Jump to content
ktm power

ktm duke 200

Recommended Posts

150κιλα??? οχι 125 πληρες υγρων ειναι!

Τροποποιήθηκε από τον ktm power

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν εχεις την οικονομικη ανεση αξιζει παντως το μηχανακι ειναι αρρωστημενο :D ...υπομονη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν εχεις την οικονομικη ανεση αξιζει παντως το μηχανακι ειναι αρρωστημενο :D ...υπομονη

ακριβως!!!ελπιζω σε κανα 10 μηνο απο τωρα να υπαρχουν μεταχειρα σε τιμεσ 3000 ευρο!!! αλλιως εχω παει ninja

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι Δούκες έρχονται μέσα στην άλλη εβδομάδα, έχεις παραγγείλει? γιατί από την πρώτη παρτίδα είναι μάλλον πουλημένοι όλοι....

Δεν έκανα προπαραγγελία αν και το σκέφτηκα. Δεν ήθελα να δώσω λεφτά και να μου λεν "από 'βδομαδα" κάθε φορά που θα ρωτούσα. 'Ενα χρόνο οικονομίες και βάλε για να μαζέψω τον παρά, και πάλι θέλω και για εξοπλισμό. Είπα να πάρω ένα και καλό, να το κρατήσω για αρκετά χρόνια καθότι και νέος οδηγός στις μηχανές!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα έχω έναν στο μαγαζί... πέρνα να τον δείς...

που που που??? :afro::mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

150κιλα??? οχι 125 πληρες υγρων ειναι!

125kg χωρις το καυσιμο που ειναι 10,5λτ.για λαδια κ λοιπα υγρα δεν γνωριζω.παντως ειναι σιγουρα 135 με τα καυσιμα,

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

125kg χωρις το καυσιμο που ειναι 10,5λτ.για λαδια κ λοιπα υγρα δεν γνωριζω.παντως ειναι σιγουρα 135 με τα καυσιμα,

θα βαζουμε λιγο βενζινη και λαδι ισα ισα για να πηγενει καλυτερα :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κεραταδες! αντε απο δω! ερχεται?!τι ερχεται?! το εψαξα χθες και εμεινα! Πιστεψα οτι δεν θα ερθει ποτε και θα μεινει ινδια οπως ολα τα 200αρια................................................!^&%*^*(*^(*%@ κ εμεις ουτε το 125 δεν μπορουμε να πιασουμε! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι ευχάριστα νέα είναι αυτά!!!!!!Να γυρνάς από διακοπές και να σε περιμένει αντί να το περιμένεις!!!!Αύριο κίολας πάω να να το δω από κοντά!!

Τροποποιήθηκε από τον roukie

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά το έχω δει από κοντά (Κομοτηνή μένω) εδώ και πάνω από ένα μήνα. Κάτω γιατί καθυστέρησε τόσο να έρθει, απορώ. Το παιδί που το έχει το παρκάρει στο πεζοδρόμιο και πρόλαβα να το επεξεργαστώ πολύ καλά. 1η εντύπωση τα πολύ καλά (οπτικά) περιφερειακά. Πολύ όμορφο, αλλά μικροκαμωμένο. Αν κάποιος έχει αρκετό ύψος θα φαίνεται ογκώδης πάνω στο μηχανάκι.

Πως το πήρε δε γνωρίζω, αλλά φαντάζομαι παραεισαγωγή για να έχει έρθει τόσο νωρίς ή Βουλγαρία (ναι, παίζει κι αυτό το σενάριο). Επειδή αυτή την περίοδο δουλεύω και πρωί και απόγευμα, αν δω το παιδί που το έχει θα το ρωτήσω πληροφορίες για την αγορά (πότε και από πού) καθώς και εντυπώσεις από τη συμβίωση μαζί του. Μετά θα σας κάνω ένα review.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά το έχω δει από κοντά (Κομοτηνή μένω) εδώ και πάνω από ένα μήνα. Κάτω γιατί καθυστέρησε τόσο να έρθει, απορώ. Το παιδί που το έχει το παρκάρει στο πεζοδρόμιο και πρόλαβα να το επεξεργαστώ πολύ καλά. 1η εντύπωση τα πολύ καλά (οπτικά) περιφερειακά. Πολύ όμορφο, αλλά μικροκαμωμένο. Αν κάποιος έχει αρκετό ύψος θα φαίνεται ογκώδης πάνω στο μηχανάκι.

Πως το πήρε δε γνωρίζω, αλλά φαντάζομαι παραεισαγωγή για να έχει έρθει τόσο νωρίς ή Βουλγαρία (ναι, παίζει κι αυτό το σενάριο). Επειδή αυτή την περίοδο δουλεύω και πρωί και απόγευμα, αν δω το παιδί που το έχει θα το ρωτήσω πληροφορίες για την αγορά (πότε και από πού) καθώς και εντυπώσεις από τη συμβίωση μαζί του. Μετά θα σας κάνω ένα review.

Χλωμό να το έχει ήδη ένα μήνα... μήπως το έκανε παραεισαγωγή από Ινδία! :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Χλωμό να το έχει ήδη ένα μήνα... μήπως το έκανε παραεισαγωγή από Ινδία! :lol:

Όπως ανέφερα παίζουν εισαγωγές και από Βουλγαρία. Κι εδώ γενικά προτιμώνται παραεισαγωγής και όχι από επίσημες αντιπροσωπείες. Πάντως έχει σίγουρα πάνω από μήνα. Πώς το αγόρασε θα μάθω, αν καταφέρω να τον βρω και να του μιλήσω. Λες τελικά να είναι από Ινδία;;;; :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά αν μπορέσω θα σας έχω απάντηση μέσα στο ΣΚ. Εντός εβδομάδας λίγο δύσκολο γιατί το πρωί στο γραφείο, το βράδυ μαθήματα, δε βγαίνω από το σπίτι παρά μόνο για δουλειά. Πάντως όπως είπατε κι εσείς, αφού μέχρι πολύ πρόσφατα δεν το έφερνε η επίσημη αντιπροσωπεία, τότε είναι παραεισαγωγής, δεν υπάρχει αμφιβολία.

Τροποποιήθηκε από τον Mousias G.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα