mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 Κυριακάτικο πρωϊνό στην κουζίνα και η σύζυγος τηγανίζει αυγά… Ο σύζυγος, αγουροξυπνημένος, ετοιμάζει τον καφέ, πίνει μια γουλιά και μετά πάει και στέκεται ακριβώς δίπλα από την σύζυγο, παρατηρώντας προσεκτικά τα αυγά. Πίνει άλλη μια γουλιά καφέ…. και αρχίζει να φωνάζει πανικόβλητος: *- Πρόσεχε…ΠΡΟΣΕΧΕ! Βάλε κι άλλο βούτυρο! Θεούλη μου! * *Έχεις βάλει πολλά μαζί στο τηγάνι! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ! Γύρνα τα. * *Γύρνα τα ΤΩΡΑ! Χρειάζονται κι άλλο βούτυρο. * *Μα που θα βρούμε κι άλλο ΒΟΥΤΥΡΟ; Ωραία… * *Μη, ΠΡΟΣΕΧΕ, θα σου ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ! Προσεχτικά… * *ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ! Σου είπα ΠΡΟΣΕΧΕ! Ποτέ δεν μ’ακούς εμένα… ΠΟΤΕ! * *Γρήγορα Γύρνα τα ΓΡΗΓΟΡΑ! Είσαι τρελή; Τα έχεις παίξει; * *Μην ξεχάσεις να τα αλατίσεις, όλο το ξεχνάς το αλάτι… * *Βάλε αλάτι, ΑΛΑΤΙ! ΒΑΛΕ ΑΛΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!!! Η γυναίκα έχει μείνει αποσβολωμένη. - “Τι έπαθες άνθρωπε μου; Τι φωνάζεις μέσα στο αυτί μου;”, τον ρωτάει… Ο σύζυγος ξαφνικά ηρεμεί τελείως και απαντάει… ” Ήθελα απλά να σου δείξω πως είναι να σε έχω συνοδηγό όταν οδηγάω…” 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 Αγόρασα ξυπνητήρι Χρυσή Αυγή. Στο πρώτο "ΕΓΕΡΘΗΤΙ", πάτησα το snooze.... Με πέταξε έξω από το δωμάτιο... ψοφησα στο γελιο! θα στο κλεψω! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 ψοφησα στο γελιο! θα στο κλεψω! χαχαχαχ το έκανα ήδηηηηηηη Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Έκτακτο Αστυνομικό Δελτίο......!!!!! :tooth: 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 τι μωρό είναι αυτός ο καραμανλής;; αλλά και ο βαγγελάκης δεν πάει πίσω! κοίτα ένα λάγνο βλέμα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αφου μπηκε η χρυσ'αυγη στην βουλη ....την ωρα μου εισερχετε ο αρχηγος τους φωναζει το πρωτο"παλλικαρο" του -Εγερθητω!!! Αμεσως κοιταζει την παπαρηγα και της λεει -Εσυ γιατι δεν εγερθητω??? -Ορθια ειμαι!!! :tooth: Τροποποιήθηκε Μάιος 9 , 2012 από τον Danielos Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Είναι σε ένα χωριό ένας παππους που έχει το μοναδικό αρσενικό γαιδούρι της περιοχής. Οι υπόλοιποι λοιπόν πήγαιναν της γαιδούρες τους εκεί να ζευγαρώσουν με τον γάιδαρο. Ο παππούς την είδε μπισνεσμαν και χρέωνε 1500$ το μαμήσι Ουρά έξω από τον σταύλο του μπάρμπα και το 1500άρι έπεφτε ασταμάτητο μέχρι που οι κάτοικοι πήγαν στον δήμαρχο και του έκαναν παράπονα. Μα ζητάει πάρα πολλλά και δεν έχουμε και είναι απατεώνας και και και.... Τα παίρνει κρανίο ο δήμαρχος πιάνει τον παππού και του λέει.... -Χρεώνεις πολύ ακριβά...θα τα ζευγαρώνεις τσάμπα! -Τι λες ρε δήμαρχε για χαζό ψάχνεις? -Καλά λοιπόν...θα αγοράσω το γαίδούρι σου! Πόσο το δίνεις?? -100 εκατομύρια! -Κλείσαμε! Παίρνει το γαιδούρι ο δήμαρχος του φτιάνχει ένα βασιλικό σταύλο, με aircondition αυτόματη τροφοδοσία νερού και τροφής, μηχανή μασάζ, μουσικούλα, ότι φαγητό μπορείς να φανταστείς....μέσα στην χλίδα το γαιδούρι. Κάνει ουρά την άλλη μέρα ο κόσμος με τις γαιδούρες του λοιπόν να ζευγαρώσουν....και εκεί που πήδαγε πριν με τον παππού 15-20 την μέρα τώρα μία και πολύ ήταν. Προβληματίστηκε ο δήμαρχος ξαναπάει στον γέρο..... -Ρε γέρο????? Είσαι κλέφτης! Μου έδωσες άλλο γάιδαρο...αυτός δεν μαμάει...με έκλεψες! -Όχι δήμαρχε ο ίδιος γάιδαρος είναι! -Και πως το εξηγείς ότι σε εσένα πήδαγε 20 και σε μένα μία με το ζόρι και του έχω όλες τις ανέσεις? -Κοίτα να δεις.....σε έμενα ήξερε ότι για να φάει έπρεπε να βγάλει μεροκάματο.....σε έσενα είναι δημόσιος υπάλληλος και τα έγραψε όλα στα @@ του! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μόλις έλαβε ο Αλέξης Τσίπρας τη διερευνητική εντολή για τη διαπίστωση της δυνατότητας σχηματισμού κυβέρνησης που να έχει την εμπιστοσύνη της Βουλής, συναντήθηκε με τους υπόλοιπους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής και τους είπε: Ελάτε όλοι να δούμε αν μπορούμε να σχηματίσουμε κυβέρνηση. Αμέσως ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος σηκώνονται και πάνε προς το μέρος του. Μόλις τους βλέπει ο Τσίπρας τους λέει: Πού πάτε κύριοι;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σαμαράς - Βενιζέλος : Μα εσύ δεν είπες να έρθουμε όλοι;;;; Τσίπρας: Όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι εκτός από τους μνημονιακούς!!!!! Τότε σηκώνεται ο Μιχαλολιάκος. Τον βλέπει ο Τσίπρας και ρωτάει: Επ επ επ επ επ!!! γιατί σηκωθήκατε εσείς;;;;!!!!! Μιχαλολιάκος: Αφού είμαι αντιμνημονιακός!!! Τσίπρας: Όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι, αλλά όχι και όσοι είναι φασίστες!!! Εννοώ όσους είναι αριστεροί!!! Με το που λέει αυτό, η Παπαρήγα πάει να φύγει. Τσίπρας: Εσείς πού πάτε τώρα;;;;!!!!!! Παπαρήγα: Αφού δεν είμαι αριστερή εγώ, είμαι κομμουνίστρια!!! Τότε γυρίζει σε όλους ο Τσίπρας και λέει: Ρε παιδιά, ελάτε να οργανωθούμε να κάνουμε μια κυβέρνηση της προκοπής!!! Όλοι!!!!!! Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2012 από τον Air 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Ποια ήταν η τελευταία κουβέντα που είπε ο Μητσοτάκης στην Μαρίκα: "Μαρίκα μόλις το Ντοράκι μπει με το κόμμα της στη βουλή,θα σε πάω στο Μητροπάνο! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chopperas 227 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 Ποιες φράσεις έχουν καταργηθεί λόγω μνημονίου: 1. Καταργήθηκε η φράση αγανακτισμένου γείτονα “Θα κάνετε ησυχία να κοιμηθούμε, δουλεύουμε αύριο” (σιγά να μην δουλεύετε από αύριο). 2. Κατά συνέπεια καταργήθηκε και η συνώνυμη έκφραση “Τελειώνετε κυρία μου, έχουμε και δουλειές” (δεν έχετε είπαμε)... 3. Μη ορθή θεωρείται επίσης και η έκφραση “Μια δουλειά σε βάλαμε να κάνεις” (Μία; αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ…….!!!). 4. Επίσης καταργήθηκε πλέον το σύνθημα “Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο” (Βρες εσύ πελάτη και μετά δώσε του και δίκιο). 5. Καταργήθηκε από τα σχολεία το μάθημα του Επαγγελματικού Προσανατολισμού (εκτός και αν το διατηρήσουμε, έτσι ρε παιδί μου, για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις). 6. Πλέον από το Δημοτικό, η δημιουργία προτάσεων θα αξιολογείται μόνο ως προς την ορθογραφία και τη γραμματική. (η σύνταξη είναι πλέον ανύπαρκτος όρος). 7. Η φράση “εθελοντική εργασία” θεωρείται πλέον πλεονασμός. Ο όρος “εργασία” από μόνος του, αρκεί για να αποδώσει το ίδιο νόημα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 Πως λέγεται το φίδι που είναι εξπέρ στους υπολογιστές; Microsoft όφις Πηγαίνουν ο Σάκης και ο Τάκης στο σουπερμάρκετ για να αγοράσουν λάδι. Μπαίνουν μέσα και τί να δουν. Μια συσκευασία λαδιού να κάνει τρελά άλματα,εξωφρενικούς σάλτους πάνω κάτω δεξιά αριστερά στους διαδρόμους. -Καλά,λέει ο Τάκης στο Σάκη,ποιό λάδι είναι αυτό; -Το λάδι Άλτης. :D 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 απίστευτε................είσαι απίστευτος Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Padelas 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 Πως λέγεται το φίδι που είναι εξπέρ στους υπολογιστές; Microsoft όφις Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Πάντα επίκαιρο!!! Ένα δωδεκάχρονο παιδάκι βλέποντας τις ειδήσεις ρωτάει τον μπαμπά του: - Μπαμπά, τι είναι η πολιτική; Ο πατέρας, που είναι φανερά ικανοποιημένος που ο γιος του δείχνει σημάδια ωρίμανσης, του απαντάει με ένα παράδειγμα: - Κοίταξε παιδί μου... Μια χώρα είναι σαν μια οικογένεια. Πάρε για παράδειγμα τη δική μας. Η μαμά, είναι σαν την κυβέρνηση, κανονίζει τα πάντα μέσα στο σπίτι. Εγώ, ο πατέρας, είμαι σαν το μεγάλο κεφάλαιο, στηρίζω την οικονομία του σπιτιού. Η υπηρέτρια, είναι σαν την εργατική τάξη, κάνει όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν. Εσύ, είσαι η κοινή γνώμη που παρατηρεί τα όσα συμβαίνουν γύρω της. Τέλος, το μωρό που έχουμε σπίτι συμβολίζει το μέλλoν της χώρας. Σκέψου τα όλα αυτά το βράδυ, και αύριο θα συζητήσουμε για τα συμπεράσματα που έβγαλες, εντάξει; - Εντάξει μπαμπά, απαντάει ο μικρός, και σκεφτικός πηγαίνει στο κρεβάτι του. Στη διάρκεια της νύχτας και ενώ σκεφτόταν τα σοφά λόγια του πατέρα, ακούει κλάματα από την κούνια του μωρού. Σηκώνεται πάνω, πλησιάζει την κούνια και βλέπει ότι το μωρό έχει λερωθεί.. Πηγαίνει στην κρεβατοκάμαρα να το πει στην μητέρα του, ανοίγει την πόρτα και βλέπει μόνο τη μητέρα του στο κρεβάτι να κοιμάται. Ο πατέρας άφαντος! Τον πιάνει πανικός! Από την μισάνοιχτη πόρτα του δωματίου υπηρεσίας, ακούει ύποπτους θορύβους...πλησιάζει, κοιτάει και βλέπει τον πατέρα του με την υπηρέτρια στα τέσσερα! Κάγκελο ο πιτσιρίκος!!! - "Τι να κάνω;", σκέφτεται, "να ξυπνήσω την μαμά; θα δει τον μπαμπά με την υπηρέτρια, να διακόψω τον μπαμπά; ντρέπομαι, και ποιος θα αλλάξει το μωρό;;;, εγώ δεν ξέρω να το κάνω..." Αποφασίζει, λοιπόν να κάνει την πάπια και πάει για ύπνο. Το επόμενο μεσημέρι, μετά το φαγητό, λέει ο πατέρας στον γιο: - Λοιπόν; Σκέφτηκες αυτά που σου είπα εχθές; - Ναι πατέρα, τα σκέφτηκα. - Και τι συμπέρασμα έβγαλες; . . . - Όταν η κυβέρνηση κοιμάται, το μεγάλο κεφάλαιο πηδάει την εργατική τάξη, η κοινή γνώμη αδιαφορεί, και το μέλλον της χώρας είναι βυθισμένο στα σκατά!! 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Ένας τύπος πήγε στην Εκκλησία και μετά το τέλος της λειτουργίας περίμενε να συγχαρεί τον ιερέα. Τού λέει: - Πάτερ, θέλω να σας πω ότι η λειτουργία ήταν γαμάτη. Πρώτη φορά γούσταρα τόσο πολύ, μπράβο είσαι και ο πρώτος μάγκας. Ο ιερέας απάντησε: - Σας ευχαριστώ, αλλά θα προτιμούσα να μην χρησιμοποιείτε τέτοια γλώσσα στον Οίκο του Θεού. Ο άντρας συνέχισε: - Μου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση, τα είδα όλα σου λέω ρε μεγάλε, που έβαλα στον δίσκο 500 Ευρώ. Και απαντά ο ιερέας: - Έλα ρε δικέ μου, σοβαρά; Δεν μου λες μαλακίες τώρα; 7 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μόλις έλαβε ο Αλέξης Τσίπρας τη διερευνητική εντολή για τη διαπίστωση της δυνατότητας σχηματισμού κυβέρνησης που να έχει την εμπιστοσύνη της Βουλής, συναντήθηκε με τους υπόλοιπους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής και τους είπε: Ελάτε όλοι να δούμε αν μπορούμε να σχηματίσουμε κυβέρνηση. Αμέσως ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος σηκώνονται και πάνε προς το μέρος του. Μόλις τους βλέπει ο Τσίπρας τους λέει: Πού πάτε κύριοι;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σαμαράς - Βενιζέλος : Μα εσύ δεν είπες να έρθουμε όλοι;;;; Τσίπρας: Όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι εκτός από τους μνημονιακούς!!!!! Τότε σηκώνεται ο Μιχαλολιάκος. Τον βλέπει ο Τσίπρας και ρωτάει: Επ επ επ επ επ!!! γιατί σηκωθήκατε εσείς;;;;!!!!! Μιχαλολιάκος: Αφού είμαι αντιμνημονιακός!!! Τσίπρας: Όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι, αλλά όχι και όσοι είναι φασίστες!!! Εννοώ όσους είναι αριστεροί!!! Με το που λέει αυτό, η Παπαρήγα πάει να φύγει. Τσίπρας: Εσείς πού πάτε τώρα;;;;!!!!!! Παπαρήγα: Αφού δεν είμαι αριστερή εγώ, είμαι κομμουνίστρια!!! Τότε γυρίζει σε όλους ο Τσίπρας και λέει: Ρε παιδιά, ελάτε να οργανωθούμε να κάνουμε μια κυβέρνηση της προκοπής!!! Όλοι!!!!!! Τροποποιήθηκε Μάιος 16 , 2012 από τον giorgos_drz 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ενημερωθείτε για τη νέα κομπίνα που κάνουν και πάρτε τα μέτρα σας! Δυο όμορφα 18χρονα κορίτσια πλησιάζουν στο αυτοκίνητο σου καθώς σταματάς στο φανάρι Κωνταντινουπόλεως και Ιεράς Οδού, στην κάθοδο. Ενώ η μια σκουπίζει το παρμπρίζ με ένα πανί, η άλλη έρχεται στο παράθυρο και σε χαιρετά σκύβοντας ταυτόχρονα με τα στήθη της σχεδόν να βγαίνουν έξω από την μπλούζα της. Αδύνατον να μην κοιτάξεις! Όταν τις ευχαριστήσεις και προσφέρεις φιλοδώρημα, αρνούνται και σε παρακαλάνε να τις πας λίγο παρακάτω, μέχρι το Ρουφ, με το αυτοκίνητό σου. Συμφωνείς εσύ ανυποψίαστος και τους λες να καθίσουν πίσω. Καθ’οδόν αρχίζουν να κάνουν σεξ στο πίσω κάθισμα. Μετά, μία από αυτές σου αποσπά την προσοχή κάνοντάς σου στοματικό έρωτα ενώ η άλλη σου κλέβει το πορτοφόλι! Δώστε προσοχή γιατί εμένα με λήστεψαν την περασμένη Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή! Πήγα και το Σαββάτο άλλα δεν ήταν εκεί ... Τροποποιήθηκε Μάιος 16 , 2012 από τον kosmas2111 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2012 Και είπε ο Μητσοτάκης στη Μαρίκα πριν το Πάσχα: "Μαρίκα μου μετά το Πάσχα που θα βγει και η Ντορούλα στη βουλή θα σε πάω Μητροπάνω να διασκεδάσουμε" Μακάβριο λίγο... Πάλι καλά που κάναμε και Πάσχα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chopperas 227 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2012 Ο Μήτσος είναι με την γκόμενα. Εκείνη του ζητάει να ξυρίσει το μούσι του. - Μήτσο μου, δεν λέω, ωραίο το μούσι σου, αλλά θα προτιμούσα να το ξυρίσεις, να βλέπω το όμορφο πρόσωπό σου. - Τρελλή είσαι; Θα με σκοτώσει η γυναίκα μου! - Έλα, αγάπη μου, επιμένει η γκόμενα. - Με τίποτα! Η γυναίκα μου το λατρεύει το μούσι μου. Θα έχω μεγάλο πρόβλημα, σου λέω. - Έλαααααα!... (η γκόμενα επιμένει, του κάνει φωνίτσες, μουρίτσες, ναζάκια...). Έεεεεελα, Μήτσο μουυυυυυ! Ο Μήτσος μετά από όλα αυτά τα κόλπα, πείθεται. Το ξυρίζει και το βράδυ πάει και πέφτει σιγά σιγά στο συζυγικό του κρεβάτι, μη ξυπνήσει τη γυναίκα του. Εκείνη, για κάποιο λόγο, μισοξυπνάει, και γυρνώντας προς το μέρος του, τον χαϊδεύει στο πρόσωπο, και μισοκοιμισμένη, λέει : - Μμμμμ... Κώστα, μωρό μου, δεν θα ‘πρεπε να είσαι ακόμα εδώ. Όπου να’ναι θα γυρίσει ο άντρας μου !Δύο φίλοι συναντιούνται: - Το ξέρεις ότι ο Γιάννης είναι τραυματισμένος άσχημα στο νοσοκομείο; - Πως είναι δυνατόν; Τον είδα χθες βράδυ αγκαλιά με μια πανέμορφη κοκκινομάλλα. - Τον είδε όμως και η γυναίκα του..... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2012 Λέει ο Έλληνας πατέρας στον γιο του μια μέρα : Γιε μου σου βρήκα νύφη. Απαντάει ο γιος: Πατέρα εγώ θα διαλέξω την γυναίκα που θα παντρευτώ Λέει ο πατέρας: Ναι αλλά εγώ η νύφη που σου προτείνω είναι η κόρη του Bill Gates Οπότε ο γιος συμφωνεί… Πάει ο Έλληνας πατέρας στον Bill Gates και του λέει: Σου έχω έναν καλό γαμπρό για την κόρη σου. Απαντάει ο Bill Gates: Μα η κόρη μου είναι μόνο 15 ετών. Και ο πατέρας: Ναι αλλά ο νέος που σου προτείνω είναι διευθυντικό στέλεχος στην Παγκόσμια Τράπεζα. Οπότε και ο Bill Gates συμφωνεί. Πάει μετά ο Έλληνας πατέρας στον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Τράπεζας και του λέει: Σου έχω βρει ένα φοβερό διευθυντικό στέλεχος για την τράπεζα Απαντάει ο Πρόεδρος: Μα ήδη έχω πολλούς διευθυντές και δεν τους χρειάζομαι όλους. Λέει ο πατέρας: Ναι, αλλά αυτός που σου προτείνω είναι γαμπρός του Bill Gates Οπότε συμφωνεί και ο Πρόεδρος Συμπέρασμα : Έτσι κάνουν δουλειές οι Έλληνες! 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2012 Κορυφαίο error message... http://users.ntua.gr/ge01033/error.htm ....................................................................... Μετά τη διαπίστωση ότι το πεος ειναι πιο πλατυ στην κορυφη του: - Οι Γάλλοι έκαναν ερευνα που κρατησε 1 χρόνο και κόστισε 1μυριο € για να καταλήξουν ότι το πεος είναι ετσι σχεδιασμένο γ ια να προσφερει περισσότερη ηδονή στη γυναικα κατα τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. - Οι Γερμανοι δεν πεισθηκαν και έκαναν ερευνα που κρατησε 2 χρόνια και κόστισε 1, 5 μυριο € για να καταλήξουν ότι το πεος είναι ετσι σχεδιασμένο για να προσφερει περισσότερη ηδονή στον άντρα κατα τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. - Οι Έλληνες δεν πιστεψαν κανενα απο τους 2 λαους. Με έρευνα αστραπη 15 λεπτων και κοστους 6€ κατέληξαν ότι το πεος είναι πλατύτερο στην κορυφή του για να μη φευγει το χερι και χτυπαει το κούτελο.... 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2012 Μετά τη διαπίστωση ότι το πεος ειναι πιο πλατυ στην κορυφη του: - Οι Γάλλοι έκαναν ερευνα που κρατησε 1 χρόνο και κόστισε 1μυριο € για να καταλήξουν ότι το πεος είναι ετσι σχεδιασμένο γ ια να προσφερει περισσότερη ηδονή στη γυναικα κατα τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. - Οι Γερμανοι δεν πεισθηκαν και έκαναν ερευνα που κρατησε 2 χρόνια και κόστισε 1, 5 μυριο € για να καταλήξουν ότι το πεος είναι ετσι σχεδιασμένο για να προσφερει περισσότερη ηδονή στον άντρα κατα τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. - Οι Έλληνες δεν πιστεψαν κανενα απο τους 2 λαους. Με έρευνα αστραπη 15 λεπτων και κοστους 6€ κατέληξαν ότι το πεος είναι πλατύτερο στην κορυφή του για να μη φευγει το χερι και χτυπαει το κούτελο.... ηδη εχω παρει 5 φιλους τηλεφωνο να τους το πω! κορυφαιο!νομιζω εχω το καλυτερο για σημερα! http://www.car.gr/classifieds/bicycles/view/2445245/ 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 Ένας μπαμπάς κι ο γιος του περνάνε με το αυτοκίνητο μέσα από μια γειτονιά με εκδιδόμενες. Ο γιος με έκπληξη ρωτάει: - Τι κάνουν μπαμπά αυτές οι κυρίες στην άκρη του δρόμου; Ο μπαμπάς, κάπως ταραγμένος, απαντά: - Πουλούν λίγη ευτυχία παιδί μου…!!! Όταν επιστρέφουν σπίτι, ο μικρός σπάει τον κουμπαρά του, βγάζει 20 ευρώ και γυρνάει στη γειτονιά. Πλησιάζει μια που κάνει πεζοδρόμιο, της δίνει τα λεφτά και... της λέει: - Θέλω να αγοράσω λίγη ευτυχία...! Έκπληκτη η γυναίκα παίρνει τον μπόμπιρα μαζί της, τον ανεβάζει στο δωμάτιο και του ετοιμάζει τρεις φέτες ψωμί με μερέντα! Γυρνάει ενθουσιασμένος ο μικρός στο σπίτι: - Μπαμπά, πήγα κι αγόρασα λίγη ευτυχία..!! Ταραγμένος ο πατέρας τον ρωτάει τι έγινε ακριβώς… Κι ο μικρός: -Τις πρώτες 2 τις κατάφερα μια χαρά, αλλά στην 3η ήμουν τόσο χορτασμένος, που μόνο την έγλειψα...!!! 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Malkav 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 -Χρυσή Αυγή εκεί; -Μάλιστα... -Σας παρακαλώ, πήρα ένα CD από ένα πακιστανό και δεν παίζει... Μπορούμε να κάνουμε κάτι; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες