Jump to content
ALX™

Τηλεόραση (ή χαζόκουτο)... βλέπουμε? Κι αν ναι... τι και πότε?

Τηλεόραση  

59 ψήφοι

1. 1. Τι ζώνη παρακολουθούμε (αν παρακολουθούμε) συνήθως στη τηλεόραση?

• Πρωινή ζώνη
    • Μεσημεριανή ζώνη
    • Βραδυνή ζώνη
    • Μεταμεσονύχτια ζώνη
    • Δεν βλέπω τηλεόραση
    • Δεν έχω τηλεόραση.
  2. 2. Τι βλέπουμε συνήθως?

• Πρωινάδικα
      0
    • Talk show
    • Eιδήσεις
    • Ντοκυμαντέρ
    • Ταινίες
    • Αθλητικά (εκπομπές και αγώνες)
    • Δημοσιογραφικές εκπομπές για την επικαιρότητα κι όχι μόνο.
    • Ελληνικές σειρές
    • Ξένες σειρές
    • Την χρησιμοποιώ για να βλέπω DVD
    • Δεν βλέπω τηλεόραση
    • Δεν έχω τηλεόραση.
  3. 3. Αν βλέπουμε, ποια κανάλια παρακολουθούμε συνήθως?

• ΕΤ1
    • ΝΕΤ
    • ΕΤ3
    • Μega
    • ANT1
    • STAR
    • Alpha
    • Νickleodeon χα χα χα Bob σφουγκαράκης κιετσ
    • Kάποιο μουσικό κανάλι (MTV, MAD κτλ)
    • NOVA κλπ συνδρομητικά και δορυφορικά κανάλια
    • Κάποιο άλλο από τα μικρότερα (ποιο?)
    • Δεν βλέπω τηλεόραση
    • Δεν έχω τηλεόραση.

Recommended Posts

Το τί βρισίδι τρώνε οι διαφημιστές και τα κανάλια όταν μου διακόπτουνε αυτό που παρακολουθώ, δεν περιγράφεται. :ranting:

Νομίζω το αντίθετο αποτέλεσμα πετυχαίνουν. Τους ξεχέζουν οι "πελάτες". :winking:

Κι εγω μαζι σου..!

Ειδικα τα τελευταια 2-3 χρονια που δειχνουν τα ιδια και τα ιδια και ξεθαβουν παλια σποτακια αντι να γυριζουν καινουρια & ωραια να δουλευουμε κι εμεις.. :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Έχω να δω τηλεόραση... χμμ... ε... Δεν θυμάμαι :whistling:

Δεν την ανοίγω για κανένα λόγο.

Μόνο στη δουλειά, όποτε χρειαστεί :yeahright:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα τελευταία 3 χρόνια, οι τηλεοράσεις που έχω στην κατοχή μου δεν είναι συνδεδεμένες με την κεραία. Τις χρησιμοποιώ μόνο για dvd και bluray. Και αν θέλω να δω κάποιο ματς, το βλέπω με Live streaming...

Για μενα η τηλεοραση ειναι σαν τη μαλακια: την εχω κοψει προ πολλου. :closedeyes:

Η :kaaaala: δεν κόβεται...! Εκτός και αν είσαι ο Βούδας! :katana:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειδικά όταν πλησιάζουν γιορτές (Χριστούγεννα / Πάσχα κτλ) που ακούς συνεχώς εκείνο το Tζιόκιιιι Πρετζιόοοοοοζιιιιιι :ranting3:

xaxaxxax απειρως σπαστικο....

Το παραφρασαν σε ενα σποτακι το ραδιοαρβυλα χθες-προχθες σε " ολοι βιτσιοζοιιιιιιιι "...χαχαχχα πολυ γελιο!!

Γαμωτο δεν βρισκω το βιντεο....ειναι παντως στο παιχνιδι " pasokojenga " :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

xaxaxxax απειρως σπαστικο....

Το παραφρασαν σε ενα σποτακι το ραδιοαρβυλα χθες-προχθες σε " ολοι βιτσιοζοιιιιιιιι "...χαχαχχα πολυ γελιο!!

Γαμωτο δεν βρισκω το βιντεο....ειναι παντως στο παιχνιδι " pasokojenga " :whistling:

http://www.youtube.com/watch?v=8PohzX7-0fw

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βλέπω μόνο ταινίες ,που κατεβάζω ,και την ΑΕΚαρα όταν την δείχνει ελευθερο κανάλι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικα σπανια εβλεπα πολυ τηλεοραση.Και ειδικα φετος με τα φροντηστηρια καθολου σχεδον.

Κυριως μετα τις 12 που καθομαι λιγο καιγομε σε κανα criminal minds κλπ.

Αλλιως αν πετυχω και προλαβαινω κανα ντοκυμαντερ αντε και καμια ταινια βαρια βαρια.

Και απο αθλητικα μονο gp και C.L.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από τις απαντήσεις βλέπω ότι οι περισσότεροι την έχουν ψιλοχεσμένη την τηλεόραση. Επιλεκτική τηλεθέαση, μπόλικα ντοκυμανταίρ, ταινίες. Μακάρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν βλεπω σχεδον ποτε εκτος αν πετυχω αξιολογη εκπομπη στην ΕΤ3 που ειναι κατα τη γνωμη μου οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη στην αγορα.

Επισης καποιες φορες παρακολουθησω ειδησεις στη ΔΙΟΝ τηλεοραση που ειναι τοπικο καναλι.

Και βεβαια βλεπω κοριτσιστικα DVD (και Ντιεγκο καθε Κυριακη) με την κορη μου που ειναι σχεδον 5 (μεταγλωτισμενα βεβαια). Εχουν και αυτα τη χαρη τους κι ας μην τα εβλεπα μικρος. Σε σχεση παντα με τα GI JOE Thundercats και τα λοιπα που βλεπαμε τα αγορια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχω γιατι δεν πιανει σημα η κεραια. :\ Αν και δεν βλεπω πολυ, η αληθεια ειναι πως μου λειπει ωρες ωρες, ετσι να δω καμια μαλακια για να περασει η ωρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

την ανοιγω καθε πρωι...να παρω μια τζουρα απο τα βυζακια της μελετη...

και μετα το βραδυ...γαμω τα υπνοτικα.....οσες φορες βαζω τον χρονοδιακοπτη στο τεταρτο κοιμαμαι πριν κλεισει.. :)

Eχεις δοκιμασει τζουρα απο Alpha και Ελενα Παπαβασιλειου;; :tooth:

Και για να μην ειμαστε οφ τοπικ, γενικα προτιμω να καθομαι στον υπολογιστη.. Αλλα δεν μπορω να πω οτι δεν βλεπω TV. Συνηθως επαναληψεις πετυχημενων σειρων(Δογκανο, Της Ελλαδος τα παιδια, Εισαι το ταιρι μου κλπ), ταινιες τα ΣΚ κυριως και... αυτα!

Παλιοτερα εβλεπα φανατικα ραδιο αρβυλα(τις 2 πρωτες σεζον) αλλα πλεον τιποτα.. Ειδησεις αποφευγω, εκπομπες αποφευγω γιατι πεφτει πολυ ποιοτητα και δεν την αντεχω!

Γενικα σπανιως θα πετυχω οτιδηποτε να με κρατησει στην οθονη. Μονιμως χαζευω σκοτωνοντας τον χρονο μου, οταν δεν καθομαι στον υπολογιστη(σπανιοτατο φαινομαινο! :P)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σχεδον εξ ολοκληρου παρακολουθω μεταμεσονυκτια ζωνη εκτος απο κανενα ματσακι. Σε πολυ μεγαλο ποσοστο παρακολουθω ντοκυμαντερ (οτι πετυχω βεβαια-επιστημονικα, τεχνικα, ιατρικα, ταξιδιωτικα κλπ) και λιγοτερο καμια ξενη σειρα ή ελληνικη/ξενη ταινια. Κατα πολυ μεγαλο ποσοστο φυσικα, δεδομενης της υλης που παρακολουθω, βλεπω ετ1,νετ,ετ3, prisma+, cine+ και σκαι. Σε μικροτερο ποσοστο τοπικα καναλια και σε ελαχιστο ποσοστο τα υπολοιπα μαϊντανοκαναλα αν εχουν κανενα ματς

Γενικως λιγες φορες εχω παρακολουθησει αλλα η ζωνη 7 το πρωι με δωδεκα το βραδι μου προκαλει απο αηδια μεχρι ανια και υπνο εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τηλεοραση βλεπω πολυ επιλεκτικα εδω και πολυ καιρο. βλεπω μονο ντοκιμαντερ αντε και καμια ταινιουλα. μονο δυο εκπομπες μαρεσουν παρα πολυ. στο ΣΚΑΙ το occ που φτιαχνουνε απο το μηδεν τα τσοπερια και το mythbasters. ενημερωση μονο απο το ιντερνετ. τωρα τελευταια μεχει πιασει η μαλακια μου να βαλω παλι το ps3. αλλα αντιστεκομαι σθεναρααααααα:sweatdrop:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα