Jump to content
ktm power

ktm duke 200

Recommended Posts

Λοιπον τιμη 4290 ευρω!

στην ιταλια περιπου το ιδιο και λιγοτερο εδω! δεν ειναι πολυ ακριβο ειναι μια χαρα http://www.ktm.com/it/naked-bike/200-duke.html (μπειτε στο σιτε της ktm λεει τιμη)

και ειναι 26 και οχι 25 αλογα

Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΕΛΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 4400

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΜΑΚΙΝΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΑΕ to email που έλαβα απο makina

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΕΛΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 4400

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΜΑΚΙΝΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΑΕ to email που έλαβα απο makina

Η τιμη της ειναι τελεια θα προτημουσα αυτο παρα το ninja σιγουρα θα υπαρχει και κιτ που γινετε απο 200 σε 250!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε γιαυτο το βγαλαν 200 για να τα ακουμπας μετα στα powerparts :sopase::uglystupid2:

Α και με 50cc ανβαθμιση θα μου παρουνε πανω απο 800 ευρω ε?

και παλι και 5000 καλυτερα να παρω το duke παρα να δωσω 5000 για το ninja α και μην ξεχναμε οτι το ninja ειναι και 40 κιλα πιο πολλα ε!!

Φαντασου ποσο του ριχνει το ktm!

Φυσικα μιλαω για καποιους που τους αρεσουνε τα nacked εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν μου αρεσουν μονο τα supersport οποτε δεν μ αρεσει το duke απλα λεω οτι ειναι καλυτερο απο το ninja!

Εμένα μου αρεσει το R125 και R4

Τροποποιήθηκε από τον k0stas33

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αντε να βγει κ το 400αρι σιγα σιγα ,εκει να δεις :wub:

οτι πρεπει θα ειναι :rolleyes:

δεν εχει νοημα εφοσον υπαρχει το 600

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγουρα εχει ξεχαστει ενα ποστ του οποιου το μηχανακι θα αλλαξει ιστορια και πολλοι θα πουλισουν τα 600αρια τους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λαμβάνοντας υπ΄όψιν ότι είναι ένα υπερκυβισμένο 125άρι δεν το βλέπω να υπάρχει δυνατότητα για περαιτέρω υπερκυβισμό. Τα 26 ονομαστικά άλογα [130 HP/LT] είναι ούτως ή άλλως μία εξαιρετική απόδοση για 200 μονοκύλινδρο.

Το ερώτημα είναι αν με την επίθεση που έχει εξαπολύσει η ΚΤΜ στους χαμηλούς κυβισμούς θα φορέσει το εξημερωμένο 350άρι μοτέρ του Freeride με τους 25 ονομαστικούς ίππους [προερχόμενο από το πριόνι EXCF και άρα με περιθώριο για πολλά φτιαξίματα] σε αυτή την πλατφόρμα η οποία σηκώνει περισσότερα γκάζια.

b3375f50d8.jpg

350_Freeride_90Grad.jpg

Αν και το Freeride [το οποίο όμως αναμένεται να κοστίζει κοντά στα 8Κ] με ένα σετ 17άρηδων τροχών θα είναι κόλαση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγουρα εχει ξεχαστει ενα ποστ του οποιου το μηχανακι θα αλλαξει ιστορια και πολλοι θα πουλισουν τα 600αρια τους

ίσως είναι λιγω νωρίς ακόμα το duke (ελπίζω και η πρώτη μου μηχανή) θα έρθει ελλαντα απο το νέο έτος (φεβρουαριο οπότε και θα το αναλύσουμε πολύ καλύτερα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεία σας, είμαι νέος στο χώρο της μηχανής και στο forum, ήθελα να πάρω το duke 125 αλλά είπα να περιμένω για το 200.

Σύμφωνα με το νέο κατάλογο της ΚΤΜ το duke 200 πωλείται και στην Ελλάδα από 26 Μαρτίου και κοστίζει 4290 ευρώ!

Οριστε και το link με το νέο τιμοκατάλογο από το site της ΚΤΜ : http://www.ktm.com/fileadmin/media/country/gr/Pictures/Sales_Stock/Retail_Price_List_01_04_2012.pdf

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
εχω δει πολλα τετοιου ειδους βιντεα αλλα αυτο ειναι πραγματικα πολυ ομορφο enjoy

Πραγματικά πολύ όμορφο και δουλεμένο βίντεο. Αντικειμενικό ( όσο γίνεται ) , έχει χιούμορ ( εκεί με τα χαρακτηριστικά του dashboard έλιωσα) και χορταίνεις να βλέπεις την μηχανή :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πανεμορφο οπως ολες οι μηχανες της ktm και αρκετα δυνατο για τα κυβικα του.αλλα ρε γαμωτο αν εχει γυρω στις 4500 ευρω με τα χρηματα αθτα μπορεις να παρεις ενα μεταιχειρο xt 660 και να ειναι τζιτζι.ειναι στη κριση του καθενος αυτο βεβαια...

Τροποποιήθηκε από τον bill_daytona

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πανεμορφο οπως ολες οι μηχανες της ktm και αρκετα δυνατο για τα κυβικα του.αλλα ρε γαμωτο αν εχει γυρω στις 4500 ευρω με τα χρηματα αθτα μπορεις να παρεις ενα μεταιχειρο xt 660 και να ειναι τζιτζι.ειναι στη κριση του καθενος αυτο βεβαια...

Εντάξει μπορείς να πεις ότι το xt είναι ένα μονοκύλινδρο πόλης, αλλά όσο να 'ναι παίζει σε άλλη κατηγορία. Κυβικά, κατανάλωση, ασφάλεια, φόροι έχουν διαφόρα από 200 σε 600 κυβικά.Το duke θα το πάρεις είτε για να το κρατήσεις όσο έχει το Α1 είτε γιατί δεν θες να βγεις πολύ έξω απο την πόλη ( αν και με όρεξη όπου θες πας ).

Δεν λέω , είναι αξιοσημείωτο το ότι με τα ίδια λεφτά παίρνεις μεγαλύτερη μηχανή, αλλά μην ξεχνάμε ότι πληρώνεις και το καινούριο (και μάλιστα πρώτο μοντέλο) και τον πολύ πάνω από τον μέσο όρο εξοπλισμό για την κατηγορία του και το ότι είναι ktm :serenade:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βαρέθηκα να το περιμένω και έτσι λοιπόν πήρα ένα τηλέφωνο στην ΚΤΜ South East Europe Α.Ε να δω αν θα έρθει τελικά. Ο τύπος που απάντησε μου είπε πως το περιμένουν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου και πως καθυστέρησε η εισαγωγή του στην Ευρώπη λόγο της αυξημένης ζήτησης στις αναπτυσσόμενες χώρες. Επιπλέων μπορώ αν θέλω να κάνω προπαραγγελία.

Τόσο καιρό περίμενα για να δούμε τελικά, θα σκάσει μύτη τον άλλο μήνα η τζάμπα οι 4 μήνες διαλογισμού και αυτοσυγκράτησης................. :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απ'όσο ξέρω είχε βγάλει κι ανακοίνωση η ΚΤΜ ότι θα αργήσει επειδή πουλάει σαν τρελό εκεί κάτω .

http://www.cretadrive.gr/news/automoto-gossips-epikairothta/ktm-duke-200/

Τώρα κατα πόσο θα αργήσει ακόμα δεν ξέρω :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προπαραγγιλετε το και οταν το παρεις κερναω καφε :blush2: :blush2: :blush2: χααχ παντως περα απο την πλακα αργησε ιδη αρκετα δεν νομιζω να αργησει κι αλλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kalejaios ο τύπος μου είπε ακριβώς ότι γράφει το άρθρο!!! Αλλά και πως η παρτίδα που ετοιμάζεται τώρα προορίζεται για Ευρώπη. Για να δούμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πρώτο δεκαήμερο πέρασε κι ακόμα να έρθει! Ώρα για διακοπές και όταν με το καλό επιστρέψω,δηλαδή τέλη του μήνα, ένα τηλέφωνο μπας και έχει έρθει.Τελικά με βλέπω να γίνομαι λυκάνθρωπος.......... όσο κι αν μου αρέσει το ktm.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πρώτο δεκαήμερο πέρασε κι ακόμα να έρθει! Ώρα για διακοπές και όταν με το καλό επιστρέψω,δηλαδή τέλη του μήνα, ένα τηλέφωνο μπας και έχει έρθει.Τελικά με βλέπω να γίνομαι λυκάνθρωπος.......... όσο κι αν μου αρέσει το ktm.

Οι Δούκες έρχονται μέσα στην άλλη εβδομάδα, έχεις παραγγείλει? γιατί από την πρώτη παρτίδα είναι μάλλον πουλημένοι όλοι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενταξει ειναι απεραδεκτοι οι τυποι... το αργησαν υπερβολικα ενω ελεγαν για πολυ πιο νωρις!!! παντως νταξει μην παρεις κατι μονο και μονο επιδη βιαζεσαι το καλο πραμα αργει να γινει αλλωστε!!! πρως το παρων απολαυσε τις διακοπες σου και μετα με το καλο ισως ειναι εδω το πανεμορφο αυτο μοτοσακο!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

26 αλογα στα περιπου1 50 κιλα, δηλαδη ενα αχ 250 ειτε ενα κλε 250 το πατανε σε ευθειες ανετος??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα