Jump to content
NERRY

ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΜΑΣ topic #6

Recommended Posts

Γυρίζει ο Μήτσος νωρίτερα στο σπίτι του και πιάνει την γυναίκα του στο κρεβάτι με τον εραστή της.

Βγαίνει με τον εραστή στο μπαλκόνι να παλέψουν. Πάει να δώσει μπούνια στον εραστή του πιάνει αυτός το χέρι. Πάει να του δώσει μπουνιά με το άλλο χέρι του το πιάνει και αυτό ο εραστής. Πάει να τον κλωτσήσει του πατάει το ενα πόδι. Πάει να τον κλωτσήσει με το άλλο πόδι του το πατάει και αυτό.

Τους βλέπει ένας γνωστός του Μήτσου και του φωνάζει:

ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΗΤΣΟ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ!

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

τι είπε ο αστερίσκος στην τελεία???

- Τι ζελέ χρησιμοποιείς ρε αδερφέ????

Μήπως το αντίθετο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περνάει ένας έξω από ένα σπίτι και ακούει μέσα έναν πυροβολισμό. Κοιτάει από το παράθυρο και βλέπει μια γιαγιά μέσα στα αίματα. Σπάει την πόρτα, πάει την κοιτάει, είναι ακόμα ζωντανή.

Δίπλα έχει ένα πιστόλι και η γιαγιά έχει πυροβοληθεί στο αριστερό γόνατο.

Φωνάζει το ΕΚΑΒ, έρχονται την παίρνουν, την πάνε στο νοσοσκομείο. Αφού της κάνουν εγχείρηση πάει και την βλέπει ο γιατρός.

-Τί έπαθες γιαγιά;

-Ήθελα να αυτοκτονήσω αγόρι μου. 96 χρονών είμαι, την σύνταξη μου την κόψανε, τα παιδιά μου έχουν πεθάνει ήδη, τί την θέλω τη ζωή;

-Καλά, γιατί πυροβολήθηκες στο γόνατο;

-Είπα να χτυπήσω στην καρδιά να πεθάνω σίγουρα

-Και τί σχέση έχει η καρδιά με το γόνατο ρε γιαγιά;

-Ρώτησα τον εγγονό μου που είναι η καρδιά και μου λέει κάτω από το αριστερό βυζί.

• Like 10

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως το αντίθετο?

Ετσι παει, και καλα οτι δεν πετανε τα μαλλια της τελειας

αχαχουχα :clapping:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι είπε το 0 στο 6;;;

Σου πετάει μια τρίχα... :tooth:

τι ειπε το 0 στο 8?

μπα μπα, φοραμε και ζωνουλα? :_w00t:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι βράδυ στην εθνική οδό δύο πούστηδες, ο Λάκης και ο Λούλης, με το αμάξι.

Όπως προχωράνε με το αυτοκίνητο τους στουκάρει ένας νταλικιέρης.

Κατεβαίνουν και οι δύο και αρχίζουν πανικόβλητοι:

- Αχου, αχρείε τι έκανες! Βάρβαρε της ασφάλτου! Παραλίγο να μας σκοτώσεις, γελοίε!... Θα σου κάνουμε μήνυση...

Παίρνουν τηλέφωνο τον δικηγόρο τους:

... - Έλα Τάκη, χρυσό μου, έχουμε εδώ έναν μαντράχαλο που μας χτύπησε με τη νταλίκα του. Θα του κάνουμε μήνυση. Θα του πάρουμε αμάξια, σπίτια, λεφτά...

Ο νταλικιέρης εξαγριωμένος:

- Τα αρχίδια μου θα πάρετε!

Ο Λάκης στο κινητό:

- Ασε Τάκη,κλεινω το τηλεφωνο τα βρήκαμε....

Τροποποιήθηκε από τον vagelis-
  • Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

- Αχου, αχρείε τι έκανες! Βάρβαρε της ασφάλτου! Παραλίγο να μας σκοτώσεις, γελοίε!... Θα σου κάνουμε μήνυση...

... - Έλα Τάκη, χρυσό μου, έχουμε εδώ έναν μαντράχαλο που μας χτύπησε με τη νταλίκα του. Θα του κάνουμε μήνυση. Θα του πάρουμε αμάξια, σπίτια, λεφτά...

Ο Λάκης στο κινητό:

:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το γράμμα του Βαγγέλη

Μια μέρα ο πατέρας γυρίζει σπίτι απ' τη δουλειά. Πτώμα στην κούραση, πηγαίνει στο δωμάτιο του15χρονου γιου του. Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώνει ότι το κρεβάτι του παιδιού είναι στρωμένο στην εντέλεια. Μυρίζει λάτρα νοικοκυράς και όλα είναι τακτοποιημένα. Στη θέση τους. Ο Βαγγέλης όμως δεν είναι εκεί

ΚΑΘΩΣ κοιτάζει απορημένος το μέχρι πρότινος αχούρι του γιόκα του, βλέπει πάνω στο γραφείο του έναν μεγάλο φάκελο, που γράφει:

«Για τον μπαμπά!».

Ταραγμένος, ανοίγει δειλά δειλά τον φάκελο και διαβάζει το γράμμα:

ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΕ μου πατέρα.

Σου γράφω αυτό το γράμμα για να σε αποχαιρετήσω. Φεύγω για πάντα για να γλιτώσω απ' την κατακραυγή του κόσμου. Κλέφτηκα με τον Μπάμπη, τον γιο της κυρα-Κούλας, μιας κομμώτριας απ' τα Άσπρα Χώματα. Τον λατρεύω, μπαμπά, κι εκείνος με αγαπά αληθινά. Δεν είχα βιώσει ξανά τον πραγματικό έρωτα, το άγριο πάθος, με κανένα άλλο αγόρι στο σχολείο. Μόνο ο Μπάμπης με κάνει να αισθάνομαι έτσι. Τόση ένταση! τέτοια ηδονή! Το ξέρω ότι σε σοκάρω μ' αυτά μου τα λόγια, αλλά βρισκόμουν σε αδιέξοδο. Ο Μπάμπης είναι πολύ καλό παιδί. Μπορεί να μην εγκρίνεις τα τατουάζ που έχει σ' όλο του το σώμα και τα τέσσερα σκουλαρίκια που φοράει στη μύτη. Αν τον γνωρίσετε, όμως, εσύ και η μαμά, θα καταλάβετε γιατί τον αγαπώ τόσο βαθιά. Τα 'χουμε σκεφτεί όλα. Αυτή τη στιγμή που διαβάζεις το γράμμα, πετάμε για Άμστερνταμ. Εκεί θα ενωθούμε για πάντα με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Μόλις αποκτήσουμε λίγα χρήματα, σκεφτόμαστε να υιοθετήσουμε ένα παιδί.

Έτσι θα ολοκληρωθεί η οικογενειακή μας ευτυχία! Ο Μπάμπης μου άνοιξε τα μάτια. Μ' έκανε να καταλάβω τις ευεργετικές επιδράσεις που έχει η μαριχουάνα στον οργανισμό μου. Όλα όσα ακούγονται γι' αυτήν είναι απλά προκαταλήψεις και ψέματα.

Στο Άμστερνταμ, όπου σκοπεύουμε να μείνουμε για αρκετό καιρό, ονειρευόμαστε να καλλιεργούμε φούντα σε δικό μας ιδιόκτητο χωραφάκι και να ζούμε απ' την παραγωγή. Κάτι σαν αγρότες, δηλαδή, αλλά στο πιο προχωρημένο. Ίσως καταφέρουμε να κάνουμε και εμπορικές ανταλλαγές. Σκεφτόμαστε να δίνουμε το χασίς και να προμηθευόμαστε την κοκαΐνη και τα χάπια "έκστασι" που χρειαζόμαστε.

ΝΑ προσεύχεσαι για εμάς! Και ιδιαίτερα για τον Μπάμπη. Να παρακαλάς ώστε να βρεθεί γρήγορα μια θεραπεία για το AIDS. Για να 'ναι ο άντρας μου και πάλι υγιής. Του αξίζει μια καλύτερη ζωή. Θέλω να μην ανησυχείς για μένα. Είμαι 15 χρόνων και ξέρω πολύ καλά να φροντίζω τον εαυτό μου. Δεν θα κάνω καμιά αταξία. Απλά θέλω να ζήσω ελεύθερα τον έρωτα στο πλευρό του άντρα της ζωής μου.

Με αγάπη

ο γιος σου, Βαγγέλης.

ΥΓ.

Μπαμπά, τίποτα απ' τα παραπάνω δεν είναι αλήθεια. Έχω έρθει στο σπίτι του Νίκου και παίζουμε Playstation. Απλά σου έγραψα αυτό το γράμμα για να σου υπενθυμίσω ότι υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα στη ζωή απ' τον έλεγχο με τους βαθμούς που' ναι στο συρτάρι του γραφείου μου. Δε χάθηκε δα κι ο κόσμος που 'χω σε έξι μαθήματα κάτω απ' τη βάση! Δε χαίρεσαι που βρίσκομαι δυο στενά πιο κάτω και δεν τα' χω με τον Μπάμπη;

Σ' αγαπάω πολύ! Πάρε με τηλέφωνο όταν δεν θα θες πια να με σφαλιαρίσεις, για να γυρίσω σπίτι. Πεινάω λίγο.

• Like 6

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Λάκης στο κινητό:

Mλκα σε φανταζομαι να το λες και εχω κλαψει απο τα γελια!! :lol: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Και του Μοτοαγαπουλη εδωσε ρεστα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτή τη στιγμή τσακώνονται μπροστά μου δυο γειτόνισσες. Έχω μείνει...

Προκόπης...:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ... Κασιδιάρικα...

Πότε ήταν η πρώτη φορά που χέστηκε πάνω του ο Τσακ Νόρις?

-Όταν σηκώθηκε όρθιος ο Προκόπης Παυλόπουλος!!!!

-Σερβιτόρος: γεια σας τι θα πάρετε;

-Κασιδιάρης: ένα Freddo capuchino με καννελη καλά χτυπημένο..

-Δούρου: εγώ ένα νεράκι ευχαριστώ..!

Από Δεύτερα ξεκινάει η νέα εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη....''Πάμε Μπουκέτο''!!!!

Σαν άλλος σούπερμαν ο Παυλόπουλος σηκώθηκε, έδωσε 3 φάπες στο Κασιδιάρη, έφερε χαρτοπετσέτες στη Δούρου, χωρίς να προλάβει να τον δει κάνεις.

Πάντως ο Κασιδιάρης πάρα την αντίθεση της Αλέκας κατάφερε να "ΕΝΩΣΕΙ" την Αριστερά...!!!!

Στο Θιβέτ αύριο ο Προκόπης Παυλόπουλος. Του ζήτησε συμβουλές ηρεμίας ο Δαλάι Λάμα.

• Like 6

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γυρναει ο εγγονος σπιτι, και φωναζει: "Γιαγια!!! Ειδες πουθενα τα χαπια μου??!! Ειναι ενα κουτακι που λεει πανω LSD!" και απανταει η γιαγια: "Γ@μ@ τα χαπια σου εγγονε και κανε κατι με τους ροζ δρακους στην κουζινα!!! " :_zeppelin: :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...

Στο Θιβέτ αύριο ο Προκόπης Παυλόπουλος. Του ζήτησε συμβουλές ηρεμίας ο Δαλάι Λάμα.

Πέθανα λέμε :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπαινει σε ενα γυμναστηριο ενας που δεν εχει γυμναστει ποτε του. Πληρώνει συνδρομή,πλησιάζει τον γυμναστή και τον ρωτάει :

-Ποιο μηχάνημα να χρησιμοποιώ για να εντυπωσιαζω τιs γυναίκες?

-Οπως βγαινεις δεξιά εχει ενα ΑΤΜ

• Like 7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2 Σουρωμένοι σε 1 κρεβάτι:

-Ρε,κουνιέται το κρεββάτι!

-Tο ξέρω εγώ είμαι,την παίζω !

-Tην δικιά μου παίζεις...

-A γιαυτό δεν τελειώνω ;;;

:lol:

• Like 10

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί οι δύτες πέφτουν με την πλάτη στο νερό ?

Για αλλιώς θα έπεφταν μέσα στη βάρκα :clapping2::yahoo::dribble: :P :vv: :tease::grin:

• Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι τρεις φιλοι μηχανοβιοι. Αποφασιζουν να ξεκινησουν απο Σαλονικη για Μαλακασα να παρακολουθησουν μια συναυλια METALLICA. Ετοιμαζονται, ντυνονται, φουλαρουν βενζινα και ξεκινανε. Ετσι οπως θα ηταν κομβοϊ, αποφασισαν οτι πρωτος θα πηγαινει ο φιλος με το Honda CBF (ο αργος), δευτερος ο φιλος με ενα Fazer και τριτος ο φιλος με ενα ΖΧR (o γρηγορος στο τελος).

Εκει που οδηγανε, στο υψος των τεμπων, βλεπουν μια κοπελα μουν@ρα να κανει ωτοστοπ και να φοραει και μπλουζακι METALLICA!!!!

-Που πας κοπελια? λενε οι φιλοι

-Στους Μεταλλικα!

-Διαλεξε μηχανη και ανεβα! λενε οι φιλοι

-Αυτη επιλεγει το CBF.

Φτανουν στη συναυλια, διασκεδαζουν και τελικα ο οδηγος του CBF χαμουρευεται μαζι της και την κανονιζει τελικα εκει διπλα στο δασος!!!

Ηθικο Διδαγμα:

Αυτη πηγε με του πρωτου τη Honda

• Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πωωωωωωωωωωωωωω..... :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Δεν υπάρχει λεμε... :crazy::mB_kalo_e::crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αποκαλύπτουμε την ετοιμολογία του όρου «κάγκουρας»!!! Αρχικά ξεκίνησε από τους τύπους που παρακολουθούν τις κόντρες και από το κρύο αναγκάζονται να βάλουν τα χέρια στις τσέπες, παίρνοντας μια σκυφτή στάση. Πάλλονται για να ζεσταθούν θυμίζοντας τα συμπαθή μαρσιποφόρα καγκουρό. Δεν το είχες σκεφτεί ποτέ, έτσι δεν είναι;;;

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι τρεις φιλοι μηχανοβιοι. Αποφασιζουν να ξεκινησουν απο Σαλονικη για Μαλακασα να παρακολουθησουν μια συναυλια METALLICA. Ετοιμαζονται, ντυνονται, φουλαρουν βενζινα και ξεκινανε. Ετσι οπως θα ηταν κομβοϊ, αποφασισαν οτι πρωτος θα πηγαινει ο φιλος με το Honda CBF (ο αργος), δευτερος ο φιλος με ενα Fazer και τριτος ο φιλος με ενα ΖΧR (o γρηγορος στο τελος).

Εκει που οδηγανε, στο υψος των τεμπων, βλεπουν μια κοπελα μουν@ρα να κανει ωτοστοπ και να φοραει και μπλουζακι METALLICA!!!!

-Που πας κοπελια? λενε οι φιλοι

-Στους Μεταλλικα!

-Διαλεξε μηχανη και ανεβα! λενε οι φιλοι

-Αυτη επιλεγει το CBF.

Φτανουν στη συναυλια, διασκεδαζουν και τελικα ο οδηγος του CBF χαμουρευεται μαζι της και την κανονιζει τελικα εκει διπλα στο δασος!!!

Ηθικο Διδαγμα:

Αυτη πηγε με του πρωτου τη Honda

IQ radiqiou, Φραγκίσκο, δεν το κατάλαβα... :crazy: :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...