Jump to content
ultimatejohn

Ασφάλεια Τιμή;

Recommended Posts

Λοιπόν καλησπέρα...το θέμα έχει ως εξής...Πήρα σήμερα τηλέφωνο 2 ασφαλιστηκες εταιρίες να ρωτήσω τιμή να ασφαλίσω το μηχανάκι μου μιας και σε μια εβδομάδα δείνω και πορεία για να πάρω το δίπλωμα, και μου λένε 110 ευρώ το εξάμηνο και 210 το χρόνο. Βέβαια αυτές οι τιμές συμπεριλαμβάνουν και το επασφάλιστρο αλλα και παλι μου φαίνονται πολλά. Το παπάκι είναι 102cc του 2000 μοντέλο. Για πείτε γνώμες και πόσο πληρώνεται εσείς...Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γιατί δεν βγάζεις την ασφάλεια στο όνομα του πατέρα σου;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν καλησπέρα...το θέμα έχει ως εξής...Πήρα σήμερα τηλέφωνο 2 ασφαλιστηκες εταιρίες να ρωτήσω τιμή να ασφαλίσω το μηχανάκι μου μιας και σε μια εβδομάδα δείνω και πορεία για να πάρω το δίπλωμα, και μου λένε 110 ευρώ το εξάμηνο και 210 το χρόνο. Βέβαια αυτές οι τιμές συμπεριλαμβάνουν και το επασφάλιστρο αλλα και παλι μου φαίνονται πολλά. Το παπάκι είναι 102cc του 2000 μοντέλο. Για πείτε γνώμες και πόσο πληρώνεται εσείς...Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Βάλε εδώ στοιχεία και δες.

Ο σύνδεσμός μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί δεν βγάζεις την ασφάλεια στο όνομα του πατέρα σου;

Γιατί δεν έχει δίπλωμα μηχανής και ο πιο κοντινός στην οικογένεια είναι ξάδερφος ο οποίος είναι και αυτός νέος οδηγός.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλά σου ζητάνε....:thumbsdown:

. Για πείτε γνώμες και πόσο πληρώνεται εσείς...Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

100 ε / χρόνο. Astrea 97 cc . Κεφαλονιά . Ασφάλεια = ΜΙΝΕΤΤΑ. :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον innova 04

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσυ εισαι παραμεθόριο.........

Δυσμενή :cowboy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μινεττα μου είπε και εμένα 200ευρώ το χρόνο και έχουμε και το αυτοκίνητο σε αυτούς...ουστ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου εγω εχω στα 130 απο την υδρογειο διοτι εχω 30% παραπανω που ειμαι καινουργιος οδηγος...Επισης ειναι για ενα χρονο με πληρωμενα τα βασικα ωστε να με καλυπτει σ τρακαρισμα και να τηρει ολες τις πορυποθεσεις που παραθετει ο νομος... μονο τα απαραιτητα δηλαδη και οχι αυτα π θελουν οι ασφαλιστικες για να βγαλουν παραπανω κερδη.. οποτε ΜΗΝ ΣΕ ΠΟΙΑΝΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!! 200 ΕΥΡΩ??? ΕΛΕΟΟΟΣ :surrender:

A! και κατι αλλο πολυ σημαντικο... υπαρχουν κατηγοριες και οσο μεγαλυτερη κατηγορια εισαι τοσο αυξανεται... μου φαινεται ειναι απο 50κεκ εως 250κεκ αυτο που μας ενδιαφερει.. γιατι και ο πατερας μου πληρωνει τα ιδια κ λιγοτερα (χωρις το 30% μεγαλη διαφορα) ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έστω οτι κάνω την ασφάλεια στο όνομα του ξαδέρφου μου...σε περίπτωση που με σταματήσουν και δουν το μηχανάκι στο όνομα μου και την ασφάλεια στου ξαδέρφου μου (πράγμα που δεν είναι παράνομο) πως το αιτιολογώ και 2) σε περίπτωση που υπάρξει ατύχημα με εμένα οδηγό τι γίνεται;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

110 τον χρόνο σε κρυπτον χ που ειναι σε κατηγορια 126-250 cc(Εθνικη ασφαλιστικη) βγαλε 20% γτ ειναι για αστυνομικούς!

Τροποποιήθηκε από τον Batsakos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά, επειδή είμαι στον χώρο των ασφαλειών (όχι δεν είμαι ασφαλιστής), δεν έχει νόημα να παραθέτετε τα δικά σας ασφάλιστρα αφού αυτά εξαρτώνται απο πολλούς παράγοντες. Ηλικία αναβάτη, χρόνια που έχει το δίπλωμα, 1η άδεια οχήματος, cc μηχανής, τόπος κατοικίας, ιστορικό αναβάτη (στούκες) και άλλα πολλά.

Ο φίλος μας πιο πάνω, για να είναι σίγουρος, θα πρέπει να πάρει όσες πιο πολλές προσφορές μπορεί από διάφορες ασφαλιστικές. Ας προσπαθήσει πάντως να την κάνει σε κάποια εταιρία που να μην κλείσει και μεθαύριο (βλ. Μινέττα) Και βέβαια να είναι στο όνομά του η ασφάλεια.

Τροποποιήθηκε από τον sorath

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου δοκίμασε και στην any time ή σε κάποια άλλη internetική ασφάλεια.

Επίσεις ρώτα και στην chartis...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για το Crypton 110 πληρωσα 65€ εξαμηνο

και για το xt660 115 € εξαμηνο

σε ιντερσαλονικα

αλλα εχει και λιγο πιο φτηνες

επασφάλιστρο - τι εβαλες ?

Τροποποιήθηκε από τον yannisdoul

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ρε παιδια θυμαμαι οταν εκανα ασφαλεια με ρωτησαν αν θα το οδηγει νεος οδηγος κατω των 24 , καλα θυμαμαι ή το 'χω χασει..?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα