Jump to content
Bart Allen

Καλύτερη/αγαπημένη γυμνή(naked) μηχανή

Καλύτερη/αγαπημένη γυμνή(naked) μηχανή  

126 ψήφοι

1. 1. Δική σας η επιλογή δική σας και η αιτιολόγιση της!!

• CB 600 F ABS (Hornet)
      20
    • Kawasaki z750
      10
    • Kawasaki ER-6n
      7
    • Suzuki gsr 600
      4
    • Suzuki B-King
      6
    • Yamaha YBR
      3
    • Yamaha XJ6 / ABS
      3
    • Yamaha FZ6 S2/ ABS
      3
    • Aprilia MANA 850
      4
    • APRILIA SL 750 SHIVER
      5
    • Ducati Monster
      23
    • Ducati Streetfighter
      19

Recommended Posts

Περιμένω με αγωνία μια ωραία και επικοδομητική συζήτηση αναμέσα στους fans των naked μηχανών..ελπίζω να μην ξέχασα κάποια!!! :popcorn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Περιμένω με αγωνία μια ωραία και επικοδομητική συζήτηση αναμέσα στους fans των naked μηχανών..ελπίζω να μην ξέχασα κάποια!!! :popcorn:

Σαν ευτυχής κάτοχος Ducati Monster 900, δε θα ψήφιζα τίποτε άλλο. Η συγκεκριμένη μηχανή πρέπει να μπει στην επεξήγηση του λήμματος {naked} :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

BMW R850R :respekt:

Έχεις ξεχάσεις τουλάχιστον άλλες τόσες να γράψεις. Ενδεικτικά αναφέρω bmw F800R, R1200R, Suzuki gladius, yamaha mt-01, mt-03, honda VTR250 (αφού έβαλες το YBR) κ.α....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έγω επέλεξα Ducati Monster γιατί ήταν η πρώτη μηχανή που μου άρεσε τόσο πολύ και με έκανε να ασχοληθώ με τον μοτοσυκλετικο κόσμο!!! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

KAWASAKI Z 750 of course.πολυ γρηγορο,πολυ ροπη,πολυ σουζα,ατελειωτες μετατροπες,πανεμορφο,αξιοπιστο οπως καθε Ιαπωνικο!! φυσικα και δεν βγαζει κανενα προβλημα μα κανενα.και το HORNET δεν παει και πολυ πισω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

BMW R850R :respekt:

Έχεις ξεχάσεις τουλάχιστον άλλες τόσες να γράψεις. Ενδεικτικά αναφέρω bmw F800R, R1200R, Suzuki gladius, yamaha mt-01, mt-03, honda VTR250 (αφού έβαλες το YBR) κ.α....

Ισχύει ξέχασα αρκετές αλλα ξέρω πως δεν παρεξηγείτε!!!Ίσως στον τίτλο έπρεπε να βάλω ποία προτιμάτε απο τις συγκεκριμένες..!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλος ένας monsterικός στην λίστα B)

Μία λέξη : "Φινέτσα"! :ok: Ιταλική μαγεία σε όλο της το μεγαλείο , από τον ήχο μέχρι την σχεδίαση B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ επιλέγω να μπει στη σωστή κατηγορία.

Επίσης επιλέγω την αναζήτηση του φόρουμ και την έρευση αντίστοιχης συζήτησης. :whistling:

Τέλος, επιλέγω streetfighter 848. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλά λείπουν :whistling: (π.χ. η αγάπη το VTR250)!!!

Αλλα απο αυτά που έχει στην λίστα έχουμε απο χρόνια μια αγάπη στο τερατίνι(monster)το 695 με το στρογγυλό φανάρι!!!

Αγάπες είναι αυτές!είναι τρελό σχέδιο και εξαιρετικό μηχανάκι!

Αλλά και καλό να μην ήταν είναι αυτό που αγαπάμε οπότε τι σημασία έχει όλα στην λίστα είναι υπέροχα αλλα σε αυτό έχουμε μια αδυναμία :wub::wub::wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχεις ξεχασει και to z1000 που εχει πολυ καλο στησιμο και φανταστικο κινητηρα.

Εγω θα επιλεξω er6n,γιατι απο αυτα που μπορουσα να πληρωσω αυτο μου αρεσε περισσοτερο!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχεις ξεχάσει όντως πολλά.

Triumph Speed και Street Triple, Aprilia Tuono, MV Agusta Brutale...

Τέσπα η δική μου επιλογή υπάρχει και είναι φυσικά το ... Streetfighter.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένταξει ρε παιδία έχετε δίκιο :tomato: έχω ξεχάσει πολλά αλλά μέχρι 15 μπορείς να βάλεις σε μια δημοσκόπηση ίσως δεν θα έπρεπε να βάλω την YBR και να έβαζα κάποια άλλη αλλά και πάλι δεν θα χωρούσαν όλες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όντως. Ίσως θα γινόταν αν έβαζες ένα από κάθε εταιρία. Αλλά εκεί θα είχαμε διαφορές στα κυβικά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου... Ψηφίζω Super duke λοιπόν αν κι το Streetfighter είναι κι αυτό αστέρι. Επίσης λείπει το Tuono.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ κατάλαβα οτι ρωτάς για το σήμερα τωρα δηλαδή γιατί εάν ήταν όλων τον εποχών πιστεύω οτι το monsterακι δεν έχει αντίπαλο!

Τώρα για το σήμερα αν και όλες τις θεωρώ εξίσου όμορφες θα επέλεγα αυτό το συγκεκριμένο χρώματισμο το οποίο θεωρό ότι μου κάνει ένα κλικ περισσότερο από τις υπόλοιπες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

xaxaxaxa.απο τη στιγμη που δεν υπαρχει στη λιστα το tuono,to brutale kai to speed-street triple,superduke(και υπαρχει το mana...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ :_w00t: ) ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η λιστα ειναι για πεταμα!!!!

δεν το λεω με καμια διαθεση χλεβασμου ή υποτιμισης φυσικα, αλλα λειπουν σχεδον τα καλυτερα........(δεν γινεται να τα προσθεσουμε και αυτα,και καποια αλλα ισως?)

Τροποποιήθηκε από τον fotisz750

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα