ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) 150κιλα??? οχι 125 πληρες υγρων ειναι! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 11 , 2012 από τον ktm power Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gianniskriti 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Αν εχεις την οικονομικη ανεση αξιζει παντως το μηχανακι ειναι αρρωστημενο :D ...υπομονη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Αν εχεις την οικονομικη ανεση αξιζει παντως το μηχανακι ειναι αρρωστημενο :D ...υπομονη ακριβως!!!ελπιζω σε κανα 10 μηνο απο τωρα να υπαρχουν μεταχειρα σε τιμεσ 3000 ευρο!!! αλλιως εχω παει ninja Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roukie 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Οι Δούκες έρχονται μέσα στην άλλη εβδομάδα, έχεις παραγγείλει? γιατί από την πρώτη παρτίδα είναι μάλλον πουλημένοι όλοι.... Δεν έκανα προπαραγγελία αν και το σκέφτηκα. Δεν ήθελα να δώσω λεφτά και να μου λεν "από 'βδομαδα" κάθε φορά που θα ρωτούσα. 'Ενα χρόνο οικονομίες και βάλε για να μαζέψω τον παρά, και πάλι θέλω και για εξοπλισμό. Είπα να πάρω ένα και καλό, να το κρατήσω για αρκετά χρόνια καθότι και νέος οδηγός στις μηχανές! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 ποιος απο ολουσ σας θα μου το δωσει μια βολτα !!! οταν με το καλο το παρει¨ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roukie 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Κάτσε να έρθει πρώτα, να το πάρουμε και μετά καφέ και βόλτα......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 τον κερναω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty harry 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα έχω έναν στο μαγαζί... πέρνα να τον δείς... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα έχω έναν στο μαγαζί... πέρνα να τον δείς... που που που??? :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 150κιλα??? οχι 125 πληρες υγρων ειναι! 125kg χωρις το καυσιμο που ειναι 10,5λτ.για λαδια κ λοιπα υγρα δεν γνωριζω.παντως ειναι σιγουρα 135 με τα καυσιμα, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 125kg χωρις το καυσιμο που ειναι 10,5λτ.για λαδια κ λοιπα υγρα δεν γνωριζω.παντως ειναι σιγουρα 135 με τα καυσιμα, θα βαζουμε λιγο βενζινη και λαδι ισα ισα για να πηγενει καλυτερα :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roukie 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 που που που??? :mB_kalo_e: Που που που ;;; ??????? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george3021 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 κεραταδες! αντε απο δω! ερχεται?!τι ερχεται?! το εψαξα χθες και εμεινα! Πιστεψα οτι δεν θα ερθει ποτε και θα μεινει ινδια οπως ολα τα 200αρια................................................!^&%*^*(*^(*%@ κ εμεις ουτε το 125 δεν μπορουμε να πιασουμε! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty harry 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Που που που ;;; ??????? :D Το έχω μπροστά μου..... περισσότερα με πμ... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 τι μου ειπες τωραααααααααααααααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathis_jetix 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2683265/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty harry 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 http://www.car.gr/cl...s/view/2683265/ ναί αυτό ακριβώς έχω μπροστά μου! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 <3 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roukie 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τι ευχάριστα νέα είναι αυτά!!!!!!Να γυρνάς από διακοπές και να σε περιμένει αντί να το περιμένεις!!!!Αύριο κίολας πάω να να το δω από κοντά!! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 30 , 2012 από τον roukie Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mousias G. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Παιδιά το έχω δει από κοντά (Κομοτηνή μένω) εδώ και πάνω από ένα μήνα. Κάτω γιατί καθυστέρησε τόσο να έρθει, απορώ. Το παιδί που το έχει το παρκάρει στο πεζοδρόμιο και πρόλαβα να το επεξεργαστώ πολύ καλά. 1η εντύπωση τα πολύ καλά (οπτικά) περιφερειακά. Πολύ όμορφο, αλλά μικροκαμωμένο. Αν κάποιος έχει αρκετό ύψος θα φαίνεται ογκώδης πάνω στο μηχανάκι. Πως το πήρε δε γνωρίζω, αλλά φαντάζομαι παραεισαγωγή για να έχει έρθει τόσο νωρίς ή Βουλγαρία (ναι, παίζει κι αυτό το σενάριο). Επειδή αυτή την περίοδο δουλεύω και πρωί και απόγευμα, αν δω το παιδί που το έχει θα το ρωτήσω πληροφορίες για την αγορά (πότε και από πού) καθώς και εντυπώσεις από τη συμβίωση μαζί του. Μετά θα σας κάνω ένα review. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty harry 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Παιδιά το έχω δει από κοντά (Κομοτηνή μένω) εδώ και πάνω από ένα μήνα. Κάτω γιατί καθυστέρησε τόσο να έρθει, απορώ. Το παιδί που το έχει το παρκάρει στο πεζοδρόμιο και πρόλαβα να το επεξεργαστώ πολύ καλά. 1η εντύπωση τα πολύ καλά (οπτικά) περιφερειακά. Πολύ όμορφο, αλλά μικροκαμωμένο. Αν κάποιος έχει αρκετό ύψος θα φαίνεται ογκώδης πάνω στο μηχανάκι. Πως το πήρε δε γνωρίζω, αλλά φαντάζομαι παραεισαγωγή για να έχει έρθει τόσο νωρίς ή Βουλγαρία (ναι, παίζει κι αυτό το σενάριο). Επειδή αυτή την περίοδο δουλεύω και πρωί και απόγευμα, αν δω το παιδί που το έχει θα το ρωτήσω πληροφορίες για την αγορά (πότε και από πού) καθώς και εντυπώσεις από τη συμβίωση μαζί του. Μετά θα σας κάνω ένα review. Χλωμό να το έχει ήδη ένα μήνα... μήπως το έκανε παραεισαγωγή από Ινδία! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mousias G. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Χλωμό να το έχει ήδη ένα μήνα... μήπως το έκανε παραεισαγωγή από Ινδία! :lol: Όπως ανέφερα παίζουν εισαγωγές και από Βουλγαρία. Κι εδώ γενικά προτιμώνται παραεισαγωγής και όχι από επίσημες αντιπροσωπείες. Πάντως έχει σίγουρα πάνω από μήνα. Πώς το αγόρασε θα μάθω, αν καταφέρω να τον βρω και να του μιλήσω. Λες τελικά να είναι από Ινδία;;;; :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roukie 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Αν το έκανε παραεισαγωγή ρώτα τον και πόσο πλέήρωσε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mousias G. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Παιδιά αν μπορέσω θα σας έχω απάντηση μέσα στο ΣΚ. Εντός εβδομάδας λίγο δύσκολο γιατί το πρωί στο γραφείο, το βράδυ μαθήματα, δε βγαίνω από το σπίτι παρά μόνο για δουλειά. Πάντως όπως είπατε κι εσείς, αφού μέχρι πολύ πρόσφατα δεν το έφερνε η επίσημη αντιπροσωπεία, τότε είναι παραεισαγωγής, δεν υπάρχει αμφιβολία. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 1 , 2012 από τον Mousias G. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagos_46 235 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Στο U.K κοστίζει 5080€ !! http://www.motorcycl...w-in-uk-dealers Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες