα πεις τώρα στα παιδιά την Κυριακή;

Και αυτή είπε:

-Το ίδιο πράγμα που τους λέω πάντα...

"Δεν χρειάζεται να καπνίζεις και να πίνεις για να περάσεις καλά" !!!!

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ατάκες των ημερών

- To ποσοστό ανεργίας είναι μεγαλύτερο απ ' το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ. (agnwstoss)

- Σαμαράς. Ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που απέδειξε ότι είναι ανίκανος να κυβερνήσει πριν κυβερνήσει. (La_cookaracha)

- Η Ελλάδα καταρρέει, η Περσία ετοιμάζεται για επίθεση και η Ρώμη διαλύεται. Καλωσορίσατε στο 430 πχ (BBC)

- Η Eλληνοφρένεια προτείνει τον Σεμπαστιάν Λέτο για πρωθυπουργό. Είναι ωραίο παιδί, αριστερός και το σημαντικότερο: Ηγετική φυσιογνωμία.

- Γιώργος Παπανδρέου, ο πρώτος υπάλληλος που μπαίνει στην εφεδρία. (Ellinofreneia)

- Ένα λάθος κόμμα μπορεί να σου χαλάσει όλη τη σύνταξη, έλεγε η δασκάλα στο σχολείο.Τώρα κατάλαβα ότι δεν εννοούσε τα γραπτά. (Spanakio)

- Αύριο Κυριακή οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα κυμανθουν σε υψηλά για την εποχή επίπεδα,152 με 153 ενώ ίσως φτάσουν 154 με κατά τόπους κωλοτούμπες. (kurosawa7)

- Αν χρειάζεστε κάτι μου λέτε, ε; Είμαι διαθέσιμος κι ετοιμοπόλεμος. (kostakaramanlis) :tooth:

- Βλέποντας αυτούς που εξέλεξαν οι Έλληνες στη Βουλή, σκέφτομαι πως δεν πρέπει να μας διώξουν από την ευρωζώνη αλλά από τον πλανήτη. (pitsirikos)

- Άνοιξε το κλειστό επάγγελμα του πρωθυπουργού της χώρας. (eVaN_GiAn)

- Αυτο το ρολοι που κληρονομησε ο ΓΑΠ από τον παππού του να παει να το φτιαξει γαμώτο. Μας έχει τσακίσει στα ραντεβου. (KostasVaxevanis)

- Για να τελειώνουμε, κάντε οικουμενική κυβέρνηση με ένα Γερμανό,έναν Ιταλό,έναν Ισπανό κ έναν Πόντιο, έτσι κι αλλιώς ανέκδοτο έχουμε γίνει. (kurosawa7)

- Και μετα λένε την eurovision πανηγυρακι.... (nikosm77)

- Το να εχεις πρωθυπουργο τον Πετσαλνικο μετα απο τα ονοματα που ακουστηκαν ειναι σα να σου ταζουν Μεσι και να σου φερνουν Κουτσιανικουλη. (BillDrimousis)

- Φαντάσου τι γινόταν στο φοιτητικό δωμάτιο Παπανδρέου Σαμαρά όταν το ερώτημα ήταν pizza ή σουβλάκια.... 3 μέρες νηστικοί !!! (iliazos)

- Ο Παπούλιας το πάει φιρί-φιρί να του ρίξουν χειροβομβίδα στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. (pitsirikos)

- Ο νέος πρωθυπουργός δεν θα ράψει κουστούμι για την ορκομωσία. Θα νοικιάσει πανοπλία. (pitsirikos)

- Πρωθυπουργός μας ένα τραπεζίτης σε χρεωκοπημένη χώρα, σαν να βάζεις ένα διακινητή ναρκωτικών διευθυντή σε κέντρο απεξάρτησης. (@KostasVaxevanis)

- Ο Πάγκαλος αποκαταστάθηκε επαγγελματικά στην Άπω Ανατολή. Τον προσέλαβαν σε ναό να κάνει το Βούδα... (SatanikoKoutavi)

- Κάποιος πρέπει να θυμίσει στους παρουσιαστές ότι η έκφραση «τα στελέχη της ΝΔ ήταν όλη νύχτα στη Συγγρού», μπορεί να παρεξηγηθεί. (neriano) :rotfl:

- Εξαιρετική επιλογή ο κύριος Παπαδήμος. Ευγενής, μορφωμένος και τον σέβονται οι Ευρωπαίοι. Και, κυρίως, δεν τον ξέρουν οι πιο πολλοί Έλληνες. (XrysoMou)

- Καποιος να τους πει να τελειωνουνε για να μαθουμε τι νομισμα θα βαλουμε φετος στην βασιλοπιτα! (tsofaki)

- Ο Γιώργος θα είναι ο μόνος πολιτικός που το όνομά του θα δοθεί, αντί για οδό, σε αδιέξοδο..(Ag_Kouris)

- @g_papandreou πλακα πλακα,ανεργος και συ σε λιγες ωρες. Να ξερεις,δεν παιζει δουλεια πουθενα. Ψαχνω τοσο καιρο και τιποτα. Ειμαι Αγανακτισμενος. (K_Karamanlis)

Από προσωπικό e-mail

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, μια εμπειρία μου επάνω στο ποτό και την οδήγηση.

Όπως όλοι σας γνωρίζετε, πάρα πολύς κόσμος, έχει προβλήματα με την Τροχαία, ενώ επεστρέφει σπίτι, αφού πριν, σε ένα μπαρ ή ταβέρνα, έχει συναντηθεί με καλούς φίλους.

Προχθές, βρέθηκα κι εγώ μαζί με μερικούς καλούς φίλους σ' ένα μπαράκι, για να το «γιορτάσουμε».

Μερικές μπύρες παρά πάνω, κανένα ουισκάκι .... κι όλα αυτά σε μια ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα.

Έχοντας καταλάβει ότι είχα πιεί κάτι παραπάνω, για να επιστρέψω σπίτι μου, έκανα κάτι που δεν είχα κάνει ποτέ μου. Πήρα το λεωφορείο !!!

Έφτασα στο σπίτι σώος και αβλαβής και χωρίς κανένα ατύχημα, πράγμα που με άφησε έκπληκτο, διότι δεν είχα οδηγήσει ποτέ μου ένα λεωφορείο !!!

Επί πλέον δε, δεν μπορώ να θυμηθώ από πού το πήρα!

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενας 50χρονος, πάει στο γιατρό για εξέταση σπέρματος, κι αυτός τού δίνει ένα βαζάκι άδειο και του λέει να το φέρει με δείγμα.

Την άλλη μέρα πάει ο 50χρονος με το βαζάκι άδειο.

- Τι έγινε; Πού είναι το δείγμα;

- Ασε γιατρέ, πολύ ζόρικα τα πράγματα.....

Πρώτα δοκίμασα με το δεξί μου χέρι, αλλά τίποτα.

Μετά με το αριστερό, αλλά τίποτα..

Μετά δοκίμασα και με τα 2 χέρια, αλλά πάλι τίποτα.

Φώναξα την γυναίκα μου, δοκίμασε με το δεξί τίποτα, με το αριστερό τίποτα, δοκίμασε με το στόμα, πάλι τίποτα.

- Τίποτα;

- Τίποτα, τίποτα. Φώναξα και την κόρη μου.

- Και την κόρη σας;

- Ναι. Τι με τα χέρια, τι με το στόμα, τίποτα! Προσπαθήσανε και οι δύο μαζί,

Tίποτα. Ε, μετά αναγκαστήκαμε να φωνάξουμε... και τη γειτόνισσα..

- Τη γειτόνισσα;

- Ναι την καημένη, την λυπήθηκα, 3 ώρες προσπαθούσε, μια με τα χέρια, μια με το στόμα, αλλά τίποτα.

- Μα είναι φοβερό αυτό που μου λέτε.

- Ακριβώς γι` αυτό ήρθα γιατρέ. Δώστε μου ένα άλλο βαζάκι, γιατί αυτό δεν ανοίγει με τίποτα.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Τσακ Νορις ξέρει πόσα κυβικά είναι το παπάκι που πάει στην ποταμιά.

μπρρρρρρρ κρυοπαγημα επαθα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεντύνεται η γυναίκα και καθ΄οδόν για το κρεβάτι ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΕΞ χτυπάει το πόδι της στο κομοδίνο..

Άντρας:

- Χτύπησες αγάπη μου.. μωρό μου.. κούκλα μου.. ζωή μου;;

ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΞ η γυναίκα καθ΄οδόν προς το μπάνιο ξαναχτυπάει στο κομοδίνο..

Άντρας:

- Στραβομάααρα..!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί ο παρακάτω μαθητής μηδενίστηκε, αφού απάντησε σωστά σε όλες τις

ερωτήσεις?

-Σε ποια μάχη σκοτώθηκε ο Ναπολέων?

- Στην τελευταία του.

- Πού υπογράφηκε η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας?

-Στο κάτω μέρος της σελίδας.

-Ποια είναι η κύρια αιτία διαζυγίων?

-Ο γάμος.

-Ποια είναι η κύρια αιτία της αποτυχίας?

-Οι εξετάσεις.

-Τι μοιάζει περισσότερο με μισό μήλο?

-Το άλλο μσό.

-Τι δεν μπορείς να φας ποτέ για πρωινό?

-Γεύμα και δείπνο.

-Αν ρίξεις ένα βότσαλο σε μια λίμνη, τι θα συμβεί?

-Θα βραχεί.

-Πώς μπορεί κάποιος να ζήσει 8 μέρες άυπνος?

-Κανένα πρόβλημα. Θα κοιμάται τις νύχτες.

-Πώς μπορείς να σηκώσεις έναν ελέφαντα με ένα χέρι?

-Δεν θα βρεις ποτέ έναν μονόχειρα ελέφαντα.

-Αν έχεις στο ένα χέρι 3 μήλα και 4 πορτοκάλια και στο άλο χέρι 4 μήλα

και 3 πορτοκάλια, τι έχεις?

-Πολύ μεγάλα χέρια.

-Εάν πάρει 10 ώρες σε 8 άντρες να χτίσουν ένα τοίχο, πόση ώρα θα πάρει

σε 4 άντρες να τον χτίσουν?

-Μηδέν χρόνο, γιατί είναι ήδη χτισμένος.

-Πώς μπορείς να πετάξεις ένα αυγό σε τσιμεντένιο πάτωμα χωρίς να το σπάσεις?

-Με όποιο τρόπο θέλεις, τα τσιμεντένια πατώματα δεν σπάζουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί ο παρακάτω μαθητής μηδενίστηκε, αφού απάντησε σωστά σε όλες τις

ερωτήσεις?

Γιατί μας τα έκανε τσουρέκια!παίζει να τονπλάκωνα και στις φάπες... :crazy:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΔΥΟ ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ

- ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ?

- ΑΣΤΑ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΕΣΥ?

- ΕΓΩ ΑΝΟΙΞΑ ΝΕΟ ΚΑΙ ΠΑΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ.

- ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ. ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

- ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ , ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΑΡΩ & ΚΑΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΝΩ......... ΟΛΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ........

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Και μια διδακτική ιστορία:

Μια μέρα o γάιδαρος ενός αγρότη έπεσε σε ένα πηγάδι.

Το ζώο φώναζε απελπισμένα για ώρες κι ο αγρότης προσπαθούσε να καταλάβει τι έπρεπε να κάνει.

Τέλος, αποφάσισε ότι το ζώο ήταν γέρικο, και τα έξοδα που απαιτούνταν για να το βγάλει από το πηγάδι ήταν πολλά. Δεν άξιζε τον κόπο να προσπαθήσει να σώσει τον γάιδαρο. Το μόνο που σκέφτηκε να κάνει ήταν να το θάψει ζωντανό.

Κάλεσε όλους τους γείτονές του να έρθουν και να τον βοηθήσουν. Πήραν όλοι από ένα φτυάρι και άρχισαν να πετάνε χώματα στο πηγάδι.

Στην αρχή, ο γάιδαρος συνειδητοποίησε τι συνέβαινε και φώναξε φρικτά. Μετά όμως, προς έκπληξη όλων, ησύχασε.

Λίγα φορτία χώμα αργότερα, ο γεωργός κοίταξε κάτω το πηγάδι κι έμεινε έκπληκτος με αυτό που είδε.

Ήταν κάτι καταπληκτικό!!!!

Με κάθε φτυαριά χώμα που έπεφτε στην πλάτη του, ο γάιδαρος τιναζόταν και έκανε ένα βήμα προς τα πάνω.

Οι γείτονες του αγρότη συνέχισαν να πετάνε φτυαριές χώμα πάνω στο ζώο, κι αυτό κάθε φορά τιναζόταν κι έκανε ένα βήμα προς τα πάνω. Πολύ σύντομα, όλοι ήταν έκπληκτοι με το γαϊδούρι να έχει φτάσει στην επιφάνεια του πηγαδιού.

Ηθικό δίδαγμα:

Η ζωή μπορεί να φέρει σε σας πολλές φτυαριές από σκουπίδια μέσα στο πηγάδι της ζωής σας.

Να θυμάστε όμως πως κάθε ένα από τα προβλήματά σας αυτά είναι ένα εφαλτήριο.

Μπορούμε να βγούμε από τα βαθύτερα πηγάδια απλά με ένα τίναγμα.

Πατάμε πάνω στο πρόβλημα και κάνουμε ένα βήμα πάνω.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΕΝΔΥΣΗ

Είναι αποδεκτό να έρχεστε στην εργασία σας ντυμένοι ανάλογα με το μισθό σας.

- Αν σας δούμε να έρχεστε με παπούτσια Prada των 350 Ευρώ ή με τσάντα Gucci των 600 Ευρώ, θα υποθέσουμε ότι έχετε οικονομική άνεση και συνεπώς δεν χρειάζεστε αύξηση.

- Αν ντύνεστε πολύ φτωχικά, τότε θα υποθέσουμε ότι δεν διαχειρίζεστε καλά τα οικονομικά σας και συνεπώς δεν μπορούμε να σας κάνουμε αύξηση.

- Αν ντύνεστε κανονικά, θα υποθέσουμε ότι δεν έχετε κανένα πρόβλημα και συνεπώς δεν έχετε καμία ανάγκη αύξησης.

ΗΜΕΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ

Δεν θα δεχόμαστε πλέον το δικαιολογητικό του γιατρού ως πιστοποιητικό ασθενείας.

Αφού κατορθώσατε να πάτε στο γιατρό, τότε μπορείτε να έρθετε και στη δουλειά.

ΗΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑΣ

Ο κάθε εργαζόμενος απολαμβάνει 104 ημέρες άδειας το χρόνο.

Αυτές είναι τα Σάββατα και οι Κυριακές.

ΤΟΥΑΛΕΤΤΑ

Πολύς χρόνος ξοδεύεται στην τουαλέτα.

Οι νέοι κανονισμοί προβλέπουν το μέγιστο χρόνο των 3 λεπτών στην τουαλέτα.

Μετά την πάροδο των 3 αυτών λεπτών, το χαρτί υγείας θα εξαφανίζεται, η πόρτα θα ανοίγει και θα σας φωτογραφίζουμε.

Μετά και την δεύτερη καθυστέρηση στην τουαλέτα, η φωτογραφία θα εμφανίζεται τοιχοκολλημένη στην είσοδο του κτιρίου.

ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ ΦΑΓΗΤΟΥ

- Οι αδύνατοι υπάλληλοι θα έχουν στη διάθεσή τους 30 λεπτά, διότι έχουν ανάγκη το φαγητό ώστε να παχύνουν λίγο.

- Οι φυσιολογικοί υπάλληλοι θα έχουν 15 λεπτά για ν’ απολαύσουν μία ισορροπημένη διατροφή και να κρατήσουν τη φόρμα τους.

- Οι χοντροί θα έχουν μόνο 5 λεπτά, τα οποία είναι υπέρ αρκετά ώστε να φάνε ένα γιαουρτάκι 0%.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλο πράμα.........

Είναι άλλο πράμα...

...να είναι κάποιος

μαλάκας απ' τη φύση του

securedownload.jpg

....άλλο πράμα κάποιος

να έχει επιλέξει να είναι μαλάκας

(και να καμαρώνει κι από πάνω!...)

securedownload2.jpg

κι άλλο πράμα κάποιος να είναι εντελώς μαλάκας,

κι όταν ρωτούν: «ποιος είναι ο μαλάκας;»

να τον δείχνουν οι φίλοι του με το δάχτυλο

κι αυτός να το επιβεβαιώνει!

securedownload3.jpg

:rotfl:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....άλλο πράμα κάποιος

να έχει επιλέξει να είναι μαλάκας

(και να καμαρώνει κι από πάνω!...)

securedownload2.jpg

Οι κυνηγοί για σένα είναι μαλάκες; δεν μιλάω για αυτούς που λαθροκυνηγούν ή που κυνηγούν θηράματα που δεν τρώγονται. Αυτοί που κυνηγούν ελάφια πχ όπως στην φωτό ή αγριογούρουνα ή πουλιά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...