ultimatejohn 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Λοιπόν καλησπέρα...το θέμα έχει ως εξής...Πήρα σήμερα τηλέφωνο 2 ασφαλιστηκες εταιρίες να ρωτήσω τιμή να ασφαλίσω το μηχανάκι μου μιας και σε μια εβδομάδα δείνω και πορεία για να πάρω το δίπλωμα, και μου λένε 110 ευρώ το εξάμηνο και 210 το χρόνο. Βέβαια αυτές οι τιμές συμπεριλαμβάνουν και το επασφάλιστρο αλλα και παλι μου φαίνονται πολλά. Το παπάκι είναι 102cc του 2000 μοντέλο. Για πείτε γνώμες και πόσο πληρώνεται εσείς...Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Γιατί δεν βγάζεις την ασφάλεια στο όνομα του πατέρα σου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Λοιπόν καλησπέρα...το θέμα έχει ως εξής...Πήρα σήμερα τηλέφωνο 2 ασφαλιστηκες εταιρίες να ρωτήσω τιμή να ασφαλίσω το μηχανάκι μου μιας και σε μια εβδομάδα δείνω και πορεία για να πάρω το δίπλωμα, και μου λένε 110 ευρώ το εξάμηνο και 210 το χρόνο. Βέβαια αυτές οι τιμές συμπεριλαμβάνουν και το επασφάλιστρο αλλα και παλι μου φαίνονται πολλά. Το παπάκι είναι 102cc του 2000 μοντέλο. Για πείτε γνώμες και πόσο πληρώνεται εσείς...Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Βάλε εδώ στοιχεία και δες. Ο σύνδεσμός μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ultimatejohn 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Γιατί δεν βγάζεις την ασφάλεια στο όνομα του πατέρα σου; Γιατί δεν έχει δίπλωμα μηχανής και ο πιο κοντινός στην οικογένεια είναι ξάδερφος ο οποίος είναι και αυτός νέος οδηγός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πολλά σου ζητάνε.... . Για πείτε γνώμες και πόσο πληρώνεται εσείς...Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 100 ε / χρόνο. Astrea 97 cc . Κεφαλονιά . Ασφάλεια = ΜΙΝΕΤΤΑ. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 9 , 2011 από τον innova 04 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Πολλά σου ζητάνε.... 100 ε / χρόνο. Astrea 97 cc . Κεφαλονιά . Ασφάλεια = ΜΙΝΕΤΤΑ. Εσυ εισαι παραμεθόριο......... Δυσμενή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ultimatejohn 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Πολλά σου ζητάνε.... 100 ε / χρόνο. Astrea 97 cc . Κεφαλονιά . Ασφάλεια = ΜΙΝΕΤΤΑ. Μινεττα μου είπε και εμένα 200ευρώ το χρόνο και έχουμε και το αυτοκίνητο σε αυτούς...ουστ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexBl 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Φιλε μου εγω εχω στα 130 απο την υδρογειο διοτι εχω 30% παραπανω που ειμαι καινουργιος οδηγος...Επισης ειναι για ενα χρονο με πληρωμενα τα βασικα ωστε να με καλυπτει σ τρακαρισμα και να τηρει ολες τις πορυποθεσεις που παραθετει ο νομος... μονο τα απαραιτητα δηλαδη και οχι αυτα π θελουν οι ασφαλιστικες για να βγαλουν παραπανω κερδη.. οποτε ΜΗΝ ΣΕ ΠΟΙΑΝΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!! 200 ΕΥΡΩ??? ΕΛΕΟΟΟΣ A! και κατι αλλο πολυ σημαντικο... υπαρχουν κατηγοριες και οσο μεγαλυτερη κατηγορια εισαι τοσο αυξανεται... μου φαινεται ειναι απο 50κεκ εως 250κεκ αυτο που μας ενδιαφερει.. γιατι και ο πατερας μου πληρωνει τα ιδια κ λιγοτερα (χωρις το 30% μεγαλη διαφορα) .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ultimatejohn 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 Έστω οτι κάνω την ασφάλεια στο όνομα του ξαδέρφου μου...σε περίπτωση που με σταματήσουν και δουν το μηχανάκι στο όνομα μου και την ασφάλεια στου ξαδέρφου μου (πράγμα που δεν είναι παράνομο) πως το αιτιολογώ και 2) σε περίπτωση που υπάρξει ατύχημα με εμένα οδηγό τι γίνεται; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Batsakos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) 110 τον χρόνο σε κρυπτον χ που ειναι σε κατηγορια 126-250 cc(Εθνικη ασφαλιστικη) βγαλε 20% γτ ειναι για αστυνομικούς! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 11 , 2011 από τον Batsakos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Παιδιά, επειδή είμαι στον χώρο των ασφαλειών (όχι δεν είμαι ασφαλιστής), δεν έχει νόημα να παραθέτετε τα δικά σας ασφάλιστρα αφού αυτά εξαρτώνται απο πολλούς παράγοντες. Ηλικία αναβάτη, χρόνια που έχει το δίπλωμα, 1η άδεια οχήματος, cc μηχανής, τόπος κατοικίας, ιστορικό αναβάτη (στούκες) και άλλα πολλά. Ο φίλος μας πιο πάνω, για να είναι σίγουρος, θα πρέπει να πάρει όσες πιο πολλές προσφορές μπορεί από διάφορες ασφαλιστικές. Ας προσπαθήσει πάντως να την κάνει σε κάποια εταιρία που να μην κλείσει και μεθαύριο (βλ. Μινέττα) Και βέβαια να είναι στο όνομά του η ασφάλεια. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 11 , 2011 από τον sorath Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Φίλε μου δοκίμασε και στην any time ή σε κάποια άλλη internetική ασφάλεια. Επίσεις ρώτα και στην chartis... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) για το Crypton 110 πληρωσα 65€ εξαμηνο και για το xt660 115 € εξαμηνο σε ιντερσαλονικα αλλα εχει και λιγο πιο φτηνες επασφάλιστρο - τι εβαλες ? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 11 , 2011 από τον yannisdoul Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anixneutis 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 97,5€ εξαμηνο στην Interlifeσυμπεριλαμβανετε επασφαλιστρο νεου οδηγου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Εγω ρε παιδια θυμαμαι οταν εκανα ασφαλεια με ρωτησαν αν θα το οδηγει νεος οδηγος κατω των 24 , καλα θυμαμαι ή το 'χω χασει..? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες